Cum să fii un prieten frumos

Toată lumea se bucură să aibă prieteni. Dacă aveți un bun prieten în viața voastră, probabil că doriți să mențineți o relație solidă cu acea persoană. S-ar putea să vă întrebați ce trebuie să faceți pentru a fi un prieten frumos. Pentru a fi un partener de înaltă calitate, sprijiniți-vă prietenul în vremuri bune și rele. Petreceți timp cu prietenul dvs. în mod regulat și țineți cont de contact chiar la o distanță. În cele din urmă, lucrați la bune abilități de comunicare pentru a evita luptele și neînțelegerile.

Pași

Partea 1 din 3:
Sprijinirea prietenului tăuObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
  1. Imagine intitulată Fii un prieten frumos pas 1
1. Fii fericit pentru realizările prietenului tău. Dacă doriți să fiți un prieten de susținere, unul dintre cele mai importante lucruri pe care le puteți face este să fiți fericiți pentru realizările prietenului dvs. Lucrați pe a fi cel mai mare fan al prietenului tău. Aplaudă realizările sale și încearcă să nu se simtă gelos.
  • Gelozia poate face adesea dificilă sărbătorirea succesului unei alte persoane, chiar și pe cineva pe care îl considerați prieten. Cu toate acestea, este foarte important să vă puteți mări prietenul. Oamenii doresc să fie în jurul unor oameni pozitivi care îi fac să se simtă bine despre ei înșiși. Chiar dacă simțiți un twang de invidie, încercați să împingeți peste acel sentiment și să oferiți un sincer, "Felicitări." Te vei simți mai bine dacă o faci. Veți găsi că este mult mai puțin obositoare pentru a fi fericit pentru o altă persoană decât să-i găsești gelozia.
  • Nu vă felicitați doar pe prietenul dvs. pe realizări sau repere mari. De asemenea, ar trebui să vă complimentați prietenul pe lucruri mici pe care le face pe care îl apreciați. Amintește-ți prietenului tău cu calitățile sale bune. De exemplu, spune ceva, "Îmi place cum mereu zâmbește" sau "Apreciez cum îți amintești mereu ziua de naștere a tuturor."
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 2
    2. Ascultați când prietenul tău are nevoie. Ascultarea este fundamentul unei prietenii de calitate. Dacă știi că prietenul tău are o zi proastă, oferta de a vă lăsa prietenul vent. Nu trebuie să oferiți soluții sau chiar sfaturi. Pur și simplu permiteți prietenului dvs. să-și exprime sentimentele fără judecată.
  • Dacă nu sunteți sigur ce să spuneți când ascultați, încercați să ascultați activ. Acest lucru vă va permite prietenului dvs. să se simtă mai deschis, exprimându-și el însăși. Puteți reitera ceea ce spune prietenul tău după ce el sau ea termină vorbind, încurajându-i pe prietenul tău să elaboreze dacă este necesar. De exemplu, spune ceva, "Te simți foarte stresat de modul în care sa comportat fratele tău când a venit să viziteze?"
  • Țineți minte că, în timp ce ascultarea este importantă, nu doriți să ajungeți într-o prietenie unilaterală. Dacă vă simțiți că prietenul dvs. vă cere să ascultați, dar nu este niciodată acolo pentru dvs. în schimb, poate doriți să reevaluați prietenia. Fiind un prieten frumos este important, dar nu doriți să ajungeți într-o situație în care cineva profită de natura bună. Dacă asculți prietenul tău, așteptați-l să vă asculte când aveți nevoie.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos pas 3
    3. Amintiți-vă evenimentele importante. Lucrurile mici ajută la construirea fundației unei prietenii puternice. Faceți efortul de a-și aminti evenimentele importante din viața prietenului dvs., cum ar fi zile de naștere, aniversări și multe altele.
  • Întoarce-ți întotdeauna ziua de naștere a prietenului tău. Acesta poate ajuta la scrierea unui memento în telefonul dvs. inteligent. Nu trebuie neapărat să treceți peste bord cu un cadou mare în fiecare an. Cu toate acestea, prietenul dvs. poate aprecia un apel telefonic frumos sau un card.
  • Prietenul tău are alte evenimente de viață mari, care sunt importante? Chiar și evenimentele trist sunt în valoare de amintire. De exemplu, dacă prietenul tău a pierdut un iubit, aniversarea morții poate fi dificilă. Încercați să păstrați acest lucru în minte, și să trageți prietenul dvs. un text care să-i lase să știe că există dacă el sau ea trebuie să vorbească.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 4
    4. Au loialitate. Loialitatea este un aspect foarte important al unei prietenii puternice. Gelozia, invidia, amărăciunea și neîncrederea sunt toate emoțiile negative decât pot afecta capacitatea dvs. de a fi loiali. Încercați să cresc dincolo de aceste sentimente și să se străduiască pentru loialitate de bază.
  • Evitați să vorbiți despre prietenul tău în spatele lui. Chiar dacă sunteți supărat sau supărat despre ceva prietenul dvs., evitați ventându-vă frustrările altora. În schimb, încercați să o scrieți și mai târziu, când sunteți mai calm, vorbind cu prietenul dvs. direct despre orice probleme.
  • Poate fi greu să facă față emoțiilor negative care pot afecta negativ loialitatea. Cu toate acestea, încercați să țineți cont de avantajele de a lucra peste aceste emoții. Ceea ce este mai important pe termen lung? Momentan satiating sentimente de gelozie de gunoi vorbind prietenul tău sau construirea unei legături puternice pe tot parcursul vieții?
  • Un avertisment este că loialitatea, cum ar fi ascultarea, are limitările sale. În timp ce ar trebui să fii loial prietenului tău și să-ți susții deciziile, nu trebuie să fii loial orbește unei persoane care se comportă prost. Dacă, de exemplu, prietenul tău a rănit sentimentele unui prieten reciproc, nu sari imediat la apărarea prietenului tău. Este important să vă spuneți prietenului în față dacă comportamentul său a trecut o linie pentru dvs. sau o altă persoană.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 5
    5. Practicați regula de aur. Regula de aur afirmă că trebuie să tratați pe alții așa cum doriți să fiți tratați. Când interacționați cu prietenii, întrerupeți și gândiți-vă la acțiunile dvs. Dacă vă simțiți ca și cum nu vă tratați bine prietenul, luați în considerare modul în care vă simțiți dacă ați fi tratat în acest mod. Dacă nu ați aprecia tipul de tratament, sunteți declanșați, ar trebui să încetați să vă tratați prietenul în acest fel.
  • Partea 2 din 3:
    Petrecând timp cu prietenul tăuObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 6
    1. Să se angajeze în interese comune. Adesea, prieteniile sunt construite în jurul intereselor comune. Dacă există ceva care vă atrage și prietenul dvs. împreună pentru a începe, revenind la acest interes comun vă poate ajuta să vă întăriți legătura.
    • De exemplu, dacă tu și prietenul tău s-au întâlnit la un club de carte, încercați să acceptați aceeași carte. Vă puteți întâlni o dată pe săptămână pentru a discuta despre carte. Prietenul dvs. vă va iubi că aveți acolo pentru a împărtăși această experiență.
    • De asemenea, puteți urmări interesele partajate împreună. De exemplu, dacă tu și prietenul tău s-au întâlnit la colegiu într-o clasă spaniolă, luați în considerare participarea la un club spaniol împreună. Puteți contribui la construirea abilităților dvs. de limbă ca o pereche.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 7
    2. Faceți prietenie o prioritate. Odată cu trecerea timpului, prietenia poate cădea uneori la marginea drumului. Școală, muncă, relații romantice și alte angajamente pot pune o presiune pe o prietenie. Cu toate acestea, dacă doriți să fiți un prieten frumos, lucrați la prioritizarea prieteniilor din viața voastră.
  • În mod realist, pe măsură ce viața devine mai ocupată și mai bună, nu veți putea să vă vedeți prietenii în fiecare zi sau chiar în fiecare săptămână. Cu toate acestea, faceți un efort pentru a reuni în mod regulat. Poate ajuta la întâlnirea regulată a timpului. De exemplu, puteți fi de acord să luați cina împreună în prima zi de marți a fiecărei luni.
  • Un lucru de a ține minte este că nu ar trebui să prioritizați pe cineva care nu vă prioritizează. Nu vrei să ajungi într-o prietenie unilaterală. Dacă sunteți întotdeauna cea care se întinde și făcând planuri cu o anumită persoană, este posibil să fiți mai bine dezactivați contactul. Puteți lucra la a fi un bun prieten pentru cineva care vă apreciază prezența.
  • Chiar dacă timpul este o problemă, puteți găsi în continuare modalități de a ajunge. Mulți oameni găsesc că pot rămâne în contact prin intermediul social media atunci când viața devine hectică. Puteți, de asemenea, să faceți un punct de a apela un prieten pentru a discuta o dată în timp de timp dacă sunteți prea ocupat să ieșiți în mod regulat.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 8
    3. Râde împreună. Oamenii tind să se lege când râd împreună. Prietenul tău se va bucura de compania dvs. mai mult dacă voi doi râde întotdeauna. Încearcă să faci râsete o prioritate când tu hangout.
  • Urmăriți filmele amuzante împreună sau mergeți la cluburile de comedie.
  • Se face reciproc. Nu vă fie frică să fiți puțin proastă sau ridicolă. Un prieten adevărat nu te va judeca pentru a-ți aduce partea imaturică.
  • În timp ce râsul este important, încercați să nu râdeți în detrimentul altora. Nu doriți să construiți o prietenie pe dispreț sau animozitate reciprocă. O persoană care dispus să râdă și să judece pe alții, probabil că nu va fi un prieten frumos pentru tine în schimb.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 9
    4. Păstrați în contact pe distanțe lungi. Din păcate, distanța poate păstra uneori prieteni buni. În acest caz, ar trebui să depuneți eforturi pentru a păstra contactul. Dacă prietenul tău se îndepărtează pentru școală sau muncă, apel sau skype regulat. Puteți face un plan de a apela în fiecare altă zi de joi, de exemplu. Puteți, de asemenea, să vă străduiți să rămâneți în legătură cu prietenul dvs. prin diverse puncte de vânzare sociale, cum ar fi Facebook și Twitter.
  • Partea 3 din 3:
    Comunicând cu prietenul dvsObosit de anunțuri? Upgrade la Pro
    1. Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 10
    1. Evitați să dați sfaturi. S-ar putea să simți că este frumos înseamnă că întotdeauna spune prietenului tău cum să-și repare problemele. Cu toate acestea, acest lucru poate face ca prietenia să se simtă dezechilibrată. Ești întotdeauna cea cu răspunsurile, în timp ce prietenul tău este întotdeauna cel cu problemele. Nu numai acest lucru, când prietenul tău se deschide până la tine, el sau ea nu poate întotdeauna să caute sfaturi. Uneori, oamenii doresc doar să aeriseze și nu doresc îndrumare.
    • Pur și simplu permiteți-vă prietenului dvs. să vorbească. Afișați că ascultați prin oferirea de indicii non-verbale, cum ar fi zâmbind și dădu din cap, pentru a transmite acordați atenție. Reiterați ceea ce spune ea cu ocazia pentru a vă asigura că ați înțeles complet.
    • Ar trebui, de asemenea, să ajuți prietenul tău să bea idei de pe tine. Puneți întrebări ca, "Ce credeți că veți face?" sau "Aveți vreo idee cum să continuați?"
    • În cazul în care sunteți cu adevărat îngrijorați de o decizie pe care o face prietenul dvs., este bine să vă exprimați îngrijorarea. Dacă prietenul dvs. are în vedere să facă ceva periculos sau ilegal, de exemplu, nu este o idee proastă de a-și exprima îngrijorarea.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 11
    2. Nu țineți scorul. Un prieten frumos nu face ca oamenii să simtă o datorie. Nu trebuie să țineți lucruri precum cine a dat cel mai bun cadou de ziua de naștere sau care a făcut ultima favoare. Ar trebui să faci lucruri frumoase pentru prietenul tău, deoarece apreciați această persoană, nu ca o modalitate de a obține favoruri în schimb.
  • Oamenii creează adesea bariere minore la prietenie. De exemplu, vă puteți simți ca și cum nu ar trebui să vă invitați prietenul într-o noapte de sâmbătă pentru că ați făcut-o săptămâna trecută. În mintea ta, este rândul prietenului tău. Cu toate acestea, unii oameni nu sunt foarte mari la planuri și preferă să meargă pur și simplu cu ceea ce fac alții. Prietenul tău nu îți datorează o invitație pentru că ai întins unul la el sau ea.
  • Încercați să vă păstrați mintea și prietenul dvs. au puncte forte diferite. S-ar putea să vă simțiți ca și cum sunteți întotdeauna evenimentele de găzduire, de exemplu, dar poate că prietenul dvs. este întotdeauna cel care dispus să aducă cookie-urile și să ajute cu curățarea.
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos Pasul 12
    3. Spune-i prietenului tău când este greșit. Fiind un bun prieten înseamnă că uneori trebuie să dai adevăruri dure. Nu sunteți frumos, permițându-i unui prieten să repete aceleași greșeli. Când vedeți că prietenul dvs. este în greșeală sau pe cale să facă o greșeală, spuneți așa. În timp ce vă puteți simți rău în acest moment, pe termen lung, prietenul dvs. vă va aprecia onestitatea.
  • Nu trebuie să fii rău când îți spui prietenului tău, el sau ea este în greșeală. De fapt, ar trebui să intrați în situația dintr-un loc de iubire. Spune ceva de genul, "Sunt îngrijorat de modul în care vorbești despre alte persoane. Știu că ești o persoană mai bună decât asta și îți doresc să fii mai puțin negativ despre cei care nu sunt în jur."
  • Reiterați că vă pasă de un prieten după ce a spus acelei persoane el sau ea este în greșeală. Spune ceva de genul, "Spun doar ceva pentru că îmi pasă de tine și de acest comportament mă privește."
  • Imagine intitulată Fii un prieten frumos pas 13
    4. Să se ocupe de conflicte într-un mod matur. Conflictul este inevitabil într-o prietenie. Dacă voi doi sunteți aproape, veți ajunge la nervii altora. În caz de conflict, încercați să lucrați în mod matur.
  • Dacă răniți sentimentele unui prieten, vă cereți scuze. Chiar dacă nu ai vrut să spui ceva așa cum a luat prietenul tău, dacă prietenul tău a fost rănit cu adevărat, el sau ea merită "Îmi pare rău."
  • Dacă ești supărat de ceva, a spus prietenul tău, spune-i direct. Nu vorbiți despre prietenul tău din spatele lui. Aceasta nu va rezolva problema și ar putea crea o tensiune suplimentară.
  • sfaturi

    Introduceți-vă prietenii altora. Puteți crea un grup de prieteni distractiv, puternic, ajutând oamenii să se conecteze unul la altul.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar