Cum să fii o fată fierbinte

În timp ce ființa fierbinte poate părea un scop evaziv, este cu siguranță ceva ce puteți realiza! Toată lumea are propria lor definiție a ceea ce este "fierbinte", deci nu există nici un fel de a fi un hottie. Dacă doriți să obțineți statutul de fetiță fierbinte, creați o privire care arată cele mai bune caracteristici și practici care arată personalitatea dvs. în situații sociale. În plus, Construiți-vă încrederea Pentru că este cheia de a fi fierbinte și să aveți grijă de voi înșivă pentru a vă ajuta să străluciți din interior.

Pași

Metoda 1 din 4:
Crearea aspectului dvs. fierbinte
  1. Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte Pasul 1
1
Creați un dulap care te face să te simți fierbinte. Când te simți fierbinte, încrederea ta va arăta, ceea ce face ca oamenii să vă găsească atractivă. Du-te prin dulapul tău și încercați toate hainele tale. Păstrați numai hainele care vă fac să vă simțiți fabulos. Când mergeți la cumpărături, cumpărați numai articole care vă ajută să vă simțiți cel mai bine.
  • Nu trebuie să purtați haine scumpe sau dezvăluite pentru a fi fierbinți. Ceea ce este important este că vă simțiți atractivi pentru că alți oameni vor ridica la asta.

Bacsis: Purtarea roșie va atrage toți ochii și poate face ca oamenii să vă vadă ca fiind sexy. Ca altă opțiune, încercați culori strălucitoare pentru a obține mai multă atenție.

  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte etapa 2.Jpeg
    2. Arătați o piele mică, dar păstrați ceva la imaginație. Descoperirea îmbrăcămintei este incontestabil sexy, deci o gât scăzută, sus tăiată, sau fustă scurtă sunt minunate pentru a crea un aspect fierbinte. Cu toate acestea, arătând prea multă piele poate oferi oamenilor o percepție negativă asupra dvs. Pentru a vă menține aspectul fierbinte, alegeți 1 piesă de revelatoare pentru fiecare costum pe care îl purtați
  • De exemplu, împerecheați un vârf cu o gât de înclinare cu o fustă de creioane cu lungimea genunchiului, purtați un vârf de recoltare cu o fustă maximă sau blugi slabi și împerecheați o fustă mini cu un vârf care acoperă atât clivajul, cât și stomacul.
  • Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 3.Jpeg
    3. Purtați tocuri pentru a crea o siluetă sexy. Nu trebuie întotdeauna să purtați tocuri, dar sunt o modalitate rapidă de a vă stimula apelul sexual. Tocurile schimbă curbura coloanei vertebrale, astfel încât acestea să vă îmbunătățească în mod natural bumul și sânii. În plus față de crearea unei siluete sexy, ele vă pot face să vă simțiți mai sexi și că această încredere vă va face să vă arătați mai tare.
  • Purtând tocuri care sunt o culoare similară cu tonul pielii vă va ajuta picioarele să arate mai mult.
  • Dacă aveți probleme cu mersul pe tocuri, practicați-vă acasă pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte etapa 4.Jpeg
    4. Evidențiați cele mai bune caracteristici, astfel încât oamenii să se concentreze asupra lor. În timp ce ați putea crede că oamenii fierbinți din jurul vostru arata perfect, nu este adevărat pentru că nimeni nu este perfect. Cu toate acestea, oamenii "fierbinți" sunt de obicei mai bine să recunoască cele mai bune caracteristici. Stați în fața unei oglinzi și aflați ce vă place cel mai mult despre dvs. Redați aceste caracteristici în loc să vă îngrijorați de ceea ce nu vă place.
  • De exemplu, ați putea crede că ochii dvs. sunt cele mai bune caracteristici faciale, astfel încât să puteți purta machiajul ochilor îndrăzneți pentru a atrage ochii oamenilor. În mod similar, s-ar putea să credeți că picioarele și brațele tonificate sunt cele mai atractive părți ale corpului, astfel încât să puteți alege costumele care le arată.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte etapă 5.Jpeg
    5
    Utilizați machiaj Pentru a vă aduce cele mai bune caracteristici. În timp ce nu aveți nevoie de machiaj pentru a fi fierbinte, vă poate ajuta să vă îmbunătățiți frumusețea naturală dacă vă bucurați să o purtați. Utilizați tutoriale online pentru a vă ajuta să vă îmbunătățiți tehnica de machiaj. Apoi, utilizați machiajul pentru a vă juca caracteristicile.
  • De exemplu, încercați un ochi de fum, purtați ruj roșu sau vă conturați fața.
  • Dacă vă jucați ochii, mergeți cu o umbră subtilă de buze. În mod similar, păstrați-vă machiajul de ochi dacă faceți o buză îndrăzneață.
  • Dacă nu aveți permisiunea de a folosi machiajul sau nu vă place să o purtați, nu vă simțiți ca și cum ai nevoie de ea să fie fierbinte. Îmbrățișarea frumuseții dvs. naturale vă poate face, de asemenea, o fată "fierbinte"!
  • Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 6.Jpeg
    6. Obtine o Hairstyle care vă plătește fața. Părul mare vă ajută să vă arătați cel mai bine, iar cheia pentru a avea o coafură excelentă este să obțineți o tăietură care arată grozav pe tine. Alegeți un stil care se potrivește cu forma feței și textura părului. Căutați inspirație online sau întrebați-vă coafura pentru sfaturi.
  • Când îți aduci coafura, adresați-vă stilistului cum să vă îngrijiți și stilul. Apoi, urmați sfatul lor, astfel încât părul dvs. pare grozav în fiecare zi.
  • Bacsis: Îmbrățișați textura părului natural în loc să încercați să o luptați. Acest lucru va face mai ușor să vă îngrijiți și să vă stilului părul.

  • Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 7.jpeg
    7. Menținerea unei posturi bune, astfel încât corpul dvs. să pară cel mai bun. Folosind postura bună te face să apară mai încrezător și face ca corpul tău să fie cel mai bun. Pentru a avea o postură mai bună, se ridică drept și vă rotiți umerii înapoi. În plus, țineți-vă bărbia înclinată și direcționați privirea.
  • Evitați să vă luați umerii sau să vă sprijiniți în timp ce mergeți.
  • Imagine intitulată Fii o fete fierbinte pas 8.Jpeg
    8. Zâmbiți și râdeți foarte mult pentru a vă atrage oameni. Când râzi și zâmbește, oamenii sunt atrași de tine. În plus, vă luminează fața și vă face să arătați mai atractivă. Practicați zâmbind și râzând astfel încât să vă fie în mod natural pentru dvs.
  • Zâmbiți-vă în oglindă pentru a vă practica expresiile.
  • Când râzi, oamenii cred că ești distractiv, așa că vor să fie în jurul tău mai mult.
  • Metoda 2 din 4:
    Arătând personalitatea dvs
    1. Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 9.jpeg
    1. Face contact vizual cu oamenii atunci când le întâlnești. Privind oamenii din ochi creează o legătură instantanee cu ei și atrage oameni la tine. Când sunteți în jurul oamenilor, faceți un contact cu ochii scurți cu ei. Pur și simplu întâlni ochii și apoi priviți departe. Când vorbești cu cineva, mențineți contactul vizual, astfel încât ei se simt într-adevăr auzit.
    • Nu te uita la oameni pentru că asta le poate face incomod.
    • Dacă sunteți inconfortabil de a face contact vizual, practică, uitându-vă la tine în oglindă sau de a face contact vizual cu cineva pe care-l iubești.
  • Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte Pasul 10
    2. Adoptați o atitudine pozitivă, astfel încât oamenii să se bucure să fie în jurul vostru. Când ești pozitiv, oamenii te văd ca fiind atractivă și distractivă. Faceți obiceiul de a căuta pozitive și de a le arăta la alții. În plus, încercați să vedeți sticla pe jumătate plină când lucrurile merg prost. Acest lucru ar putea fi greu la început, dar va fi ușor de practică.
  • De exemplu, să spunem că plouă afară și te umezi pe drumul tău în muncă. În loc de a vă simți ca ziua dvs. este oprită la un început prost, ați putea să vă gândiți la pozitiv că ploaia aduce, cum ar fi temperaturile mai scăzute și viața sănătoasă a plantelor.
  • Toată lumea are zile rele, așa că nu simți că ai reușit să fii pozitiv dacă te simți în jos. Doar faceți tot ce puteți pentru a vă întoarce în mentalitatea dvs. pozitivă.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte pas 11.jpeg
    3. Interacționați cu oamenii când sunteți în situații sociale. Fiind un fluture social face ca oamenii să vă vadă ca o persoană încrezătoare și atractivă. La început, acest lucru ar putea părea greu de făcut. Păstrați lucrurile simple doar vorbind cu oamenii și participând la ceea ce se întâmplă.
  • De-a lungul timpului, veți obține mai bine la interacțiunile sociale. Nu renunta daca te simti ciudat la prima.
  • Încercați să mergeți la cineva și să spuneți ceva de genul "este prima dată când aici?"Sau" Cum știți Matt?"
  • Bacsis: Vorbind cu o grămadă de oameni și plutitoare în jurul camerei vă va face să parcă mai popular. Nu contează dacă oamenii sunt prietenii tăi. Doar vorbind cu ei este suficient pentru a vă face să pari ca cea mai înaintă persoană de acolo.

  • Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 12.jpeg
    4. Împărtășește-ți pasiunea cu alte persoane. Fiind pasionat de ceva vă face o persoană mai dinamică, astfel încât oamenii sunt mai probabil să vă vadă ca "fierbinte."Găsiți ceva cu care sunteți pasionat, cum ar fi muzica, scrierea, sportul sau ajutorul altora. Apoi, vorbiți despre pasiunea și cum îl urmăriți.
  • S-ar putea să spui: "Muzica este lucrul care mă păstrează. Chiar acum, lucrez la abilitățile mele de chitară, astfel încât să pot obține un concert în cafeaua locală."
  • Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 13.jpeg
    5. Fii puțin misterios în loc să împărtășești totul despre tine. Când pari misterios, oamenii sunt atrași în mod natural pentru tine, pentru că vor să știe mai multe. Dați oamenilor suficiente informații despre dvs. pentru a vă face să parcă interesant. Cu toate acestea, păstrați câteva detalii private.
  • De exemplu, să spunem că ați postat poezia online. S-ar putea să fiți cu adevărat deschisi despre cât de importantă este scrisul dvs. și cum viața voastră vă inspiră poemele voastre. Cu toate acestea, s-ar putea să răspundeți cu "E prea personal" sau "Nu-mi place să împărtășesc prea multe detalii private" când oamenii întreabă ce le-a inspirat.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte Pasul 14.jpeg
    6. Arătați-vă inteligentele. Fiind inteligentă și inconvenită, vă face să pari ca o persoană mai interesantă, care îi atrage pe oameni. Aflați despre subiecte care vă interesează prin păstrarea știrilor, citirii și urmăririi documentarelor. Apoi, împărtășiți cunoștințele când aveți conversații cu alte persoane.
  • De exemplu, discutați despre opiniile dvs. despre evenimentele curente sau să vă arătați cunoștințele despre Programul Misiunii la Marte.
  • Metoda 3 din 4:
    Aveți grijă de tine însuți
    1. Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 15.jpeg
    1. Mănâncă o dietă nutritivă pentru o piele sănătoasă și mai multă energie. Nu vă faceți griji cu privire la greutatea sau forma corpului, deoarece oricine poate să arate fierbinte. În schimb, concentrați-vă asupra unei alimentații sănătoase pentru a susține un corp puternic, pielea strălucitoare și energia bogată. Umpleți placa cu produse proaspete, proteine ​​slabe și carbohidrați complexi. Cu toate acestea, evitați alimentele prelucrate și adăugate zaharuri.
    • Nu vă restricționați prea mult caloriile, deoarece aveți nevoie de o nutriție adecvată pentru a arăta și a vă simți sănătoși.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte pas 16.jpeg
    2. Exercițiu timp de 30 de minute pe zi pentru o sănătate bună. A fi activă vă ajută să mențineți un corp sănătos, ameliorează stresul și vă sporește energia. Pentru cele mai bune rezultate, obțineți cel puțin 30 de minute de exerciții moderate 5-7 zile pe săptămână. Alegeți un exercițiu pe care îl iubiți, așa că este mai ușor de făcut. De exemplu, încercați următoarele:
  • Juca un sport de agrement.
  • Luați o clasă de dans.
  • Du-te drumeții sau mergeți în jurul blocului.
  • Înot.
  • JOG cu un prieten sau câine.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte etapă 17.jpeg
    3. Dormi 7-9 ore pe timp de noapte, așa că ești bine odihnit. Fiind bine odihnit vă ajută pielea să arate luminoasă și sănătoasă și vă ajută să vă simțiți mai energici. Pentru a dormi mai bine, păstrați dormitorul confortabil și folosiți doar patul pentru a dormi. În plus, vântul în jos pentru pat prin oprirea ecranelor cu 1-2 ore înainte de culcare și făcând o activitate relaxantă, cum ar fi citirea sau luarea unei băi.
  • Încercați să vă treziți și să mergeți la culcare în același timp în fiecare zi, astfel încât să aveți un program de somn obișnuit. Acest lucru face mai ușor să adormi și să se trezească.
  • Știați? Dacă sunteți adolescent, aveți nevoie de 8-10 ore de somn în fiecare noapte pentru a fi odihnit corespunzător.

  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte pas 18.jpeg
    4
    Îngrijire pentru pielea ta așa că arată sănătoasă. Pielea mare face mai ușor să arate fierbinte, deci urmați o rutină de îngrijire a pielii. Spălați-vă fața de două ori pe zi cu un dispozitiv de curățare ușoară, apoi aplicați un hidratant. În mod similar, hidratează corpul zilnic pentru a vă menține pielea moale și suplă.
  • Dacă vă place, radeți-vă în mod regulat paraleranii și picioarele pentru a îndepărta părul. Cu toate acestea, nu vă simțiți ca și cum trebuie să faceți acest lucru pentru a fi fierbinte.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte pas 19.jpeg
    5. Păstrați-vă unghiile manicurate și toenalei pedicale. Îngrijirea unghiilor vă ajută să aveți mâini și picioare atractive. Pentru a face acest lucru, tăiați și depuneți unghiile la fiecare 1-2 săptămâni, astfel încât acestea să pară îngrijite. Dacă vă place, puteți, de asemenea, să vă pictați unghiile.
  • Nu aveți nevoie de unghii vopsite pentru a fi fierbinți. Cu toate acestea, unghiile îngrijite vor arăta mai atractive, deci este o idee bună să-i tăiați și să le depuneți.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte pasion 20.jpeg
    6. Aveți grijă de dinții voștri. O bună igienă orală este, de asemenea, foarte importantă pentru a crea aspectul fetei fierbinți. Periați-vă dinții dimineața și seara și atașați în fiecare zi. În plus, consultați medicul dentist pentru verificarea anuală, astfel încât dinții să rămână în formă excelentă.
  • Dacă dinții dvs. sunt decolorați, benzi de albire și pastă de dinți pot ajuta. Cu toate acestea, verificați cu medicul dentist înainte de a utiliza produse de albire, deoarece nu sunt potrivite pentru toată lumea. În plus, discutați cu medicul dentist dacă sunteți interesat să încercați o procedură profesională de albire a dinților.
  • Dacă dinții tăi sunt strâmbe, bretele sau îndreptarea dinților invizibili pot ajuta. Cu toate acestea, nu vă simțiți că nu puteți fi fierbinte dacă nu vă puteți permite aceste proceduri. Dinții imperfecți pot fi un quirk care vă face să arătați diferit.
  • Metoda 4 din 4:
    Fiind mai încrezător
    1. Imagine intitulată Fii o fată fierbinte pasi 21.jpeg
    1. Opriți îngrijorarea ce gândesc ceilalți despre tine. Singura opinie a persoanei care contează este a ta. Nu lăsați alți oameni să decidă cum trăiți sau cum vă simțiți despre voi înșivă. Concentrați-vă pe crearea unei vieți pe care o iubiți și lucrurile vor cădea în loc pentru dvs.
    • Încercați să nu vă comparați cu ceilalți, deoarece veți veni întotdeauna scurt. Asta pentru că este obișnuit să comparați viața reală cu bobina de evidențiere a celorlalți, care este nedreaptă pentru dvs. În schimb, comparați-vă doar cu tine.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte Pasul 22.jpeg
    2. Urmăriți obiectivele și interesele dvs., astfel încât aveți o viață întreagă. Fiind o persoană bine rotunjită, cu o mulțime care se întâmplă în viața ta te face să par mai interesant și de dorit. Aflați ce vă face fericiți și ceea ce doriți cel mai mult în viața voastră, apoi creați un plan care poate face acest lucru. Face clar oamenilor pe care îi întâlniți că sunteți condus de obiectiv și planificați să obțineți ceea ce doriți.
  • De exemplu, să spunem că scopul tău este să devii o asistentă medicală și de asemenea, cum ar fi câinii. S-ar putea să vă oferiți voluntar la un spital local și să ajutați bani pentru adăpostul local de animale pentru a urmări aceste obiective.
  • Imagine intitulată Fii o fată fierbinte Pasul 23.jpeg
    3. Concentrați-vă pe punctele forte, mai degrabă decât pe slăbiciunile dvs. Toată lumea are slăbiciuni, așa că nu lăsați-o să te ia jos. În schimb, dați seama ce sunt punctele tale forte, astfel încât să le puteți arăta. Odată ce știți punctele forte, încercați să le construiți mai departe, astfel încât să puteți fi o persoană mai realizată. Acest lucru vă poate ajuta să aveți încrederea care va face ca oamenii să vă vadă ca fiind fierbinte.
  • De exemplu, s-ar putea să aveți cartea inteligentă, să fiți bine să ajutați pe alții și să fiți un scriitor talentat. Sărbătoriți aceste puncte forte și nu vă fie frică să le arătați.
  • Imaginea intitulată Fii o fată fierbinte pas 24.jpeg
    4. Face ca oamenii să vă urmărească în loc să le urmăriți. Când încerci să faci pe cineva ca tine, te face să par mai puțin încrezător și atractiv. Cu toate acestea, obținerea cuiva să vă urmeze, vă face să parcă mai de dorit. Dacă vă place cineva, flirtați cu ei, așa că știu că sunteți interesat. Cu toate acestea, fă-o să vă întâlnească pe jumătate înainte de a vă gândi să ieșiți cu ei.
  • De exemplu, să spunem că există un tip care vă place. S-ar putea să flirtezi cu el și să-i dai numărul tău, dar să-l aștepți să scrie înainte să-l contactezi.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Concentrați-vă pe cele mai bune calități din tine și pe alții, mai degrabă decât să-i exprime jos.
  • Dacă simțiți că un anumit aspect nu este destul de lucrat pentru dvs., încercați unul diferit!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar