Cum să se ocupe de un soț de înșelăciune

Care se ocupă cu un soț de înșelăciune poate fi unul dintre cele mai grele lucruri pe care le aveți vreodată de făcut. Nu există nici un răspuns corect când vine vorba de a decide dacă doriți sau nu să faceți lucrurile să funcționeze. Tot ce puteți face este să comunicați cu soțul / soția, să vă ascultați și să decideți dacă relația dvs. merită economisită sau nu. Dacă decideți că doriți să faceți lucrurile să funcționeze, atunci trebuie să luați lucrurile într-o zi la un moment dat, amintiți-vă să aveți grijă de voi înșivă.

Pași

Partea 1 din 3:
Știind ce Nu a face
  1. Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 1
1. Nu vă învinuiți. Motivele soțului dvs. de a înșela nu pot fi întotdeauna evidente și puteți simți că lucrul natural de făcut este să vă învinovățească. Poate credeți că ați devenit îndepărtat sau că nu ați fost foarte apropiat în dormitor. Poate că ați lăsat munca să vă copleșească și nu ați făcut suficient timp pentru relație. Cu toate acestea, acestea pot fi motive pentru care relația dvs. are nevoie de mai multă muncă, dar trebuie să știți că nimic pe care îl faceți nu puteți face vreodată soțului soțului dvs. să trișească și nu ar trebui să vă învinovăți niciodată pentru greșelile soțului tău.
  • Sigur, este posibil să fiți vina pentru o anumită problemă în relație și este important să recunoașteți acest lucru. Cu toate acestea, nu ar trebui niciodată să credeți că o greșeală din partea dvs. face ca soțul dvs. să facă înșelător.
  • Dacă vă concentrați prea mult pe vina, atunci asta va lăsa partenerul dvs. de pe cârlig. Este important să vă concentrați și pe comportamentul partenerului dvs.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 2
    2. Nu obseda peste terța parte. Dacă doriți să vă faceți griji cât mai repede posibil, atunci puteți pune un milion de întrebări despre celălalt bărbat sau femeie, petreceți orele care urmăresc profilul Facebook al acelei persoane sau chiar încearcă să prindă o privire asupra acestei persoane în persoană. S-ar putea să credeți că știind totul despre această persoană vă poate ajuta să vă dați seama ce a fost în neregulă cu relația dvs., dar în realitate acest lucru nu vă va mai da răspunsuri, deși vă va face o mulțime de durere.
  • Când un soț are o aventură, este rar în legătură cu cea de-a treia persoană. Cu excepția cazului în care acest soț crede că a început cu adevărat o relație semnificativă cu o terță parte, de cele mai multe ori, este într-adevăr o expresie a nemulțumirii trișorului cu el însuși sau cu căsnicia. Dacă te concentrezi prea mult pe celălalt bărbat sau altă femeie, atunci nu te vei gândi la soțul / soția sau relația.
  • Deși cunoașterea unor lucruri despre afacere vă poate aduce confort, este posibil să nu doriți să știți prea mult despre ce arată cealaltă persoană, ceea ce face el pentru viață sau orice alte detalii care pot să vă distragă atenția sau să vă facă să vă simțiți rău despre tine. Nu merită.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 3
    3. Nu încercați să o raționalizați. Deși ați putea crede că veți putea să vă deplasați înainte dacă puteți găsi doar o explicație logică pentru motivul pentru care sa întâmplat înșelăciunea, cum ar fi faptul că soțul dvs. sa simțit fără putere de când și-a pierdut slujba sau că terța parte a venit la soția ta atât de mult încât nu putea rezista, nu există nici o utilizare în încercarea de a avea sens din prostii. Acceptați că sunteți rănit și că trebuie să găsiți o modalitate de a vă deplasa, dar nu credeți că faceți scuze pentru soțul / soția dvs. este calea de a ajunge acolo.
  • Ce a trecut prin mintea soțului tău când a decis să trișeze poate sfida logica. Nu petreceți prea mult timp încercând să veniți cu un motiv perfect pentru motivul pentru care sa întâmplat și să lucrați la trecerea în schimb.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 4
    4. Nu spuneți întreaga lume. S-ar putea să vă simțiți incredibil de rănit și incredibil de supărat și poate să aveți nevoia de a-ți spune tuturor membrilor familiei dvs., prietenii tăi cei mai apropiați sau chiar să posteze despre ea pe social media pentru a-ți scoate sentimentele. Cu toate acestea, dacă există o șansă pe care doriți să o reconciliați și să faceți lucrurile să lucreze, atunci va trebui să vă ocupați de oameni care vă privesc soțul / soția și relația dvs. diferit pentru restul vieții voastre. În loc să-i spun tuturor, știi, spuneți numai oamenilor apropiați de voi care credeți că vă poate ajuta cu adevărat să vă gândiți.
  • Odată ce îi spui tuturor despre ceea ce sa întâmplat, puteți simți o ușurare inițială, dar asta ar putea fi urmată de o anumită durere și regret. Este posibil să nu vă dați seama că nu ați fost pregătiți pentru sfatul sau judecata tuturor.
  • Dacă vă spuneți prietenilor dvs. apropiați despre infidelitatea partenerului dvs., asigurați-vă că faceți acest lucru cu precauție dacă nu sunteți sigur ce vreți să faceți despre asta. Dacă prietenii dvs. cred că vă veți lăsa cu siguranță partenerul, atunci ei vă pot spune cele 1.000 de lucruri pe care nu le-au plăcut niciodată despre el, iar acest lucru nu vă va face să vă simțiți mai bine și poate duce la răsturnarea în jos a liniei dacă alegeți Pentru a rămâne în relație.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 5
    5. Nu Obsess peste ceea ce vor gândi prietenii și familia ta. Împreună cu păstrarea a ceea ce sa întâmplat cu tine, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la ceea ce știu despre afacere. Deși oamenii apropiați de dvs. vă pot oferi sfaturi utile, în cele din urmă, este vorba despre ceea ce este mai bine pentru dvs. Nu trebuie să vă întrebați ce se va gândi toată lumea dacă vă decideți să plecați sau să rămâneți în relație. La sfârșitul zilei, nu contează ce gândește toți ceilalți și nu ar trebui să lăsați judecata celorlalți să vă nori procesul de luare a deciziilor.
  • Vorbind cu oamenii apropiați de dvs. vă puteți ajuta cu siguranță să câștigați puterea, precum și o nouă perspectivă despre situația dvs. Dar, în cele din urmă, știți că opiniile lor nu pot înlocui niciodată propria voastră.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 6
    6. Nu luați pași majori înainte de reflectare. Deși ați putea crede că doriți să vă împachetați lucrurile sau să loviți soțul / soția din casă, al doilea aflat despre înșelăciune, trebuie să luați mai mult timp să vă gândiți acest lucru. Puteți petrece cu siguranță ceva timp departe de soțul / soția dvs., dar evitați să spuneți că doriți un divorț sau luați imediat măsuri drastice. Dați-vă timp să reflectați despre ceea ce sa întâmplat și ce este mai bine pentru dvs. și relația dvs. în loc să faceți ceva ce puteți regreta mai târziu.
  • Deși a decide să dureze ceva timp, poate fi un lucru bun, ar trebui să evitați să spuneți că doriți o divorț imediat ce ați auzit știrile - deși acest lucru poate fi ceea ce vă spune curajul dvs., așteptați până când aveți un cap clar Înainte de a decide acest lucru pentru totdeauna.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 7
    7. Nu pedepsiți soțul / soția. Deși ar putea să vă simțiți bine să fiți crud pentru soțul dvs., să luați lucrurile pe care le iubește sau chiar să aibă propria afacere în schimb, acest tip de comportament nu vă va aduce prea departe și nu vă va ajuta să vă mutați relația ta înainte. Deși puteți fi rănit, rece la soțul / soția dvs. și păstrați-vă distanța pentru o vreme, nu ar trebui să faceți în mod activ un punct de a face să se simtă mai rău sau pe care amândoi veți ajunge să vă simțiți teribil.
  • Pedepsirea soțului dvs. vă va umple doar cu mai multă amărăciune și va face ca relația dvs. să se simtă și mai rău. Este bine să dureze ceva timp și să fii mai rece și mai îndepărtat decât în ​​mod normal, dar fiind în mod activ crud nu va face nimic mai bun.
  • Partea 2 din 3:
    Luând primii pași
    1. Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 8
    1. Asigurați-vă cerințele. Ar trebui să vă luați timpul să vă gândiți la ceea ce doriți de la soțul / soția înainte de a începe o conversație cu el sau cu ea. Nu începeți doar să vorbiți despre înșelăciune și să vă deplasați pe dreapta să plângiți și să vă faceți. În schimb, luați ceva timp pentru a formula un plan de joc, astfel încât soțul dvs. știe ce vă așteptați de la el dacă dorește ca relația să continue. Acest lucru nu ar trebui să se simtă ca o pedeapsă, ci ca un plan de a avansa împreună.
    • Lăsați partenerul dvs. să știe ce are nevoie să facă pentru a continua relația. Acest lucru poate include să se consiliere împreună și, posibil, luând pași concreți pentru a redescoperi lucrurile pe care le-ați plăcut să le faceți împreună, făcând timp pentru comunicare în fiecare noapte sau pentru a dormi în camere separate până când vă simțiți confortabil împărtășind un spațiu din nou.
    • Dacă vă gândiți să obțineți un divorț, poate doriți să păstrați un avocat cât mai curând posibil. Cu cât faceți mai repede acest lucru, poziția de negociere mai bună pe care o veți avea.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 9
    2. Dă-i timp. Chiar dacă vă simțiți cu adevărat gata să vă iertați soțul / soția sau pentru ca lucrurile să vă întoarceți la normal, ar trebui să știți că poate dura mult timp să vă recâștigăm acea încredere și să vă simțiți că ați avut odată pentru soțul / soția dvs. Chiar dacă sunteți amândoi hotărâți să o faceți, poate dura mult timp pentru ca lucrurile să se simtă, pentru lipsa unui cuvânt mai bun, din nou "normal", și pentru a vă simți îndrăgostirea față de persoana pe care ați căsătorit-o. Acest lucru este perfect natural. Dacă încercați să vă grăbiți lucrurile de-a lungul, puteți întâmpina probleme.
  • Nu veți putea să vă iertați partenerul dvs. sau să vă simțiți că lucrurile se întorc la normal peste noapte. Poate dura luni sau chiar ani, pentru a reconstrui din nou încrederea.
  • Va trebui să o luați prea încet. Ar putea dura mai multe zile pentru a vă simți confortabil dormind în același pat ca partenerul dvs. din nou, ieșind la cină cu el sau să vă bucurați să faceți lucrurile pe care le-ați iubit împreună. Fi pregătit pentru asta.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 10
    3. Lăsați-vă sentimentele. Lăsați soțul / soția să știe ce simți. Spune-i despre mânie, răni, trădarea și durerea pe care ți-a pus-o. Nu vă păstrați garda și acționați ca și cum nu era atât de mare de o afacere - să-l vadă cu adevărat durerea și să auziți cum vă simțiți. Dacă nu sunteți sincer și deschideți despre ceea ce treceți, atunci nu veți putea vreodată să vă deplasați cu adevărat împreună. Deși vă puteți simți timid sau speriat să vă dezvălui sentimentele adevărate, este important să faceți acest lucru.
  • Dacă sunteți nervos cu privire la confruntarea cu soțul / soția sau nu spuneți tot ce ați vrut să spuneți, puteți scrie toate lucrurile pe care doriți să le împărtășiți. În acest fel, nu vă veți pierde în acest moment și uitați un punct important pe care doriți să-l faceți.
  • Dacă vă simțiți prea emoțional să aveți o conversație despre ceea ce sa întâmplat, să-i dați câteva zile sau să așteptați destul de mult să vă simțiți confortabil vorbind despre asta cât mai corporal posibil. Desigur, conversația nu se poate simți niciodată complet confortabilă, dar puteți dura ceva timp pentru a vă aduce piciorul dacă aveți nevoie. Care a spus, este posibil să nu doriți să întârziați această conversație prea lungă.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 11
    4. Puneți întrebările la care doriți răspunsurile. Poate doriți o anumită claritate când vine vorba de ce a făcut soțul dvs. de înșelăciune. Dacă doriți să faceți împreună cum sa întâmplat acest lucru, atunci puteți pune întrebări despre câte ori sa întâmplat, când sa întâmplat, cum a început, sau chiar despre ce se simte soțul / soția dvs. despre această altă persoană. Cu toate acestea, dacă doriți să existe o șansă ca relația să dureze, atunci ar trebui să vă gândiți de două ori înainte de a cere detalii că ați putea fi mai bine să nu știți.
  • Puneți orice întrebări pe care credeți că vă vor ajuta să obțineți un sens mai bun de unde stă relația dvs. Cu toate acestea, încercați să evitați să puneți întrebări doar pentru a vă satisface curiozitatea - răspunsurile pot ajunge să rănească prea mult.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 12
    5. Obțineți testarea medicală. La fel de jenant cum ar putea suna, de îndată ce știți că soțul dvs. a fost înșelat, ar trebui să vă testați imediat. Nu știi ce boli ar fi putut avea cea de-a treia parte și nu vei ști dacă asta a fost sau nu la tine. Deși soțul dvs. poate argumenta că acest lucru nu este necesar, este ceea ce trebuie să faceți pentru a vă asigura că sunteți atât de sigur.
  • Trecerea prin acest proces va ajuta soțul / soția să înțeleagă gravitatea acțiunilor sale. A dormi cu altcineva în timp ce dormi cu tine te-a pus în pericol și este important să recunoști asta.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 13
    6. Ascultați soțul / soția. Deși vă veți simți răniți, copleșiți, trădați, furioși și vreun număr de alte emoții pe care doriți să le dezvăluiți, este important să vă așezați și să ascultați soțul / soția. S-ar putea să vă simțiți ca și cum ați auzit-o este ultimul lucru pe care doriți să-l faceți, dar dacă doriți să obțineți o anumită claritate și să mutați relația înainte, atunci trebuie să auziți partea sa din poveste. Puteți afla despre noi sentimente sau frustrări pe care nu le-ați cunoscut că partenerul dvs. a avut.
  • Nu este corect să credem că nu merită să-și spună partea lui de poveste sau să aibă sentimente în toate astea. Deși nu vă simțiți gata să vă confruntați cu sentimentele soțului dvs., trebuie să-l lăsați să se exprime dacă doriți să mergeți mai departe.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 14
    7. Îmbunătățiți comunicarea în fiecare zi. Odată ce ați început să vorbiți despre înșelăciune, puteți lucra la îmbunătățirea liniei de comunicare. Asigurați-vă că sunteți deschis și cinstit, pentru a vorbi în mod regulat și pentru a evita agresivul pasiv cât mai mult posibil. Deși acest lucru poate părea imposibil după ce a făcut soțul / soția, este important să comunicați, așa cum puteți dacă doriți ca lucrurile să se îmbunătățească.
  • Odată ce ajungeți la el, faceți un punct de întâlnire în fiecare zi, împingând toate distragerile deoparte și vorbind despre modul în care se întâmplă relația dvs. Dacă vă simțiți că acest lucru este obositor și numai rechasând sentimentele vechi, atunci ar trebui să lucrați la vorbind mai multe despre prezentul și viitorul decât trecutul.
  • Este important ca tu și soțul dvs. să se conecteze unul cu celălalt pentru a vedea cum vă simțiți. Acesta este momentul să fiți vigilenți și să vă concentrați asupra relației dvs. Dacă nu aveți o comunicare puternică, atunci este greu să avansezi.
  • Lucrați la exprimarea sentimentelor dvs. cu declarații "I", cum ar fi spunând: "Mă simt trist când nu mă salutați după ce vii acasă de la serviciu", în loc să folosiți declarații "Tu", cum ar fi: "Nu mă dai niciodată Orice atenție după ce ajungeți acasă de la locul de muncă ", care se află la fel de acuzator.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 15
    8. Decideți dacă tu vrei pentru a încerca să o rezolvi. Desigur, odată ce începeți să vorbiți despre înșelăciune, trebuie să luați o decizie importantă: credeți că vă puteți ierta în cele din urmă soțul / soția și aveți o relație sănătoasă din nou sau credeți că nu există nici o șansă să lucreze vreodată? Este important să fii cinstit cu tine și să te gândești dacă relația ta merită salvată sau nu. Cel mai important lucru este să luați timpul și spațiul de care aveți nevoie pentru a reflecta cu adevărat înainte de a lua decizii cutanate.
  • Dacă ați vorbit cu soțul / soția dvs., ați spus sentimentele voastre și ați auzit partea sa de poveste în timp ce vă simțiți ca și cum ați avut un timp pentru a vă reflecta asupra sentimentelor dvs., atunci puteți începe să decideți dacă doriți sau nu pentru a încerca să facă lucrurile să funcționeze.
  • Dacă vă decideți că doriți să le faceți să lucrați, atunci pregătiți-vă să faceți o mulțime de eforturi. Dacă știți că este peste voi, atunci este timpul să luați pașii pentru a obține un divorț. Dacă aceasta este calea pentru dvs., atunci ar trebui să vă uitați la legile țării dvs. și / sau de stat - au tendința de a varia destul de puțin.
  • Partea 3 din 3:
    Reconstruirea relației dvs
    1. Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 16
    1. Fă ce este mai bine pentru tine. Din păcate, nici o revistă, prieten, membru al familiei sau medic poate să vă pot spune ce decizie este cea mai bună pentru dvs. - sau pentru familia dvs. Dacă există copii implicați, atunci decizia dvs. devine și mai complicată. Deși ați putea crede că există un singur răspuns corect, la sfârșitul zilei, trebuie să fiți sincer cu dvs. și să vedeți ce inima voastră vă spune cu adevărat. Poate dura mult timp pentru a găsi adevărul, dar cel mai important lucru este că recunoașteți că nimeni altcineva nu vă poate spune ce să faceți sau ce să vă simțiți - mai ales soțul / soția dvs.
    • Acesta poate fi un gând intimidant, deoarece șansele sunt că veți avea nevoie de ceva timp pentru a afla răspunsul. Dar dacă există ceva pe care intestinul tău îți spune deja, atunci mai bine ascultă.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 17
    2. Face o alegere pentru a ierta. Amintiți-vă că iertarea este într-adevăr o alegere - nu este ceva ce se întâmplă sau nu. Dacă sunteți dispus să vă iertați soțul / soția sau chiar să încercați să-l iertați, atunci trebuie să faceți în mod decisiv alegerea de a face acest lucru. Iertarea nu va cădea în poala ta sau pe el și trebuie să lucrezi pentru a ajunge acolo. Primul pas acceptă că veți încerca să faceți lucrurile să funcționeze.
  • Fii sincer cu soțul tău despre asta. Nu lăsați dorința de a ierta sau de a ierta să rămână un mister. Lasă-i să știe că vrei cu adevărat să încerci să o faci să funcționeze.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 18
    3. Petreceți timp împreună, fără a aduce afacerea. Dacă doriți să începeți să vă reconstruiți relația, atunci tu și soțul dvs. trebuie să petreceți timp de calitate împreună, care nu are nimic de-a face cu faptul că soțul dvs. a înșelat. Lucrați la făcând lucrurile pe care le-ați iubit împreună și evitând locurile care vă reamintesc înșelăciunea care a avut loc. Faceți un efort de a începe de jos în sus, asigurându-vă că relația dvs. are o bază solidă prin activități zilnice înainte de a vă deplasa prea repede.
  • Puteți chiar să descoperiți o nouă activitate, cum ar fi drumeții sau gătit, pentru a face împreună. Acest lucru vă poate ajuta să vedeți relația dvs. într-o lumină nouă. Doar asigurați-vă că nu vă simțiți că partenerul dvs. suferă prin el sau încearcă prea mult, totuși.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 19
    4. Ai grijă de tine. Când aveți de-a face cu un soț de înșelăciune, vă puteți simți ca ultima dvs. prioritate este să aveți grijă de voi înșivă. S-ar putea să fiți prea ocupați să simțiți un vârtej de emoții complicate să se gândească la lucruri cum ar fi mâncarea a trei mese pe zi, obținând ceva soare și asigurându-se că a primit suficientă odihnă. Cu toate acestea, dacă doriți să rămâneți puternici în acest timp dificil și să aveți energia pentru a lucra la relația dvs., atunci exact acest lucru este exact ceea ce trebuie să faceți. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte:
  • Încercați să obțineți cel puțin 7-8 ore de somn pe noapte. Dacă nu puteți dormi pentru că sunteți deranjați de soțul dvs. de dormit lângă dvs., ar trebui să vă simțiți confortabil discutarea aranjamentelor de dormit alternative.
  • Lucrați pentru a mânca trei mese sănătoase pe zi. Deși este posibil să fiți predispuși să mâncați mai multe alimente nesănătoase, cum ar fi gustările zaharoase, pentru că sunteți stresat, ar trebui să încercați să rămâneți sănătoși pentru a vă menține spiritele în sus. Alimentele grase vă pot face să vă simțiți lentă.
  • Încercați să obțineți cel puțin 30 de minute de exercițiu pe zi. Acest timp este bun pentru mintea și corpul vostru și vă poate oferi ceva timp pentru a fi singuri și nu vă gândiți la afacere.
  • Scrie într-un jurnal. Încercați să scrieți în ea de cel puțin câteva ori pe săptămână pentru a lua ceva timp pentru a intra în legătură cu gândurile dvs.
  • Nu vă izolați. Petreceți mai mult timp cu prietenii și familia dvs. să se simtă centrate.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 20
    5. Căutați consiliere. Deși consilierea nu este pentru toată lumea, tu și soțul dvs. ar trebui să încercați dacă încercați să faceți lucrurile să funcționeze. S-ar putea să vă simțiți că va fi prea jenant sau prea mult pentru dvs., dar acest lucru poate fi cel mai bun mod de a crea un spațiu sigur pentru dvs. și partenerul dvs. și pentru a vă simți cu adevărat confortabil împărtășind sentimentele dvs. Găsiți un consilier în care aveți încredere și asigurați-vă că vă dați totul în timpul sesiunilor dvs.
  • Dacă acest lucru este important pentru dvs., faceți clar soțul / soția că nu este negociabil pe care îl faceți. Partenerul tău ți-a încălcat încrederea, și ar trebui să poată face acest lucru pentru tine.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 21
    6. Reasurează-ți copiii. Dacă aveți copii, atunci tratați cu soțul dvs. de înșelăciune va fi și mai complicat. Copiii dvs. vor simți probabil tensiunea în casa dvs. și este mai bine să fii deschis și cinstit cu ei despre faptul că tu și soțul tău are unele probleme. În timp ce nu trebuie să mergeți în detaliu, spuneți-i că îi iubești și că tu și soțul tău face tot ce poți să-ți dai seama lucrurile.
  • Dacă vă gândiți să terminați relația, nu lăsați soțul dvs. să-ți folosească copiii să vă vină în lipirea ei. În timp ce el sau ea poate argumenta că copiii dvs. vor fi mai bine cu doi părinți la domiciliu, acest lucru nu poate fi cazul dacă acei doi părinți se luptă mereu sau nu mai îngrijesc unul de celălalt.
  • Faceți timp pentru ei, chiar dacă aveți de-a face cu această situație dificilă. Fiind cu copiii dvs. vă poate face să vă simțiți mai puternici.
  • Imagine intitulată Deal cu un soț de înșelăciune Pasul 22
    7. Știți când sa terminat. Dacă ați făcut toate eforturile pentru a face lucrurile să funcționeze și nu vă puteți vedea că vă iertați soțul / soția sau în mișcare înainte, atunci este posibil să se încheie relația. Nu vă frământați că nu vă puteți ierta soțul / soția, chiar dacă el sau ea a muncit din greu pentru a vă recâștiga încrederea - unele lucruri nu pot fi iertate. Dacă constatați că pur și simplu nu puteți continua relația și simțiți că ați făcut un efort pentru a încerca să faceți acest lucru, atunci este timpul să luați decizia și să mergeți mai departe.
  • Nu fiți supărați sau frustrați cu dvs. dacă vă simțiți că pur și simplu nu puteți ierta. Ai făcut efortul, iar partenerul tău este cel care ți-a încălcat încrederea în primul rând.
  • Dacă ați reușit să continuați, atunci nu ar trebui să vă fie rușine de tine pentru "dând în", fie. Ați făcut o alegere pe care credeți că este cea mai bună pentru relația dvs. și familia dvs. și nimeni nu ar trebui să judece acest lucru.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    mai mult decât probabil numărul nu va avea un nume, doar un număr care vă va conduce departe de ea fiind o fată specifică sau un nume tip.
  • Un lucru pe care îl puteți încerca este să obțineți în telefonul lor celular numai pentru câteva momente și să alegeți unul sau două numere care nu arată familiar și încercați să le sunați sub un număr restrâns. Vedeți cine răspunde
  • Avertizări

    Nu acționați gelos și faceți-i să creadă că ați analizat orice informație sau vă gândiți la ceva obișnuit. Puteți încerca să le întrebați mai întâi întrebările autentice
  • Nu veniți la NOSY Când vorbiți cu ei, le veți îndepărta de orice încercare cu adevărat de a descoperi.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar