Cum să fii fericit să fii singur în ziua îndrăgostiților

Ah, romantism.Doar ceea ce are nevoie toată lumea...dreapta?Gresit.Mașina de marketing de Ziua Îndrăgostiților și căutarea acceptării sociale pot face "Ziua de conștientizare single" dracului sau chiar crud dacă sunteți singuri, fie prin alegerea sau circumstanța.Este greu de văzut ce altceva are de oferit atunci când sunteți bombardați cu comedii romantice la televizor, flori, romane romantice și trinket-uri cutesy în formă de inimă în magazine, și anunțuri care nu se termină niciodată.

Nu te teme.Tu poate sa Fii fericit ca un singur pe Ziua Îndrăgostiților.Rezista presiunii de a cupla dacă nu se întâmplă să fie timpul pentru dvs. și sărbători momentul.

Pași

Activități de probă

Diagrama de activități de Ziua Îndrăgostiților

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 1:
Sărbătorirea unei singure zile de Valentine
  1. Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
1. Ia o perspectivă. Dacă vă simțiți trist, deoarece Ziua Îndrăgostiților provoacă sentimente de singurătate și vă amintește că sunteți "doar" Un singur, ar putea ajuta să realizeze că există o mulțime de alți oameni singuri care se confruntă și cu Ziua Îndrăgostiților.
  • În timp ce unii dintre ei s-ar putea simți ca fiind mizerabili ca tine, unii dintre ei au probabil un timp minunat, lovindu-se la submuierea Zilei de Valentine sau nici măcar să-i deranjeze să-i dea orice notă. Și apoi există multe cupluri care rezistă cât mai mult posibil Zilei de Valentine, disperarea presiunii de a se conforma darurilor de cumpărare și sărbătorind ocazia ca ceasul cu ceas și care găsesc comercializarea Zilei de Valentine, chiar dacă sunt îndrăgostiți.
  • Cu această perspectivă în minte, poate fi puțin mai ușor să opriți sniffling în dvs batistă.
  • Amintiți-vă că beneficiile Zilei de Valentine sunt realizate în casierie până la florar, comercianții cu bomboane, magazinele de cadouri și restaurantele catering pentru mese romantice pentru două.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    2. Iubiți-vă singurătatea. Gândiți-vă la toate beneficiile minunate de a fi singuri, de la nu luptând peste telecomanda televizorului pentru a-ți menține spațiul de locuit la fel de curat sau de dezordonat cum doriți. "Cupluri" Mesageria este puternică, dar nu este o reflectare a realității depline a modului în care oamenii aleg să-și trăiască viețile - nu cade pentru hype că toată lumea este asociată și fericită ca rezultat. Există mulți oameni singuri foarte fericiți, dar nu este în prezent la modă pentru a acoperi fericirea de a fi unică în mass-media sau discursul politic.
  • Scrieți o listă cu toate punctele bune despre a fi singuri. De exemplu, timpul liber, nici un compromis pe partea din față, mai puțin responsabilități etc. Și gândiți-vă cum unele dintre aceste puncte bune s-ar evapora într-o relație. Concentrați-vă asupra beneficiilor, în loc să vă vedeți dezavantajele.
  • Dacă oamenii aleg să vă frece "singurătate" în fața voastră în Ziua Îndrăgostiților, fiți puternici și răspundeți cu compasiune: "Îmi place să fiu singur. Mă duc să aleg cum vreau să trăiesc fără a fi nevoie să fac compromisuri, mese sau chiar patul." Și ați putea dori să menționați că statisticile dezvăluie că jumătate din comunitate este unică, cu 51% din femei, de exemplu, trăind fără un soț / soție.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    3. Fii fericit în tine, indiferent de starea relațiilor dvs. Povești romantice sugerează adesea că o altă persoană vă poate completa, cu cuvinte comune, cum ar fi "jumatatea mea mai buna", "Am fost jumătate din persoana fără tine", și "cele două inimi noastre bate ca una" fiind cu ușurință afirmată cu puțini oameni care se opresc pentru a evalua ceea ce înseamnă de fapt. Dacă este luat prea serios, această perspectivă nesănătoasă poate însemna co-dependența, Pierderea independenței și pierderea în altă persoană. Care este cu greu romantic! Și relațiile sunt echivalente cu fericirea după aceea? Statisticile divorțului și poveștile căsătoriilor nefericite par atestă altfel pentru un grup mare de oameni. Rețineți că nu este nevoie să vă schimbați cine sunteți sau să vă pierdeți libertatea sau obiceiurile când sunteți singur. Mai degrabă decât să se simtă în jos pe Ziua Îndrăgostiților, să sărbătorească punctele forte și realizările care mărturisesc că sunteți o persoană întreagă și sănătoasă, o persoană care are spațiu pentru iubire ar trebui să vină, dar care nu are nevoie de o astfel de relație pentru a crea valoare de sine și fericire încredere.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    4. Evitați să fiți îndepărtați de mare. Poate fi foarte romantic și lung pentru dvs "suflet pereche" într-o zi, dar răbdarea ar putea fi nevoie să fie virtutea ta actuală. Există o mulțime de zile de Valentine într-o viață, la fel cum există o mulțime de oameni posibili cu care ați putea să vă îndrăgostiți în cele din urmă. Uneori, ceea ce este dificil de a supraviețui Ziua Îndrăgostiților, deoarece un singur este preponderența Mesajelor de dragoste, sugerând că trebuie să vă grăbiți sau să pierdeți barca. Dacă ar fi fost cazul, atunci dragostea în anii voștri seniori nu ar fi posibilă și nu este adevărat. Multe romanțe scântează în viața oamenilor, indiferent de vârsta. Între timp, Iubiți viața pe care o trăiți și nu trăiți pentru iubire.
  • Amintiți-vă ce se poate întâmpla cu cei care se grăbesc iubirea și căsătoriți înainte de a se cunoaște. Acest lucru se poate încheia într-un partener care realizează într-o zi în care au nevoie "găsiți-vă" și relația suferă de ea.
  • Scutecele nu sunt romantice. Nopțile nesfârșite fără somn nu sunt romantice. Nu vă grăbiți înainte de a vă pregăti absolut să vă angajați - bucurați-vă de acest timp, acum sau pentru atâta timp cât intenționați să dureze.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    5. Răsfățați-vă. Pe măsură ce stați în coada de așteptare să plătiți pentru articolele dvs. de zi cu zi de zi cu zi, dacă vă aflați căderea pentru Teddy umplute cu ochiul Doe, ținând o inimă în timp ce doresc ca cineva să vă trimită una din acele cărți Soppy sau vă salivați cutia de inimă ciocolată, Luați în considerare tratarea dvs. în loc să vă bateți. Dacă acest teddy este atât de drăguț, îl vrei pe patul tău, da. Sau mai bine, împingeți-vă să cumpărați ceva ce ați dori să aveți, ca o sticlă de parfum, un pachet de bere europeni, un nou piston de cafea sau o carte recentă de un autor preferat. Nu faceți această zi despre rănire și pierdere. Faceți totul despre dragoste, chiar și atunci când este singurul!
  • Faceți ceva decadent cum ar fi să participați la o zi spa toată ziua sau să mergeți la un zbor de vizitare a orașului dvs. Ia-ți niște prieteni dacă faci acest lucru singur se simte ciudat.
  • Nu de asemenea decadent.Setați-vă problemele deoparte pentru o zi, dar nu le faceți mai rău. Vă veți bucura mai mult acum, precum și în viitor dacă știți că nu o veți face griji Mai multe despre cum să reduce cheltuielile Pentru că ai petrecut prea mult într-o indulgență ca o cutie imensă de boutique ciocolată, sau cum să pierde in greutate rapid Pentru că erau prea bune pentru a nu mai mânca.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    6. Aflați ce se întâmplă în scena single. Un număr de bari dețin părțile single care vă vor oferi șansa de a sărbători ziua ca o persoană neatinsă. Nu vă luați așteptările de dragoste - doar du-te să vă bucurați de un timp minunat și să descoperiți niște oameni noi să vorbească și să împărtășească cocktail-uri. Nu este vorba despre căderea pentru nimeni din singurătate!
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    7. Gândiți-vă la banii pe care îl salvați. Persoana prea romantică ar putea răspunde "Dar ce preț poate fi plasat pe dragoste? Este neprețuit!" Acest tip de gândire vă poate conduce să trăiți o viață de extravaganță fără a vă concentra asupra practicilor și importanța validării relațiilor cu cuvintele și faptele peste jetoanele de dragoste scumpă. Diamante sunt scumpe și nu sunt atât de bune la sfatul relației.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    8. Iubeste-ti exercițiu. Dacă dragostea te are în aderență, scuturați-o ca și cum ați scutura blues, cu un exercițiu bun de modă veche. O alergare în jurul parcului, o skate de-a lungul patinoarului sau o înot în piscină ar putea fi doar biletul pentru a vă ajuta să vă împotriviți dorințele mai primare.
  • Imaginea intitulată Fii fericit fiind singură pe Valentine
    9. Luați în considerare ziua după Ziua Îndrăgostiților. Toți acei iubiți vor continua să șoptească nimic dulce în urechile celuilalt, vor continua să se surprindă reciproc cu mese de lumânare și călătoresc în jos banda de memorie? Trebuie sperat așa. Cu toate acestea, realitate sugerează altfel și noi toți, singuri sau neautorizați, putem cădea într-un obicei de a nu recunoaște oamenii care contează în viața noastră. De ce nu folosiți Ziua Îndrăgostiților ca un memento pentru a petrece restul anului, lăsând oamenii să știe cât de mult înseamnă pentru tine. Care va arăta prietenilor dvs. cuplați că dragostea este peste tot.
  • sfaturi

    Configurați dintele dvs. dulce și așteptăm cu nerăbdare ziua de ciocolată ieftină, când centrele moi și bomboanele sezoniere sunt marcate până la trimestrul preț, deoarece caseta este în formă de inimă. Cea mai bună zi a anului pentru a vă bucura de ciocolată scumpă de boxe la o mică reducere. Heck, considerați acest lucru, chiar dacă vă aflați într-un cuplu, ar putea fi mai romantic să-și petreacă ziua de Valentine în sine în sine intră în ceva mai personal și mai puțin orientat spre mulțime.
  • Sărbători "Ziua de ciocolată ieftină." Toate aceste tratate fantezie, bomboane de centru moale și confecții interesante sunt reduse foarte mult pe 15. Puteți să vă simțiți bine sărbătorirea propriei zile a zilei și așteptăm cu nerăbdare bunurile!
  • Ar trebui să realizați, de asemenea, că există mai puțin norocoși oameni din întreaga lume.S-ar putea să vă simțiți deprimați despre tine în Ziua Îndrăgostiților, fără a avea un partener, dar există o mulțime de oameni care nu au nici măcar o casă, mâncare, sănătate bună, libertate și alte esențiale. Situația dvs. salați în comparație cu persoanele care locuiesc sub dictaturi și / sau sărăcia din lumea a treia. Încercați voluntariatul la un adăpost fără adăpost sau donați bunuri către țările lumii a treia. Veți realiza cât de norocos sunteți încă și nu vă faceți griji că nu aveți prea mult un partener.
  • Trimiteți Valentine oamenilor pe care îi iubești cu adevărat: Familie, prieteni apropiați etc.Vă va ajuta să fiți recunoscători pentru toată dragostea adevărată din viața voastră și nu doar hype temporară a iubirii Zilei de Valentine.
  • Stai departe de magazine. Marketerii fac ca Ziua Îndrăgostiților să pară ca a "trebuie să participe" ocazie, ca și cum ai fi un fel de partid-pooper pentru că nu te alături. Această imagine este deosebit de puternică în locuri precum Canada și Statele Unite, în timp ce alte țări nu sunt atât de obsedate de sărbătoarea Zilei de Valentine. Un bun exemplu este Brazilia care nu sărbătorește vacanța în luna februarie pentru a evita conflictele cu carnavalul brazilian (în schimb, sărbătoresc Ziua Îndrăgostiților în iunie). Poate că rezervați o călătorie în străinătate pentru a scăpa de-a lungul săptămânii care au dus la Ziua Îndrăgostiților!
  • Petreceți cu oameni asemănători și bucurați-vă de o zi în sala de gimnastică sau la un alt loc relaxant. Așezați cu prietenii dacă sunt singuri!
  • Avertizări

    Dacă oamenii acționează ca și cum ar fi rău pentru tine sau pentru tine, evitați comentariile musculare sau sarcastice despre viața lor de dragoste. Doar reamintiți-le ușor încât sunteți fericiți sau că vă aflați în mod activ cu viața într-un mod care funcționează pentru dvs. Dacă sunteți într-adevăr înșelați, întrebați lor de ce le deranjează atât de mult încât nu sunteți într-un cuplu. Care ar putea atinge un nerv brutal!
  • Dând și vizionând o mulțime de filme de romantism Soppy, ascultând cântecele de dragoste la radio, și vizionarea speciale de Ziua Îndrăgostiților la televizor vor face lucrurile mult mai rău pentru tine. Nu vă gândiți în sine, pentru că nu ar trebui să aveți niciunul. Veți simți nenorocit, plângeți și credeți că vă lipsiți de ceva. Fă-ți o favoare și pur și simplu nu o faci. Există o mulțime de lucruri distractive pe care le puteți face, cum ar fi sărbătorirea Zilei roților Ferris.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Tratează pentru tine
    • Timpul pentru exercitii
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar