Cum să fii în locul tău fericit

Toți am văzut imaginea unei persoane așezate încrucișate cu ochii închiși meditația. Meditația nu este singura modalitate de a ajunge la locul tău fericit! Există o mulțime de lucruri pe care le puteți face pentru a vă relaxa și a scăpa mintal orice stres sau anxietate cu care aveți de-a face. Am pus împreună o listă de lucruri la îndemână pentru a face o călătorie în propriul loc fericit fericit.

Pași

Metoda 1 din 15:
Practicați meditația.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 1
1. Imaginați-vă într-un loc unde ați fost fericiți și mulțumiți. Uneori numită "vizualizare", " meditaţie poate fi o modalitate foarte eficientă de a reduce anxietatea și stresul. Găsiți un loc liniștit și stați într-o poziție confortabilă. Luați niște respirații adânci, lente, respirând prin nas și din gură. Gândiți-vă undeva ați fost plăcut și calmant. Gândiți-vă la amintirile simțului pentru a vă ajuta să vă conectați la acesta.
  • De exemplu, dacă vă gândiți la o vacanță pe care ați luat-o la un lac, ați putea să vă gândiți cum se simțea vântul și ce arăta apa și sună ca și cum ar fi apă.
  • Petreceți aproximativ 15 minute sau atât de meditația și păstrați respirații reduse și adânci.
Metoda 2 din 15:
Petrece ceva timp în afara.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 2
1. Luați o pauză și bucurați-vă o vitamină D. Du-te la o plimbare sau o plimbare cu bicicleta relaxantă. Soarele poate lucra minuni pentru starea ta de spirit. În plus, un pic de exercițiu vă poate face să vă simțiți mai bine. Este o modalitate simplă de a vă oferi mintea și corpul fericit.
  • Nu trebuie să fie nimic mai important. O plimbare frumoasă de 5 sau 10 minute poate face o mare diferență.
Metoda 3 din 15:
Găsiți un loc frumos pentru a face o pauză.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 3
1. Înconjurați-vă cu frumusețea. Faceți-o un punct pentru a vizita un spațiu care vă oferă pace și fericire. Mergeți undeva ca o grădină botanică sau o cameră frumos decorată în casa dvs. - oriunde credeți că este frumoasă. Vă poate ajuta să vă simțiți mai relaxați și în pace.
  • Încercați să configurați un loc în casa dvs. pe care îl puteți folosi pentru a merge la locul dvs. fericit. Ai putea începe o grădină de flori în curtea ta sau să decorezi o cameră de rezervă, astfel încât să se simtă frumos și relaxant pentru tine.
Metoda 4 din 15:
Faceți ceva cu care sunteți pasionat.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 4
1. Lucrați la ceva care vă face fericiți. Mergând la locul tău fericit nu trebuie să însemne că nu lucrați sau ocupați. Uneori, petrecerea timpului interacționând cu ceva cu care sunteți pasionat poate face truc. Lăsați-vă deoparte un moment în fiecare zi pentru a lucra la o sarcină, un proiect sau o activitate care vă face fericiți.
  • De exemplu, dacă vă place să construiți lucruri, ați putea începe un mic proiect de artizanat, cum ar fi construirea unei mese sau a unei păsări. Petrecând ceva timp în fiecare zi care lucrează la proiectul dvs. poate fi locul tău fericit.
Metoda 5 din 15:
Re-citiți una dintre cărțile dvs. preferate.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 5
1. Faceți o călătorie relaxantă în jos pe banda de memorie. Citirea unei cărți preferate poate avea din nou câteva beneficii. Actul simplu de lectură poate fi mângâierea și transportul minții la un alt loc mai fericit. Dacă citiți o carte pe care o iubiți deja, veți fi amintiți despre alte momente pe care le-ați citit, ceea ce poate face experiența și mai plăcută.
  • De exemplu, dacă au trecut ani de când ați citit o carte Harry Potter, vă puteți găsi instantaneu transportat (sau dezamăgit, dacă veți) înapoi la un moment în care ați citit-o fericit pentru prima dată.
Metoda 6 din 15:
Jucați în jur și distrați-vă.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 6
1. Playtime nu este doar pentru copii. Este sănătos și pentru adulți. E bine pentru corpul tău și pentru creierul tău. Dar este ușor să vă prindeți în viața voastră aglomerată și să uitați să faceți timp să jucați pur și simplu. Jocul este o activitate pe care o faci doar pentru distracție, ca un joc de cărți, joc video sau joc cu o jucărie. Luați cel puțin câteva minute din fiecare zi pentru a dedica la timp de joc.
  • Jocul poate fi și fizic. Puteți trage niște baschet sau puteți lovi o minge de fotbal în jurul valorii de a deveni activi și să vă distrați.
  • Jocul poate face mult mai mult decât să te facă să te simți fericit. Este de fapt o modalitate de a construi comunitatea, păstrați-vă mintea ascuțită și petreceți timp cu oamenii pe care îi iubești.
Metoda 7 din 15:
Stai cu prietenii pentru a-ți spori starea de spirit.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 7
1. Împărtășiți unele râde și amintiri. Apelați un vechi prieten pentru a vorbi cu ei despre ceea ce se întâmplă în viața voastră și de a vă aminti despre vremurile bune pe care le-ați avut împreună. De asemenea, ați putea organiza o întâlnire sau întâlniți-vă pentru a apuca o ceașcă de cafea sau o mușcătură de mâncare. O altă opțiune este să le invităm la domiciliu, astfel încât să puteți petrece și poate viziona un film sau ceva de genul ăsta. Petrecerea timpului cu oamenii pe care îi iubiți este un mod sigur de a merge la locul tău fericit.
  • Luați în considerare atingerea unui prieten pe care nu l-ați văzut într-o perioadă foarte lungă de timp. Puteți să vă prindeți amintiri fericite vechi și să vorbiți despre lucruri noi în ambele vieți voastre.
Metoda 8 din 15:
Amintiți-vă acronimul H-A-L-t (foame, supărat, singuratic sau obosit).
  1. Imaginea intitulată Fii în locul tău fericit Pasul 8
1. Utilizați-l ca un memento blând pentru a vă aduce înapoi în echilibru. Este ușor să vă pierdeți în nebunia vieții dvs. de zi cu zi și să uitați să aveți grijă de unele nevoi de bază. Ori de câte ori vă simțiți că vă simțiți stresați sau fugiți, gândiți-vă să opriți. Check-in cu tine pentru a vedea dacă vă întâlniți cu toate nevoile dvs. Aveți grijă de dvs. și aduceți-vă fericirea înapoi în echilibru.
  • De exemplu, dacă vă este foame, obțineți ceva de mâncare! Dacă vă simțiți super obosiți, faceți o clipă să vă odihniți. Dacă sunteți într-adevăr tensionați, petreceți câteva minute, concentrându-vă pe relaxarea mușchilor și relatarea tensiunii.
Metoda 9 din 15:
Împingeți-vă aspectul.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 9
1. Dă-ți un mini-makeover. Schimbați coafura dvs. pentru a vă oferi un aspect nou. Încercați niște haine noi sau puneți-vă pe o nouă culoare unghiilor pentru a vedea cum arată. Luați un risc și încercați un aspect mai îndrăzneț decât ceea ce mergeți în mod normal, păstrați-l distractiv! Ieșirea din zona dvs. de confort vă poate face să vă simțiți mai fericiți și mai încrezători.
  • Ați putea chiar să obțineți o nouă tunsoare pentru o schimbare dramatică.
Metoda 10 din 15:
Faceți o călătorie undeva nouă.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 10
1. Călătoriți într-un loc pe care nu l-ați mai văzut înainte. Nu trebuie să fie o călătorie mare costisitoare la Paris sau Bali. Există tone de locuri într-o oră sau de unde locuiți că nu ați fost vreodată. Luați o excursie de o zi pentru a vă găsi locul fericit și înmuiați-vă în câteva experiențe noi.
  • Apucați o mușcătură de mâncare și vizitați un reper local sau o clădire faimoasă.
  • De asemenea, nu trebuie să călătoriți departe. Încercați să explorați zonele din orașul propriu. Poate încercați un restaurant nou sau vizitați unele magazine pe care nu le-ați mai plecat până acum.
Metoda 11 din 15:
Faceți o muncă voluntară.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 11
1. Fă-ți că te simți bine în timp ce dai înapoi. Încercați să căutați online grupuri de voluntariat și oportunități în zona dvs. pe care o puteți înscrie. Comite orice timp și resurse pe care le puteți oferi voluntariat. Puteți face cu adevărat o diferență prin sprijinirea altora și a mândriei pe care o veți simți vă poate spori propria fericire.
Metoda 12 din 15:
Fiți activi fizic pentru a vă îmbunătăți starea de spirit.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 12
1. Activitatea fizică sporește endorfinele care vă pot face să vă simțiți fericiți. Mergeți la o alergare sau apăsați sala de gimnastică pentru un antrenament solid. Obțineți sângele de pompare și faceți mintea și corpul să se simtă mai bine. Activitatea fizică care se simte bine pentru tine și te face să te simți bine.
  • Obțineți niște prieteni împreună și jucați un joc de baschet sau aruncați în jurul unui fotbal.
  • Verificați o nouă clasă de dans distractivă sau vizitați o sală de artă marțială lângă dvs. pentru a obține un antrenament excelent și pentru a învăța o nouă abilitate.
  • Încercați să vă provocați cu ceva dificil, cum ar fi un ritm mai rapid de funcționare sau ridicarea unei greutăți mai grele decât în ​​mod normal. Sentimentul de realizare vă poate duce la locul tău fericit.
Metoda 13 din 15:
Păstrați un jurnal pentru a scrie pentru plăcere.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 13
1. Scrieți puțin în fiecare zi pentru a vă reflecta asupra vieții voastre. Păstrați un jurnal de lângă patul dvs. sau în biroul dvs. Petreceți câteva minute în fiecare zi scrie pentru a vă scoate gândurile din cap și reflectați în ziua voastră. Scrierea poate fi o experiență relaxantă care vă poate face să vă simțiți mai bine și gândindu-vă la ziua dvs., puteți practica o formă de meditație care vă poate îmbunătăți starea de spirit.
Metoda 14 din 15:
Dă-ți un timp fără tehnologie dimineața.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 14
1. Începeți ziua cu ceva timp pentru tine însuți. Fă-ți un mic dejun frumos și ai o ceașcă de cafea fără a verifica e-mailurile sau telefonul. Bucurați-vă de timpul neîntrerupt. Dați-vă cel puțin 30 de minute de timp pașnic cu dvs. pentru a vă începe ziua de pe piciorul drept.
  • De asemenea, puteți folosi timpul pentru a face o anumită meditație.
Metoda 15 din 15:
Stabiliți un obiectiv mare pe care sperați să îl realizați.
  1. Imaginea intitulată Fiți în locul tău fericit Pasul 15
1. Vis mare și Planificați marele an în acest an. Dați-vă ceva de așteptat ori de câte ori vă simțiți jos sau descurajați. Faceți o listă de obiective pe care sperați să le realizați și să le rupeți în sarcini mai mici puteți lucra pentru a finaliza. Setați termene realiste pentru fiecare sarcină și stați axat pe luarea pașilor către obiectivele dvs. mai mari. Gândirea la planurile tale mari vă poate face să vă simțiți mai fericiți dacă vă simțiți că vă simțiți în jos sau descurajați.
  • De exemplu, ați putea decide că doriți să călătoriți în Grecia în acest an. Apoi, puteți descompune pașii pe care trebuie să o completați pentru a face acest lucru, cum ar fi bugetarea, zborurile de rezervare, găsirea de hoteluri și activități de planificare.

sfaturi

Căutați grupuri de meditație ghidată în zona dvs. vă puteți alătura.
  • Încercați activități cum ar fi Yoga sau Tai Chi, care folosesc mișcarea și respirația pentru a vă ajuta să vă liniștiți mintea și corpul.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar