Cum să ierți un trișor

Dacă soțul / soția sau ceilalți-vă sunt înșelați, atunci trebuie să vă simțiți răniți, copleșiți și nu sunteți sigur de cum să continuați. Dacă doriți să continuați relația, este timpul să luați legătura cu sentimentele dvs. și să faceți stocul de obligațiuni pe care l-ați dezvoltat și să lucrați pentru a avansa. Iertarea unui trișor nu va fi niciodată ușor, dar urmând acești pași vă poate ajuta să treceți prin el.

Pași

Metoda 1 din 2:
Reflectând înainte de a ierta
  1. Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 1
1. Decideți dacă ar trebui să iertați trișorul. Acesta este cel mai important pas. Înainte de a încerca să faceți lucrurile de lucru, trebuie să decideți dacă merită. Indiferent cât de mult vă iubești altele semnificative, ar trebui să știți că iertarea unui trișor poate fi unul dintre cele mai dure, cele mai emoționale, impozitează lucrurile pe care le veți avea vreodată. Dar dacă doriți cu adevărat să vedeți dacă puteți face lucrurile să funcționeze, atunci acestea sunt câteva motive potențiale pe care le puteți ierta un trișor:
  • Dacă a fost o indiscreție momentană. Poate că ai avut o luptă mare, poate că a fost implicat alcool sau poate că au întâlnit pe cineva care credeau că era într-adevăr, cu adevărat special...pentru un moment. Deși nu există motive minunate pentru a înșela, dacă într-adevăr, într-adevăr sa întâmplat doar o dată, atunci puteți să vă mișcați din trecut.
  • Dacă altul semnificativ este cu adevărat rău. Acesta este unul mare. Este semnificativa ta extrem de rău, deprimată, emoțională și a face tot ce pot pentru a vă arăta că sunt devastate de acest comportament și vor nu Fă-o din nou?
  • Dacă vă simțiți că renunțați dacă nu faceți asta. Dacă știți că aveți ceva special și că umblarea se va simți ca o chemare, atunci ar trebui să încercați să rămâneți acolo pentru a vedea dacă puteți face să funcționeze.
  • Dacă ați avut o relație lungă, sănătoasă, intimă și incredibilă. Deși relația dvs. nu poate să se simtă atât de mare după ce ați aflat pe cei dragi a fost necredincios, dacă a fost altfel puternic pe parcursul relației, atunci merită salvarea.
  • Nu iertați un trișor obișnuit. Dacă alte semnificative au făcut acest lucru înainte, este timpul să plecați. Chiar dacă aveți o casă, copii și o viață împreună, nu merită. Dacă acesta este singurul moment în care ați aflat despre înșelăciune, dar ați suspectat că ați înșelat de câteva ori înainte? Atunci ai fi avut dreptate.
  • Nu iertați un trișor la începutul unei relații. Dacă tocmai ați început să întâlniți pe cineva și v-au înșelat deja, atunci fundația relației dvs. este prea stânjenită pentru a face acest lucru. Simțiți-vă ușurat că sa întâmplat devreme, când nu a fost atât de greu să renunț.
  • Nu iertați un trișor dacă înșelăciunea este un semn al unui a Relația soomed. Dacă credeți că cheatingul sa întâmplat pentru că tu și celălalt semnificativ nu mai aveți nimic în comun, abia se atrase unul de celălalt și nu reușesc să lucreze, apoi să privească acest lucru ca o scuză pentru a lăsa totul să meargă.
  • Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 2
    2. Ia timp să se răcească. Indiferent cât de mult doriți să discutați, strigați sau chiar răniți altcineva, nu faceți-o imediat după ce ați aflat despre înșelăciune. Dacă ați avut deja o lovitură după ce ați aflat, este timpul să vă întoarceți și să faceți o respirație. Dacă ați aflat despre înșelăciune, dar altele semnificative nu știe că știți, atunci ar trebui să faceți ceva timp pentru a vă reflecta pe măsură ce vă dați seama ce să spun.
  • Acesta este un pas dificil. S-ar putea să simțiți că cu cât vorbești mai repede despre asta, cu atât mai repede puteți începe să vă imaginați ce să faceți, dar acest lucru nu este cazul. Dacă sari într-o conversație sau un argument prea curând, veți face lucrurile mai rău.
  • Petrece ceva timp mergând la o plimbare, de a lucra sau doar plângând în camera dvs. Faceți tot ce trebuie să faceți pentru a elibera unele dintre emoțiile dvs. și pentru a vă ajuta să gândiți puțin mai rațional.
  • Acest lucru poate însemna chiar luarea de câteva săptămâni pentru a petrece timp departe de celălalt semnificativ. Dacă locuiți împreună, acest lucru poate fi deosebit de dur, dar dacă trebuie să plecați, încercați să rămâneți cu un prieten sau un membru al familiei sau chiar la un hotel dacă este necesar.
  • Imagine intitulată Iertați un pas de trișor 3
    3. Nu vă învinuiți. Acest lucru ar trebui să fie un non-brainer, dar poate fi una dintre cele mai grele părți ale procesului. Nu credeți că ceilalți voștri semnificativi vă înșelați pentru că nu sunteți suficient de atractive, pentru că nu sunteți suficient de comunicativ, sau pentru că sunteți prea ocupați cu munca sau ridicați-vă copiii să vă concentrați asupra relației dvs.
  • Alte lucruri mari înșelate și asta e vina lor. Nimic pe care l-ați făcut ar fi trebuit să justificați că (dacă nu ați fost mai întâi necredincios, dar asta este o altă poveste).
  • Tu ar trebui nu vina pe tine însuți pentru căile de înșelăciune ale celorlalți semnificative, dar cu siguranță vă puteți gândi la modalitățile de a contribui la încetinirea relației atunci când luați timp pentru a reflecta asupra relației ca întreg.
  • În plus, nu vreodată să vă învinovățească semnificativ. Dacă se întâmplă asta, ieșiți pe ușă.
  • Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 4
    4. Faceți stocul relației dvs. Odată ce vă simțiți mai mult nivel de nivel, ar trebui să vă gândiți la relația dvs. cu persoana care ți-a înșelat. Cum te fac să te simți? Îți poți imagina un viitor fără ei? A fost o relație minunată, sau vă este frică să renunțați? Iată câteva întrebări pentru a vă întreba:
  • Ce este special în legătură cu relația dvs? Sunteți dispus să iertați persoana pentru a înșela pentru că doriți cu adevărat să salvați relația uimitoare sau pentru că vă este frică să fiți singuri? Dacă nu vă puteți gândi la motivele pentru care relația dvs. este specială, atunci ar trebui să mergeți mai departe.
  • Cum ați descrie traiectoria relației? Au fost lucruri bune pentru o lungă perioadă de timp și apoi s-au aruncat brusc, sau are relația ta să se spargă încet în jos? Încercați să vă gândiți la motivele pentru care relația sa mișcat într-un anumit mod.
  • Puteți să vă gândiți la modul în care relația a condus-o pe cealaltă semnificativă pentru a înșela? Amintiți-vă, acest lucru este diferit de vina pe tine însuți. Încercați să vă gândiți la ceea ce este vorba despre relația care ar fi putut face mai importantă cheat. De exemplu, pot să fie gelosi pentru că ai mai mulți parteneri, sau pot simți că s-au stabilit prea repede pentru că ai fost împreună de când erai tineri.
  • Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 5
    5. Asigurați-vă că altele semnificative se angajează să facă lucrurile să funcționeze. Odată ce ați decis că doriți să vă iertați altele semnificative din motive corecte și că relația dvs. este în valoare de salvare, trebuie să vă asigurați că alte semnificative se simte în același mod înainte de a vă angaja până la luni - sau chiar ani - de ani munca grea.
  • Asigurați-vă că altele semnificative este cu adevărat rău. Există o diferență între a spune că îmi pare rău și îmi pare rău. De asemenea, ei ar trebui să se angajeze să avanseze cu dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    Iertarea altora semnificativă
    1. Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 6
    1. Validați-vă sentimentele. Este important ca altele semnificative să vă recunoască sentimentele. Ei ar putea fi rău, dar asta este diferit de înțelegerea durerii, suferinței și confuziei pe care o faceți. Spuneți-vă altora semnificativă cum vă simțiți cu adevărat folosind mulți "I-Declarații" (ca "simt..." sau "eu sunt...") și asigurați-vă că recunosc tot ceea ce trece prin capul vostru.
    • Altul semnificativ ar trebui să înțeleagă complet că te-au pus într-o poziție teribilă. Ei pot fi și într-o poziție dificilă, mai ales dacă trebuiau să încheie o aventură, dar trebuie să înțeleagă sentimentele tale pentru a lucra.
  • Imagine intitulată Iertați un pas de trișor 7
    2. Au o conversație onestă. Fiind deschis despre ceea ce sa întâmplat este singura modalitate de a avansa. Ar trebui să planificați o zi și o oră pentru a vă așeza cu alții semnificativi și pentru a vorbi despre ceea ce sa întâmplat. S-ar putea să fi strigat deja sau ați argumentat despre asta, dar acest lucru este diferit de ruperea a ceea ce sa întâmplat într-un mod rațional. Iată ce să faceți:
  • Întrebați-vă cealaltă semnificativă ce sa întâmplat. Nu este nevoie să intrați în nitty-ritty de ce sa întâmplat exact - obțineți faptele. De exemplu, ați putea întreba de câte ori s-au întâlnit și când sa întâmplat?
  • Întrebați cum se simt despre cealaltă persoană. Cel mai bun raspuns: "Nu mă simt absolut nimic pentru ei." Cel mai rău răspuns: "Nu știu." Dacă încă mai au sentimente persistente pentru cealaltă persoană, va fi foarte greu pentru ei să se angajeze pe deplin în relația dvs.
  • Întrebați-le dacă acest lucru sa întâmplat înainte. Deși există argumente împotriva dezvăluirii analianțelor anterioare sau a greșelilor nesemnificative cu altele semnificative pe termen lung, deoarece știți deja scorul, ați putea obține cât mai multe informații ca și cum puteți, astfel încât să puteți lua cea mai bună decizie.
  • Întrebați cum se simt despre relația dvs. Aflați de ce au înșelat și cum se simt despre a fi cu tine.
  • Spune-i cum te simți din nou. Deși ar fi trebuit să comunicați deja și să vă validați sentimentele, puteți fi ferm despre modul în care vă simțiți odată ce ați auzit partea lor a povestii.
  • Discutați ce puteți face pentru a face lucrurile să funcționeze. Puteți fi de afaceri despre el și să luați note. Ce veți face pentru a vă asigura că relația dvs. este mai puternică și că înșelăciunea nu se va mai întâmpla din nou? Veți petrece mai mult timp împreună, fiți mai cinstiți unul cu celălalt sau găsiți o rutină complet nouă de relații? Veți vedea un terapeut de relații și veți vorbi cu prietenii despre această problemă sau veți încerca să vă dați seama de voi înșivă?
  • Set reguli. Dacă cealaltă persoană este un coleg, ceilalți trebuie să renunțe la locul de muncă? Mulți terapeuți de relații spun Da. Trebuie să comunice cu dvs. în fiecare oră când sunt afară? Acest lucru se poate simți umilitor pentru ei, dar îi reamintesc că sunteți de fapt cel care se simte umilit.
  • Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 8
    3. Lucrați la comunicarea deschisă. Odată ce ați avut o conversație onestă despre ceea ce sa întâmplat, puteți lucra la a face o comunicare onestă o parte din viața de zi cu zi. Ar trebui să faceți un punct de a fi deschis unul cu celălalt, deci luați timp pentru a asculta ceea ce are de spus cealaltă persoană. Iată câteva modalități de a lucra la comunicarea deschisă:
  • Faceți timp să vorbiți în fiecare săptămână. Să fie deschis despre ceea ce a lucrat în relația în acea săptămână și ce puteți face pentru a face lucrurile mai bine. Acest lucru nu ar trebui să simtă de asemenea forțat, dar ca un pas necesar.
  • Faceți un punct de a vă spune reciproc cum vă simțiți. Deși s-ar putea să vă simțiți închisă după ce ați aflat că ați fost înșelat, ar trebui să lucrați la vorbirea despre emoțiile dvs. pozitive și negative când sunteți gata.
  • Nu fi pasiv agresiv. Dacă sunteți supărat despre ceva, menționați-o când este momentul potrivit.
  • Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 9
    4. Lucrați la îmbunătățirea relației dvs. Cu excepția cazului în care înșelăciunea a fost cu adevărat o anomalie și totul este perfect între dvs. și altul semnificativ, trebuie să Lucrați la relația dvs. Există multe lucruri pe care le puteți face pentru a ajuta la construirea unei conexiuni mai profunde și pentru a încerca să începeți proaspete. Iată câteva lucruri de încercat:
  • Ridica un nou hobby împreună. Amândoi ar trebui să încercați ceva pe care nu l-ați mai făcut înainte, fie că este vorba de alpinism sau ceramică.
  • Încercați să împărtășiți mai multe interese. Poate că ai devenit îndepărtat pentru că simți că nu ai nimic în comun și nimic de vorbit. Faceți un pact pentru a citi aceeași carte în fiecare lună sau pentru a viziona un nou spectacol de televiziune împreună. Chiar și partajarea câtorva interese poate face o mare diferență.
  • Lucrați la compromisuri. Nu lăsați alte semnificative să ajungă întotdeauna calea și să știe că nu ar trebui să vă apropiați tot timpul, chiar dacă tu ești cel care a fost înșelat.
  • Du-te la o vacanță împreună. A face ceva complet nou împreună vă va oferi o respirație de aer proaspăt. În timp ce o vacanță nu este o soluție bună pe termen lung, vă poate ajuta să vă simțiți mai mult de la o distanță de înșelăciune. Ar trebui să faceți acest lucru numai odată ce ați avut ceva timp pentru a reflecta și simți că doriți să petreceți o mulțime de timp solo cu altele semnificative.
  • Opriți vina pe altele semnificative. Acest lucru poate părea imposibil, dar dacă doriți cu adevărat să lucrați la relația dvs., nu puteți menționa faptul că altele semnificative au înșelat la fiecare două secunde. Puteți să-l aduceți când comunicați despre sentimentele voastre, dar JAB-urile ocazionale despre comportamentul dvs. de înșelăciune al altcuiva semnificativ va face doar lucrurile mai rău.
  • Minimalizați groveling-ul dvs. semnificativ al altcineva. Deși s-ar putea să vă bucurați de complimentele constante, florile și umărul de umăr, încercați să fiți pe picior chiar cât puteți. Chiar dacă altul semnificativ este cu adevărat rău, ei nu pot cheltui întreaga relație groweling sau încercând să vă asigure dragostea lor. E obositor.
  • Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 10
    5. Nu obseda peste cealaltă persoană. Acesta este cel mai simplu mod de a vă conduce complet nebun și să vă distrugeți relația. Dacă știți cine este persoana, faceți tot ce puteți pentru a evita contactul cu ei și încercați să evitați să vă gândiți la ele. Este natural dacă acest lucru se simte complet imposibil, dar spuneți-vă că trebuie să vă concentrați asupra propriei relații, nu pe ceea ce face o altă persoană cu viața lor.
  • Nu vă comparați cu cealaltă persoană - acest lucru vă va face să vă simțiți rău despre dvs. sau inadecvat într-un fel.
  • Nu stați cealaltă persoană pe Facebook și alte medii sociale. Nu căutați prin profilul lor, căutând indicii despre ceea ce acea persoană are pe care nu o faceți.
  • Nu stați persoana în viața reală. Evident.
  • Nu vorbiți despre cealaltă persoană la altele semnificative. Concentrați-vă pe relația dvs. în loc să locuiți în trecut.
  • Daca esti într-adevăr Obsessing peste cealaltă persoană, poți să vorbești cu un prieten despre asta, dar poți lua decât atât de departe.
  • Imagine intitulată Iartă un pas de trișor 11
    6. Dacă încă nu vă puteți ierta altele semnificative, atunci eliberați-vă. Dacă ați încercat totul și sunteți încă plini de mânie și resentimente și nu puteți găsi o modalitate de a muta relația înainte, atunci este timpul să punem lucrurile. Dacă nu puteți sta vedea altcineva voastră semnificativă, lăsați-vă de atingerea lor, sau dacă sunteți plini de paranoia, oricând, celălalt dvs. semnificativ este în jurul altor persoane, este timpul să îl numiți.
  • Este mult mai bine să terminați relația decât să vă forțați să rămâneți în legătură cu ceva care nu funcționează. Resentimentul dvs. poate crește decât și ați putea să vă răniți cealaltă persoană prin înșelăciune sau să crească atât de emoțională încât comunicarea este imposibilă.
  • Amintiți-vă că, chiar dacă persoana a încercat incredibil de greu să fie cea mai bună altă semnificativă după ce au înșelat, ar fi fost prea târziu. Doar pentru că persoana încearcă din greu acum nu înseamnă că trebuie să rămâi cu ea dacă nu te simți corect.
  • Vă puteți simți mândru că ați încercat să lucrați prin ceva incredibil de dificil, deși nu a funcționat. Asta a luat mult curaj.
  • sfaturi

    Nu lăsați dependența financiară să vă forțeze să stați cu altele semnificative. Dacă sunteți sigur că nu veți fi niciodată mulțumiți de înșelăciunea dvs. semnificativă, nici o sumă de bani nu merită să rămână într-o relație toxică.
  • Iertarea unui trișor este și mai complicat când există copii în amestec. Trebuie să vă gândiți la ceea ce ar fi cel mai bun pentru copii, precum și ce ar fi cel mai bine pentru dvs. - Ați prefera să rămâneți într-o situație mai puțin decât ideală, deoarece este mai bine pentru copiii dvs. sau credeți că faceți ceea ce este mai bun pentru Veți fi, de asemenea, cel mai bun pentru copiii dvs. pe termen lung?
  • Avertizări

    Amintiți-vă că trișorul poate înșela din nou. Dacă se întâmplă din nou, este probabil un moment bun să vă despărțiți sau să divorțați.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar