Cum să răciți o mașină fierbinte cât mai repede posibil

Când mașina dvs. stătea la soare, poate fi destul de caldă.Pentru a răci o mașină fierbinte cât mai repede posibil, ventilați ușa rapid de mai multe ori.Intrați în mașină și, atunci când începeți să conduceți, transformați aparatul de aer condiționat pe cea mai înaltă setare.Rotiți-vă ferestrele în jos pentru primele câteva secunde, apoi rotiți-le în timp ce mașina se răcește.

Pași

Metoda 1 din 2:
Fanning ușa și folosind aerul condiționat
  1. Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 1
1. Deschideți o fereastră și o ușă.Rulați pe fereastra de pasageri.Apoi, stați în afara mașinii dvs. și deschideți ușa laterală a șoferului folosind mânerul ușii.Cu fereastra în jos, veți fi gata să creați o zonă cu presiune scăzută care sugerează aerul cald și aerul rece în.
  • Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 2
    2. Fan the ușa.Împingeți rapid ușa spre mașină, oprirea scurtă de o închidere de fapt.Repetați șase până la opt ori, apoi intrați în mașină.
  • Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 3
    3. Porniți mașina.Deoarece aerul condiționat necesită aer pentru a se deplasa peste condensator, alergând aerul condiționat în timp ce ralanti nu vă va răci automat mașina foarte repede.Conducerea în jurul unui pic vă va pregăti să vă răciți mașina cât mai repede posibil.
  • Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 4
    4. Porniți aparatul de aer condiționat în timpul conducerii.Setați temperatura la cea mai rece setare și viteza ventilatorului la cea mai înaltă setare.
  • Utilizați setarea de aer proaspătă (spre deosebire de setarea de recirculare a aerului), până când temperatura interioară a aerului scade sub temperatura exterioară, apoi comutați pentru a recircula.
  • Când porniți mai întâi aparatul de aer condiționat într-o mașină fierbinte, probabil veți obține o explozie de aer cald.După câteva minute, temperatura va începe să se răcească.
  • Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 5
    5. Rotiți-vă ferestrele.Păstrați ferestrele în jos pentru un minut sau două pentru a distruge aerul fierbinte inițial din aparatul de aer condiționat și pentru a obține aerul care circulă.Odată ce aparatul de aer condiționat a răcit mașina într-un punct confortabil, rotiți ferestrele în sus și păstrați-le.
  • Metoda 2 din 2:
    Prevenirea încălzirii mașinii
    1. Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 6
    1. Parcați în umbră.Dacă este posibil, parcați întotdeauna sub un copac, în umbra unei clădiri sau într-o altă locație rece.Dacă parcați o parcare într-o structură, încercați să rămâneți în afara nivelului superior (care nu este protejat de un acoperiș).
  • Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 7
    2. Investiți într-o umbra soarelui.Sun nuanțe sunt capace pliabile pentru parbrizul tău.Pentru a folosi umbra soarelui, apăsați-l pe interiorul parbrizului dvs.Deschideți-vă vizorurile de soare pentru a asigura umbra soarelui în poziție.
  • Cele mai bune nuanțe de soare vor fi acoperite cu crom reflectorizant pentru a deflecta razele soarelui departe de vehiculul dvs.
  • Unele nuanțe de soare au cupe mici de aspirație în colțurile lor pentru a le permite să se atașeze mai bine la parbriz.Acest tip poate fi folosit și pe ferestrele ușilor.
  • Plasați-le în oricare dintre fereastrările cu care se confruntă cu soarele (poate doriți să parcați cu partea din față a mașinii cu care se confruntă soarele, pentru a folosi o umbră de soare acolo).
  • Mai mult decât se poate folosi, dar nu pe ușă trebuie să deschideți pentru a ieși din mașină.
  • Puneți vizor-urile în jos pentru a ține o umbră de soare din față mai bună și pentru a reflecta orice lumină care trece peste partea de sus.
  • Feriți-vă că nuanțele de soare pot sufla cu ușurință în fața șoferului sau pe fereastră, odată ce mașina se mișcă, cu ferestrele în jos. Împingeți-le și plasați un obiect greu pe partea de sus, cum ar fi pantofii sau țineți-le în poală, pentru a preveni acest lucru.
  • Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 8
    3. Sparge ferestrele.Crăparea ferestrelor Un pic poate permite ca aerul să continue să se deplaseze prin mașină, împiedicând astfel mașina să se încălzească mult dincolo de temperatura exterioară.
  • Ferestrele mai cracate cu atât mai bine (un centimetru / două și jumătate centimetri fiecare), mai ales dacă puteți crea o schiță încrucișată.
  • Nu vă spargeți ferestrele dacă vă așteptați la ploaie.
  • Un risc este că încuietorile ușii ar putea fi atinse de un hoț folosind un hanger sau alt instrument, așa că ai grijă de asta.
  • Imaginea intitulată se răcește o mașină fierbinte cât mai repede posibil Pasul 9
    4. Utilizați un capac de scaun.Dacă aveți locuri de culoare maro închis sau negru, mașina dvs. va absorbi mai multă căldură decât o mașină care are scaune luminoase sau luminoase colorate.Pentru a remedia acest lucru, investiți în unele capace de scaun alb sau ușor.
  • Capacele scaunelor sunt ușor de alunecat peste scaune.Ca o fustă de pat, ele rămân în siguranță cu benzi elastice încorporate în jurul perimetrelor lor.
  • sfaturi

    Dacă aveți un Mercedes "modern", înainte de a intra în mașină, mergeți până la el și țineți apăsat butonul de deblocare pe tastă. Toate ferestrele vor fi mai mici pentru a elibera orice aer cald în mașină înainte de a intra în.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar