Cum să devii fierbinte

Fiind fierbinte este mai mult decât o privire - este un cadru de minte. Fie că vă plimbați pe stradă sau opriți-vă să aveți o conversație rapidă, dacă vă țineți inconfundația, atunci toată lumea din orbită vor fi gândiți că sunteți fierbinte în cel mai scurt timp. Dar dacă nu sunteți sigur dacă puteți fi persoana sexy, intrigantă și fierbinte pe care doriți să o fiți?

Pași

Metoda 1 din 4:
Gândirea fierbinte
  1. Imaginea intitulată devine pas cu pas 1
1. Permiteți-vă să doriți să fiți fierbinți. Poate vrei să arăți ca a Hot Guy sau fată, dar vă este frică veți fi judecați sau priviți în jos. Pentru unii, dorind să fie fierbinte, are conotații negative ale unei persoane care sunt prea zadarnice sau superficiale. Nu lăsați aceste stereotipuri și concepții greșite să vă împiedice să obțineți hotness. Dă-ți permisiunea să devii fierbinte.
  • Fiind fierbinte ar trebui să fie ceva ce vrei și nu ceva ce te simți presat să fii. Societatea de astăzi pune o mare importanță în a arăta atractiv într-un anumit mod, dar nu este neapărat singura modalitate de a fi atractivă
  • Imaginea intitulată devine pasul fierbinte 2
    2
    Executați încrederea în sine. Pentru a fi fierbinte, trebuie să credeți că sunteți fierbinte. Au încredere în deciziile voastre, în modul în care arăți și în cine sunteți sau doriți să fiți. De asemenea, vă va ajuta să vă întoarceți de la eșecuri și să acceptați provocări dificile care vin calea voastră.
  • Amintiți-vă de ceea ce ați realizat deja și bucurați-vă de aceste succese. Nu uitați cât de mult ați realizat și obiectivele pe care le-ați atins în procesul de a încerca să ajungeți la unul nou.
  • Nu puneți prea multă importanță pentru felul în care alții vă percep. Dacă arată cald te face să te simți fericit, atunci este mai important decât ceea ce ar putea să gândească alții.
  • Imaginea intitulată devine fierbinte pas 3
    3. Au obiective realiste de imagine corporală. Nu trebuie să arăți ca un model. Ar trebui să fii forma cu care ești mulțumit. Jumătate din asta înseamnă schimbarea corpului prin exerciții și mâncați sănătoși, dar cealaltă jumătate acceptă propria unicitate a corpului.
  • Este de înțeles că doriți să atingeți un nivel de greutate sănătos, dar nu este realist să obțineți o talie mică dacă sunteți în mod natural de vârf sau încercați să vă faceți fundul mai mare dacă este în mod natural Petite. Nu ignora propriile dvs. active în procesul de a încerca să imită pe altcineva.
  • Evitați etichetarea unui anumit tip de corp ca și corpul "perfect". Există multe tipuri de corpuri frumoase în felul lor.
  • Metoda 2 din 4:
    Dressing Hot
    1. Imaginea intitulată deveni pasul fierbinte 4
    1. Aflați ce formă de corp aveți și îmbrăcați-vă pentru a fi laterală (pentru femei). Un costum mare ar trebui să accentueze cele mai bune caracteristici și să minimizeze părțile nefolositoare ale corpului. Iată câteva modalități de a îmbrăca unele tipuri de corpuri comune:
    • Apple sau în formă de cerc: Cojați rotunjirea și moalele corpului prin adăugarea de structuri la costumul dvs., în special pe partea de sus. Purtați un blazer montat sau îmbrăcăminte care creează linii asimetrice de-a lungul corpului. Pantalonii cu picioare drepte vă ajută să vă alungiți picioarele și să atragă atenția asupra corpului pe verticală. Imprimarea și modelele mari se vor lăuda mai bine decât amprentele mici, mai ales dacă sunt purtate pe partea de sus. Evitați să vă acoperiți cu cămăși mari sau libere - în schimb, purtați mai multe elemente sau haine potrivite pentru corpul tău.
    • Pere sau triunghi format: Echilibrați șoldurile mari prin crearea straturilor pe partea de sus. Un cardigan sau o jachetă tăiată la talie ajută chiar și pe jumătate subțire, cu curbele din partea de jos. Arătați acele umeri mari, purtând cămăși sau cămăși cu gulere înfrumusețate. Boot-tăiat sau pantaloni ușor cu ardere, asociat cu tocuri înalte vă vor alungi picioarele.
    • HOWGLASS Format: Aveți forma pe care o caută toată lumea! Pentru a arăta mai bine acele curbe căutate, rochie simplă. Elementele în culori solide cu taiștii Cinsched arată stomacul tău mic. Evitați amprentele care îndepărtează lumina reflectoarelor din silueta.
    • Athletic sau Ruller Format: Corpul tău subțire poate arăta uneori prea boxy astfel încât să evite dungi sau cămăși tăiate. Încercați vârfurile rezervoarelor montate cu curele mai mici sau halter-topuri care îmbunătățesc aspectul bustului. Pantaloni de înaltă talie și fuste dau iluzia acelei forme de clepsidră. Stick cu țesături moi care curg de pe corp pentru a contracara liniile grele ale construitului atletic.
  • Imaginea intitulată devine fierbinte Pasul 5
    2. Investiți în haine adaptate pentru corpul dvs. (pentru bărbați). Aflați ce se potrivește cel mai bine corpului dvs. sau mergeți la un croitor pentru a vă potrivi hainele pentru dvs. Nu este nimic mai rău decât purtarea hainelor care sunt prea bagate sau prea strânse în toate locurile greșite.
  • Umerii: Cusătura în care manșonul se atașează corpului ar trebui să se odihnească pe umeri. Ei nu ar trebui să stea în picioare pe brațe.
  • Arme: Fabricul sub armpiturile dvs. ar trebui să fie conic pe pielea dvs., dar încă permiteți mișcarea pentru brațe.
  • Cufăr: Pieptul tău ar trebui să completeze partea din față a cămășii, astfel încât forma sa să poată fi văzută prin țesătură. De asemenea, ar trebui să aveți o gamă completă de mișcare în brațe. Încercați să ajungeți în sus, înapoi și înainte. Dacă nu puteți face aceste lucruri, atunci cămașa ta este prea strânsă. Butoanele care păreau trase și cauzează ridurile sunt un altul spune că cămașa ta este prea strânsă.
  • Manșoane: Dacă purtați mâneci lungi, manșeta cămășii dvs. ar trebui să se oprească doar la baza degetului mare.
  • Pantaloni: Dacă ați optat pentru o pantalon tăiat subțire sau slabă, asigurați-vă că există o tăietură dreaptă din genunchi la glezne. Manșeta pantalonilor dvs. nu ar trebui să creeze niciodată clapete sau piscină la picioarele voastre. Ei ar trebui să se oprească doar la glezne sau puțin peste pantofii tăi.
  • Curele: Ei ar trebui să fie doar o modalitate de a accesa și nu ar trebui să vă ridicați pantalonii. Dacă o centură este singurul lucru care păstrează pantalonii, atunci probabil că sunt prea mari.
  • Pantofi: Mulți stilisti pretind pantofi sunt fundamentul aspectului bărbaților. Un costum depinde de culoarea și tipul de pantof pe care îl purtați. Atât de rochie de la pantofii în sus.
  • Imaginea intitulată devine fierbinte Pasul 6
    3. Puneți-vă aspectul prin potrivirea culorilor simple cu piese de declarație îndrăzneață. Articole de îmbrăcăminte solide colorate fac piesele de declarație pop. Alegeți piesele de instrucțiuni cum ar fi cercei mari, pantofi modelați, o pungă colorată sau o pălărie fantezie.
  • Negrul este întotdeauna fierbinte și se potrivește cu aproape orice. Un costum negru vă oferă un aspect curat, dar vă oferă și o mică margine și mister.
  • Utilizați puterea de contrast cu avantajul dvs. Îmbrăcămintea colorată mai închisă vă poate ajuta să obțineți o aspect mai subțire sau o mască neaplicată. În timp ce modelele sau elementele de culoare deschisă pot evidenția zonele corpului vostru doriți să vă arătați.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 7
    4. Urmați tendințele de modă. Moda se schimbă întotdeauna astfel încât să țineți cont de cele mai recente tendințe pentru a rămâne fierbinte. Deși, nu toate tendințele merită urmate sau flacă pe toată lumea, astfel încât alege ceea ce va arăta bine pe tine și ce se potrivește cu stilul tău.
  • Evitați tendințele de modă inadecvată a vârstei. Fiind cald nu înseamnă a căuta mai tânăr sau mai matur.
  • Imaginea intitulată deveni pasul fierbinte 8
    5. Afișați o mică piele sau purtați un costum de îmbrățișare. Un pic de sexiness poate merge mult când vrei să arăți fierbinte. Cu toate acestea, asigurați-vă că este o cantitate adecvată de piele. Veți ști când veți fi prea dezvăluiți când:
  • Ea devine în calea formării unor relații semnificative. Trăim într-o societate alimentată de sex, deci nu este surprinzător când oamenii nu pot ajuta, ci să se uite la pielea goală. Poate face ca oamenii să vă perturneze diferit sau să vă concentrați atenția de ceea ce aveți de oferit și mai mult spre ceea ce arătați ca ei. Dacă acest tip de atenție nu este ceea ce doriți, atunci nu este momentul potrivit pentru a arăta prea multă piele.
  • Vă împiedică să vă continuați cariera sau să vă angajați. În majoritatea mediilor de lucru, arătând prea multă piele este descurajată.
  • Veți primi o atenție negativă sau periculoasă. Este dificil pentru mulți oameni, în special pentru femei, pentru a arăta pielea fără a atrage atenția negativă. Și din moment ce nu puteți controla reacțiile și acțiunile altor persoane, siguranța și confortul dvs. ar trebui să vină întotdeauna mai întâi.
  • Metoda 3 din 4:
    Arata bine
    1. Imaginea intitulată deveni pasul fierbinte 9
    1. Radiază limbajul corpului încrezător. Nu este întotdeauna suficient să vă îmbraciți partea, dar trebuie să apară fierbinte. Și câteva trucuri pentru a vă îmbunătăți limba corpului pot ajuta:
    • Stați în picioare și cu scopul. Țineți pieptul și păstrați-vă mâinile de la Fidgeting. Poziția de putere este deseori descrisă cu imaginea lui Superman cu mâinile la șolduri, bărbie înălțime și picioarele în afară.
    • Mișcați constant cu acțiunile dvs. Vorbind prea repede sau a face lucruri într-o grabă arată că sunteți nervos sau anxios.
    • Au o varietate de expresii pe fața și corpul tău. Persoanele încrezătoare sunt capabile să se exprime în mod natural, dar nu vor exagera. Acest lucru vă face mai abordabile și mai deschise.
  • Imaginea intitulată devine fierbinte Pasul 10
    2. Intrați în formă. Indiferent dacă doriți să obțineți un anumit scop de greutate corporală sau deveniți mai sănătoși din punct de vedere fizic, obținerea în formă este un pas minunat spre a deveni fierbinte.
  • Investiți într-un membru al sala de sport sau un antrenor personal. Cu un sfat și încurajare ghidat a unui antrenor, puteți începe să lucrați în zone ale corpului dvs. și să obțineți obiective în greutate într-un mod sigur și eficient.
  • Mânca sănătos. Tăiați alimentele cu junk și începeți să consumați o dietă echilibrată mai bună.
  • Exercitarea și mâncarea bine vă va face să vă simțiți mai confortabilă în pielea proprie și să vă îmbunătățiți și sănătatea mintală generală.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 11
    3
    Au o postură bună. Îmbunătățirea poziției dvs. nu numai că vă face să arătați mai încrezător, dar are și multe beneficii pentru sănătate. Fixarea posturii dvs. poate reduce durerea capului și a spatelui, inflexibilitatea și preveni mușchii compromisi.
  • Evaluați-vă poziția astfel încât să puteți lucra la zonele problematice ale organismului dvs. În general, umerii dvs. ar trebui să fie echilibrați și nu ar trebui să apară mai mare decât cealaltă. De asemenea, ar trebui să fie aliniate cu urechea, astfel încât gâtul și capul tău să nu se învârte înainte. Spatele dvs. nu ar trebui să fie rotunjit și brațele tale ar trebui să se relaxeze în partea ta.
  • Exercițiile de îmbunătățire a posturii în fiecare zi. Ele pot fi exerciții simple, cum ar fi îndreptarea înapoi în timp ce stați, mergând mai mult, sau întinzându-se acele închise. Sau pot fi exerciții mai complicate care se întind și formează spatele la poziția corectă.
  • Fiți conștienți de modul în care vă țineți. Este ușor să începeți să se declare înainte când lucrați la birou sau să vă așezați și să vă relaxați. Faceți un efort de a sta în poziția corectă cu spatele drept, brațele înapoi și capul și gâtul aliniat cu umerii dvs.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 12
    4. Alegeți o tunsoare la modă care vă complimentează aspectul și forma feței. Încercați să vă vopsiți părul, tăiați-l extrem de scurt sau de a obține extensii pentru a se amesteca din când în când și a renunța la un aspect dinamic.
  • Ai grijă de părul tău. Cel mai simplu lucru pe care îl puteți face este să vă spălați părul și condiționați-l. Investiți în produse de păr sau remedii naturale pentru a lupta împotriva problemelor, cum ar fi părul frizzy, uscat sau gras.
  • Obțineți o tunsoare în fiecare lună sau două pentru a evita capetele împărțite și aspectul neîngrijit.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 13
    5. Dezvoltați o rutină de îngrijire a pielii. Pielea ta este fundamentul aspectului tău. Păstrați-l curat și clar de pete și alți factori de probleme prin tratarea și protejarea acesteia. Încercați diferite produse pentru a vă asigura că sunt potrivite pentru pielea dvs.
  • Purtați protecție solară. Este cel mai ușor lucru de uitat, dar un pic de protecție solară în fiecare zi poate preveni ridurile și decolorarea pielii.
  • Misturați-vă pielea. Utilizați loțiune, cremă sau unt de corp pentru mâini, brațe, picioare și față. Balsamul de buze ajută la buzele crăpate sau de crăpare.
  • Pentru pielea uleioasă, utilizați produse fără ulei pentru a vă curăța fața.
  • Pentru pielea de acnee predispus, evitați să vă atingeți fața sau să vă arătați cosurile. În schimb, spălați-vă fața cu o curățare a acneei sau apă caldă și săpun hipoalergenic și să vă mențineți pielea bine hidratată. Acnee se dezvoltă atunci când uleiurile, fie din degete, fie din hormoni hiperactivi și glande, se amestecă împreună cu murdăria pentru a închide porii.
  • Metoda 4 din 4:
    Acționând fierbinte
    1. Imaginea intitulată deveni pasul fierbinte 14
    1. Arătați partea dvs. rece. Ironic, fiind cald înseamnă să fii răcoros. Este o calitate plăcută care să o atragă pe oameni pentru dvs. din cauza deconectării dvs. de spate. Câteva lucruri interesante de făcut:
    • Nu încercați atât de mult. Sau cel puțin să arate că nu încercați atât de mult. Oferă impresia că sunteți atât de neted, puteți obține doriți ca vreți fără a încerca nici măcar.
    • Dacă vă bucurați foarte mult, mușcați-vă buza, puteți să vă împiedicați în discursul dvs. sau sunt în general nervoși, încercați sentiment misto. Este greu de monitorizat sau de a opri micșorale nervoase, corpul nostru, suntem nervoși, așa că cel mai bun mod de a merge este din interior. Simțiți-vă rece și limbajul corpului va urma.
    • Fi puțin răzvrătit. Uneori, o mică regulă de rupere sau de risc este foarte cool și vă face să apară puternic. Dar nu face nimic ilegal!
  • Imaginea intitulată devine fierbinte Pasul 15
    2. Joacă-ți recursul sexual. Există multe modalități de a fi sexy și arătați sexy. Încerca:
  • Purtând roșu. Au existat numeroase studii că culoarea roșie este cea mai sexy culoare. Ceva în creierul nostru uman este foarte atras de culoare.
  • Zâmbitor. Privind fericit și abordabil este foarte sexy. Astfel încât bliț acele alburi perle!
  • Efectuarea unui contact cu ochii puternici. Aceasta este o mișcare foarte încrezătoare care atrage oamenii. Împerecheați-o cu un zâmbet sau un aspect flirtatic pentru a amplifica sexul.
  • Flirt. Este o modalitate sexy și distractivă de a comunica cu cineva care vă interesează. SubTly atrage atenția asupra corpului sau vă tachinează ținta cu aspect flirtatic sau complimente îndrăznețe.
  • Imaginea intitulată devine fierbinte Pasul 16
    3. Fii umil. Cel mai rău lucru pe care îl poți face este să-l bați despre cât de fierbinte ești. Modestia și a fi milostiv pentru alții sunt calități atractive. Cei mai încrezători sunt cei care sunt capabili să-și construiască pe alții.
  • Dați complimente. Dacă doriți să atrageți atenția cuiva, să le plătiți un adevărat compliment.
  • Nu vă lăudați și priviți-vă pe ceilalți. Atenția care vine cu a fi fierbinte se poate dezvolta cu ușurință într-un ego mare. Prietenii, familia și alte persoane vor fi dezactivate de cineva care trebuie să dovedească în mod constant că sunt fierbinți sau crede prea mult de ei înșiși.
  • sfaturi

    În cele din urmă, găsiți propria definiție a fierbinte. Există o concepție greșită comună "Fierbinte" mijloace "Sexy" și fiind "sexy" înseamnă purtarea de haine sau arătând o mulțime de piele. Cu toate acestea, fierbinte poate însemna o varietate de lucruri. La unii, arătați cald stimulează stima de sine și încrederea. La alții, fiind cald înseamnă a fi atractiv sexual. Nu există nici o modalitate greșită sau corectă de a fi fierbinte.
  • Purtați haine, vă simțiți confortabil. S-ar putea să fiți tentați să purtați ceva ce credeți că este fierbinte, dar nu este confortabil pe tine. Nu ignorați disconfortul dvs., ci mai degrabă, compromiteți sau lucrați până la asta.
  • Nu vă ștergeți prietenii pentru că credeți că sunteți prea cald pentru ei. Fiind fierbinte nu înseamnă că ești mai bun decât oricine altcineva.
  • A deveni fierbinte ar trebui să fie un obiectiv plăcut. Nu încercați prea mult să arătați fierbinte dacă nu se potrivește cu cine sunteți. Oamenii pot fi atractivi în moduri diferite. Nu este nimic în neregulă cu a fi drăguț, sau frumos,
  • Fi cine esti. Privind fierbinte nu înseamnă că încerci să fii altcineva. Tocmai ai devenit o versiune mai fierbinte, mai încrezătoare a dvs.
  • Avertizări

    Este posibil să primiți avansuri sexuale nedorite sau periculoase. Dar amintiți-vă că nu este vina ta! Fiind fierbinte nu acordă permisiunea altora să abuzeze verbal sau sexual. Nu ar trebui să fiți învinuit că ați abuzat doar din cauza modului în care arăți.
  • Când se dezvoltă o atitudine sexy, nu ieși din control. Nu vrei să fii prea ciudat sau prea mare.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar