Cum să acționăm fericit

Acționând fericit poate fi o măsură de stopgap pentru puțin timp. Cu toate acestea, pe măsură ce acționați mai fericit, puteți lucra și pentru a fi mai fericiți, deci nu trebuie să acționați la fel de mult. La rândul său, poate doriți, de asemenea, să discutați cu medicul dumneavoastră despre depresie dacă vă simțiți că trebuie să lucrați pentru a acționa fericit în mod regulat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Apariția fericită
  1. Imagine intitulată act fericit pas 1
1. Zâmbet pentru a face pe alții fericiți. Când zâmbiți, vă apar automat mai fericiți altor persoane. De asemenea, zâmbitorul vă face să parcă mai atractiv și mai relaxat, ceea ce contribuie, de asemenea, la apariția fericirii generale.
  • De fapt, creierul percepe o altă persoană zâmbind ca o recompensă. Prin urmare, când zâmbiți la cineva, face ca creierul lor să fie mai fericit.
  • De asemenea, ajută la râsul de glumele altor persoane. Cu toate acestea, zâmbetul numai când pare potrivit. De exemplu, dacă cineva face un anunț serios, este un moment pentru a sări peste zâmbet.
  • De asemenea, nu lăsați zâmbetul dvs. să rămână prea mult timp. Dacă faceți, oamenii ar putea crede că o falsificați.
  • Încercați să zâmbiți cu adevărat. Când nu simțiți-o, poate fi mai greu să creați un zâmbet autentic. Faceți un efort conștient de a da un zâmbet complet, deoarece un zâmbet nerecunoscut nu poate convinge oamenii. O modalitate de a vă ajuta să zâmbiți mai cu adevărat este să vă gândiți la ceva care vă face fericiți, cum ar fi copiii dvs. sau pisoiul dvs.
  • Imagine intitulată act fericit Pasul 2
    2. Zâmbește să te facă fericit. Zâmbind are de fapt puterea de a vă face mai fericiți. Un zâmbet semnalează corpului tău că tu sunteți fericit, care la rândul său eliberează substanțe chimice în corpul tău care lucrează spre fericirea ta.
  • Pentru început, neuropeptidele sunt eliberate, ceea ce ajută la lupta împotriva stresului.
  • De asemenea, sunt eliberate și endorfinele, dopamina și serotonina. Acești neurotransmițători vă ajută să vă liniștiți și să fiți mai fericiți.
  • Imagine intitulată act fericit pas 3
    3. Răspundeți convingător la întrebările de bunăstare. Când cineva vă întreabă cum faceți, nu puteți spune cum vă simțiți cu adevărat dacă vă simțiți jos și doriți să apară fericit. Prin urmare, va trebui să o falsificați pentru răspunsul și să răspundeți că vor crede.
  • O modalitate de a răspunde convingător este să vă prefaceți că sunteți un actor sau actriță. Luați partea din persoana pe care o jucați. Cum ar răspunde unei persoane fericite la o întrebare cum ar fi "Ce mai faci?"? Ar răspunde cu un răspuns peppy și un zâmbet.
  • Păstrați-l scurt. De cele mai multe ori, oamenii nu doresc cu adevărat să știe cum faceți. Un scurt "sunt foarte bine!" este tot ceea ce este într-adevăr nevoie în conversație politicoasă.
  • Imagine intitulată act fericit Pasul 4
    4. Acționează încrezător. A fi încrezător vă poate ajuta să descrieți un sentiment de fericire, chiar și atunci când nu vă simțiți. Când acționezi încrezător, oamenii vă percep la fel de încrezători, deci nici măcar nu trebuie să simțiți încrederea pentru a lucra. Cu toate acestea, ca fericirea, acționând încrezător vă poate ajuta să vă simțiți mai încrezători.
  • O modalitate de a arăta și de a se simți mai încrezător este să se ridice drept. Dacă vă slăbiți, nu exudați încrederea.
  • De asemenea, uitați oamenii în ochi. Privind întotdeauna în jos sau departe, este un semn de nesiguranță.
  • Când vorbești, vorbește într-un ton suficient de tare pentru a auzi. Enunjați-vă cuvintele, vorbind distinct.
  • Nu vă fie frică să spargeți o glumă. Oamenii de încredere folosesc adesea umorul pentru a ușura starea de spirit.
  • Imagine intitulată Act Fericit Pasul 5
    5. Du-te la rutina ta normală. Adesea, dacă ești trist, vrei să-ți încetinești viața pentru puțin timp. Poate doriți să vă angajați sau să vă ascundeți acasă. Cu toate acestea, dacă încerci să acționezi fericit, trebuie să treci cel puțin prin mișcările de rutină obișnuită, cum ar fi să lucrezi, să întâlnesc prieteni și să fii cu familia ta.
  • Imagine intitulată act fericit Pasul 6
    6. Fi entuziast. Entuziasmul nu este același cu fericirea, dar poate trece pentru el într-un vârf. Dacă vă aruncați în viața voastră, îmbrățișându-l cu Gusto, veți apărea mai fericită și, de fapt, vă puteți face mai fericită la rândul său.
  • Utilizați-vă cuvintele. O modalitate de a arăta entuziasmul este de a spune cât de entuziasmat ești despre ceva. De exemplu, spuneți un nou proiect vine la locul de muncă, iar șeful dvs. dorește ca oamenii să se angajeze voluntar. Ai putea spune, "Mi-ar plăcea să lucrez la acest proiect. Sună fascinantă." De asemenea, aproape de a spune, dar încercați să nu criticați în mod activ ceea ce încercați să fiți entuziasmați. Zicală "E atât de prost" nu exuda entuziasmul.
  • De asemenea, despre tonul tău de voce. Nu vrei să-ți faci tonul prea peppy, așa cum se poate opri ca sarcastic, dar ai nevoie de niște peppensie în vocea ta pentru a arăta entuziasmul tău.
  • Entuziasmul este un fel de vulnerabilitate. Care este, ținându-vă înapoi sau pretinzând că nu vă place ceva este o modalitate de a vă proteja. Când vă spui că vă place ceva, afirmăm o opinie pe care alții o pot judeca.
  • De asemenea, fiind generos cu lauda ta pentru alte persoane le poate face mai fericiți, ceea ce îi face să se simtă mai fericiți când vă vor vedea. Ei vor proiecta o parte din acea fericire pentru tine.
  • Metoda 2 din 3:
    Fiind mai fericit
    1. Imagine intitulată act fericit pas 7
    1. Du-te exercițiu. Exercitarea te face mai sănătoasă. Cu toate acestea, vă poate face mai fericiți. Pentru unul, creierul dvs. crede că exercițiul este un tip de stres, deci eliberează o proteină în creierul dvs. care vă încurajează să fiți mai relaxați. Corpul dvs. eliberează, de asemenea, endorfine, care sunt destinate să lupte împotriva durerii exercițiilor și să ducă la sentimente fericite.
    • Exercitarea vă poate ajuta, de asemenea, să dormiți mai bine, pe care ați putea avea probleme când nu sunteți la fel de fericită. În plus, poate crește stima de sine, făcându-vă mai fericit.
    • Încercați exerciții diferite pentru a găsi cele pe care le doriți. Dacă nu vă place fotbalul, încercați să dansați. Dacă tenisul nu este lucrul dvs., luați înotul.
    • Scopul timp de cel puțin 150 de minute pe săptămână de exerciții fizice. Unii oameni sugerează să primești în 20 de minute de exercițiu în fiecare dimineață pentru a începe ziua.
  • Imagine intitulată act fericit Pasul 8
    2. Practicați recunoștința. Oamenii care sunt recunoscători și găsesc modalități de a exprima, sunt, în general, mai fericite decât oamenii care nu. Recunoștința este practica activă de a fi recunoscător pentru lucrurile și oamenii din viața voastră.
  • Încercați să mulțumiți în mod activ oamenilor din viața voastră pentru ceea ce fac și despre cine sunt. Nu credeți că - spuneți-le.
  • O altă modalitate de a practica recunoștința este de a păstra un jurnal de recunoștință, unde scrieți lucruri pe care le mulțumim pentru fiecare zi.
  • Imagine intitulată act fericit Pasul 9
    3. Încurajați curiozitatea. Oamenii fericiți caută adesea aventură. Vor să încerce lucruri noi, să exploreze culturi noi și să vadă noi locuri. Ei mențin un sentiment de uimire despre lume și să găsească modalități de a face în fiecare zi o aventură.
  • Nu credeți că aveți nevoie de mulți bani pentru a menține curiozitatea. Poți să o faci în orașul tău. Încercați o nouă bucătărie pe care nu ați avut-o niciodată înainte sau ia o clasă în ceva ce ați fost întotdeauna interesat.
  • Explorați părți ale orașului pe care nu ați văzut-o niciodată sau nu mergeți la un eveniment cultural. Căutați întotdeauna ceva nou pentru a vă interesa interesul.
  • Imagine intitulată act fericit pas 10
    4. Învață să te iubești. Cei mai fericiti oameni au o stima de sine buna, adica ca si cine sunt. Dacă ați fost întotdeauna în jos pe voi înșivă, învățați să vă întoarceți că în jur ar putea contribui la faptul că sunteți mai fericiți în general.
  • O modalitate de a începe să vă vedeți mai pozitiv este să faceți o listă cu toate punctele forte și lucrurile pe care le admirați despre dvs. Gândiți-vă la complimentele pe care le-ați primit sau întrebați unui prieten să vă ajute dacă nu puteți începe.
  • Încercați să opriți gândirea negativă. Când începeți să vă gândiți negativ despre dvs., încercați să o transformați în ceva pozitiv sau cel puțin ceva realist. De exemplu, dacă credeți, "imi urasc corpul," transformați-o în, "Nu-mi place întotdeauna modul în care arată corpul meu, dar apreciez toate lucrurile pe care corpul meu o face pentru mine, ca să mă ții să-mi îmbrățișez copiii, să gătesc mâncare bună și să mă bucur de soare."
  • Imagine intitulată act fericit Pasul 11
    5. Ai grijă de tine. Având grijă de tine poate lucra spre fericirea ta, ca atunci când ești nesănătoasă, corpul tău o cunoaște. La rândul său, nu vă simțiți la fel de buni, ceea ce poate contribui la nefericire și stima de sine scăzută.
  • Asigurați-vă că obțineți suficient somn. Obțineți 8 ore necesare de somn pe timp de noapte, asigurându-vă că mergeți la culcare la timp și oferindu-vă o oră de nefuncționare înainte de a fi adormit.
  • Nu uitați să mâncați sănătoși. Stick cu proteine ​​cu conținut scăzut de grăsimi, cum ar fi puiul și peștele și se concentrează pe boabe întregi, fructe și legume cu unele lactate cu conținut scăzut de grăsimi pe lateral.
  • Imagine intitulată act fericit Pasul 12
    6. Găsiți hobby-urile pe care le iubiți. A face lucrurile pe care le place te pot face mai fericite, mai ales daca faci aceste hobby-uri in mod regulat. Orice activitate pe care o bucurați poate conta ca un hobby, chiar și la filme. Cu toate acestea, dacă puteți găsi o activitate în care puteți intra într-o creație "curgere" care blochează lumea, este chiar mai bună.
  • Dacă nu sunteți sigur ce hobby ați putea dori, încercați să explorați diferite hobby-uri, verificând cărți la bibliotecă.
  • Odată ce îți dai seama că un hobby pe care vrei să-l încerci, uită-te la clasele comunitare. Verificați cu parcurile locale și departamentul de recreere sau colegiul comunitar.
  • Metoda 3 din 3:
    Lucrul la depresie
    1. Imagine intitulată act fericit Pasul 13
    1. Căutați semne de depresie. Depresia este o tulburare clinică care vă afectează starea de spirit. Un simptom comun al depresiei rămâne într-o dispoziție tristă sau anxioasă pentru perioade lungi de timp sau senzație de speranță. Dacă credeți că trebuie să puneți un act care să fie fericit, este posibil să experimentați simptome de depresie.
    • Alte semne de depresie se simt adesea vinovate sau lipsite de valoare sau care nu au atât de multă plăcere sau interes în hobby-uri și activități.
    • De asemenea, puteți să vă simțiți mai obosiți sau să aveți probleme cu concentrarea. Memoria dvs. poate suferi și puteți fi mai indecisivă.
    • De asemenea, ați putea avea probleme cu somnul, sau greutatea dvs. ar putea merge în sus și în jos.
    • Gândirea la sinucidere sau rănirea dvs. este un alt simptom.
    • Depresia se poate aprinde în anumite momente în viața voastră, cum ar fi după sarcină. Alți oameni experimentează depresia doar în timpul iernii, când există mai puțină lumină, numită tulburare afectivă sezonieră.
  • Imagine intitulată act Fericit Pasul 14
    2. Du-te la consiliere pentru a ajuta la depresie. Un terapeut vă poate ajuta să abordați unele dintre problemele care contribuie la depresia dvs. Unele tipuri comune de terapie care pot ajuta cu depresia sunt terapia cu rezolvarea problemelor, terapia interpersonală și terapia cognitiv-comportamentală.
  • Dacă aveți un prieten care a fost în terapie înainte, ia în considerare cererea lor pentru o recomandare pentru un consilier. Vă poate ajuta să restrângeți căutarea.
  • Dacă sunteți îngrijorat de a vă oferi consiliere, uitați-vă la clinici de scară culisantă din zona dvs., care vă bazează plata pe ceea ce faceți.
  • Imagine intitulată act fericit pas 15
    3. Încercați un antidepresiv. Dacă vă simțiți ca și cum trebuie să puneți un acte fericit tot timpul, poate că corpul dvs. are nevoie de ajutor chimic pentru a vă face să vă simțiți mai fericiți. Depresia este un dezechilibru chimic în creier, iar antidepresivii pot lucra pentru a corecta acest dezechilibru. Diferitele antidepresive lucrează în moduri diferite, deci discutați cu medicul dumneavoastră despre care este potrivit pentru dvs.
  • Un tip comun de antidepresiv este un inhibitor selectiv de recaptărie serotonină sau SSRI. Medicamentele comune în această categorie sunt sertralina (Zoloft), fluoxetină (prozac) și paroxetină (Paxil). Partea plus față de aceste antidepresive sunt, în general, au mai puține efecte secundare decât alte antidepresive.
  • O altă categorie este inhibitorii recaptării serotoninei și norepinefrinei (SNRI). În această categorie, aveți venlafaxină (Effexor XR) și Duloxetine (Cymbalta), printre altele.
  • Bupropionul (Wellbutrin) este un inhibitor de recaptare norefedrină și dopamină (NDRI). Partea bună a acestui medicament este mai puțin probabil să vă afecteze viața sexuală.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar