Cum să se ocupe de semnalele mixte

Indiferent dacă sunteți într-o relație sau nu, puteți constata că cealaltă persoană vă oferă semnale mixte. Puteți face întotdeauna rezolvarea problemei pornind o conversație despre el, dar puteți folosi și mai multe modalități indirecte de a vedea dacă persoana este de fapt interesată de dvs. Ați putea dori, de asemenea, să petreceți ceva timp evaluând ceea ce vă simțiți și dacă doriți să fiți cu cealaltă persoană sau nu.

Pași

Metoda 1 din 4:
Abordând problema cu un flirt
  1. Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 1
1. Decideți dacă citiți prea mult în situație. Uneori, dacă tocmai flirtezi cu o persoană, puteți citi situația ca mai flirpatioasă decât este. Studiile au arătat că bărbații, în special, sunt vinovați de această problemă. Adică bărbații sunt mai probabil să citească un gest nevinovat ca fiind sexual sau flirtativ decât femeile.
  • Poate că persoana nu vă oferă semnale mixte. Este posibil ca persoana să fie pur și simplu frumoasă sau prietenoasă și citiți mai mult în ea decât ar trebui.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 2
    2. Urmăriți interacțiunile sociale ale persoanei. Dacă nu sunteți sigur dacă persoana flirtează cu dvs. sau nu, acordați atenție modului în care acea persoană interacționează cu alte persoane. Dacă el sau ea tratează pe toți ceilalți în același mod, atunci probabil că nu flirtează cu tine. Cu toate acestea, dacă pari că ai o atenție deosebită, ei ar putea flirta cu tine.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 3
    3. Trimiteți semnale pozitive. Dacă nu sunteți tipul de a aborda ceva, puteți încerca să vă dați propriile semnale pozitive. În acest fel, dacă persoana trimite semnale mixte, deoarece nu sunt siguri că sunteți în ele, puteți să vă relaxați temerile. Adică râde de glumele persoanei, atingeți brațul său când vorbiți, atingeți părul și priviți-vă în ochii persoanei. Utilizați limbajul corpului pentru a indica persoanei care vă interesează și pot reciproc.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 4
    4. Deschideți ușa pentru o întâlnire. Dacă flirtul cu cineva, dar nu doriți să le întrebați, încercați să utilizați o metodă indirectă. În acest fel, le dați o deschidere, dar nu vă stabiliți pentru respingerea majoră.
  • De exemplu, ați putea menționa ocazional planurile dvs. pentru weekend, cum ar fi "Sunt încântat de acest weekend. Am de gând să văd acest film independent foarte mare în centrul orașului sâmbătă." Dacă persoana este interesată, el sau ea ar putea cere să eticheteze de-a lungul.
  • Dacă doriți să deschideți ușa mai mult, ați putea adăuga, "Care sunt planurile tale?" sau "Doriți să vă etichetați de-a lungul?"
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 5
    5. Adresați-vă direct problema. De asemenea, puteți să-l aduceți direct în loc să bateți în jurul tufișului. În acest fel, o scoateți în aer liber. Dacă persoana respinge ideea, puteți să continuați cu viața voastră. Dacă persoana spune că vă place, puteți lua în considerare să mergeți la o întâlnire.
  • Dacă încercați să vedeți dacă cineva vă place, ați putea spune, "Am observat că pare să flirtezi când sunt în jur. Cum v-ați simți despre a merge la o întâlnire?"
  • Cu toate acestea, aveți grijă să faceți acest pas la locul de muncă. Majoritatea locurilor de muncă se încruntă pe dating inter-office și ați putea face o situație foarte ciudată care ar putea provoca probleme mai târziu.
  • Metoda 2 din 4:
    Abordând problema într-o relație
    1. Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 6
    1. Da spațiului persoanei. O opțiune este doar înapoi un pic pentru a lăsa persoana să-și dea seama sentimentele. Dacă vă întoarceți, persoana poate realiza una din cele două lucruri. În primul rând, persoana vă poate fi dor de tine, făcându-i să decidă că doresc cu adevărat să fie cu tine. A doua opțiune este că persoana nu vă poate fi dor de dvs. și ar putea să fie ușor să se deplaseze. Oricum, ai un răspuns.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 7
    2. Abordați subiectul. Dacă primiți semnale mixte de la prietenul sau prietena dvs. sau chiar pe cineva pe care tocmai l-ați dori, dar nu ați abordat, cel mai bun mod de a face față ei este să-l aduceți cu el sau cu ea. Persoana nu poate chiar să-și dea seama că dau semnalele mixte.
  • Luați în considerare cât de departe vă aflați în relație. Dacă ați fost doar în câteva date, având o discuție serioasă de angajament, va sperie cealaltă persoană. În acest caz, îl puteți aduce în continuare, doar păstrați-l mai luminos.
  • În mod similar, dacă încercați doar să vedeți dacă cineva vă place, veți aborda puțin conversația un pic diferit, simțindu-vă dacă persoana este în tine sau nu.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 8
    3. Afirmați ce simțiți. Începeți prin aducerea conversației. Utilizare "I" declarații pentru a descrie ceea ce ați simțit, mai degrabă decât "tu" declarații. "Tu" declarațiile pot veni la fel de acuzatorie, făcând cealaltă persoană să se simtă defensivă, în timp ce "I" declarațiile se concentrează asupra problemei și asupra a ceea ce vă simțiți.
  • De exemplu, nu vrei să spui, "Esti atat de dory-washy. Ar trebui să vă gândiți."
  • În schimb, ai putea spune, "Simt că am primit semnale mixte de la tine în ultima vreme. Nu pot spune dacă vrei cu adevărat să fii cu mine sau nu."
  • Dacă sunteți încă nou la o relație, ați putea spune ceva, "Știu că am fost doar pe câteva date, dar îmi place foarte mult. Sunt doar curios dacă suntem pe aceeași pagină."
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 9
    4. Încheie relația. O altă opțiune este să se încheie pur și simplu relația. Dacă vă simțiți ca cealaltă persoană se joacă cu dvs., este în întregime potrivit să mergeți mai departe. Meritați să aveți pe cineva care vrea să fie cu dvs. și vă va spune că deschis și fără rezervă.
  • Metoda 3 din 4:
    Stabilirea propriilor sentimente
    1. Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 10
    1. Aflați emoțiile din spatele semnalelor mixte. Unii oameni, inclusiv pe tine însuți, nu dau semnale mixte în scop. Mai degrabă, semnalele mixte sunt un semn al unei probleme mai profunde, de obicei un conflict între valorile opuse în relații.
    • De exemplu, unii oameni doresc întotdeauna ceea ce este de cealaltă parte. Când nu într-o relație, ei doresc legătura de a fi într-o relație. Când într-o relație, doresc independența în afara unei relații. Odată ce au primit unul, cealaltă valoare pare mult mai bună, așa că se îndreaptă spre asta în schimb. Prin urmare, pe măsură ce se apropie prea mult de cineva, ei încep imediat să se îndepărteze.
    • Unele alte perechi includ controlul și spontaneitatea, libertatea și responsabilitatea, și noutatea și stabilitatea. De fiecare dată când persoana primește una, cealaltă devine automat mai atrăgătoare.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 11
    2. Realizați că poate provoca alte probleme. O persoană care trimite semnale mixte nu poate avea nimic de-a face cu dvs. deloc. De fapt, ar putea fi persoana este nesigură sau a avut probleme în relațiile anterioare. În acest caz, ei pot avea tendința de a vă ține la lungimea brațului, chiar și atunci când vor să fie cu tine.
  • Dacă bănuiți că aceasta este problema, începeți un dialog despre el. Ai putea spune, "Simt că vă place foarte mult, dar simt că vrei să mă păstrezi la lungimea brațului. Există un motiv pentru care aveți o tendință de a face acest lucru?"
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 12
    3. Asigurați-vă că nu dați semnale mixte. Uneori, o persoană se va răcește pe tine dacă simt că o faci cu ei. Asigurați-vă că nu sunteți vinovați de a face ceea ce acuzați cealaltă persoană.
  • Încercați să gândiți. Țineți persoana la lungimea brațului? Sunteți cald într-o zi, dar împingeți persoana departe de următorul?
  • Anulați datele chiar și atunci când nu aveți un motiv bun?
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 13
    4. Decideți dacă doriți să fiți cu persoana sau nu. S-ar putea să fi fost axat pe cealaltă persoană și pe indecisivitatea lor, dar nu ați fi putut opri să vă gândiți dacă doriți să fiți cu persoana respectivă sau nu. Verificați-vă cu dvs. pentru a vă asigura că vă bucurați de compania acelei persoane pentru a vedea dacă persoana merită sau nu să lupte.
  • Îți place să cheltuiți timpul cu persoana? Vrei să mai petreci mai mult timp cu persoana?
  • Ești interesat de ceea ce crede și simte persoana?
  • Îți apreciez gândurile și opiniile? Răspunsurile la aceste întrebări vă pot ajuta să decideți dacă doriți să fiți cu persoana sau nu.
  • Metoda 4 din 4:
    Căutați steaguri roșii și semne de dragoste
    1. Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 14
    1. Urmăriți un ciudat de control. Dacă vă întâlniți pe cineva, doriți să știți înainte de timp dacă acea persoană va dori să controleze fiecare aspect al relației dvs. Un mod pe care îl puteți verifica pentru această trăsătură este să urmăriți pe cineva care nu va varia deloc programul sau de rutină. Încercați să schimbați o dată la un alt moment pentru a vedea dacă persoana poate să se rostogolească cu ea.
    • Acest simptom poate fi, de asemenea, un semn că persoana nu este dispusă să compromită, un alt semn rău.
    • Oricum, probabil că doriți să ieșiți din această relație.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 15
    2. Vedeți dacă persoana dorește să-și petreacă timpul cu dvs. Cineva care te iubește sau cel puțin vă place, va dori să-și petreacă timpul cu dvs. fără să simțiți nevoia de a imprima. Acea persoană va face timp pentru dvs. pentru că se bucură de compania dvs. și doresc să dezvolte o relație.
  • Fiți atenți la faptul că persoana sau nu o face în mod activ spațiu pentru dvs. în viața lor. Ei spun că da la planuri? La tine te cheamă să te întrebi? Le vedeți cel puțin o dată pe săptămână, de cele mai multe ori?
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 16
    3. Asigurați-vă că persoana vă arată un interes. Desigur, totul nu este despre tine tot timpul. Cu toate acestea, persoana cu care vă aflați ar trebui să vă arătați un interes în tine, întrebându-vă despre ziua dvs. și ce se întâmplă în viața voastră. Ei ar trebui să vă ceară părerea, adică să vă audă cel puțin partea dvs. de poveste fără a încerca să vă închidă.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 17
    4. Vezi dacă persoana râde de glumele tale. În timp ce poate părea prostie, dacă cineva este atras de tine, ei vor râde de obicei la glumele tale. Acum, desigur, nu fiecare glumă va avea un râs de burtă, dar de cele mai multe ori, ar trebui cel puțin să spargă un zâmbet.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 18
    5. Aveți grijă de perfecționiști. Mulți oameni au o dungă perfecționistă, și asta nu este o problemă. Cu toate acestea, dacă persoana respectivă se întoarce la dvs., poate fi o problemă. Cu alte cuvinte, dacă cealaltă persoană este întotdeauna critică față de tine, întotdeauna căutați defectele dvs., care poate fi un semn că nu vor să se angajeze. De obicei, nu este vorba de tine, ci mai degrabă, faptul că nu sunt pregătiți pentru intimitate.
  • Opusul acestei persoane este cel care încearcă în mod constant să vă construiască. Ei doresc în mod activ să vă facă să vă simțiți bine despre dvs. și căutați modalități de a vă compliment pe dvs. și de realizările dvs.
  • O modalitate de a recunoaște ce tip de persoană cu care sunteți este să vedeți cum reacționează atunci când altcineva vă critică. Prietenul sau prietena dvs. vă apără sau rămâne tăcut?
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 19
    6. Uită-te la modul în care persoana tratează alte persoane. La începutul relației, persoana vă poate trata bine, în timp ce el sau ea tratează chelnerii și alte persoane pe care le văd "de mai jos" ei cu rudeness și dispreț. Acest steag roșu vă spune că ei pot transforma cu ușurință această răutate asupra dvs. și că nu sunt o persoană foarte bună pentru a începe.
  • Imagine intitulată Deal cu semnale mixte Pasul 20
    7. Acordați atenție apropierii fizice. O persoană care vă place că veți arăta în general această afecțiune fizică. Care nu trebuie să însemne sex sau chiar să săruți, în funcție de relația dvs. Cu toate acestea, poate însemna că persoana va ajunge și atinge brațul în timp ce vorbește sau va pune un braț în jurul vostru când sunteți lângă celălalt. Aceste semne mici de atingere fizică pot însemna că persoana vă place.
  • Opusul este uneori adevărat, deși nu întotdeauna. Cu alte cuvinte, o persoană care nu pare să vrea să atingă că ar putea însemna că persoana nu este atrasă de dvs. Cu toate acestea, ar putea însemna, de asemenea, că persoana a avut unele traume în trecutul lor și, prin urmare, are probleme cu intimitatea fizică.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar