Cum să fii o singură femeie fericită

Ați auzit mesajul de modă veche pe care trebuie să-l căsătoriți pentru a fi o femeie cu adevărat fericită.Poate că a fost mai adevărat la un moment dat, dar nu mai.Peste jumătate din U.S. Populația este unică, potrivit recensământului cel mai recent.Deci, indiferent dacă sunteți între relații sau ați ales să rămâneți fără relații, Acum este momentul să vă concentrați asupra vieții vii pentru dvs și fericirea ta.

Pași

Partea 1 din 4:
Concentrându-se pe tine însuți
  1. Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 1
1. Învață să fii singur cu tine însuți.Vă petreceți mai mult timp cu dvs. decât oricine altcineva și ar trebui să învățați să vă bucurați de propria companie.O cheie pentru a fi o singură femeie fericită este să fii confortabil petrecut timp singur cu tine, înțelegând că nu trebuie să fii întotdeauna în jurul altora.Veți descoperi în cele din urmă calități despre tine că vă place și unii pe care doriți să îl schimbați.Acest proces de auto-descoperire este de neprețuit pentru a fi cu adevărat o femeie fericită, singură.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 2
    2. Urmărește un nou interes sau hobby.Fiind unică înseamnă că aveți mai mult timp pentru dvs.Acum este momentul să vă dezvoltați propriile interese în afara muncii și alte relații.Urmăriți ceea ce vă face fericiți, ceea ce vă îndeplinește sau ce vă interesează curiozitatea.Nu lăsați munca sau alte persoane să influențeze ce interesul urmărește.Alegeți ceva care vă va aduce bucurie sau îndeplinirea.
  • S-ar putea să luați biciclete sau yoga sau un club de carte sau chiar să vă înscrieți pentru lecții de coasere la un magazin local.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 3
    3. Apreciaza ceea ce ai.Negativitatea rasează mai multă negativitate și care poate să-ți înăbușe fericirea.În schimb, uitați-vă în jurul vostru, gândiți-vă cu adevărat la viața voastră și faceți din stoc.Gândește-te la prietenii tăi, familia ta, slujba ta, casa ta, colectia ta, hobby-urile, sanatatea ta si mintea ta, si apreciezi ceea ce ai.Concentrându-vă pe pozitiv va schimba perspectiva la una de recunoștință și fericire.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 4
    4. Definiți standardele de relații.S-ar putea să alegeți să fiți într-o relație în viitor și nu există timp mai bun decât atunci când sunteți fericiți și singuri pentru a afla ce doriți și aveți nevoie de un partener.Luați în considerare de ce sunteți fericit chiar acum și ce trăsături într-un viitor partener ar putea îmbunătăți acea fericire.Acesta este cel mai bun moment pentru a defini ceea ce doriți, așteptați și aveți nevoie într-o relație viitoare.Este, de asemenea, un moment minunat pentru a vă stabili concret.
  • Poate că doriți ca viitorul dvs. partener să aibă un anumit nivel de educație sau afiliat cu un anumit partid politic.
  • Pe de altă parte, s-ar putea să decideți că un partener care este lipsit de respect față de servere și străini este un dealbreaker pentru tine.
  • Luați ceva timp pentru a vă clarifica ce caracteristici ale unei relații sunt cele mai importante pentru dvs. și ce dintre ele sunteți dispus să fiți flexibili.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 5
    5. Răsfățați-vă.Ești o femeie fericită, singură și meritați să vă tratați.De fapt, ar trebui să vă tratați.Splovrge acum și apoi, iar dacă bugetul dvs. permite, încorporați puțin tratamente ca parte a cheltuielilor dvs. lunare.Fă-ți o prioritate și să te răsplătești pentru că ești fabulos acum și apoi.
  • Programați o zi spa.
  • Ia-ți sprâncenele ceară în fiecare lună.
  • Luați-vă la filme.
  • Du-te să faci sacul pe care l-ai uitat de ceva timp.
  • Rezervați-vă o cameră la cel mai frumos hotel din oraș pentru o noapte.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 6
    6. Avansați cariera.Nu trebuie să alegeți între a fi într-o relație și având o carieră, o idee depășită care nu reprezintă cu exactitate oportunități pentru femeile moderne.Ca o singură femeie, totuși, aveți mai multe oportunități de a vă concentra pe avansarea carierei dvs., deoarece timpul și flexibilitatea dvs. este în întregime a ta.Să profite de oportunități profesionale de creștere și formare, profitând de flexibilitatea dvs. Oportunitățile pot include:
  • S-ar putea să vi se solicite să călătoriți în mod regulat sau chiar să vă mutați pentru o poziție mai bună.
  • S-ar putea să vi se solicite să lucrați ore suplimentare neplanificate.
  • Este posibil să aveți mai multe funcții de rețea post-de lucru pentru a participa.
  • Partea 2 din 4:
    Îngrijirea relațiilor dvs
    1. Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 7
    1. Regândiți-vă relațiile.Oamenii sunt creaturi sociale, iar cercetarea arată că oamenii sunt mai fericiți atunci când au o legătură emoțională cu cineva. Acest lucru nu înseamnă că trebuie să fii într-o relație ca să fii fericit, totuși.Relațiile dvs. platonice pot fi la fel de răsplătite ca o legătură romantică și nu ar trebui să fie trecute cu vederea ca o sursă de fericire.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie unică fericită Pasul 8
    2. Formați o rețea de suport.Având un cerc de prieteni și o rețea de sprijin este o necesitate pentru o singură femeie fericită.Femeile tind să formeze prietenii mai ușor decât bărbații, deoarece femeile sunt, de obicei, mai sociale.Și toată lumea are nevoie de confidențe, acei oameni cu care vă puteți împărtăși înălțimile, minimele și adevăratul sine.
  • Unele femei nu sunt la fel de confortabile cu oamenii sau au fost sociale.Dacă sunteți într-o oarecum inconfortabil de întâlnire oameni, luați în considerare să vă alăturați unei varietăți de grupuri de întâlniri sau să vă implicați într-o varietate de interese, ceea ce vă va duce în mod firesc la persoanele care împărtășesc cel puțin un interes pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie unică fericită Pasul 9
    3. Faceți prieteni și familia o prioritate.Timpul, banii și energia dvs. este al tău și al tău singur.Veți petrece fiecare după cum vă vedeți, fără să vă consultați cu altcineva, ceea ce face timpul de programare cu prietenii și familia dvs. cu atât mai ușor.Și la fel cum aveți nevoie de o rețea de sprijin bun, este important să fiți un membru puternic al altor rețele de asistență.
  • Adresați-vă părinților dacă ar dori să aibă mese săptămânale.
  • Invitați prietenii dvs. pentru o degustare de vin.
  • Sugerează că prietenii sau familia dvs. iau o scurtă călătorie drum cu dvs. la o atracție turistică populară.
  • Organizați o aventură de camping cu un grup de prieteni sau frații dvs.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 10
    4. Planul de boală și îmbătrânire.Unele femei se tem că sunt singure, deoarece sunt speriate de a fi singuri atunci când sunt mai în vârstă sau bolnavi.Deoarece tot mai mulți oameni aleg să fie unică, noile comunități se formează pentru persoanele mai în vârstă, singure.Aceste comunități intenționate oferă comenzi, sprijin și socializare.Având un plan pentru modul în care vă veți apropia de îmbătrânire și de boală, deoarece o singură femeie vă va atenua grijile și incertitudinea, permițându-vă să fiți mai fericiți.
  • Aceste comunități intenționate nu sunt comunități de pensionare, deși există comunități de pensionare pentru persoane singure.
  • Comunitățile intenționate sunt în mod obișnuit cooperative de locuit, sau trusturi de terenuri sau chiar comune.
  • Partea 3 din 4:
    Răspunzând la critici
    1. Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 11
    1. Provocați așteptările sociale.Multe societăți prioritizează și chiar sărbătoresc căsătoria ca fiind realizarea finală pentru femei.De la o vârstă fragedă, societatea spune femeilor că ar trebui să crească, să găsească un partener, să se căsătorească și apoi vor fi fericiți.Este posibil ca aceasta să nu fie calea cea bună pentru tine și asta e perfect în regulă.
    • Puteți găsi exemple de așteptări sociale peste tot, de la reclame pentru produse de curățenie la realitate emisiuni de televiziune pentru a imprima anunțuri de magazine pentru rochii de nuntă și inele de logodna.
    • În zilele noastre, căsătoria este de obicei văzută ca o uniune bazată pe dragoste și afecțiune reciprocă, față de un aranjament financiar sau de securitate între două familii.Reamintesc criticii că o femeie nu trebuie să se căsătorească pentru a fi sigură sau de succes.
    • Dacă este o singură femeie se încruntă în cultura voastră, cereți-vă familiei să-și explice preocupările și să fie pregătiți ca, în cele din urmă, nu sunteți de acord cu privire la ceea ce este potrivit pentru dvs. - și asta e în regulă.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 12
    2. Sfidează așteptările culturale.Fundalul cultural al familiei dvs. ar putea pune un accent extraordinar asupra voastră căsătorită.Dacă familia dvs. vă întreabă în mod obișnuit când vă veți stabili sau vă oferă să vă stabiliți cu cineva, amintiți-vă aceste motive culturale înainte de a vă supăra cu persistența lor.Având în vedere aceste așteptări vă va ajuta să determinați cel mai bine cum să răspundeți familiei dvs.
  • Amintiți-vă, de asemenea, că ați putea fi prima femeie din familia dvs. pentru a rămâne în mod voluntar unică și reușind să fie independentă și fericită, care este o idee străină la unii.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 13
    3. Familiarizați-vă cu conversația tipică. Înțelegeți că vor fi întotdeauna veciniști care nu pot accepta că nu lucrați în mod activ la găsirea unui viitor soț.Ei vor pune de obicei întrebări, "ați renunțat la dragoste?"Sau" Nu vrei să fii fericit?"Sau chiar:" Ce este atât de rău în ceea ce privește dorința de a fi aproape de cineva?"Aceste întrebări provin de obicei dintr-un loc bun, cu interogatorul nu înțelege cum ați putea fi fericit fără partener.Pregătirea răspunsurilor stocurilor la această linie de interogare va atenua stresul pentru dvs. și asigurați-vă că răspundeți cu un răspuns concis, direct care încheie linia de interogare.
  • De exemplu, dacă cineva întreabă: "Nu vrei să fii fericit?"Ai putea răspunde cu:" Cu siguranță, fac, de aceea mă concentrez asupra mea și asupra fericirii mele.Sunt fericit, în mod voluntar, singurul, sunt destul de împlinit și nu caut o relație.Apreciez cu adevărat că te gândești la fericirea mea."O altă opțiune este de a spune:" Nu mai sunt nemulțumiți de faptul că sunteți singur decât sunteți căsătoriți."
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de dezamăgire
    1. Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 14
    1. Reconciliați-vă dorința de a avea copii.Ești o femeie puternică, singură și, probabil, ați vrut mereu copii sau tocmai ați realizat recent că faceți, de fapt, doriți să aveți un copil.S-ar putea să vă simțiți dezamăgiți că nu sunteți într-o relație și credeți că vă limitează opțiunile.Din fericire, puteți avea în mod liber un copil ca o singură femeie, dacă alegeți să faceți acest lucru.
    • Aveți o varietate de opțiuni care nu au fost disponibile pentru femei singure chiar acum 15 ani.Dacă doriți să aveți un copil, să căutați donarea spermei, adoptarea și chiar încurajarea copiilor pentru statul în care locuiți.
    • Pe de altă parte, ați putea simți disconfort cu ideea de a crește un copil ca o singură femeie. Nu esti singur.Aproape 20% dintre femei sunt libere de copil, iar numărul crește anual.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 15
    2. Recunoașteți dorința dvs. pentru o relație.Nu toți oamenii singuri sunt singuri, și nu toți oamenii singuri sunt singuri singuri. Ești o singură femeie și ai putea fi dezamăgită că nu ești într-o relație.Ești bombardat zilnic cu imagini și întăriri culturale care vă spun că ar trebui să fiți într-o relație, făcându-vă și mai conștienți de faptul că nu sunteți.Fie că este vorba de alegere sau nu, sunteți singuri, și recunoașteți că doriți ca o relație să fie dificilă pentru că vă face vulnerabilă.
  • Dacă sunteți singur, prin alegere, puteți considera ocazional că doriți o relație.Asta e în întregime normal.Amintiți-vă, nu sunteți angajat să fiți singuri și vă puteți schimba mintea în orice moment, dar nu trebuie să faceți acest lucru.
  • Dacă sunteți dezamăgit că nu sunteți într-o relație, luați în considerare intrarea în scena de dating.Alăturați-vă unui site de dating, vă alăturați unui club single sau chiar unui club de hobby, unde vă puteți întâlni cu oameni singuri asemănători.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 16
    3. Alege-ți familia.Ești singur, dar asta nu înseamnă că ești singur.Sunteți într-o poziție extraordinară pentru a vă alege familia - grupul de prieteni pe care îl dețineți cel mai drag.Vă veți susține unul pe altul, râdeți unul cu celălalt, sărbătoriți unul cu altul și plângeți împreună.Aceasta este o familie a creației voastre, iar în timp ce nu ați putea fi într-o relație tradițională, cu siguranță nu sunteți singuri.
  • Imaginea intitulată Fii o singură femeie fericită Pasul 17
    4. Recunoașteți realizările dvs. dacă sunteți o singură mamă.Este posibil să nu fi imaginat să ridicați singur un copil sau copii, dar aici sunteți.Vă faceți griji, plângeți, sărbătoriți și disciplini de unul singur și nu aveți un partener să vă bazați, ceea ce poate fi o provocare.Acest lucru nu poate fi modul în care vă imaginați să vă ridicați familia și ați putea fi un pic dezamăgit.Să-ți recunoști puterea, să-ți apreciezi puterea și forța, știți când să ajungeți la prieteni și la familie pentru a cere ajutor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar