Cum să vă simțiți mai fericiți

S-ar putea să credeți că nu puteți face nimic pentru a vă simți puțin mai fericit. În realitate, fiind mai fericită este complet în controlul dvs., indiferent de situația în care sunteți în. Dacă doriți să fiți mai fericiți, atunci trebuie să fiți dispuși să vă schimbați perspectiva pentru a vă accepta mai mult ceea ce vă poate arunca viața, încercând, de asemenea, să schimbați lucrurile care nu funcționează. Dacă doriți să vă simțiți mai fericiți în cel mai scurt timp, urmați acești pași. Dar uneori trebuie doar să faci ceea ce crezi că ar trebui să faci sau să se întâmple.

Pași

Partea 1 din 3:
Schimbarea mentalității dvs
  1. Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 1
1
Gândiți-vă mai pozitiv. Cea mai ușoară modalitate de a deveni mai fericită este să facem efortul de a fi o persoană mai optimistă. S-ar putea să vă gândiți că unii oameni sunt mai negativi decât alții, dar acest lucru este o gândire leneșă care vă poate împiedica să fiți mai fericiți decât sunteți astăzi. Situația dvs. personală nu poate fi în controlul dvs., dar puteți controla întotdeauna perspectiva dvs. și puteți face efortul de a privi partea luminată a oricărei situații, în loc să se concentreze asupra tuturor aspectelor negative pe care le vedeți că vă va face să fiți o persoană mai fericită.
  • Pentru a gândi mai pozitiv, trebuie să fiți gata să vă monitorizați propriile gânduri. Observați când gândurile negative se strecoară și le luptă cu gânduri pozitive - și logice. Câte dintre gândurile dvs. negative sunt doar o parte din gândirea "celui mai rău scenariu" sau a insistenței dvs. în ceea ce privește așteptarea celor mai răi în orice situație?
  • O modalitate ușoară de a gândi mai pozitiv este să atârnim în jurul oamenilor mai pozitivi. Energia lor optimistă se va freca pe tine.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 2
    2. Face o listă de recunoștință. Amintește-ți de toate lucrurile pe care trebuie să le fi recunoscător pentru că vă va face să vă simțiți mai fericiți. Luați un stilou și hârtie într-o cameră liniștită și scrieți cel puțin 10-15 lucruri pe care sunteți recunoscători. Ele pot fi la fel de mari ca prietenii și familia din viața ta și la fel de mici ca și noua grădină care a fost plantată în apropierea casei tale. Gândiți-vă la ceea ce vă face să zâmbiți și care vă face viața puțin mai fericită. Având toate aceste lucruri scrise vă vor ajuta să vedeți cât de mult trebuie să fiți recunoscători și fericiți.
  • Păstrați lista la îndemână și adăugați la ea în fiecare duminică. Faceți un ritual de citire de-a lungul de fiecare dată când vă întoarceți la el sau citiți-o la sfârșitul fiecărui an pentru a vedea cât de multă fericire aveți în viața voastră.
  • Dacă doriți o variație în acest sens, puteți face un "borcan de fericire."Scrieți ceva care vă face fericiți pe o bucată de hârtie și aruncați-o într-un borcan. Așteptați ca borcanul să umple sau să aștepți până la sfârșitul anului și apoi să vă distrați de toate amintirile distractive care v-au făcut atât de fericite.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 3
    3. Apreciați lucrurile mici. Dacă doriți să fiți mai fericiți, atunci trebuie să lucrați la aprecierea plăcerilor mici în viața voastră, precum și pe cele mari. Opriți și miroși trandafirii. Literalmente - opriți și verificați toate florile care cresc în apropierea casei dvs. și vedeți cât de uimitoare sunt. Încercați patiseria mică la cafeneaua locală și bucurați-vă de arome bogate și complicate. Petreceți un sentiment suplimentar fericit după ce cel mai bun prieten al dvs. v-a trimis un mesaj text hilar. Aceste lucruri mici nu pot părea semnificative, dar se adaugă.
  • Faceți un scop de a observa cel puțin cinci lucruri mici care v-au făcut fericiți în fiecare zi. Odată ce începeți să o faceți, va începe să se simtă naturală și veți găsi zâmbind la lucrurile pe care nu le-ați crezut niciodată atât de speciale înainte.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 4
    4. Trăiesc în acest moment. Un alt truc de a fi mai fericit este să înveți să îmbrățișezi momentul actual în loc să simt regret pentru trecut sau de teamă de viitor. Aflați să vă bucurați de conversațiile pe care le aveți, în loc să vă gândiți unde veți merge mai departe sau vă îngrijorați de acel lucru pe care ați spus-o acum douăzeci de minute. Învățați să apreciați lucrurile din fața dvs., timpul bun pe care îl aveți și să aruncați toate gândurile de orice în afara experienței dvs. imediate. Evident, acest lucru ia o mulțime de dedicație, dar veți vedea nivelul de fericire crește dramatic odată ce obțineți atârnă de ea.
  • A fi prezent are practică și puteți învăța să o faceți mai repede dacă vă angajați la yoga sau meditația.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită Pasul 5
    5. Faceți timp pentru reflecție. Găsirea timpului pentru a face stocul de experiențe și pentru a sta înapoi și a lua în considerare ceea ce ți-a adus ziua, te poți face mai fericită. Este posibil să nu fiți foarte fericiți pentru că vă simțiți ca și cum ați trece prin mișcări și faceți timp să vă așezați încă și să vă întrebați: "Ce sa întâmplat?"Găsiți o dată în fiecare zi - sau cel puțin în fiecare săptămână - unde puteți să stați liniștit, să vă uitați la unele peisaje și să vă gândiți la toate evenimentele care v-au întâmplat. Veți simți un sentiment de calm și veți începe să vă simțiți mai puțin copleșiți de tot în fața dvs. și da, acest lucru vă va face mai fericiți.
  • Deși reflectarea poate fi făcută cel mai bine pe cont propriu, dacă ceva continuă să se răzgândească prin minte, chemând un bun prieten să vorbească despre aceasta vă poate ajuta să vă gândiți la evenimentele din viața dvs. într-o lumină nouă.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 6
    6. Opriți compararea cu ceilalți. Dacă învățați să vă uitați la viața voastră în condițiile proprii, în loc să vă dorești că ați avut cât mai mulți prieteni, sau același corp uimitor ca și persoana de lângă tine, atunci veți putea să renunțați la amărăciune și gelozie. Amintiți-vă că fiecare persoană are lupte și costume puternice și că nu puteți avea totul - și nici altceva nu poate. Concentrați-vă pe a vă face propriul lucru în loc să vă uitați în jurul vostru și veți simți repede mai fericiți pentru asta.
  • S-ar putea să credeți că știți o persoană care are "totul", dar sunt șanse, acea persoană poate găsi ceva despre voi pentru a vă invidia.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 7
    7. Simțiți mai multă compasiune. Tenzin Gyatso, a 14-a Lalai Lama, a spus odată: "Dacă doriți ca alții să fie fericiți, practicați compasiunea - dacă doriți să fiți fericiți, practicați compasiunea."S-ar putea să vă gândiți că senzație de compasiune pentru alții nu are nimic de-a face cu nivelul propriu de fericire, dar de fapt, fiind capabil să simtă compasiune pentru un prieten sau străin într-o situație dificilă vă poate face un întreg, conștienți de sine și Persoană recunoscătoare. Dacă sunteți atât de ocupat obsedându-vă peste propriile lupte și nu priviți niciodată în jur pentru a vedea cum se simt alți oameni, sunteți obligați să fiți mai puțin fericiți decât o persoană cu adevărat plină de compasiune.
  • Data viitoare când petreceți timp cu un prieten, faceți un efort suplimentar pentru a vă simți compasiune. Înțelegeți situația din perspectiva prietenului dvs. și întrebați întrebări suplimentare despre modul în care prietenul dvs. se simte și arată că vă pasă cu adevărat.
  • Partea 2 din 3:
    Schimbarea acțiunilor dvs
    1. Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 8
    1. Petreceți mai mult timp cu cei dragi. Petrec mai mult timp cu oamenii pe care îi iubești - și oamenii care te fac fericit - este garantat să te facă să te simți mai fericit. Dacă vă simțiți puțin în jos în haldele, apelați un bun prieten sau membru al familiei în loc de Wallowing, și planificați ceva distractiv de făcut mai târziu. S-ar putea să vă simțiți ca starea de spirit Mopey va trage oamenii în jos, dar în schimb, fiind cu prietenii tăi apropiați vă va ridica și vă va face să vă simțiți mai fericiți.
    • Petreceți timp cu oameni fericiți. Râsul - și fericirea - într-adevăr este contagioasă și ar trebui să fiți în jurul oamenilor care se simt fericiți dacă doriți să vă simțiți fericiți. De fapt, un studiu realizat de Harvard și UC San Diego a constatat că fericirea nu este determinată numai de călătoria individuală a unei persoane, ci și de rețeaua sa socială.
    • Nu petreceți timp cu oameni care se plâng. Oamenii care sunt întotdeauna negativi, iubesc să plângă, și care văd cel mai rău în fiecare situație, sunt garantate pentru a vă face să vedeți și cele mai rele. Evitați acești oameni cât de mult puteți, mai ales atunci când vă simțiți ca să vă ridicați spiritele.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 9
    2. Fixați tot ce este rupt. O altă modalitate de a vă simți mai fericită este să luați o privire bună și lungă la viața voastră și să schimbați ceea ce vă puteți schimba pentru a vă face să vă simțiți mai fericiți. Deși este posibil să nu fiți capabili să faceți schimbări dramatice, cum ar fi schimbarea carierei dvs. dintr-o dată, există lucruri mici pe care le puteți face, pot face o mare diferență. Dacă ceva nu funcționează pentru dvs., apoi fixați-l cu siguranță vă va face mai fericiți.
  • Sigur, este posibil să nu puteți găsi o carieră mai potrivită peste noapte. Dar ceea ce puteți schimba este atitudinea dvs. despre munca dvs. - amintiți-vă că cariera dvs. nu este totul, sfârșitul tuturor, și că aveți alte lucruri care trebuie să fie fericite.
  • Lucrurile mici pot avea un impact mare. Dacă stați în trafic timp de o oră înainte de a lucra în fiecare dimineață te face să te simți iritat toată ziua, trezește-te cu o jumătate de oră mai devreme pentru a evita blocajul de trafic.
  • Poate că ești nefericit pentru că bănuiți că ești egoist, neprietenos, un ascultător rău sau nu fii un prieten mare. Ei bine, faceți ceea ce puteți îmbunătăți în aceste zone - dacă vă simțiți mai fericiți cu voi înșivă, atunci vă veți simți mai fericiți.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 10
    3. Petreceți mai mult timp în afara. Doar plecând afară și respirația în aer proaspăt și lăsând soarele să cadă pe față este garantat să vă facă să vă simțiți mai fericiți. Dacă aveți ceva de făcut pe care îl puteți face afară, schimbați planul dvs. pentru a găzdui soarele. Dacă ați citit doar o carte în camera întunecată, înfundată, mergeți în loc în parc. Dacă aveți prânz cu un prieten la o cafenea, cereți scaune în aer liber. Fiind afară - cu condiția ca nu sunteți în mijlocul unei furtuni - este garantată să vă simțiți mai fericiți.
  • Încercați să vă exercitați în afara exercițiului într-o sală de gimnastică ori de câte ori puteți. Rularea că 5k în soare vă va face să vă simțiți mai fericiți - și veți fi mai distractivi - decât să alergați pe o banda de alergare care se confruntă cu un zid.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 11
    4. Minimizați-vă stresul. Deși este imposibil să nu mai streloriți totul la o dată, dacă faceți un efort pentru a vă minimiza stresul, veți simți mai fericit în cel mai scurt timp. Începeți cu lucrurile mici - curățați-vă și organizați spațiul, astfel încât să nu vă subliniați căutând ceva de purtat în fiecare dimineață. Faceți calendarul dvs. social cu 25% mai puțin ambalate, astfel încât să aveți mai mult timp pentru dvs. Evitați oamenii și situațiile care vă fac un mare stres. Veți fi surprinși de cât de mult are un impact pe care acest lucru îl va avea la nivelul dvs. de fericire.
  • Încercați să meditați. Meditatarea vă poate ajuta să vă liniștiți mintea și corpul și vă poate ajuta să trăiți în acest moment în loc să vă îngrijorați de toate lucrurile din jurul vostru.
  • Scrie într-un jurnal. Acest lucru vă poate ajuta să vă urmăriți viața și vă va ajuta să vă simțiți mai puțin copleșiți de tot.
  • Dacă vă simțiți așa de stresat că abia puteți face față vieții dvs. de zi cu zi, atunci luați în considerare vorbirea cu un terapeut.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 12
    5. Amestecați rutina. Dacă doriți să vă simțiți mai fericiți, atunci tot ce aveți nevoie este o mică schimbare. Dacă nu sunteți fericit, poate fi pentru că vă simțiți că ați căzut într-o rutină și că sunteți bolnav de a face același lucru vechi zi de zi. Încercați să aveți ceva diferit pentru micul dejun. Luați acea clasă de yoga pe timp de noapte, în loc de dimineață. Stai cu un nou prieten în loc de aceleași vechi. Plimbare la locul de muncă în loc de conducere. Toate aceste lucruri mici se pot adăuga și vă fac să vă simțiți mai fericiți.
  • Doar făcând un nou lucru pe zi, chiar dacă nu vă place neapărat mai mult decât acel lucru vechi pe care l-ați făcut, vă poate face să vă simțiți mai fericiți.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pas 13
    6. Petreceți mai mult timp urmărirea pasiunii. Oricine se simțea mai fericit dacă el sau ea a petrecut mai mult timp să facă lucrurile pe care le-a iubit cu adevărat. Dacă sunteți o fotografie fanatică, petreceți mai mult timp făcând fotografii. Dacă vă place să scrieți poezii, treziți-vă cu o jumătate de oră mai devreme în fiecare dimineață pentru a lucra la ambarcațiunile dvs. Dacă vă place gătitul, faceți timp să gătiți cel puțin de două ori pe săptămână. S-ar putea să nu credeți că urmărirea pasiunii dvs. este o urmărire demnă atunci când aveți atât de multe lucruri mai "practice" de luat în considerare, dar va avea cu siguranță un impact asupra nivelului dvs. de fericire.
  • Aruncați o privire la programul dvs. Vedeți dacă există modalități în care puteți fi mai eficienți pentru a găsi mai mult timp urmărirea pasiunii dvs. sau dacă există unele activități non-distractive pe care le puteți tăia din viața dvs. destul de ușor pentru a face timp pentru lucrurile pe care le iubiți.
  • Partea 3 din 3:
    Dezvoltarea obiceiurilor mai fericite
    1. Imaginea intitulată se simt mai fericită Pasul 14
    1. Dormi suficient. Făcând un obicei de a dormi cel puțin 7 sau 8 ore în fiecare noapte, vă va face cu siguranță să vă simțiți mai fericiți. Ai fi surprins de cât de mult un somn bun de noapte îți poate îmbunătăți starea de spirit - și de cât de mult se poate face un somn rău de noapte să crezi că urăști toată lumea și că lumea este un loc teribil. Oamenii mai fericiți fac să aibă grijă de mintea și corpurile lor o prioritate, iar acest lucru ar trebui să vă prioritizați dacă doriți să vă simțiți mai fericiți, de asemenea.
    • Încercați să mergeți la culcare în același timp în fiecare noapte și să vă treziți în același timp în fiecare dimineață.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 15
    2. Fă sport regulat. Exercițiul regulat a fost dovedit a face ca oamenii să se simtă mai fericiți și chiar doar 30 de minute de exerciții pe zi pot avea un impact semnificativ asupra cât de fericit vă simțiți. Este posibil să nu doriți să loviți sala de gimnastică sau să mergeți la o alergare rapidă atunci când vă simțiți în jos în haldele, dar asta e exact ceea ce vă va aduce în sus. Dacă numai exercitarea este prea plictisitoare pentru dvs., apoi luați un grup de yoga, dans sau o clasă de baruri sau să vă alăturați unui sport echipei.
  • Alegeți activitatea fizică asupra transportului în orice moment puteți. Chiar și mers pe jos 15 minute până la magazinul alimentar în loc să conduci sau să merg pe patru zboruri de scări până la biroul dvs. în loc să ia liftul vă poate face să vă simțiți mai fericiți.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită Pasul 16
    3. Zambeste mai mult. Studiile arată că zâmbetul mai degrabă face ca oamenii să se simtă mai fericiți. Chiar dacă nu simți că ai ceva de a zâmbi, încercând să zâmbești mai mult decât de obicei, vă va înșela mintea în senzație mai fericită. Zâmbind la oamenii din jurul tău îi vei face să zâmbească înapoi și să fie în jurul valorii de oameni care zâmbesc vă vor face să vă simțiți mai fericiți. Deci, zâmbind este o situație câștigătoare, chiar dacă simțiți că se încruntă în schimb.
  • Fals până când o face. S-ar putea să simți că zâmbetul tău este fals, la început, dar vei fi surprins de cât de repede începeți să vă simțiți mai fericiți când încercați să zâmbiți chiar și atunci când nu vă simțiți.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită Pasul 17
    4. Face timp pentru fericire. Uitați-vă la ziua dvs. și vedeți ce lucruri vă fac cu adevărat cele mai fericite. Deși nu puteți începe să lucrați o oră pe zi și să vă luați cu prietenii timp de cinci ore în fiecare zi, puteți face mici ajustări pentru a petrece mai mult timp pentru a face lucrurile care vă fac fericiți. Dacă găsiți că Yoga vă face fericiți, atunci petreceți două ore mai puțin vizionați televizor în fiecare săptămână și încă două ore făcând yoga- Dacă găsiți că agățat cu cel mai bun prieten te face să zâmbești, apoi tăiat înapoi pe acele ore fericite cu co- muncitorii și să facă mai mult timp cu prietenul tău în schimb.
  • Poate că nu ați pus atât de mult gândul în care orele de zi vă fac de fapt cele mai fericite. Faceți o listă a tot ceea ce faceți în fiecare zi și aflați unde vine fericirea în cea mai mare parte.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pas 18
    5. Faceți lucruri frumoase pentru alții. Un studiu arată că oamenii cărora li sa dat un bonus de numerar la locul de muncă au fost mai fericiți când au petrecut o sumă semnificativă din alte persoane. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să-ți cheltuiți toate banii pe cel mai bun prieten al tău, dar înseamnă că ar trebui să faci un efort mai concertat pentru a face lucruri frumoase pentru alții, indiferent dacă îți ajuți un prieten să facă față despărțirii ei doar fiind acolo sau sunteți voluntariat la un adăpost fără adăpost. Nici un act nu este de 100% altruist și este bine să-i ajuți pe alții în timp ce vă ajută să vă simțiți mai fericiți.
  • Ar trebui să faceți cel puțin câteva lucruri frumoase pentru alți oameni "doar pentru că" în fiecare săptămână. Este garantat să vă faceți să vă simțiți mai bine.
  • Nu face doar lucruri frumoase pentru un prieten pentru că este ziua ei de naștere. Dați un prieten un cadou frumos doar pentru că vă gândiți la ea și vedeți cât de mare vă face să vă simțiți ambele.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită Pasul 19
    6. Faceți timp pentru "Me Time."Dacă doriți să vă simțiți mai fericiți, atunci trebuie să vă petreceți mai mult timp gândindu-vă la dvs. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să fii complet egoist, dar asta înseamnă că ar trebui să programezi momente când poți să fii singur cu gândurile tale, idei și activități preferate. Viața ta poate fi hectică, dar există întotdeauna timp să strângeți într-o jumătate de oră sau o oră aici și acolo doar pentru a fi singur, indiferent dacă faceți o plimbare, scrieți într-un jurnal sau doar reflectați în săptămână.
  • Petrecerea timpului cu dvs. vă permite să decomprimați, să ușurați stresul și să vă simțiți mai fericiți.
  • Nu lăsați planurile de ultim moment din clasa unui prieten în timpul tău singur. Tratați o dată cu dvs., cum ar fi o dată cu celebritatea dvs. preferată.
  • Imaginea intitulată se simt mai fericită pasul 20
    7. Permiteți controlului. Dacă într-adevăr doriți să vă simțiți mai fericiți, atunci trebuie să renunțați la ideea că aveți controlul asupra tuturor lucrurilor care vă întâmpină - de la succesele și eșecurile din cariera dvs. la sănătatea animalului dvs. preferat. Faptul este că nu aveți aproape nici un control asupra tuturor lucrurilor care se întâmplă cu dvs., inclusiv cât timp veți trăi. Cu cât acceptați mai devreme că, cu atât mai repede vă puteți realiza că nu aveți control asupra a ceea ce poate aduce viața - dar că vă puteți controla reacția la ea. Puterea de a fi fericită sau tristă este în mâinile voastre.
  • Desigur, este puțin înfricoșător să recunoști că o mulțime de viață este controlată de puterile care sunt. Dar cu cât acceptați mai devreme că, cu atât mai repede veți vedea că fericirea voastră este în controlul dvs.
  • Care sunt 3 pași pe care le pot duce la schimbarea mentalității mele?

    Urmăriți acest videocgrad premium pentru a viziona acest sfaturi video premium de la un expert în industrie în acest videoclip premium

    Amy WongAmy WongLedership & Coach Transformațional

    Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Mănâncă o masă adecvată și sănătoasă! Poate face ca corpul să se simtă mulțumit, prin urmare, făcându-vă mai fericiți.
  • Când sunteți trist sau supărat, uneori este bine să găsiți un loc liniștit pentru a fi singur. Observarea sau vizionarea obiectelor ajută. Păstrați-vă distrați pentru a vă aduce mintea de pe mânie sau tristețe.
  • Fii recunoscător pentru ce ai.
  • Încercați să vă răspândiți propria fericire față de ceilalți.
  • Exercițiu! Îmbunătățește circulația și eliberează hormoni fericiți.
  • Dacă nimeni nu vrea să vorbească cu dvs. și sunteți supărat, poate fi o idee bună să puneți o pernă sau să strângeți o jucărie moale. Dacă sunteți trist, poate fi o idee bună să plângeți totul, atunci nu aveți nimic de plâns. Dacă există un alt motiv pentru care nu sunteți fericiți că vă puteți gândi la o soluție.
  • Avertizări

    Dacă nu aveți pe nimeni ca părinții, rudele și prietenii, încercați să nu luați sentimente negative asupra nimănui și zâmbiți. Pentru că dacă o faci, s-ar putea să faci rău pe cineva și pe toți ce te vor lega cu ea.
  • Încercați să ieșiți mai mult și să faceți prieteni noi dacă nu aveți pe nimeni să vorbească! Dacă nu aveți pe nimeni să vorbiți, poate obține un terapeut pentru a vă elibera emoțiile. Dacă acest lucru nu este, de asemenea, posibil, mențineți un lactate și aveți un animal de companie sau o jucărie la împrietenit. Nu este sănătos să vă păstrați emoțiile construite.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar