Cum să fii fierbinte (băieți)

Este nevoie de mai mult decât să fie un tip fierbinte. De fapt, fierbinte este mai mult despre încredere decât orice altceva. Să te mândri în modul în care arăți, dar să-ți faci stilul propriu. Executați limbajul corporal încrezător, dar primitoare. Când încercați să faceți o conexiune, nu vă fie frică să vă luați șansele. Și întotdeauna amintește-Hotness este o stare de spirit!

Pași

Metoda 1 din 3:
Lucrul la aspectul dvs
  1. Imagine intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 1
1. Purtați haine curate, bine potrivite care se potrivesc stilului dvs. Nu există o singură tinuta care semnalează calitatea. În schimb, purtați haine care vă fac să vă simțiți confortabil, încrezători și atractivi. Asigurați-vă că hainele sunt curate și se potrivesc bine corpului, deoarece atenția la detalii ca acestea ajută la depășirea calității.
  • Contextul contează, desigur. S-ar putea să arăți fierbinte în viteza de antrenament la sala de gimnastică, dar nu atât de fierbinte dacă o purtați la club. Rochie pentru ocazie, dar purtați întotdeauna ceva care se potrivește stilului dvs. și vă face să vă simțiți bine.
  • Asigurați-vă că aveți un costum elegant, bine montat în garderoba dvs. - un tip nu poate merge niciodată în neregulă cu un aspect clasic!
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 3
    2. Păstrați părul, unghiile, pielea și corpul bine îngrijit. Alegeți o tunsoare care se potrivește aspectului și stilului dvs. și păstrați părul curat și bine păstrat. Îndepărtați-vă unghiile în mod regulat și păstrați-vă un regulat Manscaping rutină care se potrivește stilului dvs. Radeți, tăiați sau gestionați părul feței, astfel încât să vă pasă că vă interesează aspectul.
  • Chiar dacă preferați un aspect mai robust sau neîngrijit, nimeni nu găsește părul care să crească din urechi, murdăria sub unghii sau se prăbușesc în barbă fierbinte!
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 4
    3. Mențineți o igienă personală bună, astfel încât arăți și miros curat. Evitați să vă dați seama în Köln ca pe tatăl dvs., probabil că faceți timp pentru a face duș zilnic, purtați o deodorant de calitate și vă împrospătați respirația cu bună ingrijire dentara. Indiferent de modul în care sunteți la modă, nu veți fi fierbinți dacă corpul sau respirația miroase rău.
  • Dacă utilizați Köln, amintiți-vă că câteva spray-uri este tot ce aveți nevoie.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 2
    4. Exercitați în mod regulat pentru a vă tona corpul. Nu trebuie să aveți aspectul unui culturist hardcore, dar ajută la a fi în formă dacă doriți să fiți fierbinte. Amesteca cardio cu Forța de antrenament Pentru a sculpta un corp care vă oferă încredere în sine. Acest lucru, la rândul său, îi va face pe alții să vă găsească mai atractivă.
  • Băieții fierbinți vin în fiecare tip de corp. Arătând că vă interesează îmbunătățirea sănătății, fitness-ului și aspectului este ceea ce vă face atractivi altora.
  • Discutați cu medicul dumneavoastră înainte de a începe un program de exerciții, mai ales dacă aveți condiții medicale existente sau trăiți un stil de viață sedentar.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind limba corpului drept
    1. Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 5
    1. Lucrați la dvs contact vizual și expresii faciale. Scopul tău este să arăți încrezător, dar nu intens, calm, dar nu plictisit, și prietenos, dar nu disperat. Acest lucru poate suna ca o sarcină înaltă, dar puteți transmite foarte mult cu gura și ochii!
    • Uită-te încet (fără intens) în ochii altor oameni timp de 10-15 secunde incremente, apoi uita-te departe înainte de a vă restabili privirea.
    • Zâmbiți cu o gură închisă și nu zâmbiți prea mult. De asemenea, lăsați un colț al gurii să meargă puțin mai mare decât celălalt.
    • Practicați contactul cu ochii și zâmbiți în oglindă înainte de a le încerca pe alții.
  • Imagine intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 6
    2
    Stai drept cu umerii înapoi. Un bărbat care stă în poziție verticală arată încrezător, în timp ce o slăbiciune arată că este nesigur și inconfortabil. Dezvoltarea unei posturi bune va da impresia că credeți că sunteți atractivi, ceea ce va influența, la rândul lor, alți oameni să gândească la fel.
  • Există o serie de exerciții pe care le puteți face pentru a vă îmbunătăți poziția și puteți utiliza, de asemenea, articole medicale sau îmbrăcăminte de îmbunătățire a posturii pentru a vă recalifica mușchii.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 7
    3. Plimbare cu încredere și un pic de swagger. Se ridică drept, folosiți pași lungi, brisk și păstrați-vă brațele în laturi. Nu trebuie neapărat să intri într-o cameră ca tine, dar cel puțin clarifică faptul că aparții acolo.
  • Țineți capul în sus, cu ochii înainte, mâinile din buzunare și picioarele puțin mai puțin decât lățimea umărului.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 8
    4. Dezvoltați o încredere, dar atrăgătoare Vorbind voce. În multe cazuri, aceasta înseamnă a face respirație și vorbind exerciții pentru a vă aprofunda vocea puțin. Nu încercați să adoptați o voce ridicol profundă (ceea ce va părea în mod evident fals), deși se concentrează doar pe a vorbi clar și cu încredere.
  • Nu lăsați încercarea voastră să vorbească cu încredere să coboare ca fiind prea intensă sau să se rătăcească. Folosește-ți ochii, expresii faciale și vocabular pentru a exuda prietenia.
  • De exemplu, spunând, "Îmi place foarte mult culoarea ochilor tăi" într-o voce ușor adâncită, în timp ce folosiți contactul cu ochii și zâmbetul strâns pe care l-ați practicat, se poate dovedi foarte eficient.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 9
    5. Gestionați-vă emoțiile fără să le îngropați. Auto-controlul este o calitate atractivă, dar nu se comportă ca și cum ai fi un robot fără inimă. Rămâneți calm și încrezător, indiferent de situația, dar întotdeauna să fie dispusă să arate compasiune și îngrijorare.
  • S-ar putea să credeți că băieții fierbinți tind să aibă o atitudine "prea rece pentru îngrijirea", dar trebuie să vă puteți arăta interesul și să aveți grijă de cei din jurul vostru, dacă doriți să vă găsească atractivă.
  • De exemplu, în loc să se înfurie dacă un străin variază o băutură pe noua ta cămașă în timp ce vorbești cu cineva care îți place, să accepți scuzele străinului și să râzi de incident.
  • Metoda 3 din 3:
    Conectarea cu alții
    1. Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 10
    1. Fi politicos și respectând. Fiind fierbinte nu înseamnă tratarea altora ca și cum știți că sunteți mai buni decât ei. În schimb, arătați-le că le respectați ca indivizi. Afișați curtoazele comune, cum ar fi Holding Deschideți o ușă și spuneți "Mulțumesc" - Credeți-vă sau nu, politețea poate fi fierbinte!
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 11
    2. Concentrați conversația pe cealaltă persoană. Dacă îți petreci tot timpul vorbind despre tine, vei lăsa impresia că îți pasă doar de tine. În timp ce ar trebui să vă simțiți liber să împărtășiți informații despre dvs., astfel încât cealaltă persoană să vă poată cunoaște, conduceți conversația față de cealaltă persoană, astfel încât ei să se simtă special.
  • Practicați-vă ascultare activa abilități, astfel încât este clar că plătiți o atenție deosebită. Confirmați ceea ce tocmai au spus și întrebați întrebări de urmărire pentru a le păstra în centrul conversației.
  • Dacă par să fie dornici să păstreze conversația sa concentrată asupra dvs., nu încercați prea mult să o întoarceți pe ele. Luați-vă timpul să construiți un nivel de confort, astfel încât să se simtă mai confortabil deschiderea.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 12
    3. Îmbunătățiți-vă mintea și conștientizarea problemelor importante. Verificați cele mai recente știri lume. Citiți o carte sau un ziar în fiecare zi. Luați ceva timp pentru a vă dezvolta opiniile pe subiecte cheie. Cu cât sunteți mai inteligent și mai bine informați, cu atât mai probabil sunteți să le impresionați pe alții.
  • Este nevoie de mai mult decât să arate bine să fie fierbinte. Dacă nu puteți susține o conversație inteligentă pentru mai mult de câteva secunde, factorul dvs. de hotness va scădea rapid!
  • Nu acționați niciodată ca și cum știți toate răspunsurile. Să fie deschise să asculte și să ia în considerare opiniile altora.
  • Imaginea intitulată Fii fierbinte (băieți) Pasul 13
    4. Fiți dispuși să faceți o șansă când simțiți o conexiune. Dacă recunoașteți semnalele de atracție, acționați cu încredere și decisiv (fără a fi agresiv sau arogant). Nu vă fie frică cere, "Hei, vrei să ieși la cină?"Sau," Pot să vă sun cândva?"
  • Uneori veți citi semnalele greșite și veți fi respinși. Rămâi calm, fii politicos, spargeți-l și fiți la fel de încrezători data viitoare când încercați cu altcineva.
  • Frica de eșec nu este o calitate atractivă. Băieții fierbinți învață din eșecurile lor și continuă să încerce!
  • sfaturi

    Nu trebuie să fii perfect pentru a fi fierbinte. Cheia este să fii confortabil în pielea ta.
  • Respectați întotdeauna alte persoane și dorințele lor.Puteți face acest lucru ascultând și ajustați comportamentul / conversația pentru a se potrivi nevoilor lor.
  • Acceptați respingerea cu harul.Nimănui nu-i place un tip care împinge după respingere.Amintiți-vă, respingerea într-o situație romantică nu este un eșec personal, ci mai degrabă o declarație de non-compatibilitate.
  • Avertizări

    Aveți grijă să nu câștigați o reputație ca jucător. Interesele romantice potențiale vă vor evita dacă credeți că nu puteți avea încredere.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar