Cum să fii fierbinte

Fiind fierbinte este mai mult decât o privire - este un cadru de minte. Nu numai că ar trebui să arăți încrezător, sexy și intrigant, dar ar trebui să știți, de asemenea, că arăți bine și să acționați ca și cum ar fi așa. Indiferent dacă tocmai mergeți pe stradă sau opriți-vă să aveți o conversație rapidă, dacă mergeți în mod corect, toată lumea din orbită va fi gândită că sunteți fierbinte în cel mai scurt timp. Dacă doriți să știți cum să fiți fierbinți, atunci vedeți pasul 1 pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 2:
Obținerea aspectului
  1. Imaginea intitulată Fii fierbinte pas 1
1. Asigurați-vă că sunteți "Fierbinte" in loc de "drăguţ". Fiind "Fierbinte" are conotația de a fi un adult care oamenii au o clipă atracție sexuală spre. Acest lucru este în contrast cu a fi "drăguţ". De obicei, atunci când cineva este considerat drăguț, ele sunt atractive în mai mult de un mod tineresc și mai puțin dintr-un mod sexual. Deci, dacă vrei să fii femeie fierbinte, poți Accentuați curbele. Dacă vrei să fii bărbat fierbinte, atunci trebuie să fii mai mult George Clooney decât Justin Bieber.
  • Există, de asemenea, o concepție greșită "Fierbinte" mijloace "Sexy", dar ele nu sunt de fapt același lucru. "Sexy" înseamnă atractiv într-un mod mai crescut, matur (unde nu trebuie să aveți o margine). Gândiți-vă la diferența dintre o vulpe Megan și Angelina Jolie. Angelina Jolie este matură și clasică (care este locul în care își primește sexul), în timp ce Megan Fox este Edgy, îndrăzneață și seducătoare (care este cea mai mare parte ceea ce o face "Fierbinte").
  • Imaginea intitulată BE HOT PASUL 2
    2. Ascuți marginea ta. Să arate fierbinte, trebuie să fii puțin intrigant și misterios. Când oamenii te văd, vrei să gândească "Ooh" Decat "Aww". Puteți face acest lucru prin faptul că nu le spuneți tuturor despre dvs. imediat, nu întotdeauna să fiți disponibili și să luați mai mult timp să vă deschideți. Acest lucru va păstra oamenii să se întrebe și să ghicească despre tine.
  • Trebuie să ai o margine mică. Gândiți-vă la diferența dintre o stea stereotipică rock și un profesor stereotipic. Dacă ambele sunt bune, probabil că te gândești la starul rock ca fierbinte, și profesorul la fel de drăguț. Ambele sunt bune, dar dacă doriți să fiți considerați fierbinți, Flirt subtil sau o nuanță de rebellitate Ajută.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte pas 3
    3
    Fii confortabil cu corpul tău. Pentru a fi atractiv sexual, trebuie să Fii confortabil în pielea ta și știți cum să accentuați cele mai bune calități. Asta nu înseamnă că trebuie să arăți pielea, dar fiind doar a mic Seductive nu doare. Dacă vă simțiți confortabil să o faceți, lăsați oamenii să vadă părțile corpului dumneavoastră pe care le iubiți cel mai mult sau suficient pentru a le intriga. Indiferent dacă vă arătați brațele sculptate sau doar un pic de clivaj, veți fi pe calea dvs. de a fi fierbinte.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte pas 4
    4
    Au o postură bună. Stai drept și arata mândru și fericit să fie cine sunteți și să arătați cum arăți. Păstrați-vă umerii în sus, capul arată drept înainte, iar brațele voastre la părțile voastre. Evitați slăbirea, sau nu veți arăta încrezător. Oamenii care sunt fierbinți au o postură bună, deoarece sunt mândri să dețină ceea ce au - și ei iubesc să-l înfrunte. Dacă ești o femeie, mergeți ca o diva și zâmbet seductiv din când în când.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 5
    5
    Intrați în formă. Există mulți oameni fierbinți care nu sunt în cea mai bună formă și există mulți oameni în mare formă care nu sunt fierbinți. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați mai multă atenție de la alții, lucrați pentru a pierde în greutate dacă sunteți supraponderali sau faceți exerciții de construcție a mușchilor dacă sunteți subponderali sau slabi. Faceți o întâlnire cu sala de gimnastică locală pentru a vedea ce mașini / rutine de antrenament sunt cele mai bune pentru dvs.
  • Exercitarea vă va face, de asemenea, să vă simțiți mai confortabil în pielea proprie și mai fericiți să fiți cine sunteți. Acest lucru vă va face să vă arătați și să vă simțiți și fierbinți.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 6
    6
    Fi igienic. Acest lucru înseamnă spălarea dinților și aterizării cel puțin de două ori pe zi, spălându-vă fața pentru a scăpa de capcane sau acnee, spălându-vă părul pe un program adecvat și, în general, îngrijirea corpului dumneavoastră. De asemenea, ar trebui să utilizați deodorant, să-ți tăiați unghiile și să miroase proaspete. Dacă doriți, încercați un parfum frumos mirositor sau tratați-vă într-o zi spa.
  • Indiferent cât de greu lucrați, dacă arătați mirosul ca și cum nu v-ați aruncat în câteva zile, nu mulți oameni vă vor considera fierbinte.
  • Imaginea intitulată Be Hot Pasul 7
    7
    Arata matur. Asigurați-vă că arătați ascuțite în hainele dvs. prin alegerea hainelor care vă plac figura. Amintiți-vă că fierbinte este în ochii privitorului, dar luați timp să faceți cumpărături pentru haine care vă completează în culoare și stil. Iată câteva lucruri pe care trebuie să le țineți minte pe măsură ce vă apropiați:
  • Încercarea tendințelor de modă vă pot ajuta să deveniți mai multe observate.
  • Utilizați bijuterii. Căutați cercei, coliere, brățări, inele sau brățări.
  • Nu purtați haine de gimnastică, pantofi de alergare sau tricouri gratuite de gât.Salvați-le când lucrați.
  • Poti Rochie ocazional Atâta timp cât apar ca și cum ai face efort în cale.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 8
    8. Mențineți coafuri mari. Câteva stiluri mari includ îndreptarea, curlingul, crimparea, un bun, valuri de plajă, o panglică de pește, o coadă de cal de coadă sau un bun murdar. Persoanele fierbinți sunt dinamice. Întotdeauna amestecă lucrurile și păstrează oamenii pe degetele de la picioare. Gândiți-vă la J-Legea care tocmai a tăiat încuietorile pentru o coafură scurtă - ea arată chiar mai fierbinte!
  • În ceea ce privește băieții, dacă găsiți o tăietură care funcționează cu adevărat pentru dvs., puteți rămâne la el pentru o vreme. Dacă mergeți chel, nu subestimați cât de cald poate fi un cap complet ras. Și un pic de gri este cu siguranță fierbinte, de asemenea.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 9
    9. Luați în considerare purtarea machiajului, dacă dorești. Cheia este de ao păstra la minimum. Umbra ochilor, rimelul, eyeliner, luciu sau balsam de buze este tot ce aveți nevoie, cu excepția cazului în care aveți acnee sau o boală legată de piele, caz în care concealerul și opțional Fundația este o alegere bună. Machiajul poate spune băieților că vă place atenția lor (ca fiind nerealistă ca și acest lucru, orice "Sexy" poate da un mesaj că cerșiți pentru atenție, deci aveți grijă să nu mergeți peste bord cu machiajul).
  • Simțiți-vă liber să încercați machiaj dacă sunteți un tip și deschideți la acel stil. Eyeliner în special poate fi atractiv pe oamenii de ambele sexe, fie puteți folosi Concealer pentru a acoperi imperfecțiunile.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 10
    10. Arata a mic Edgy. Dacă sunteți un tip, puteți sări peste acest pas. Pentru haine, rezervoare, pantaloni scurți, vârfuri de stratificare, jambiere de yoga și blugi sunt doar câteva idei. Dacă sunteți tânăr, puteți ajunge în cale cu purtarea oricărui lucru (atâta timp cât nu vă faceți distracție pentru că ați purtat-o). Gândiți-vă la Beyonce sau la ce sâmbătă purtau în videoclipul lor muzical "Dar noi". Amintiți-vă: Haine Skimpy nu vă fac mai cald.
  • Partea 2 din 2:
    Acționând fierbinte
    1. Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 11
    1
    Fii matur. Nu poți fi "Fierbinte" Dacă reamintiți oamenilor unui copil mic, plângând în mod constant, luând lupte cu alții și acționând imatur. Rămâi clasic în atitudinea ta, prezent-te cu poise și fii politicos pentru toată lumea pe care o întâlnești. Tratați oamenii cu respect, evitați plânsul și vă asumă responsabilitatea pentru acțiunile dvs. Dacă acționați matur, oamenii vor vedea că sunteți o persoană care merită cunoașterea și cineva care ar trebui luat în serios.
    • Nu vrei ca oamenii să fie dezactivați pentru că ei cred că ești un crybaby sau un reclamator. Asigurați-vă că ați proiectat o imagine a dvs. care nu este copilăresc.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 12
    2
    Fi rece. Ironic, fiind cald înseamnă să fii răcoros. De exemplu, gândiți-vă la Brad Pitt. El este considerat de multe femei (dar nu toate) să fie fierbinte pentru că are un comportament răcoros, este frumos, și nu întotdeauna zâmbește sau vorbește (acest lucru nu înseamnă că nu poți zâmbi sau nu vorbi cu alții).
  • Oamenii fierbinți spun lucruri care sunt necesare, vrăjitoare sau lucruri pe care oamenii doresc să le audă.
  • În timpul situațiilor terifiante, oamenii fierbinți îi impresionează pe alții pur și simplu nu se prăbușesc, spunându-i altora că nu este nimic sau bine, și uneori manipulându-l.
  • Cineva care este cald nu este de obicei hiper, sau agitat.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 13
    3
    Executați încrederea. Oamenii fierbinți știu că sunt fierbinți și au încrederea să o susțină. Fiți mândri și mulțumiți de cine sunteți, umblați cu capul ridicat și vorbiți despre lucruri și lucruri pozitive care vă fac fericiți. Dacă te plimbi în jurul caută ca și cum ai așteptat să fii observat sau ca și cum nu știi cine ești, atunci nu vei ieși la fel de fierbinte. În schimb, zâmbește mare atunci când intri într-o cameră, fii prietenos cu oamenii și dă oamenilor beneficiul îndoielii atunci când le întâlnești mai întâi în loc să fie instantaneu suspect de nimeni în afara cercului tău social.
  • Dacă doriți să fiți încrezători, încercați să vă petreceți cu oameni care vă fac să vă simțiți bine despre dvs.
  • Desigur, este bine să se îndoiesc de tine. Nu trebuie să acționați fericit cu tot timpul. Când aveți îndoieli, discutați cu un prieten apropiat, în loc să lăsați pe toți să știe că vă simțiți nesigur. Cu toate acestea, dacă vă îndoiți prea mult, atunci oamenii vor crede că sunteți slab și nu încrezători, pe care trebuie să-l exuda pentru a fi presupus "Fierbinte".
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 14
    4. Nu prea emoționați. Poți fi cu adevărat fericit sau foarte supărat, sigur, dar în general, oamenii fierbinți păstrează-o destul de asemănătoare. Nu le vedeți plângând pentru bucurie, strigând atunci când văd prietenii lor, sau au rupt la învățătorii lor. În schimb, ei știu destul de mult când să arate că sunt fericiți sau trist, dar ei nu o exageră. Ei nu atrag atenția asupra lor din cauza modului în care se simt. Oamenii le vor observa că sunt minunați, nu pentru că au o potrivire de hissy.
  • Dacă vorbești cu un prieten și te simți supărat, ia un minut să faci o respirație și să te simți din nou calm.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte pas 15
    5
    Tratați pe toți cu bunătate. Este un mit pe care oamenii cu adevărat fierbinte sunt doar drăguți cu alți oameni fierbinți și ignorați oamenii "de mai jos" lor. Dacă sunteți cu adevărat fierbinte, atunci ar trebui să puteți vedea peste exterior și să știți care merită să știți. Nu vă petreceți doar cu oameni care sunt fierbinți și care vă fac să arătați bine - în schimb, petreceți timp cu oamenii pe care îi respectați și vă place cel mai mult. Uită-te în jurul tău și întrebi despre compania pe care o păstrezi - sunt acești oameni într-adevăr oameni drăguți, noștri pe care vrei să fii?
  • Dacă ești drăguț cu toată lumea, oamenii vor fi și mai impresionați de tine, pentru că vor gândi, "Este atât de minunat încât este cu adevărat prietenos cu toată lumea, în ciuda faptului că este atât de fierbinte. El / ea nu lăsa într-adevăr să ajungă la capul său."
  • Acest lucru este valabil și pentru străini sau persoane pe care tocmai le întâlnești. Nu intrați într-o nouă conversație cu suspiciune - încercați entuziasm sau curiozitate.
  • Nu fi un snob. Nu mergeți de acea fată în clasa dvs. de istorie și să arătați invers doar pentru că credeți că nu este "misto" să spun hi pentru oameni.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 16
    6
    Evitați braggingul prea mult. Doar pentru că credeți că sunteți fierbinte, nu vă dă o scuză pentru a continua și despre cât de multă greutate ați ridicat la sala de gimnastică, cât de mare vă uitați în noua dvs. costum sau câte numere de telefon ați ajuns peste weekend. Dacă sunteți foarte cald, atunci alți oameni vor observa și vor face munca pentru dvs. Oamenii nu se vor simți ca și cum ai fi foarte fierbinte dacă încerci în mod constant să le dovedești. Data viitoare când vă deschideți gura pentru a vă lăuda, opriți-vă și lăudați pe altcineva.
  • Fiind umil și modest pot merge mult în a vă face să arătați și să vă simțiți fierbinți. Dacă vă lăudă tot timpul, oamenii nu vă vor plăcea pentru că vor crede că sunteți plin de tine însuți.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 17
    7. Păstrați opțiunile deschise. Oamenii fierbinți nu primesc toate obsedate peste o pasiune sau petrec 100% din timpul lor înfundat peste prietenii și prietenele lor. În schimb, ei joacă câmpul un pic. Dacă găsesc pe cineva care le place, atunci da, vor lipi de ei, dar, în general, oamenii fierbinți iau lucrurile ușor și se bucură de explorarea opțiunilor lor. Dacă vă aflați la o petrecere sau la un club, nu faceți doar acasă pe singura persoană care vă place ca și cum ați fi un laser: în schimb, discutați cu o varietate de oameni și puteți ajunge să vă plac pe cineva pe care nu-l dai Te așteptați să faceți clic cu.
  • Oamenii fierbinți, de asemenea, nu sunt prea dezamăgiți de respingere. Sigur, respingerea suge, dar nu petreceți prea mult sentiment de rău pentru tine că nu merită doar.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte pas 18
    8. Evitați să vă verificați în public. Dacă ești fierbinte, atunci ar trebui să știi asta. Nu vă verificați în ferestrele afară și nu vă scoateți oglinda și începeți să vă ajustați machiajul în fața tuturor. Hotness dvs. ar trebui să arate ușor și fără efort. Dacă aveți nevoie pentru a verifica aspectul dvs., faceți-o în confidențialitatea unei băi, nu în aer liber. În caz contrar, puteți ieși ca fiind nesigură.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte pasul 19
    9
    Fii milostiv. Oamenii fierbinți ar trebui să fie milciți și fericiți pentru ceea ce au. Ei nu ar trebui să fie răpiți învinși, nebuni peste lucrurile mici, sau nepoliticos de chelneri, profesori sau străini. Persoanele pline de viață tratează pe toată lumea cu bunătate, ajutați oamenii, și recunoașteți că sunt norocoși să fie în viață. Nu acționați ca și cum meritați să fiți tratați ca un milion de dolari în timp ce oricine altcineva este un ficat tocat - acest tip de comportament este urât și va întoarce oamenii.
  • Oamenii specifici știu că trebuie să lucreze pentru ceea ce doresc și nu cred că ei "merita" pentru a obține cele mai bune din tot. Dacă vrei cu adevărat să fii fierbinte, atunci trebuie să fii bun și recunoscător despre asta.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte Pasul 20
    10
    Fii drăguț cu prietenii tăi. Există un stereotip de oameni care își tratează prietenii mai mult ca accesorii (Gândiți-vă: Regina George în Fete rele) pentru că sunt atât de fierbinți încât pot face orice vor. Ei bine, depinde de tine să spargi această tendință. Nu tratați prietenii ca lemmings, sidekicks sau adepți care sunt la Beck și sună. În schimb, tratați-le ca egali și lăsați-i să aibă egal de spus în ceea ce faceți. Întreabă-i cum fac, ia timp să facă ceva frumos pentru ei și să vă asigurați că prieteniile dvs. sunt semnificative.
  • Nu fi persoana care bârfează despre prietenii săi, al doilea se întorc, fie. Veți primi rapid o reputație pentru a fi falsă.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte pasul 21
    11
    Fii fierbinte în jurul oamenilor că ești atras. Dacă doriți să fiți fierbinte, atunci trebuie să fiți capabili să flirtați puțin când vorbiți cu cineva care vă place. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că trebuie să-l puneți pe toate acolo și să veniți prea puternic. Găsiți un echilibru între păstrarea răcii și dăruirea persoanei un pic pentru a lucra cu - în acest fel, veți ieși la fel de fierbinte, dar oamenii vor dori totuși să vă cunoască. Dacă oamenii cred că ești o regină de gheață sau în dragoste cu tine însuți, nu vei primi multe date, indiferent cât de fierbinte ești.
  • Și dacă cineva care nu te afli vine la tine, fii la fel de frumos ca tine. Doar pentru că nu credeți că persoana este fierbinte sau rece nu înseamnă că nu ar trebui să-l tratezi ca o ființă umană.
  • Nu acționați ca și cum sunteți o regină sau un rege și că persoana ar trebui să ceară un minut din timpul tău. Fi întotdeauna pe picior de egalitate cu cineva cu care vorbești.
  • sfaturi

    Zâmbiți cu ochii tăi. Oamenii sunt desenați de zâmbetul altui, mai ales când este autentic.
  • Amintiți-vă că, dacă doriți să vă atrageți, trebuie să vă îmbrăcați într-o manieră cu care vă simțiți confortabil. Dacă aceasta înseamnă a arăta mai mult sau mai puțin piele decât faceți acum, faceți-o. Cu toate acestea, asigurați-vă că sunteți potrivit pentru această ocazie.
  • Un ingredient cheie la "Fierbinte" se bucură de tine însuți ... Dacă arăți ca și cum te bucuri de corpul tău - este mai probabil că cineva va crede că și ea ar putea!
  • Nu încercați prea greu să vă uitați "Fierbinte" Dacă nu se potrivește sau nu vă simțiți confortabil. Oamenii pot fi atractivi în moduri diferite.
  • Au capacitatea de a lăsa interesul dvs. de dragoste să știe că le doriți, dar, de asemenea, jucați din greu pentru a obține. Aceasta ține persoana interesată.
  • Căutați celebrități care sunt luate în considerare "Fierbinte"- S-ar putea să învățați și să furiți ceea ce face pentru a fi observat și pare atractiv.
  • Privind fierbinte poate însemna accentuarea curbelor femeilor și pentru bărbați, un corp puternic. Pentru bărbați, un costum de afaceri poate face truc. Pentru femeie, niște cizme de genunchi sau ruj întunecat. Nu prea mult glam, totuși, un aspect simplu, sultry și subtil este esențial.
  • Avertizări

    Încercând prea tare să arate fierbinte, te poate face să ieși ca arogant sau zadarnic. Este mai mult despre modul în care te duci tu decât cum arăți, așa că nu petrece prea mult timp în fața unei oglinzi.
  • Pentru fete, mersul cu pieptul tău și umerii înapoi poate să se desprindă ca încercând prea tare și să-ți amintești că nimănui îi place o fată disperată.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Decent, dar în același timp haine elegante
    • Accesorii chic
    • Pereche mare de pantofi
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar