Cum să exudenezi încrederea

Exedând încrederea vă poate ajuta în viața personală, relațiile și locul de muncă. Pentru a exuda încrederea, lucrați la limbajul corpului, stilul vorbitor și atitudinea generală. Asigurați-vă că stați în înălțime, utilizați o voce uniformă și faceți contactul cu ochii în timp ce vorbiți. Lucrați la senzație de încredere în general. Nu uitați să nu vă fie frică de judecata altor oameni și să îmbrățișați cine sunteți ca persoană.

Pași

Partea 1 din 3:
Folosind limbajul corpului
  1. Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 1
1. Practicați o bună poziție. Postura are de fapt un mare efect asupra modului în care alții vă percep. Dacă stai drept, vei arăta mai confortabil. Slauching dă impresia de nervozitate. Faceți un efort pentru a fi conștienți de postura dvs. pe tot parcursul zilei, astfel încât să vă apropiați de cei din jurul vostru.
  • Să se ridice drept, să vă mențineți spatele și mușchii de umăr aliniați. Strângeți mușchii stomacului și îndoiți ușor genunchii.
  • Concentrați-vă pe păstrarea capului în sus și pe umerii dvs. înapoi pe tot parcursul zilei. Acest lucru vă poate face să arătați mai înalt, făcându-vă să apară mai îndrăzneț și mai încrezător în locul de muncă. Să vă refuzați umerii sau să vă uitați în jos, deoarece acest lucru vă va face să arătați mai scurt chiar și cu postură relativ dreaptă.
  • De asemenea, puteți încerca să vă prezentați să vă ajutați să exudeniți încrederea. Acest lucru este atunci când stați într-o poziție ultrafrecventă, similară cu privire la modul în care Superman sau Wonder Womany ar putea sta. Țineți poziția pentru un minut și veți arăta și vă simțiți mai încrezători.
  • Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 2
    2. Gesticulați când vorbiți. Persoanele carismatice tind să facă gesticulare. Dacă doriți să arătați încrezător, fiți conștienți de mâinile dvs. când vorbiți. Încercați să vă mutați ușor mâinile pentru a ilustra sau a accentua anumite puncte. Gesticularea în timpul conversației vă poate ajuta să ieșiți ca fiind mai încrezători și mai carismatici.
  • Există multe modalități diferite pe care le puteți gestiona. Puteți să vă mișcați mâinile cu ritmul cuvintelor voastre. De asemenea, puteți folosi mâinile pentru a ilustra ceva. Puteți, de exemplu, să trageți o formă în aer atunci când încercați să descrieți un tip de clădire.
  • Asigurați-vă că nu trebuie să exagerați, totuși. Dacă vă mișcați mâinile prea sălbatice, gesticularea poate privi în afara controlului, care nu va ieși la fel de încrezător. Încercați să vă păstrați mișcările de mână constante în timp ce gesticulați.
  • Imagine intitulată Exedența Pasul 3
    3. Să se abțină de la Fidgeting. Fidgeting este unul dintre cele mai mari semne ale anxietate, așa că asigurați-vă că nu trebuie să fițiți. Atingând picioarele, ridicându-vă la fața dvs. sau în alt mod în timpul conversației nu va exuda încrederea. Cu excepția cazului în care vă gesticați, încercați să vă păstrați mișcările corpului relativ.
  • Țineți minte, vă puteți răscula fără să o realizați. Poate că oamenii au obiceiuri nervoase despre care nu sunt conștienți. Fii mai conștient de mișcările corpului. Te poți prinde mai mult decât crezi.
  • Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 4
    4. Adoptați o poziție mai deschisă a corpului. Ținându-vă într-o poziție deschisă a corpului vă poate ajuta să exudeniți încrederea. Unele lucruri pe care le puteți face pentru a păstra o poziție deschisă a corpului includ:
  • Înclinați înapoi și relaxați-vă. Înclinarea înainte poate indica faptul că sunteți anxios, așa că încercați să vă sprijiniți înapoi în scaun și să vă relaxați. Permiteți brațelor să se odihnească confortabil în poală sau în partea dvs. și să vă păstrați picioarele pe pământ.
  • Cu fața persoanei cu care vorbești. Rămâneți concentrat pe cine vorbiți și evitați să căutați în jurul camerei.
  • Nu vă traversați picioarele. În conversație, țineți-vă picioarele pe podea și pe partea laterală. Trecerea picioarelor vă poate face să arătați închis și nesigur. Acest lucru vă va împiedica să exudați încrederea pe tot parcursul zilei.
  • Partea 2 din 3:
    Vorbind cu încredere
    1. Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 5
    1. Utilizați o voce clară. Fricându-vă cuvintele sau vorbind prea moale sau tare, vă face să vă arătați necontrolați. Dimpotrivă, o voce clară și controlată poate exida încrederea. Încercați să vorbiți într-o manieră care să permită altora să înțeleagă cu ușurință cuvintele dvs.
    • Utilizați o voce clară atât în ​​setările de lucru, cât și în conversațiile personale pentru a fi încrezător. Rămâneți conștienți de tonul dvs. când vorbiți astfel încât să evitați șoaptă sau stommering.
    • Dacă sunteți nervos prin natura naturii, poate lua unele practici pentru a obține tonul de vorbire corectă. Încercați să practici vorbind în fața unei oglinzi. De asemenea, puteți să vă înregistrați și să-l redați înapoi pentru a vedea dacă tonul dvs. este clar și ușor de înțeles.
  • Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 6
    2. Ascultați în plus față de vorbire. Fiind încrezător nu înseamnă să fii tare sau argumentativ. Persoanele convinse sunt destul de sigure în sine și opiniile lor că nu simt nevoia de a domina conversațiile. Dați întotdeauna o șansă de a vorbi. Permițând ca cineva să nu fie pronunțat cu tine, te face să arăți mai încrezător.
  • Se străduiesc să-i permiți pe alții să vorbească cel puțin la fel de mult ca tine. După ce ați terminat o propoziție sau faceți un punct, întrerupeți pentru a permite cealaltă persoană să răspundă.
  • Arată că ascultați și că ascultați. Utilizați indicii non-verbale, cum ar fi Dogding și zâmbind atunci când este cazul, pentru a demonstra că acordați atenție celeilalte persoane.
  • Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 7
    3. Vorbește-ți mintea fără scuze. De multe ori, persoanele care sunt nervoase prin natura au tendința de a evita sau diminua exprimarea opiniei lor. Puteți, de exemplu, să nu vorbiți când nu sunteți de acord sau începeți să spuneți, "Îmi pare rău că nu sunt de acord, dar..." Lucrați pe pur și simplu vorbind mintea voastră. Nu trebuie să fii nepoliticos sau agresiv, dar fii confortabil împărtășind gândurile fără filtru.
  • În loc să vă cer scuze când împărtășiți convingerile, ajungeți direct la acest punct. Spune ceva de genul, "De fapt, văd situația în mod diferit" și apoi continuați să explicați.
  • Este bine să apară pasionat. Având pasiuni puternice este o formă de încredere.
  • Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 8
    4. Nu ataca sau nu amenință pe ceilalți. Fiind agresiv și de încredere sunt două lucruri diferite. Dacă vă supărați sau ostili când alții vă provoacă, acest lucru vă face să arătați nesigur în tine și în opiniile dvs. Lăsați întotdeauna ceilalți să vorbească.
  • Dacă cineva nu este de acord cu dvs. sau are un punct de vedere diferit, permiteți-i să spună acest lucru fără întrerupere. Recunoașteți ce au spus într-o manieră politicoasă. De exemplu, "Bine, văd ce spui. Vă mulțumim pentru partajare."
  • Încrederea nu este vorba despre câștigarea. Este vorba despre găsirea unei soluții care funcționează pentru toată lumea. Nu vă concentrați asupra faptului dacă vedeți ochi-ochi cu o persoană exact. Căutați modalități pe care toată lumea le poate compromite.
  • Dacă vă simțiți frustrați de o situație, concentrați-vă asupra acceptării prezentului, mai degrabă decât să vă concentrați asupra justificării acelor sentimente negative. Acest lucru vă va permite să obțineți o privire mai clară asupra situației și a posibilelor soluții.
  • Imagine intitulată Exedența Pasul 9
    5. a exprima muțumire. Oamenii convinși înțeleg că nu au ajuns acolo unde sunt singuri. Mulți oameni se confruntă cu încrederea și aroganța, dar încrederea este de a putea exprima aprecierea. Lucrați la exprimarea recunoștinței față de ceilalți. Mulțumesc oamenilor să-și împărtășească punctul de vedere, ajutându-vă cu o problemă și orice altceva care vine pe parcursul zilei.
  • Coechipierii și colegii vor aprecia că vă gândiți la ele nu ca pietre optime de trecere la succes, ci ca oameni reali în care aveți încredere și îngrijiți.
  • Imagine intitulată Exedența Pasul 10
    6. Mentine contactul vizual. Când vorbești cu cineva, țineți contactul cu ochii. Acest lucru va indica că ascultați și conștienți. Nu vă uitați însă. Mențineți contactul cu ochii timp de aproximativ 10 secunde și apoi vedeți o clipă înainte de a face din nou contactul cu ochii.
  • Evitați privirea în jos sau a avea o poziție slumpată. Aceste lucruri pot trimite un mesaj altora că sunteți pasiv sau supus, ceea ce vă poate face să pari slab și ca și cum ați fi o țintă ușoară.
  • Partea 3 din 3:
    Se comportă într-un mod încrezător
    1. Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 11
    1. Rochie partea. Dacă doriți să arătați încrezător, ceea ce purtați probleme. Nu trebuie să fiți îmbrăcați toată ziua în fiecare zi. Cu toate acestea, în situațiile în care trebuie să apariți încrezători, purtați îmbrăcăminte care reflectă o atitudine îndrăzneață.
    • Urmați adage "Rochie pentru locul de muncă pe care îl doriți și nu locul de muncă pe care îl aveți." Suprasolicitarea pentru situații precum întâlniri și interviuri de angajare este mai bună decât subordonarea.
    • În muncă, investiți în îmbrăcăminte de afaceri de calitate. Ați putea, de exemplu, purtați un buton în jos, pantaloni de rochie și o cravată sau o rochie de afaceri frumoasă.
  • Imaginea intitulată Exederea încrederii Pasul 12
    2. Luați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. Persoanele convinse sunt confortabile cu ele însele, greșeli și toate. Ei sunt capabili să recunoască că sunt singurii care își pot face viața desfășurată așa cum doresc. În loc de vina de circumstanțe, lucrați la recunoașterea responsabilității dvs. pentru ceea ce se întâmplă în jurul vostru.
  • De exemplu, dacă ați întârziat să lucrați din cauza unui tren târziu, nu vă gândiți la voi înșivă, "Este vina sistemului de metrou." Gândiți-vă la ceva, "Acesta a fost un eveniment nefericit, dar ar fi trebuit să plec mai devreme. Știu că trenurile au întârziere foarte mult." Apoi, încercați să faceți mai bine în ziua următoare.
  • Dacă vă simțiți ca și cum ați controla dvs. și asupra acțiunilor voastre, acest lucru va avea ca rezultat că vă simțiți mai încrezători.
  • Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 13
    3. Stați la planurile dvs. Persoanele încrezătoare sunt capabile să-și atingă obiectivele. Dacă doriți să arătați mai încrezător, faceți un plan și să rămâneți dacă. Dacă doriți, de exemplu, doriți să terminați un proiect de lucru cu un termen limită, completați acel termen limită.
  • Stabiliți obiective pentru dvs., cu anumiți pași pentru a atinge aceste obiective. De exemplu, dacă încercați să completați ceva de un termen limită, stabiliți obiective pentru cât de mult veți face în fiecare zi la termenul limită.
  • Asigurați-vă că setați obiective și planuri realiste. Mutând mai mult decât puteți mesteca este o modalitate sigură de a vă submina încrederea.
  • Imagine intitulată Exedența Pasul 14
    4. Fiți conștienți că nimeni nu te urmărește. Nu intrați în capul tău despre judecata altora. Adevărul este că majoritatea oamenilor nu se gândesc la tine și la acțiunile tale la fel de mult cum crezi că o fac. Dacă doriți să apariți încrezători și neinhibați, amintiți-vă că oamenii se îngrijorează mult mai mult despre ei înșiși și despre problemele lor decât ceea ce faceți. Fiind conștient de acest lucru vă poate ajuta să vă simțiți și, prin urmare, să exude, mai multă încredere.
  • Imagine intitulată Exederea încrederii Pasul 15
    5. Nu vă fie frică să recunoașteți când vă înșeli. Încrederea înseamnă a fi confortabil cu alegerile dvs., inclusiv greșelile dvs. Dacă ați înșurubat ceva sau ați greșit o situație, nu evitați să vă asumați responsabilitatea. Veți arăta mai încrezători atunci când ați fost în greșeală decât să vă lipiți de convingerile trecute din punctul de motiv.
  • Dacă faceți o greșeală prostească, nu vă fie frică să râdeți puțin la voi înșivă. Arătând că ești bine să fii uman și să te încurci din când în când, se dovedește că ești sigur în valoare de sine inerentă.
  • Dacă ați greșit despre ceva, spuneți ceva asemănător, "Oh scuze. A fost o greșeală din partea mea." Este bine să-mi cer scuze pentru a face rău.
  • Cu toate acestea, nu-mi cere scuze pentru lucrurile ca sentimentele tale și de a fi om. Dacă, de exemplu, ați pierdut munca pentru a fi bolnavi, nu vă cereți scuze pentru acest lucru. Acest lucru nu ar fi putut fi împiedicat.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar