Cum să cereți o separare a procesului

O separare a procesului nu este ceva care trebuie luat ușor. Cu toate acestea, s-ar putea să fi ajuns la o scenă în căsnicia în care nu simți că există o alternativă și trebuie să-l aduceți cu partenerul dvs. Deși este posibil ca aceasta să nu fie o surpriză uriașă pentru partenerul dvs., ar putea fi un șoc emoțional care ar trebui să aibă o greutate corespunzătoare.

Pași

Partea 1 din 3:
Vorbind cu soțul / soția
  1. Imagine intitulată cere o separare a procesului Pasul 1
1. Pregătiți-vă soțul / soția. Nu vreți să orbiți persoana din nicăieri. Alerting soțul / soția pe care vrei să ai o discuție îl poate ajuta la el sau să se pregătească mental pentru ceea ce este înainte, chiar dacă nu sunt conștienți de exact ce veți spune.
  • Ai putea spune, "Aș dori să discutăm unde se îndreaptă relația noastră. Putem să ne așezăm și să vorbim în curând?"
  • Care vă ajută să vă gândiți partenerul în faptul că ceva se întâmplă.
  • De asemenea, alegeți un moment bun pentru a vă așeza în persoană. Această conversație nu este una pe care doriți să o aveți peste e-mail sau pe telefon. Această conversație trebuie să se întâmple în persoană, când soțul dvs. are timp și spațiu emoțional pentru a face față ei. Nu vrei să fii distras de alte lucruri. Ar putea fi o idee bună să aveți pe cineva pentru tine dacă aveți copii. În timp ce nu doriți să o opriți, calendarul este totul. De exemplu, dacă părintele soțului dvs. a murit săptămâna trecută, poate doriți să așteptați puțin timp.
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 2
    2. Exprimați speranțele și temerile. Poate doriți să vă cercați în jurul subiectului, dar este mai bine să faceți acest lucru, deși puteți fi blând despre asta. În plus, trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru motivul pentru care doriți această separare. Adică, trebuie să-i spui partenerului tău de ce simți nevoia de a se separa.
  • Conduce cu ceea ce vrei ca discuția să fie despre. Ai putea spune, "Nu cred că am fost în același loc în ultima vreme și ne simțim în creștere. Aș dori să discut posibilitatea unei separări de încercare."
  • Nu vă fie frică să vorbiți despre ceea ce vă simțiți. "Mi-e teamă că, dacă vom continua așa, vom lupta și ne vom lupta spre divorț și sper că petrecerea ceva timp în afară ne va ajuta să vedem ce opțiunile noastre sunt fără să ne distrugă reciproc în acest proces."
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 3
    3. Stabiliți ceea ce doriți de la separare. Acum că ați abordat subiectul, trebuie să lăsați soțul să știe ce vă așteptați să se întâmple de la separare. Deși poate răni, fiind în aceeași pagină este importantă deoarece vă ajută să vă ghideze așteptările prin separare.
  • De exemplu, dacă credeți că separarea este o piatră de temelie pentru un divorț, ați putea spune, "Chiar acum, chiar încerc să-mi dau seama ce vreau. Cu toate acestea, dacă lucrurile nu se schimbă între noi, am putut vedea acest lucru care duce la o separare mai permanentă."
  • Pe de altă parte, dacă doriți separarea ca timp să vă gândiți la speranțele de reconciliere, ați putea spune, "Știu că a cerut o separare este rănit. Cu toate acestea, nu cred că lucrurile au avut dreptate între noi pentru o vreme și cred că avem nevoie de ceva timp în afară pentru a afla cum să avansăm în relația noastră. Chiar vreau să o fac, totuși, și sperăm să vă întoarcem împreună după ce timpul nostru."
  • Imagine intitulată cere o separare a procesului Pasul 4
    4. Dați soțului dvs. o șansă de a reacționa. Această conversație poate veni ca o lovitură tare, chiar dacă soția dvs. își dă seama că ați avut probleme ca un cuplu. Lăsați soțul / soția să aibă șansa de a reacționa, deoarece prima sa reacție va fi probabil emoțională. Dați-vă soțului dvs. o șansă de a vorbi prin ea înainte de a începe să încercați să evaluați dacă este o opțiune bună pentru ambele.
  • Odată ce soțul / soția dvs. a ajuns peste șocul inițial, începeți să puneți întrebări pentru a determina ce soț / soție este senzație și gândire, cum ar fi, "Deci ce crezi? Crezi că este o idee bună?"
  • Este posibil ca soțul / soția dvs. să fie pe aceeași pagină, gândirea timpului de gândire vă va face bine, dar partenerul dvs. poate să nu vrea ca toate.
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 5
    5. Discutați obiectivele. Adică aveți lucruri de care aveți nevoie unul de celălalt pentru a vă face munca de căsătorie. Dacă ați făcut că sunteți temele, aveți deja câteva idei despre ceea ce aveți nevoie de partenerul dvs., dar partenerul dvs. va avea și unele pentru dvs.
  • Amintiți-vă, aceste obiective trebuie să fie concrete și specifice. De exemplu, "Fi mai puțin îndepărtat" nu este suficient de beton. "Consultați-vă cu mine de cel puțin 2 ori pe zi" este mai specific.
  • Fii deschis pentru a auzi ce are nevoie de partenerul tău, de asemenea. Fiecare dintre voi ar trebui să aveți 3 până la 4 goluri pentru cealaltă persoană.
  • Sunt de acord că amândoi veți lucra asupra obiectivelor fără a recurge la aspectul asupra umărului celeilalte persoane. Adică, nu poți da vina că nu-ți atinge obiectivele pe cealaltă persoană care nu atinge a lor.
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 6
    6. Decide cu privire la regulile de la sol. Odată ce ați avut conversația despre separare, trebuie să aveți alta despre regulile separării. Trebuie să decideți dacă veți trăi, cum se vor plăti facturile și cine va face ceea ce cu copiii.
  • De asemenea, trebuie să discutați dacă dating este permisă și cât de departe puteți merge la o dată. De exemplu, dacă vă așteptați să vă întoarceți împreună, puteți decide să excludeți dating sau sex.
  • Aceste reguli vor trebui să fie foarte specifice. De exemplu, dacă vorbești despre cine ajunge să-și petreacă la ce oră cu copiii, trebuie să stai în ce zile și nopți ale săptămânii pe care copiii le vor cheltui cu fiecare petrecere.
  • Amintiți-vă că regulile de bază pe care le-ați stabilit pentru o separare pot afecta ceea ce se întâmplă dacă obțineți un divorț, cum ar fi aranjamentele de custodie. De exemplu, dacă copiii dvs. trăiesc în cea mai mare parte cu un părinte sau altul, acel părinte poate fi acordat custodia primară. Discutați cu un avocat pentru a vă asigura că regulile dvs. de bază sunt corecte pentru amândoi și pentru copiii dvs.
  • Este posibil să aveți nevoie de ajutor de stabilire a acestor reguli de bază. Dacă vă așteptați să vă întoarceți împreună, veți avea nevoie atât de a compromite regulile. De asemenea, puneți-vă regulile în scris. Acest lucru poate fi sigur că toată lumea este pe aceeași pagină.
  • Imagine intitulată cere o separare a procesului Pasul 7
    7. Nu lăsați-o să tragă. Împreună, stabiliți o limită de timp pentru separarea dvs. Ar putea fi de 3 luni, o jumătate de an sau un an întreg. După ce ați stabilit o limită a cât de mult va fi separarea dvs., puteți decide să lăsați-o să meargă mai mult timp. Cu toate acestea, nu doriți să continuați să-l trageți. Dacă continuați să cereți mai mult timp, este posibil să fie că este timpul să punem la sfârșitul căsătoriei. Dacă niciunul dintre voi nu este dispus să luptați pentru relația mai mult, este posibil să nu meritați.
  • Partea 2 din 3:
    Lucrul la separare
    1. Imagine intitulată cere o separare a procesului Pasul 8
    1. Luați în considerare un terapeut. Dacă aveți suficiente probleme pentru a dori o separare, un mediator terț, cum ar fi un terapeut poate ajuta. Un terapeut vă va ajuta să discutați despre problemele dvs. fără a fi atât de încălzită și, sperăm să lucrați la găsirea unui teren comun. Un terapeut se va aștepta pe amândoi să fii prezent emoțional, muncesc din greu pentru a-ți pune prima relație.
    • Întrebați-vă pentru recomandări pentru terapeutul unui cuplu de la prieteni aveți încredere. Mai mult decât probabil, unii dintre prietenii dvs. au avut și probleme și au văzut pe cineva care este bun pentru dvs. și soțul / soția dvs.
    • Un terapeut poate fi obiectiv cu privire la relația dvs., în timp ce este mai greu ca voi doi să fiți obiective în legătură cu ceva cu care sunteți atât de investit din punct de vedere emoțional. Prin urmare, sugerează partenerului dvs. că vă gândiți la un terapeut.
    • O altă opțiune pentru un mediator este un pastor.
    • Ai putea spune, "Având în vedere tot ce am spus despre o separare, cred că este important să vorbim cu un mediator. Mă gândeam că am putea vorbi cu terapeutul unui cuplu o dată pe săptămână pentru a vedea dacă ne pot ajuta să rezolvăm unele dintre problemele noastre. Chiar vreau să fac această lucrare, dar cred că am putea folosi un ajutor extern."
  • Imagine intitulată cere o separare a procesului Pasul 9
    2. Cauta un avocat. Un avocat este, de asemenea, important atunci când vă separați. Încă o dată, este bine să întrebați prietenii dvs. care au trecut printr-un divorț dacă au recomandări pentru avocați. Un avocat va trece peste ramificațiile legale ale separării dvs., astfel încât să știți ce să vă așteptați dacă obțineți un divorț. În plus, avocatul dvs. poate acționa ca un mediator pentru dvs. dacă aveți nevoie de unul.
  • De asemenea, puteți căuta recenzii ale avocaților online pentru a găsi unul pe care majoritatea oamenilor au fost mulțumiți. Întâlniți cu avocatul înainte de a decide să-l angajeze ca avocat personal. Întrebați avocatul dacă sunt dispuși să acționeze ca mediator dacă aveți nevoie de ea și cât de des au lucrat cu oameni pe o separare a procesului. În plus, vrei să te asiguri că te conectezi cu avocatul tău și ai încredere în el ca persoană.
  • După cum sa menționat la pasul de a stabili regulile de bază, este important să vă amintiți că ceea ce faceți în separarea dvs. vă poate afecta divorțul. Ceea ce decideți despre cine are grijă de copii acum, de exemplu, poate fi folosit pentru a decide cine primește custodia copiilor dvs.
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 10
    3. Continuați să discutați. Dacă aveți o separare a procesului fără să vă petreceți vreun moment, nu veți putea să lucrați prin problemele dvs. Dacă chiar vrei să te întorci împreună, va trebui să-ți petreci timpul să vorbești prin problemele tale, de preferință cu o terță parte.
  • De exemplu, ați putea încerca să vorbiți la telefon de două ori pe săptămână. Luați în considerare abordarea problemelor specifice de fiecare dată când vorbiți. Vorbind pe telefonul taie o parte din taxa emoțională în situație. Dacă sunteți într-adevăr emoțional, poate doriți să începeți cu e-mailuri și să vă deplasați până la apelurile telefonice.
  • Dacă ați angajat un terapeut sau vizitați cu un pastor, acesta poate fi un fel în care puteți continua să vă conectați unul cu celălalt.
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 11
    4. Tine-o pentru tine. Bineînțeles, spunându-vă prietenii apropiați și familia pe care ați separat-o este potrivită. Cu toate acestea, acum nu este momentul să postați un anunț imens pe social media. Încercați să decideți dacă lucrurile vor funcționa și de a avea întreaga lume (sau cel puțin toți prietenii dvs., inclusiv persoana pe care nu ați plăcut niciodată de la liceu) nu va ajuta. Ce se întâmplă înainte ar trebui să fie între dvs. și soțul / soția dvs. și, eventual, un terapeut bun.
  • Partea 3 din 3:
    Sortați-vă mai întâi
    1. Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 12
    1. Sortați-vă sentimentele. Evident, simțit că ceva este în neregulă cu relația. Cu toate acestea, trebuie să vă puteți pune degetul pe de ce, nu doar puneți-l în termeni generali. Care are nevoie să vă petreceți ceva timp gândindu-vă la ceea ce credeți că a mers în neregulă cu relația.
    • Unele zone pe care le puteți gândi sunt dacă încă mai aveți distrați împreună și râdeți și dacă aveți totuși obiective similare. Sexul este, de asemenea, o zonă care poate provoca probleme.
    • O altă zonă pe care o puteți uita este modul în care comunicați. Are comunicare defalcată în căsnicia ta? Puteți identifica unde a început să o rupă?
    • De asemenea, luați în considerare căile pe care le aveți grijă unul pentru celălalt. Cuplurile fericite se bucură de lucruri pentru fiecare altul. Dacă găsiți că faceți toată lucrarea în relație, atât munca emoțională, cât și munca fizică de a trăi împreună, care ar putea o mare parte a problemei - soțul dvs. nu o ține la sfârșitul căsătoriei.
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 13
    2. Să fie capabil să-l așeze în termeni concreți. Adică, ți-ai dat seama de ce ești nefericit. Pentru a fi corect pentru soțul dvs., trebuie să vă puteți stabili în termeni exacți ceea ce nu funcționează pentru dvs. Cel mai bun mod de a face acest lucru, odată ce vă dați seama ce este în neregulă, este de a oferi obiective concrete și să cereți același lucru în schimb.
  • De exemplu, poate că sunteți nefericit pentru că nu vă simțiți ca soțul dvs. vă place să vă mai acordați atenție.
  • Un obiectiv concret ar fi să-și petreacă singur timp împreună cel puțin de două ori pe săptămână.
  • Vino cu 3 până la 4 obiective concrete pe care le puteți discuta cu soțul / soția dvs.
  • Imaginea intitulată cere o separare a procesului Pasul 14
    3. Decideți ce vreți de la separare. Adică sunteți aproape sigur că veți obține un divorț după separare? Asta e ceva ce trebuie să fii în față. Cu toate acestea, dacă vreți cu adevărat o separare pentru a vă ajuta să vă decideți dacă doriți să fiți în relație, este bine să aduceți asta și la masă.
  • Imagine intitulată cere o separare a procesului Pasul 15
    4. Au un interval de timp în minte. În multe cazuri, cuplurile care au o separare a procesului au stabilit un anumit interval de timp. Când acest interval de timp este în sus, cuplul fie decide să se întoarcă împreună sau să divorțeze. Un terapeut recomandă 3 luni ca un interval de timp bun, dar ar trebui să aveți în minte un interval de timp când vorbiți cu soțul / soția, împreună cu o bună justificare pentru acea perioadă de timp.
  • De exemplu, s-ar putea simți că o jumătate de an este mai bine să-ți dai seama de sentimentele tale.
  • Alternativ, poate doriți să separe timp de 3 luni pentru a vă oferi soțului o șansă de a trece prin dezintoxicare. Dacă nu, puteți alege să divorțați la sfârșitul acestei perioade.
  • Desigur, puteți reevalua după perioada de timp. Dacă aveți ambele încă nesiguri, puteți fi de acord cu o altă perioadă de timp.
  • Adăugați o nouă întrebare
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar