Cum să fii rebel

Autorul Albert Camus a spus odată, "Mă rebel, de aceea există."Reblocarea este mai mult decât în ​​picioare din pachet, vă stabilește identitatea și făcându-vă că alții vă observă.Dacă sunteți bolnav de a urmări turma și sentimentul obișnuit, urmați acești pași pentru a deveni rebel cunoscut.

Pași

Partea 1 din 3:
Gândindu-se ca un rebel
  1. Imaginea intitulată Fii un pas 1 rebel 1
1. Să dețină opinii nepopulare asupra problemelor politice și sociale.O parte centrală a unui rebel este de a dezvolta opinii care să meargă împotriva viziunilor populare, tradiționale.
  • Rebelii muzicali precum Kurt Cobain și Tupac Shakur au bazat o mare parte din munca și filozofiile pe lupta împotriva înființării, sfidând așteptările colegilor lor și acționând opusul așteptărilor altora.Au făcut ceea ce au simțit, a spus ce au crezut și nu-i pasă de ceea ce au gândit ceilalți.
  • Statele Unite și alte țări libere au fost înființate pe credințe nepopulare.În anii 1960 în timpul mișcării drepturilor civile, căsătoria interrasială a fost considerată ilegală în anumite state.Căsătoria segregată a fost o credință populară și este acum considerată greșită.Oamenii care au luptat împotriva lui sunt acum creditați ca fiind susținători ai libertății și gânditorilor care au fost înainte de timpul lor.
  • Sa nu uiti asta "popular" este relativă.Oamenii de la școala dvs. pot crede că petrecerea și drogurile sunt norma socială populară.Sfidează această normă, fiind curată și cu mândrie publicitatea față de ceilalți.
  • Imaginea intitulată Fii un pas de rebel 2
    2. Întrebare credințe populare și comune.O parte din organizarea de vederi nepopulare este de a pune la îndoială lucrurile pe care majoritatea oamenilor le consideră la valoarea nominală.
  • Omul de știință francez Georges Cuvier a încercat să convingă oamenii că afro-americanii nu erau la fel de inteligenți ca și caucazienii din cauza forma și dimensiunea craniului. Studentul său, Friedrich Tiedemann, a pus la îndoială această teorie și a arătat că nu există dovezi științifice care să susțină acest lucru acceptat în mod obișnuit "adevăr."
  • Întrebarea credințelor și credințele altora sunt dificile, dar reclamând munca.Amintiți-vă că acceptând lucrurile la valoarea nominală este frecventă în rândul oamenilor, deoarece este cea mai ușoară.Când întrebați lucrurile, veți ieși în mod natural din pachet, deoarece actul de interogatoriu tinde să fie rar.
  • Întrebarea lucrurilor nu este doar o modalitate de a ieși afară, este o modalitate de a ajunge la adevăr.Când întrebați lucrurile care se dovedesc a fi adevărate, veți fi ținute în mare măsură de colegii voștri.Majoritatea oamenilor din secolul al XVI-lea au crezut că pământul era plat. Pythagoras, persoana care a dovedit opusul, este acum venerată atât în ​​știință, cât și în matematică.
  • Imagine intitulată Fii un pas 3 rebel 3
    3. Știți că o anumită conformitate este normală.Nu trebuie să fii complet diferit de toți cei din jurul tău să fii rebel.Următoarele tendințe sunt parte a ființei umane și ne ajută să navigăm în viața de zi cu zi.
  • Muzicienii precum Kurt Cobain și Tupac Shakur sunt creditați ca fiind câțiva dintre cei mai rebioși artiști din genurile lor respective.Totuși, ei au avut tendința să se îmbrace și să se comporte în moduri asemănătoare cu colegii lor.
  • Majoritatea oamenilor nu sunt chiar conștienți de când se conformează.După ce alții este un proces natural, dar asta nu înseamnă că nu puteți observa conștient când urmați alții și decideți să faceți altfel.
  • S-ar putea să observați că pe calea de a fi rebel, veți găsi că există alții care împărtășesc și credeți în opinii similare.Acest lucru nu este neobișnuit și este adesea modul în care mișcările și revoluțiile încep.
  • Imagine intitulată Fii un pas de rebel 4
    4. Gândiți-vă la rebeliune ca o mișcare, nu doar o atitudine.Fiind un rebel implică luarea de acțiuni fizice, nu doar să dețină și să creadă în vederi nepopulare.
  • Chiar dacă sunteți hotărât să fiți un rebel fără o cauză, va trebui să arătați altora că sunteți persoana voastră.
  • Nu trebuie să răniți sentimentele altora sau să spuneți lucruri extraordinare pentru a fi rebel.Fiind un rebel pur și simplu înseamnă a afișa comportamente care sunt mai puțin frecvente sau nepopulare.
  • De exemplu, poate fi popular și comun pentru colegii dvs. să joace fotbal și să poarte jachete de la Campus.Faceți contrariul purtând blugi sfâșiați și tricouri de bandă obscure.
  • Partea 2 din 3:
    Acționând ca un rebel
    1. Imaginea intitulată Fii un pas 5 rebel 5
    1. Puneți propria dvs. rotire asupra regulilor sau asupra comportamentului comun.Nu trebuie neapărat să spargeți regulile ca fiind un rebel. Tot ce trebuie să faceți este să acționați într-un mod care să se evidențieze de ceea ce este comun.
    • De exemplu, dacă jucați sport și aveți o jachetă de litere, ieșiți din colegii atletici prin îndepărtarea mânecilor de scrisori de scrisori și purtați-o ca o vestă.
    • Dacă vi se cere să apelați nume de profesori cum ar fi "Domnul. Moser" sau "D-na. Laguerta," Puneți o rotire jucăușită pe ea, apelându-i "Domnul. Cel mai sigur" sau "D-na. L."
    • Dacă școala dvs. vă cere să purtați o uniformă, ca o pereche de pantaloni și o cămașă inteligentă, aruncați o anumită personalitate în dulapul tău, lăsându-ți cămașa neobișnuită.Sau ai putea să-ți pui cămașa în pantaloni cu găuri la genunchi.
    • Dacă colegii dvs. tind să meargă încet în timp ce priviți în jos la telefoanele lor, luați o atenție prin a sări peste holurile din campus. Strut cu mândrie, cântă o melodie în timp ce săriți, leagăn-vă brațele ca o gorilă.Oamenii tind să-și amintească lucrurile neobișnuite sau greu de înțeles.
  • Imagine intitulată Fii un pasaj rebel 6
    2. Vorbește-ți mintea, mai ales când alții se tem să. Vorbind mintea ta nu înseamnă doar blurting ceea ce te gândești la un moment dat. Înseamnă susținerea opiniilor și credințelor dvs., în special în ceea ce privește problemele pe care le simțiți foarte mult.
  • S-ar putea să simți că cantina ta este grav lipsită de alimente delicioase, cum ar fi burgeri și tacos. Spuneți administrației școlare că ar trebui să includă mai multe alimente pe care adolescenții le bucură.
  • Dacă nu poți să-ți prezinte oamenii să-ți prezinte cazul, să o faci singur. Având numere poate fi o modalitate puternică de a arăta oamenilor că vrei să spui afaceri, dar nu este singura cale. Atâta timp cât furnizați dovezi solide pentru credințele voastre, ar trebui să fiți bine (de exemplu, alimentele de degustare bune ajută la învățarea deoarece acestea cresc nivelurile de serotonină, iar serotonina mare este esențială pentru memorie).
  • Dacă școala dvs. găzduiește o poezie Slam, scrieți niște cuvinte vorbite despre modul în care alimentele de cafenea suge. Pictați o imagine a alimentelor pe care doriți să o mâncați la școală și să o închideți pe dulapurile oamenilor. Cântați o melodie în timpul pauzei de prânz despre alegerea oamenilor de a pune în corpurile lor. Arta este o modalitate excelentă de a atrage oamenii să vadă meritele opiniilor dvs. și să vă exprimați în moduri creative.
  • Imaginea intitulată Fii un pasaj rebel 7
    3. Fă ceea ce vrei să faci, nu ceea ce oamenii se așteaptă de la tine. A face ceea ce este în inima ta poate fi posibil la nucleul final al ceea ce înseamnă a fi un rebel.
  • Dacă simțiți o dorință incontrolabilă de a dansa, să vă alăturați echipei de dans sau să dați febră în quad în timpul prânzului. Dacă vă place să argumentați cu oamenii despre credințele lor, să vă alăturați clubului de dezbateri și să alegeți oameni într-o manieră structurată, diplomatică. Revoltarea nu este doar despre utilizarea vocii dvs., este vorba despre utilizarea corpului.
  • Găsiți ceva cu adevărat pasionat și aliniați acțiunile dvs. cu acea pasiune. Dacă urăsc cruzimea animalelor, puneți coada de cantină de școală pentru hamburgeri cu semne de viței drăguți pentru copii. Rebelii cu o anumită cauză tind să fie cea mai proeminentă și memorabilă.
  • Imagine intitulată Fii un pas de rebel 8
    4. Rochie scandalos. Făcând un spectacol al tău este o modalitate foarte bună de a face ca oamenii să facă o dublă nevoie. Îndrăzniți să apucați atenția oamenilor din rutinele de zi cu zi, mundane.
  • Scandalos este subiectiv. Dacă școala dvs. tinde să aibă mai mulți oameni care au Sport Mohawks și blugi au rupt, rochie într-o manieră rock / preppy. Purtați o cămașă cu mâneci lungi cu mânecile rupte.Purtați pantaloni de rochii cu găuri în ele.Purtați o cravată care este liberă și extrem de puternică.
  • Rebeliunea este totul despre contradicție.Dacă puteți crea contradicție în garderoba dvs., oamenii ar putea observa și mai mult.De exemplu, purtați un mohawk, dar purtați și ochelari încadrați groși. Purtați o pereche de adidași uzați cu o fustă de afaceri. Aruncă un blazer frumos peste un tricou de Sabatul negru și blugi.
  • Accesorii sportive care sunt ciudate, dar relevante pentru personalitatea dvs. Dacă vă place ursuleții de pluș, aveți un ursuleț de pluș Kyring atașat la cheile dvs., dar vopsea de blană culorile preferate.Vopsiți-vă albul de păr pentru a se potrivi cu costumul dvs. Nu vă fie frică să se ciocnească și să privească "ciudat" la alții.
  • Imaginea intitulată Fii un pas 9 rebel 9
    5. Ridica opiniile negative ale oamenilor despre tine.Concentrează-te pe "Fă-te," nu la plăcerea altora.
  • Va fi comună pentru ca oamenii să te bată și să te tachineze pentru a fi diferit. Deși nu ar trebui să stați și să acceptați cruzimea lor, nu ar trebui să luați niciunul dintre ceea ce spun ei. Oamenii tind să se teamă de lucruri ciudate sau diferite.
  • Dacă vă aflați batjocoritoare și tachina pentru a fi neobișnuită, aruncați ceea ce vă face ciudați și îmbrățișați-l. Scrie "ciudat" sau "ciudat" pe un tricou și să-l poarte la școală.Când oamenii văd că aceste cuvinte nu vă afectează, vor ști că nu au nici o putere asupra voastră și vor găsi să vă sunăm acele nume inutile.
  • Dacă oamenii vă sună lucrurile cu adevărat dureroase sau ofensive, spuneți unui profesor. Motivul pentru care oamenii îi tachinează pe alții "Luați-le în linie," și este probabil o rămășiță a comportamentului evolutiv de reglementare a grupului.Totuși, nu ar trebui să aveți să experimentați lucruri dureroase pentru că doriți să fiți diferiți.
  • Imaginea intitulată Fi un pas rebel 10
    6. Se ridică pentru credințele voastre și pentru persoanele care le împărtășesc.Ridicarea lui Ridicul este o mare trăsătură, dar știind când să vă susținem și pe alții este, de asemenea, foarte critică.
  • Nu lăsați oamenii să vă tachineze că sunteți diferit.Nu trebuie să le luptați fizic sau verbal. Un simplu "Lasă-mă în pace, nu doare pe nimeni" E deajuns.
  • Profesorii vă pot spune să acționați, să vă îmbrăcați sau să vă comportați un anumit mod pentru că este "parte a regulilor." Dacă este cu adevărat parte a regulilor, este posibil să fiți mai bine să le ascultați. Dacă profesorul tău spune pur și simplu să se comporte un anumit mod pentru că este norma, spune-i profesorului tău că nu spui nici o regulă.
  • Dacă vedeți pe cineva care arată, acționează și crede lucrurile pe care le faceți, aliați cu ei. Rebelii nu trebuie să fie lupi singuri.Având un prieten cu convingeri și atitudini similare este o modalitate excelentă de a vă extinde ceea ce vă face un rebel și să veniți cu modalități rebeli de a vă exprima.
  • Partea 3 din 3:
    Rebrez în mod responsabil
    1. Imaginea intitulată Fi un pas rebel 11
    1. Alegeți bătăliile cu înțelepciune.Tu nu avea Pentru a lupta împotriva administrației școlare asupra articolelor de cantină. Poate libertățile de exprimare, cum ar fi dreptul de a purta anumite tricouri de bandă sau de a juca anumite muzică, este o problemă mai apreciată.
    • Dacă faceți o anumită acțiune - cum ar fi întrebarea profesorului dvs. atunci când vă spune să vă plimbați în cămașa dvs. - înseamnă a fi trimis la biroul principalului și, eventual, a fost expulzat, alegeți dacă credeți suficient în acea acțiune pentru a respecta consecințele.
    • Lupta pentru problemele care contează cel mai mult pentru dvs. S-ar putea să fiți un fan al lui Zeppelin, dar poate că este un vegetarian este mai important.Renunță la motivul pentru "Rock Music în timpul prânzului" pentru "Mai multe alternative de meniu, altele decât carnea."
  • Imaginea intitulată Fi un pas rebel 12
    2. Cunoașteți diferența dintre răzvrătire și imprudență. Dacă acțiunile dvs. au posibilitatea de a vă răni serios sau altora, evitați să le faceți. Rebeliunea este despre starea în picioare - nu aveți nevoie să faceți lucruri dăunătoare pentru a face acest lucru.
  • Este normal ca adolescenții să fie curioși și să experimenteze. Dacă sunteți cu adevărat curioși și doriți să experimentați cu alcool, droguri sau sex, fiți sigur și precaut. Știți că nu trebuie să faceți aceste lucruri pentru a fi gândit ca un rebel.
  • Amintiți-vă că este un rebel înseamnă combaterea conformității. În cadrul grupului dvs. răzvrătit, vă puteți confrunta cu presiune colegială pentru a experimenta medicamente sau alcool. Dacă asta este ceva ce nu vă simțiți cu adevărat confortabil, nu faceți asta. Spune-i prietenilor tăi că ești "fiind un rebel și mai mare" fără a le urma.
  • Unii oameni cred că este un rebel înseamnă proprietate dăunătoare sau vandalizării. Nu trebuie să fii infamă pentru a fi rebel. Dacă doriți să vă exprimați vizual, decorați propria proprietate cu vopsea de pulverizare, autocolante și markeri permanenți.
  • Imaginea intitulată Fi un pas rebel 13
    3. Amintiți-vă că acțiunile dvs. au întotdeauna consecințe. Dacă sunteți un rebel, înseamnă că nu respectați în mod constant regulile și lupta cu alți studenți, știți că există și alte consecințe "cunoscut" ca un rebel.
  • Nu trebuie să fii violent și fără să fii un rebel. Sigur, puteți vorbi dificil și puteți merge cu bărbia în sus, dar nu trebuie să faceți rău oamenilor să fie observați. Fiind un rebel este vorba despre a fi original, și de a-și distinge pe alții să câștige popularitate este prea frecventă printre mulți oameni.
  • Decideți dacă este expulzată și pierderea unei oportunități la o educație merită cu adevărat să fiți rebel. Mulți rebeli politici precum Tupac Shakur, Malcolm X și Mahatma Gandhi s-au concentrat asupra Noțiuni de bază o educație ca formă de rebeliune.Ca vechea zicală, "Cunoașterea este putere," și fiind un rebel este despre a arăta puterea individuală.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că, indiferent de ceea ce spune altcineva, cheia pentru rebeliune este atitudinea dvs. și nu simțul îmbrăcămintei voastre. Puteți să vă revoltați la fel de bine, purtând un costum de prințesă Disney ca și cum ați purta ceva care arată ca și cum ar fi fost scos din dulapul de pistoale de sex. De fapt, ceea ce purtați este doar o parte a rebeliunii și, prin urmare, un rebel nu înseamnă că trebuie să fii un ticălos. Tone de rebeli (inclusiv copii goth și punk) stau cu oamenii normali, frumos ai lumii.
  • Amintiți-vă că arestat-ul vă poate ruina viața. Fi inteligent. Acțiuni cum ar fi furtul unui lucru la fel de mic ca un bar de bomboane sau portofel, vă pot aduce mare probleme. Și sunt șanse, nu veți dori să fiți un rebel pentru totdeauna. Șansele sunt, veți crește, priviți înapoi și vă simțiți foarte regretați cu privire la deciziile dvs. în trecut.
  • Chiar dacă arată că nu sunt totul, hainele bune de purtat sunt jachete din piele și blugi. Puteți chiar să vă vopiți părul dacă doriți.
  • Amintiți-vă că este un rebel nu înseamnă că trebuie să fii nepăsător și un ticălos.
  • Dacă prietenii tăi vă spun să fiți răzvrătiți, dar nu vă simțiți confortabil să o faceți, nu faceți-o.
  • Avertizări

    Nu trebuie să vă dovediți nimănui. Nu face ceva stupid doar pentru că prietenii tăi o fac.
  • Să fiți pregătiți întotdeauna pentru consecințele acestui stil de viață. Oamenii vor încerca să vă stereotip pentru a fi cum doriți să fiți.
  • Nu fi prea sub control dacă nu vrei cu adevărat.
  • Nu încercați prea greu să fiți un rebel. Dacă încercați prea mult, atunci nu vine în mod natural, ca să vă opriți.
  • Nu vă forțați să fiți un rebel pentru că este rece.Dacă nu vă bucurați de lucrurile sfinte și credeți că vă simțiți că ați prefera să trăiți în interiorul liniilor, faceți asta.Dacă vă forțați să fiți un rebel, lucrurile ar putea merge prost și ați putea fi etichetat imediat un poser.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar