Cum să se ocupe de oamenii imposibili

Majoritatea oamenilor cunosc pe cineva care pare să facă orice situație toxică și imposibilă.Arătând că acești oameni sunt dificili și exigenți nu vă vor duce nicăieri, deoarece probabil că nu văd o problemă. Indiferent dacă problema este cauzată de o tulburare de personalitate sau de o altă problemă de bază, puteți învăța cum să navigați pe interacțiuni cu oamenii imposibili și să vă păstrați propria sanatate.

Pași

Partea 1 din 4:
Manipularea conflictelor
  1. Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 12
1. Nu primiți defensivă. Rămâneți liniștiți și fiți conștienți de faptul că nu veți câștiga niciodată într-un argument cu o persoană imposibilă - ele sunt menționate ca "imposibil" pentru un motiv. În mintea persoanei imposibile, tu ești problema și nimic nu spui să-l convingă pe persoana să-ți vadă partea de poveste. Ei simt că opinia dvs. nu contează pentru că sunteți vinovați, indiferent.
  • Gândiți-vă la ceea ce veți spune înainte de a spune și ce este scopul dvs. pentru conversație. Nu reacționați doar impulsiv pentru că cealaltă persoană vă ofensată. Nu trebuie să vă apărați de această persoană.
  • Utilizați declarațiile "I" în loc de declarații "You". De exemplu, nu spuneți: "Te înșeli."Încercați ceva de genul", simt că această declarație nu poate fi tot adevărul."Acest lucru vă ajută să vă vorbiți fără să le puneți pe defensivă.
  • Imaginea intitulată Spuneți cuiva o poate
    2. Detașați, dezasociați și dezumfuzați. Starea calmului în căldura momentului este esențială la conservarea dvs. personală. Spitalizarea cuvintelor furioase, reacționând cu emoții extreme, cum ar fi plânsul, va stimula numai oamenii imposibili să facă mai mult comportamentul dificil. Nu luați în mod personal reacțiile oamenilor imposibili și nu vă permiteți să vă acuzați emoțional ca reacție la el sau la ea.
  • Îndepărtați-vă emoțional din situație și tratați-o cu indiferență. Scopul este să nu vă permiteți să vă implicați emoțional în conversație, să păstrați persoana la distanță și să nu lăsați cuvintele să vă facă să vă simțiți rău.
  • Redirecționați situația sau conversația la ceva pozitiv, concentrându-se pe altceva decât pe ceea ce a început argumentul. Vorbește despre vreme, pescuitul, familia imposibilă a persoanei - într-adevăr orice va distrage atenția de la argument și nu este probabil să provoace un conflict suplimentar.
  • Luați în considerare faptul că orice faceți sau spuneți în timp ce vă supărați poate fi folosit împotriva dvs. Dacă nu vă deranjează să auziți despre un comentariu furios de acum, atunci lăsați-l să plece. Oamenii imposibili doresc să spui ceva pentru a dovedi că ești bătrânul.
  • Nu judecați această persoană ca fiind corectă sau greșită, chiar dacă par să fie irațională. Judecarea este probabil să vă facă să vă simțiți mai rău.
  • Imaginea intitulată se desprinde cu cineva care amenință suicidul 2
    3. Evitați să vă argumentați cu ei. Dacă este posibil, nu sunt de acord cu oamenii imposibili. Găsiți modalități de a fi plăcute sau ignorați-le. Argumentând că vă va face să vă investiți emoțional în situație și să vă declanșați lupta sau răspunsurile de zbor. Acest lucru vă va face mai greu să vă gândiți clar și să răspundeți în mod corespunzător.
  • Oamenii imposibili caută o luptă, așa că atunci când sunteți de acord cu ei sau cu un adevăr în declarația lor, nu le mai dați ce vor. Dacă sunteți numit a "jerk," De exemplu, mergeți mai departe și recunoașteți un timp când ați acționat prost. Aceasta corectează o supraîncărcare.
  • Imagine intitulată Deal cu un stagiu de sodiu dificil
    4. Realizați că probabil că nu puteți avea o conversație rezonabilă. Având o conversație civilizată cu persoana imposibilă este puțin probabilă - cel puțin cu tine. Amintiți-vă de fiecare dată când ați încercat în trecut pentru a avea o discuție civilizată despre relația dvs. cu persoana. Probabil ați fost învinovățiți pentru tot.
  • Utilizați tăcere sau încercați să umorți persoana ori de câte ori puteți. Știți că nu puteți "fixați" oameni imposibili. Acești oameni nu pot și nu asculta rațiunea.
  • Evitați să vă loviți într-un argument.Nu vă ocupați de persoana unu-la-una. Sugerează întotdeauna că o terță parte să fie adusă. Dacă persoana refuză, cereți-o.
  • Imaginea intitulată Fii liniștită în timpul clasei 5
    5
    Ignoră-i. Oamenii imposibili doresc atenție, deci odată ce își dau seama că nu le veți da ceea ce vor, ei se vor mișca pe altcineva care vor reacționa la ei. Stați din afacerea lor, din calea lor și evitați să vorbiți cu sau despre ei.
  • Izbucnirile imposibile ale popoarelor sunt ca un tantrum al unui copil. Să nu-i plătească nici o minte decât dacă izbucnirile devine disruptive, periculoase sau amenințătoare. Fă-ți cel mai bine pentru a evita mânia oamenilor imposibili sau de a le oferi un motiv să-și piardă temperamentul.
  • Imaginea intitulată reacționează atunci când este insultată sau tachina cu pasul 11
    6. Cereți o întrebare provocată de gândire. Întrebând persoana imposibilă sau grupul cu care aveți de-a face cu o întrebare cu privire la această problemă, cum ar fi, "Care este problema?" sau "De ce simți asta așa?" poate fi utilă. Acesta arată că sunteți angajat în conversație și sunteți dispus să găsiți sursa dezacordului. Refrasind poziția imposibilă a persoanei de a ilumina iraționalitatea poate încuraja o persoană să ajungă la o concluzie mai bună.
  • Știți că persoana imposibilă poate răspunde la întrebarea încercării de a complica totul cu numirea, vina, schimbarea subiectului sau a altor comportamente.
  • Imaginea intitulată face față unor sentimente de iubire pentru persoana greșită la momentul nepotrivit Pasul 16
    7. Ia o pauză. Dacă persoana cu care vorbești este obținerea ultimului dvs. nerv, atunci trebuie să ieșiți de la situația imediată. S-ar putea să vrea doar să se ridice de la tine, așa că arată că nu au niciun efect asupra ta. Mergând departe sau manipularea unei alte sarcini, astfel încât să puteți calma este o idee bună.
  • Numărați la zece tăcut dacă aveți nevoie.
  • Dacă persoana este încă imposibilă, atunci doar ignorați-l. Acea persoană se va întoarce în cele din urmă dacă observă că nu te agravează.
  • Imaginea intitulată deveni o persoană mai frumoasă la alții Pasul 4
    8. Fii încrezător. Actualizați-vă opiniile cu încredere și arătați persoana în ochi când comunicați cu ei. Nu vrei să apară slab la unul dintre acești oameni. Dacă te uiți la pământ sau peste umăr, ea putea interpreta acest lucru la fel de slab. Vrei să fii rezonabil, dar nu timid.
  • Imagine intitulată Deal cu persoane mai puțin inteligente Pasul 4
    9. Ajustați strategia dvs. Uneori nu poți părăsi situația, așa că tratați-o ca un joc. Aflați strategia imposibilă a persoanei și dezvoltarea de strategii contrare înainte de timp. În cele din urmă veți găsi ceea ce funcționează și ce nu, plus vă veți simți mai bine pe măsură ce vă dați seama că sunteți trei pași înainte, înaintați-le la fiecare rând. Amintiți-vă doar scopul dvs. final este să vă ajutați să vă eliberați mental, nu deveniți stăpânul persoanei.
  • Dacă persoana imposibilă vine la tine și șoptește ceva negativ în jurul celorlalți, gândindu-vă că nu veți dori să răspundeți și să creați o scenă, apoi spuneți cu voce tare: "Chiar vrei să vorbești despre asta aici?"Acest lucru le poate surprinde și le poate descuraja de a arăta negativitatea unui întreg grup.
  • Luați în considerare întotdeauna posibilele consecințe ale acțiunilor dvs. Dacă planul dvs. nu merge așa cum era de așteptat, astfel încât să vă puteți pregăti și pentru cei.
  • Dacă persoana imposibilă găsește o modalitate de a ajunge la dvs., atunci nu vă simțiți rău. Face doar o notă despre ceea ce sa întâmplat și să elaboreze noi strategii pentru data viitoare.
  • Persoanele imposibile nu sunt atât de imposibile atunci când puteți prezice ceea ce persoana va spune sau a face în continuare.
  • Imagine intitulată arata pasul 5
    10. Verificați limba corpului. Fiți conștienți de poziționarea dvs., modul în care vă mișcați și expresiile faciale atunci când în jurul acestor oameni. Ne dezvăluim o mulțime de emoții non-verbal. Nu vrei să-ți dezvălui propriile sentimente în necunoștință de cauză. De asemenea, acest lucru vă va ajuta să vă mențineți propriul sentiment de calm și poate avea un efect calmant asupra persoanei imposibile din proces.
  • Poți să folosești sănătate mintală Pentru a deveni mai conștienți de corpul dvs., care vă va permite să vă monitorizați mai ușor limba corpului.
  • Vorbi încet și mișcați cât mai calm posibil. Încercați o tehnică numită "Discuție lentă." Prin reducerea vitezei de vorbire cu 1/3, veți suna mai clar și mai calm. Puteți practica discuții lente prin citirea cu voce tare la un ritm deliberat deliberat.
  • Evitați limbajul corpului confruntat, cum ar fi contactul vizual pentru perioade lungi de timp, gesturi agresive, indicând sau în picioare direct în fața persoanei față în față. Păstrați o expresie neutră pe față, nu vă scuturați capul și nu vă aflați în afara spațiului personal al persoanei.
  • Partea 2 din 4:
    Acceptarea situației
    1. Imaginea intitulată Citiți un ex
    1. Considerați că ar putea fi o chestiune de compatibilitate. Chiar dacă o persoană pare să se înțeleagă cu toți ceilalți, ar putea fi o persoană imposibilă pentru dvs. Unii oameni pur și simplu se ciocnesc sau nu se întâlnesc bine. Nu poate fi nimic în neregulă cu nici unul dintre voi, ci împreună, doar aduceți cel mai rău unul în celălalt.
    • Când o persoană imposibilă face o declarație ca, "Oricine altcineva îmi place," ei încearcă să schimbe vina pe tine. Cum interacționează cu ceilalți sunt irelevante, deoarece există o problemă cu modul în care cei doi interacționați. Amintiți-vă că vina nu modifică fapte.
  • Imaginea intitulată Ajutați-l pe cei dragi cu tulburări de personalitate histrionică Pasul 22
    2. Evitați să luați trăsături "imposibile". Aveți tendința de a ridica comportamentul celor din jurul vostru. Din acest motiv, ai putea găsește-te pe tine Adoptarea trăsăturilor pe care nu le place la accident. Vă puteți angaja în același comportament manipulativ și irațional ca răspuns la persoana imposibilă. Prindeți-vă când începeți să faceți acest lucru și faceți o încercare deliberată de a nu imita trăsăturile ofensatoare.
  • Imaginea intitulată Evitați îngrijirea cu privire la ceea ce spun oamenii 3
    3. Luați în considerare ceea ce puteți învăța. Oamenii imposibilă oferă experiențe valoroase de viață. După ce se ocupă de oameni imposibili, veți putea să vă apropiați de majoritatea celorlalți. Încercați să păstrați perspectivă și să vă dați seama că ceea ce poate părea nebun poate fi singura modalitate a unei alte persoane de a face față. Încercați să vizualizați aceste interacțiuni ca o modalitate de a construi puncte forte, cum ar fi flexibilitatea, grația și toleranța.
  • Niciodată să nu fie înșelați de vârsta, inteligența sau stația unei persoane în viață atunci când se determină nivelul de maturitate.
  • Imagine intitulată Înțelegeți emoțiile dvs. Pasul 3
    4. Fiți pregătiți pentru schimbări emoționale de dispoziție. Dacă conving cu succes o persoană imposibilă că au făcut o greșeală, atunci ei pot avea brusc o criză emoțională. În loc să creadă că au dreptate tot timpul, ei vor decide că, dacă nu pot fi chiar acum, atunci vor fi întotdeauna greșite. Acesta este un mecanism de coping pentru a obține simpatie de la alții.
  • Unii oameni imposibili vor folosi un comportament neregulat pentru a surprinde și confunda. Este posibil că nici măcar nu se așteptau. Rezistați nevoii de a lăsa acest tip de comportament imprevizibil să vă intimideze.
  • Nu lăsați-i pe acești oameni să te confunde prin a acționa ca și cum ar fi persecutați. Dacă se simt cu adevărat răi pentru ceva, răspundeți pozitiv, dar nu le încurajați să vă manipulați așa.
  • Imagine intitulată Deal cu Persoane imposibile Pasul 15
    5. Concentrați-vă pe pozitiv. Mulți oameni au unele trăsături de răscumpărare, așa că încercați să vă gândiți la ceva. S-ar putea să fie ceva ce persoana se descurcă bine sau poate că a fost un timp în care ați reușit să vă conectați cu ea. Dacă nu vă puteți gândi la ceva pozitiv, atunci faceți o declarație pentru dvs., "toată viața este prețioasă" sau "Dumnezeu / Universul o iubește" Pentru a vă ajuta să vă păstrați sub control - chiar dacă nu vă iubiți sau apreciați-le singur.
  • Imagine intitulată Data unui om cu copii Pasul 6
    6. Vorbeste cu cineva. Dacă știți pe cineva care va înțelege situația (bun prieten, rudă, consilier etc.), discutați cu acea persoană despre asta. Ei vă vor înțelege, probabil, și vă va ajuta cu siguranță să vă simțiți mai bine. Este mai bine dacă ascultătorul nu cunoaște personală persoana imposibilă și nu este implicată în aceleași situații (de exemplu, nu un coleg de colaborare).
  • Vent într-un jurnal sau comunitate online dacă aveți nevoie.
  • Împărtășind sentimentele, fie cu o altă persoană, fie într-un jurnal, vă va ajuta să evitați ruminarea asupra emoțiilor negative.
  • Partea 3 din 4:
    Protejându-vă
    1. Imaginea intitulată face față unor sentimente de iubire pentru persoana greșită la momentul greșit pasul 6
    1. Păstrați-vă stima de sine. Menținerea unei imagini de sine pozitive în fața unei persoane care vă portrește ca o persoană rea, este nevoie de efort. În loc să asculte ceea ce spune persoana imposibilă, concentrați-vă asupra oamenilor care vă validează și vă vor face să vă simțiți bine.Realizați că persoana imposibilă dorește să vă rănească să vă simțiți mai bine.
    • Înțelegeți că persoana imposibilă este problema - nu tu. Acest lucru poate fi dificil, deoarece oamenii imposibili sunt buni la schimbarea vina și făcându-vă că vă simțiți că este vina voastră. Dar dacă acceptați responsabilitatea pentru greșelile și defectele dvs. și încercați să vă îmbunătățiți, există o șansă foarte bună încât nu sunteți persoana imposibilă.
    • Când fac o declarație concepută să vă rănească, să vă dați seama că tot ce vor este ca alții să spună că sunt minunați. Știți că nu aveți nevoie de validare ca asta.
    • În cazul în care insultele nu au nici o bază, doar renunțați la acestea. Nu sunteți la fel de rău ca persoana imposibilă să vă placă pe voi și pe toți ceilalți să creadă.
  • Imaginea intitulată Ia prietenul tău să-și lase prietena Pasul 3
    2. Protejați-vă confidențialitatea. Oamenii imposibili vor găsi adesea modalități de a utiliza informații personale, chiar dacă pare a fi mic și mic, împotriva ta. Ei pot fabrica întregii povestiri și vă pot vopsa ca fiind o persoană îngrozitoare bazată pe un simplu comentariu pe care l-ați făcut. În calitate de specialiști în manipulare, oamenii imposibili sunt, de asemenea, foarte buni la obținerea de a vă deschide și spune lucrurile.
  • Nu spuneți oamenilor imposibili nimic personal, chiar dacă ele par normal sau acționează ca un prieten pentru tine uneori. Lucrurile pe care le spuneți sau împărtășiți în încredere pot reveni brusc pentru a vă bântui în mod neașteptat în viața personală sau profesională.
  • Imaginea intitulată ieși dintr-o depresiune Pasul 2
    3. Fi opusul lor. Fiți o "posibilă" persoană - faceți-vă și viața dvs. un exemplu de toleranță, răbdare, umilință și bunătate. Întotdeauna încercați să fiți unul rezonabil. Ia în considerare toate părțile povestirii înainte de a ajunge la concluzii.
  • La fel ca comportamentul rău ne poate influența negativ, comportamentul ca o persoană tolerantă, răbdătoare și bună poate influența uneori pe altul pentru mai bine.
  • Recunoașteți că nu sunteți perfect. Nu trebuie să faci totul chiar tot timpul, dar încercați cel mai bun. Fiți respectuos și dacă nu primiți respect în schimb, înțelegeți că este problema imposibilă a persoanei și nu ale voastră. Vei avea zile bune și zile rele la fel ca orice altceva în viața ta.
  • Imagine intitulată Deal cu prietenul tău
    4. Nu vă concentrați asupra lor. Chiar dacă nu puteți evita oamenii imposibili în viața de zi cu zi, nu vă gândiți la ele pe dvs "Off" timp. Amintiți-vă că accentuarea persoanei tot timpul este aceeași cu a le oferi timpului dumneavoastră prețios atunci când nici măcar nu-i pasă de tine. Faceți alte activități și faceți noi prieteni - astfel încât să nu pierdeți timp, gândindu-vă la ceea ce a spus persoana sau a făcut în mod constant.
  • Întoarceți-vă gândurile la ceea ce doriți în viața voastră, mai degrabă decât ceea ce nu doriți. Acest lucru vă ajută să vă concentrați asupra pozitivului în loc de negativ.
  • Imagine intitulată Deal cu Persoane imposibile Pasul 13
    5. Știți că ați putea avea de-a face cu un abuzator emoțional. Abuzorii emoționali vă pot critic cu cuvintele și acțiunile lor. Ei folosesc tactici cum ar fi umilirea, negarea, criticarea, dominația, vina, distanțarea exigentă și emoțională pentru a vă face să facețidedă. Nu lăsați niciodată ceea ce abuzatorii emoționali spun să definească cine sunteți. Știți că lucrurile pe care le spun și fac sunt de la problemele din copilărie nerezolvate sau din trecut pe care le proiectează pe tine.
  • Cel mai bun lucru de făcut este să fii amabil și prietenos, chiar dacă persoana imposibilă poate acționa ca un ticălos pentru a primi o atenție negativă.
  • Dacă persoana este singură, dar nu știe cum să atragă atenția, atunci vor aprecia ceea ce faci și vei schimba.
  • Dacă persoana este doar un ticălos natural care iubește să-i facă pe alții supărați, atunci ceea ce faceți va face să-i înfrângeți pe persoană, deoarece nu își pot da seama cum să te facă nebuni. În cele din urmă, persoana vă va lăsa singură.
  • În unele cazuri, o persoană care prezintă aceste comportamente este un sociopat. Un sociopat poate părea inițial foarte fermecător, dar în curând devin controle, abuzive și egocentrice. Din moment ce nu au empatie, nu le pasă de tine.
  • Imagine intitulată Ajutați-l pe cei dragi cu tulburări de personalitate histrionică Pasul 1
    6. Setați limitele. Precizează regulile despre ceea ce este și nu este în regulă în relație. Determinați că niciunul dintre voi nu va aduce anumite subiecte, evenimente, oameni sau să se comporte într-un anumit mod. Poate fi benefic să stați jos cu persoana imposibilă și să le cunoașteți ce este și nu este în regulă și ce se va întâmpla dacă limitele sunt încrucișate. Permiteți-le să facă alegerea să urmeze regulile sau nu.
  • Scrieți câteva gânduri și obțineți dorințele și nevoile dvs. chiar în cap. Stai jos cu persoana și începe să vorbești. Dacă întrerup, opriți-i și continuați discuția până când ați terminat. Fi cinstit. Dați Ultimatums dacă trebuie, dar concentrați-vă asupra beneficiilor de a rămâne și schimbarea comportamentului rău.
  • Dacă vă decideți să rămâneți într-o relație personală cu o persoană imposibilă, atunci păstrați-vă cât mai des posibil. Găsiți și focalizați pe un hobby, Alăturați-vă unui grup de asistență sau concentrați-vă asupra religiei dvs.
  • Asigurați-vă că urmăriți consecințele dacă limitele sunt traversate. Nu lăsa nimic să alunece. Dacă ai spus că vei ieși din ușă, atunci ieși.
  • Imagine intitulată Heal din abuzul emoțional Pasul 6
    7. Despărți. În cele din urmă, va trebui să vă separați de o persoană imposibilă. Chiar dacă sunt un membru al familiei, probabil că va trebui să plecați la un moment dat. O relație pe termen lung cu o persoană imposibilă nu este sănătoasă. Îndepărtați persoana din viața dvs. cât mai curând posibil.
  • Stați departe după ce părăsiți persoana imposibilă. Indiferent cât de mult iubiți persoana sau dacă încearcă să vă convingă, s-au schimbat, nu vă întoarceți.
  • Dacă nu puteți lăsa sau face persoana imposibilă să plece chiar acum, lăsați relația mentalită până când o puteți face fizic.
  • Severing relația dvs. cu o persoană imposibilă poate fi dureroasă la început, dar va fi eliberată odată ce puteți trece peste obiceiurile vechi.
  • Partea 4 din 4:
    Care se ocupă de tipurile de personalitate
    1. Imaginea intitulată este un pas cinic 8
    1. Încercați să vă dați seama ce vă deranjează despre persoana. Cu toții avem anumite aspecte ale personalității noastre pe care alții le pot descrie în câteva cuvinte. Unii oameni sunt aglomerați, controlați, jucați victima, agresivă pasivă, prea dramatică sau super competitivă. Dacă puteți descrie ceea ce este vorba despre personalitatea persoanei imposibile care se confruntă cu a ta, este posibil să puteți identifica modalități specifice de a face față lui.
    • Tipurile de agățare sunt nesigure și pot fi disperate pentru afecțiune și dragoste, deoarece se simt slabi și idolizează oameni mai puternici.
    • Tipurile de control sunt adesea perfecționiști critici care trebuie să aibă dreptate și adesea dau vina pe alții pentru comportamentul lor.
    • Tipurile competitive doresc întotdeauna să câștige și să utilizeze adesea orice tip de relație, conversație sau activitate ca un concurs pentru a dovedi că sunt mai bine la ceva.
    • Oamenii pasivi-agresiv își exprimă ostilitățile indirect prin împingerea subtil a butoanelor altor persoane. Un exemplu este linia, "Nu-ți face griji pentru mine, sunt bine," Când știți că dacă continuați cu ceea ce ați făcut, vor exista probleme de a face față mai târziu.
  • Imagine intitulată Recuperarea de la o afacere emoțională Pasul 13
    2. Știți ce nu funcționează. Unele lucruri funcționează mai bine pentru anumite tipuri de oameni, în timp ce alții nu vor. Poate fi nevoie de o încercare și o eroare pentru a afla ce este și nu va lucra cu persoana imposibilă. Este, de asemenea, posibil ca să nu puteți face nimic pentru a face față celei mai ușoare mai ușoare.
  • Evitarea tipurilor de agători vor face doar să încerce mai greu. Cu toate acestea, respingerea lor în mod deschis poate să le transforme într-un inamic. Dacă rămâi în aloof, atunci sentimentele lor sunt rănite.
  • Pentru un tip de control, nu puteți dovedi că aveți dreptate și că greșesc. Întotdeauna trebuie să aibă dreptate indiferent de ce, și făcând o treabă mai bună nu va ajuta la obținerea perfecționiștilor critici din spate.
  • Oamenii care sunt foarte competitivi vor folosi ceea ce văd ca slăbiciune împotriva dvs., așa că nu arătați emoție în jurul lor. Dacă vă așteptați la ele și încercați să câștigați, atunci au tendința de a vă abandona sau nu lăsa niciodată să plece.
  • Nu sunteți de acord cu reclamanții sau încercați să le perfecționați. Ei vor fi supărați de altceva.
  • Victimele doresc să vă simțiți rău pentru ei. Nu oferiți simpatie și nu le lăsați să folosească nici scuze. Să fie practic și să ofere ajutor în alte moduri.
  • Imagine intitulată Deal cu problemele familiale Pasul 5
    3. Aflați ce funcționează. Puteți lucra cu anumite tipuri de personalitate pentru a ajuta la rezolvarea aspectelor negative. Utilizați punctele forte pentru a ajuta la rezolvarea stresului de conflict și interrelația și a slăbiciunilor de jos. Având în vedere unele personalități în acest fel pot produce rezultate foarte pozitive.
  • Imaginea intitulată Fii un lider Pasul 9
    4. Se ocupă de clingy, de control și de tipuri competitive. Să înțeleagă de ce anumite tipuri de oameni acționează așa cum fac. Oamenii care se agăță au nevoie de îndrumare și responsabilitate pentru a le ajuta să câștige încredere. Cei care controlează sunt adesea nesiguri și frică de propria lor inadecvare. Tipurile competitive de oameni se îngrijesc foarte mult despre imaginea lor de sine, astfel încât acestea pot fi, de obicei, foarte frumos și generos după ce au câștigat.
  • Afișați tipurile de a face cum să faceți lucrurile și apoi să le dați seama. Nu-i lăsa să încerce să vă convingă că nu ar trebui să încerce ceva pentru că ați face mai bine. Căutați situații în care aveți nevoie de ajutor și întrebați-le.
  • Nu fi intimidați sau lăsați ce tipuri de control vă vor primi la dvs. Recunoașteți când faceți o treabă bună, dar nu discutați cu ei dacă spun altfel.
  • Puteți lăsa să câștige tipurile competitive. Dacă aveți o discuție, nu se vor retrage, recunoaște poziția lor și cereți timp să faceți mai multe cercetări.
  • Imaginea intitulată rezistă înșelarea asupra altui alt pas 12
    5. Să se ocupe de oamenii, reclamanții sau victimele. Înțelegeți că oamenii de sine stătătoare trebuie doar să se simtă ca oamenii să le asculte. Oamenii care se plâng foarte mult au de obicei o mulțime de furie internalizată din probleme nerezolvate și de multe ori nevoie de oameni să asculte. Cei care joacă victima au întotdeauna lucruri rele cu ei, astfel încât să aibă o scuză pentru motivul pentru care nu au obținut ceva.
  • Dacă aveți de-a face cu o persoană de sine, atunci le auziți doar.
  • Puneți-vă cu oameni care se plâng foarte mult, recunosc cum simt și încearcă să stea departe cât mai des posibil.
  • Vizualizați motivul pentru care victimele sunt întârziate sau cauzând probleme și reacționează ca în mod normal, altcuiva, fără o scuză. Puteți oferi sfaturi, dar nu vă angajați emoțional.
  • Imagine intitulată Ajutați-l pe cei dragi cu tulburări de personalitate histrionică Pasul 8
    6. Se ocupă de tipurile histrionice și pasive-agresive. Tipurile de personalitate histrionice trăiesc pentru atenție și vor merge frecvent la lungimi mari pentru ao obține. Ei trebuie să trăiască în cartierul potrivit, să poarte hainele potrivite și să-și trimită copiii în școlile drepte. Oamenii agresivi pasivi sunt adesea ostili, deoarece nu știu cum să-și exprime dorește și are nevoie efectiv.
  • Indiferent de sex sau de gen, oamenii histrionici sunt adesea menționați ca "Drama Queens ". Evitați să vă prindeți în drama și în ruloul emoțional pe care acești oameni îl aduc cu ei. Ascultați, dar păstrați distanța.
  • Să se ocupe de oamenii pasivi-agresivi fiind foarte specifică despre comportamente și situații care pot fi o problemă. Apoi practicați abordarea problemei prin faptul că este nereactivă pentru ostilitate. Stabiliți limitele și încurajați persoana să-și exprime dorințele și nevoile, precum și cum să ceară lucruri asertiv.
  • sfaturi

    Dacă credeți că ați putea fi o persoană imposibilă, atunci ați ajuns deja prin primul pas de a vă realiza că sunteți imposibil. Învață să ia în considerare opiniile altor persoane cu o minte deschisă. Păstrați propriile opinii, dar recunoașteți că doar pentru că o opinie este a ta nu face cea potrivită.
  • Rămâneți calm și colectați, dar nu utilizați sarcasmul dacă se ocupă de oameni dificili la locul de muncă. Ați putea să vă pierdeți locul de muncă sau să vă raportați, așa că încercați să fiți profesioniști.
  • Nu recurge niciodată la violență ca o soluție.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar