Cum să fii răcoros

Ați vrut mereu să fiți tipul răcoros, care întotdeauna pare să facă ceea ce trebuie și să curgă prin viață cu ușurință și har? Sau învățați să fiți fetița răcoroasă, care nu pare niciodată stresată sau nervoasă și are un aer de încredere? Dacă vă gândiți la toți oamenii care vă gândiți la fel de cool și colectați, veți găsi că au mai multe caracteristici în comun: toate sunt încrezător, unic, și, în general, pe termenii prietenoși cu toată lumea - nu există niciun motiv pentru care nu puteți fi așa. Nu există într-adevăr nici o definiție universală adevărată a modului de a fi cool, dar aici sunt câteva linii directoare pentru a începe.

Pași

Partea 1 din 3:
Fiind rece
  1. Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 1
1. Nu fi nevoie. Amintiți-vă, persoanele care sunt răcoroase nu sunt nevoiașe sau disperate. În schimb, încercați să rezolvați-vă problemele ori de câte ori puteți. Dacă nu sunteți nevoiași, oamenii vor dori să vă ajute sau vă vor cere ajutorul. Această calitate atrage oamenii. Dessiness este o oprire mare decât dacă ești într-adevăr într-un loc strâns. Acest lucru nu înseamnă că ar trebui să acționați invincibil - doar nu cereți oamenilor pentru ajutor, acționați ca și cum nu puteți fi singuri sau vă așteptați ca alții să vă remedieze problemele.
  • Prieteniile sunt minunate, dar nu se comportă ca și cum veți muri dacă trebuie să petreceți o noapte de vineri singură. Obținerea unui singur timp este mare, de asemenea. Păstrarea dvs. izolată vă poate permite, de asemenea, să vă concentrați asupra dvs. și nu ceea ce gândesc alții, ceea ce este un factor cheie pentru a fi calm.
  • Dacă cineva nu te-a chemat înapoi, pleacă. Nu este nevoie să urmăriți mesaje text enervante. Dați oamenilor spațiul lor și vă vor respecta mult mai mult.
  • Imaginea intitulată Be Cool Pasul 2
    2
    Fii tu însuți. Va fi ceva pe care alți oameni o vor căuta. Ești unic, și nu trebuie să te alături unui clic. Asigurați-vă propriile prietenii. A fi rece este tu Într-un mod de ieșire, chiar dacă sunteți liniștit. Doar amintiți-vă să nu ieșiți ca fiind slabă și agresivă pasivă. Fii sincer cu tine! Nu încercați întotdeauna să fiți ca oricine altcineva prin copierea acțiunilor sau stilului altcuiva. Deși încercarea acestor acte este bine, dacă faceți acest lucru în mod regulat, va veni ca falsă. Nici un bun nu iese din a fi cineva pe care nu-l faci. Viața vie pentru cine sunteți. Nu pierdeți din vedere despre dvs. sau despre moralul tău. Fiind cool nu înseamnă schimbarea cine sunteți, este vorba despre a fi suficient de încrezător pentru a lăsa oamenii să vadă cât de minunat sunteți într-adevăr. Amintiți-vă, un original este întotdeauna mai mult decât o copie. Fii adevărat cu cine ești și nu te devalorizați.
  • Dacă nu lăsați pe oameni să vadă adevăratul dvs., atunci care este punctul? A fi capabil să fii tu însuți și Pentru a vă aprecia oamenii că sunteți cel mai tare lucru dintre toate.
  • Dețineți personalitatea dvs. Obiceiurile tale proaste, lucrurile tale bune, aspectul tău, vocea ta - orice lucru care îți aparține. Dețineți-o și nu vă cereți scuze pentru ceea ce vă aparțineți oricui, chiar dacă este rău sau nu vă place despre dvs. Amintiți-vă că suntem toți oamenii și încercăm să ne acceptăm în ciuda faptului că toate defectele și calitățile pe care le avem, de ce nu vă acceptăm așa cum sunteți cea mai importantă persoană pentru dvs. în lume.Cu toate acestea, nu fiți preaconfidenți, sau veți ieși la fel de prăjit și să se auto-centrate.
  • Scrieți o listă cu toate goluri vă intenționați.Ceea ce te face în mod esențial să te răcești este identitatea ta. Încercați să găsiți talentul - sport, muzică, artă, orice. Oamenii vă vor observa pasiunea și vă vor respecta. De asemenea, puteți învăța noi abilități și întâlniți oameni noi prin încercarea de lucruri noi.
  • Imaginea intitulată Be Cool Pasul 3
    3. Practicați auto-dezvăluirea. Cu cât vă dezvăluiți mai mult cu cât înțelegeți mai bine. Auto-dezvăluirea este atât actul conștient cât și subconștient de a dezvălui mai multe despre alții. Acest lucru poate include, dar nu se limitează la: gânduri, sentimente, aspirații, obiective, eșecuri, succese, temeri, vise, precum și cum ar fi, display și favorite.
  • Auto-dezvăluirea se întâmplă încet. Nu spuneți primei persoane pe care o întâlniți la o petrecere despre viața personală sau lucrurile vor merge rapid spre sud.
  • "Ascunderea informațiilor despre dvs. vă face să arătați super cool." - Sasuke Uchiha
  • Imaginea intitulată Be Cool Pasul 4
    4. Fi prietenos, dar nu excesiv de dornic. Toată lumea iubește pe cineva care iese, dar nimeni nu-i place pe cineva care este prea încântat. Mulți oameni găsesc pe cineva care este supraînător să fie enervant. Încercați să nu vă forțați pe oameni. Zâmbiți și loviți o conversație, dar asigurați-vă că cunoașteți linia dintre prietenos și obsesiv. Când întâlniți o persoană nouă, luați-o ușor, chiar dacă credeți că sunteți prieten de sufletul prietenului.
  • Daca esti de asemenea dornici să stea cu o persoană nouă, atunci ar putea arăta că nu aveți alți prieteni.
  • Poți să dai cuiva un compliment prietenos, dar nu-ți dai seama de persoana despre cât de uimitor este de o jumătate de oră.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 5
    5. Fi un bun conversațional. Toată lumea iubește pe cineva care știe ce să spună la momentul potrivit. Nu domina conversația. Nu aveți nevoie să împărtășiți o poveste similară la fiecare setare. Doar ascultați și comentați pe scurt pe povestea celeilalte persoane. De cele mai multe ori, este mult mai bine să fii un fel de liniște și să analizezi conversația, bucurându-se de umorul prietenilor tăi și de a fi un bun ascultător.
  • Fii un bun ascultator. Încercați să faceți cealaltă persoană să se simtă importantă, dar numai dacă puteți cu adevărat. Falsul entuziasm va apărea doar sarcastic. Când ascultați oameni, nu numai că îi face să se simtă bine despre ei înșiși, ci și despre tine. Dacă sunteți blocat, amintiți-vă de regula de aur.
  • Majoritatea oamenilor vor să vorbească despre ei înșiși. Dacă păstrați conversația concentrată asupra altora, atunci oamenii vor dori să vorbească cu dvs. Așteptați momentul potrivit pentru a face un comentariu.Dacă veniți în mijlocul unui grup liniștit de oameni, este mai bine să luați o abordare Tony Stark.
  • Fii jucăuș! Glumă cu alte persoane. Făcându-vă distracția de oameni este bine atâta timp cât vă cunoașteți limitele. Oamenii diferiți au diferite niveluri de toleranță, deci asigurați-vă că oamenii pe care îi cunoașteți.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 6
    6. Să se abțină de la utilizarea prea multor colocvialisme. Acest lucru vă poate face să apară ca "fals" sau în imposibilitatea de a vă înțelege limba respectată. Vorbiți în mod normal, în mod clar și cu încredere. Dacă simțiți că este necesar să adoptați un registru mai formal și să utilizați cuvinte polisilabice, faceți acest lucru, dar nu treceți peste bord sau veți apărea pretențios. Găsirea echilibrului corect în discursul dvs. este important pentru a vă face să pari inteligenți și oarecum sofisticați în prezența colegilor dvs.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 7
    7. Utilizați umorul. Oamenii cool știu cum să folosească umorul pentru a ușura orice situație. Ei nu se supără și supără și indiferent cât de multe lucruri rele se întâmplă cu ei, ei pot gluma în continuare despre asta. Ei sunt conștienți de emoțiile altora, dar nu lasă emoțiile rele să le afecteze.
  • Cu toate acestea, este la fel de important să nu rețineți emoții puternice. Ar trebui să renunți la lucruri minore în viață, dar dacă treceți într-un timp greu, nu vă fie frică să căutați ajutorul de care aveți nevoie.
  • Aflați cum să faceți a rade la tine.Fiind rece nu înseamnă a fi perfect, și a fi capabil să găsească umor în momentele dvs. de clocsiness și disconfort este semnalul definitor de a fi cool. Oamenii nu numai că vă vor respecta pentru asta, dar vă vor plăcea să fiți umani, la fel ca ei.
  • Puteți fi răcoros și puteți fi prea misto. Oamenii care sunt prea misto să se țină prea serios să râdă de o glumă goofy, evident, dar amuzantă. Nu fi acea persoană.
  • Imaginea intitulată Be Cool Pasul 8
    8
    Vorbeste. Observați oamenii care sunt "misto"- De obicei vorbesc cu încredere și clar, într-un ritm bun. Ei nu vorbesc rapid, să pauze, să zicem Uh, Um..., sau mumble. Ei spun ce înseamnă ei și înseamnă ceea ce spun ei. Fii încrezător În Cuvântul vostru și nu lăsați pe nimeni să încerce să o schimbe. Dacă declarați părerea dvs. și oamenii nu sunt de acord, nu vă faceți griji.
  • Ai spus ce ai simțit și oamenii te vor respecta pentru asta, dacă nu spui că știi că va jigni pe cineva. Cu toate acestea, faceți numărul. Nu vă scoateți opinia doar pentru a fi auziți. Asigurați-vă că este relevant și fiți gata să-l sprijiniți în siguranță.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 9
    9. Tine-ti "misto". Definiția de răcire este calmă, compusă, sub control, nu entuziasmată, indiferentă și adeptului social.De multe ori, oamenii cool sunt cei care nu se încântă de lucruri, care nu trebuie întotdeauna să vorbească, dacă nu au ceva rău de spus. Aflați cum să vă ocupați de oameni. Nu vă supărați sau frustrați. A fi rece este natural. Este ușor de făcut. Fii încrezător.
  • De multe ori, oamenii care străduiesc cel mai greu pentru răcire se bazează pe ei înșiși de asemenea greu. Oameni ca oamenii care nu încearcă, dar sunt încă de succes.Cum funcționează?Unul dintre secretele de a fi cool este că, atunci când cineva este doar între încercarea și nu încercați deloc, lucrurile doar se încadrează.
  • Respiră adânc.Fiind rece este totul despre a fi relaxat și confortabil în orice circumstanță. Nu vă pierdeți răcoarea. Dacă vă simțiți că vă veți pierde temperamentul, izbucniți în lacrimi sau pierdeți controlul în orice mod, respirați adânc și vă scuzați. Stai calm.
  • Imaginea intitulată Fiți răcoarea Pasul 10
    10. Nu utilizați un comportament rău pentru a atrage atenția. Există mulți oameni care ocupă fumatul, băut, agresiune și alte obiceiuri proaste. Cel mai adesea, aceasta provine din armarea negativă. După ce a făcut ceva rău, poate fi o persoană "recompensat" cu atenție. "Nu pot să cred că a făcut asta!", oamenii vor spune. Este ușor să interpretați greșit atenția ca popularitate, chiar dacă este pentru a face ceva greșit. Dacă vrei să fii cool, trebuie să știi limitele tale.
  • Nu trebuie să înlocuiți niciodată atenția negativă pentru a fi foarte răcoroasă. De cele mai multe ori, oamenii care au concursuri de brățară despre bere de rupere și bongare nu se încadrează în categoria de răcire. Dacă un grup de oameni nu vă place pentru cine sunteți și stilul de viață pe care l-ați ales, continuați.
  • Nu faceți droguri.Oamenii reale răceli știu cum să fie răcoros fără influența drogurilor și alcoolului.
  • Nu fumați. Nu te va face să te răcești - te va face să miroase rău. Alți fumători nu vor observa mirosul rău pentru că mirosesc același mod. Când fumezi, vei ieși, cel mai probabil, cu alți fumători, și acest lucru limitează selecția de iubiți și prietene, deoarece majoritatea nefumătorilor urăsc mirosul de fum și nu vor dori să fie în jurul tău. Nu judecați fumătorii - pur și simplu nu luați un obicei pe care îl veți plăti în cele din urmă pe cineva care să vă ajute să renunțați.
  • Evitați argumentarea. Când sunteți cool, vă dați seama că câștigarea unui argument este inutil. Când știi că ai dreptate, tu doar știi asta. Nu aveți nevoie să pierdeți timpul, efortul și energia prin încercarea de a convinge pe cineva care nu a văzut lucrurile pe care le-ați văzut.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 11
    11. Nu te gândi doar la asta - Fă-o. Totul este foarte bine să citiți cărți și bloguri despre auto-îmbunătățire, dar trebuie să ieșiți acolo și să aplicați teoriile care rezonează cu dvs. Fă-o! Este înfricoșător, dar așa, atât de revigorant. Cine știe că cine vă veți întâlni și ce ar putea să vă ofere? (Fun, stimulare intelectuală, o plimbare cu ponei, un loc de muncă ...)
  • Fii o persoană de acțiune, nu o persoană de idei.
  • Desigur, gândindu-se la lucruri înainte de a sări cu arma este o mare trăsătură. Dar gândindu-se la lucruri și apoi să nu faci nimic nu te va duce nicăieri.
  • Partea 2 din 3:
    Gândindu-se rece
    1. Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 12
    1. Amintiți-vă că oamenii sunt egali. Chiar și un grup de oameni este egal cu tine. Dacă vorbești cu un potențial angajator, un grup de donatori bogați, un copil, un străin, președintele Statelor Unite sau un tip sau o fată atractivă, de exemplu, amintiți-vă că nu sunt mai bune decât tine, nici mai rău decât tine sunteți. Acestea ar trebui tratate ca ar trebui să fie tratate. Să fie respectuos față de alți oameni, dar se așteaptă ca ei să vă vadă ca atare.
    • Când cineva este lipsit de respect față de tine, ignorați-i până când le dau seama. Nu ca și cum nu ați auzit antagonistul dvs., dar nu vă luați în considerare în mod obișnuit observațiile. Există un motiv pentru care nu au arătat respectul față de tine sau persoana nu a făcut ceea ce i-ai cerut.
    • Oamenii pot fi nepoliticoși pentru că sunt nemulțumiți, cineva îi rănește recent, ați fost lipsit de respect față de ei sau pentru că nu au învățat niciodată modalitatea corectă de a acționa în jurul oamenilor. Dar știu întotdeauna că este pentru un motiv, fiți dispus să aflați care este motivul este atâta timp cât doriți să vă respecte.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 13
    2. Înțelegeți că unii oameni nu o vor face. În timp ce se simte uimitor pentru a orbi oamenii cu inteligentul tău rapid, uneori veți întâlni pe cineva care tocmai nu te va aduce. Te vor uita la tine quizzic și te vor cere să clarifice ceea ce credeai că a fost o referință de pop-cultură redirecționată. Nu contează. Ceea ce este fascinant despre oameni este că ele sunt atât de diverse.
  • Simțurile umorului variază sălbatic. Dacă primești aspectul gol, fii politicos, scuzați-vă și cronică orice jena mai târziu într-o rutină de comedie de stand-up.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 14
    3. Au credință în prietenii tăi. Există un motiv pentru care stau în jurul tău. Trăsăturile de personalitate pe care le disprețuiți în tine pot fi foarte ciudate pe care le găsesc. Lăsați-i să decidă în loc să prezinte o versiune incompletă a lumii. Dacă vrei să fii cool, atunci trebuie să crezi că oamenii din jurul tău cu adevărat ca tine și găsești relațiile tale semnificative.
  • Amintiți-vă că nu este cool să stea cu oameni care vă faceți gândi sunt cool doar pentru că credeți că vă va face să vă răcoriți de proxy. Viața nu funcționează în acest fel.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 15
    4. Nu vă fie frică să fiți diferit.Fie că înseamnă în picioare pentru tine, apărând pe altcineva sau de interes pentru ceva pe care nimeni altcineva nu o face, cum ar fi să joci un instrument, să încerce să fie diferit și să iasă în evidență. mai tare Oamenii sunt cei care, ocazional, rupeau de maree și fac oamenii să întrebe status quo-ul.Oamenii nesiguri vor deveni, uneori, gelosi de tine.Acești oameni vor încerca să ajungă la tine, în încercarea de a-ți atrage atenția și de a-l da pe ei înșiși.
  • Lucrul important de reținut este să nu zâmbești în slăbiciune - să le ignori. Nu ca și cum nu ați auzit antagonistul dvs., dar nu vă luați în considerare în mod obișnuit observațiile.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 16
    5. Fi conștienți de sine. Există o diferență între a lăsa judecățile oamenilor să vă afecteze Stimă de sine, și fiind conștienți de modul în care vii la alții. Ceea ce faci cu adevărat este să fii conștient de modul în care te uiți din perspectiva unei alte persoane. În ceea ce privește aspectul fizic: Feriți-vă de alimente care se blochează în dinți, respirația urâtă, mirosul corpului, hârtia igienică blocată la pantof, etc. În ceea ce privește calmul - fiți zâmbet, stați / stați drept (vă face să arătați și să vă simțiți mai încrezători), zâmbet generos, fi politicos și considerat, etc.
  • Cu siguranță să fiți conștienți de limba corpului dvs. în orice moment - Analizarea limbii corpului poate fi un instrument util în cunoașterea modului de a vă prezenta.
  • Știind cum ieșiți în timpul școlii, în timpul unui meci de fotbal sau la o petrecere vă poate ajuta să aveți un sentiment de ceea ce vă gândesc oamenii la dvs. și să vă ajustați în consecință acțiunile. Nu înseamnă că trebuie să vă schimbați pentru dvs., dar dacă sunteți la o petrecere, este bine să observați dacă dominați complet o conversație și chiar plictisitor oameni, astfel încât să puteți întoarce puțin.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 17
    6
    Relaxa. Serios. Vă spunând în mod constant că nu sunteți buni la socializare creează anxietăți care vă joacă în mintea voastră data viitoare când discutați cu cineva. Apoi, concentrați-vă pe anxietățile menționate, iar totul devine un ciclu mare de auto-împlinire. Dacă sunteți întotdeauna nervos cu privire la ceea ce poate merge prost într-o situație socială, nu veți putea aprecia lucrurile care merg bine.
  • Dacă sunteți nervos sau anxios, alți oameni vor putea să-i spună și vor alimenta energia voastră nervoasă, creând chiar mai multă anxietate. În schimb, fii calm și face ca oamenii să se simtă ca și cum sunt mai calme în prezența ta și ei vor fi atrași de tine.
  • Este bine să vă sperie unui prieten de încredere dacă aveți nevoie de o dată când aveți o dată. Doar nu primiți o reputație de a fi o persoană care este întotdeauna înfricoșată.
  • Partea 3 din 3:
    A arata bine
    1. Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 18
    1. Prezentați-vă într-un mod pozitiv. Plimbare cu pozitie buna și arata oamenii in ochi. Dacă scăpați sau priviți la picioarele voastre, oamenii nu vor respect tu. Trebuie să te uiți și Simțiți-vă încrezător Pentru a primi respectul de care aveți nevoie. Nu mergeți prea repede fie pentru că se pare că fugiți.
    • Zâmbet. Să fie un zâmbet obișnuit, nerepeitor, cu fiecare rânjet fiind una autentică. Dacă zâmbești când întâlnești pe cineva, stai instantaneu încrezător, prietenos și relaxat. Persoanele de încredere, prietenoase, relaxate, sunt mult mai atrăgătoare decât compadtrele lor.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 19
    2
    Fi potrivit! Fiind potrivit vă va ridica stima de sine și vă va face să vă uitați la lume într-o lumină mai pozitivă. Acest lucru nu înseamnă că aveți nevoie de un pachet de șase pentru a fi răcoros, dar înseamnă că aveți grijă de corpul vostru este cu siguranta cool. Încercați să vă exercitați în mod regulat, mergeți la sala de gimnastică sau jucați un sport și păstrați-vă în formă bună. Mâncați și sănătoși. Având energia care trebuie implicată în multe lucruri este ceva ce nu se naște toată lumea, așa că încercați să lucrați. Veți vedea rezultate dacă lucrați din greu.
  • Știți că nu veți putea niciodată să vă rog pe toată lumea. Încercați din greu, dar nu fiți atât de preocupați de a vă judeca sau a fi judecat de alții. Oamenii au milioane de moduri de a ajunge sub piele. Aflați cum să le vedeți și să deveniți imuni. Fii fericit cu tine și faci ceea ce îți place.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 20
    3. Practicați o bună igienă. Asigurați-vă că vă spălați dinții în fiecare dimineață și în fiecare noapte. Și ori de câte ori poți, chiar și după prânz. Purtați parfumul (dacă sunteți o fată) și spray pe un pic, doar un pic din Köln (dacă ești băiat). Duș în fiecare zi și purta deodorant. De asemenea, utilizați loțiune, astfel încât pielea dvs. nu este crăpătoare și puneți pe un balsam de buze dacă buzele dvs. sunt uscate. Ar trebui să vă spălați fața în fiecare dimineață pentru a păstra proaspăt și pimple liber.
  • Nu trebuie să petreceți ore în fiecare zi pentru a fi răcoros. Dar Hei, 20-30 minute petrecute duș și îngrijire nu te vor ucide.
  • Imaginea intitulată Fii răcoroasă Pasul 21
    4. Proiect limbă corp corp. Dacă doriți să arătați cool, atunci corpul trebuie să proiecteze încrederea în orice moment. Dacă vorbiți cu cineva, faceți contact vizual, folosiți-vă mâinile în gest și stați sau stați cu o poziție bună. Zâmbiți, chiar dacă vă simțiți puțin nervos și nu vă vord cu mâinile sau priviți la podea când vorbiți cu cineva sau nu veți arăta că veți crede ceea ce spuneți.
  • Imaginea intitulată Be Cool Pasul 22
    5. Găsiți propriul stil. Atâta timp cât personalitatea dvs. strălucește, puteți purta tot ce vă place. Băieții au fost cunoscuți Ia prietene Chiar dacă poartă jaturi tot timpul. Unii dintre cei mai dorosi, "Uncool" Băieții sunt cunoscuți pentru a obține prietene, deoarece toată lumea are o percepție diferită a frigului. Aceasta este cu siguranță o afirmare a răcoare.
  • Nu trebuie să urmați tendințele pentru a fi cool - trebuie doar să puteți arăta confortabil și fericit în ceea ce purtați.
  • sfaturi

    Nu uitați să fiți calm și colectați. Acest lucru înseamnă că nu vă depășiți, nu vă supărați cu voce tare și nu fițigățiți.
  • Fii drăguț și nu snotty. Nu faceți reveniri snotty sau nepoliticos la oameni dacă sunt în medie. Fi de ieșire. Lasă-i să-ți audă vocea. Vorbește-te pentru tine și pentru ceilalți.
  • Nu așteptați doar ca cineva să vă ceară să ieșiți. Te așteaptă. Invitați-le. Și fiți pregătiți. Nu le-ați venit și nu puteți găsi nimic de făcut. Este o adevărată oprire pentru prietenul tău și nu vor să se întoarcă din nou.
  • Încercați să vă păstrați întotdeauna părul din față. Când părul este în fața feței tale, s-ar putea simți ca ascunzătorul tău. Pentru a câștiga încredere, trebuie să vă simțiți liber și să vă deschideți. Tuck se îndepărtează în spatele urechii și dacă aveți breton, asigurați-vă că sunt în afara ochilor tăi.
  • Fii cine ești cu adevărat, faci tot ce poți să-i ajuți pe alții și să nu acționezi aspru față de nimeni.
  • Învață să citești oamenii și să fii răbdător când împărtășesc o opinie. Înțelegeți că indiferent ce spui cuiva sau dați sfaturi, adică doar părerea dvs. Ei o acceptă sau o resping, nu este nevoie să le forțezi să înțeleagă. Doar asigurați-vă că știți despre ce vorbești.
  • Nu ratați oportunitățile. Ar putea duce la noi prieteni, noi interese etc.
  • Fiind în zadar în gradul de narcisism este nu misto. Dar, pe de altă parte, magnetismul personal folosește adesea umilință și acceptare / acord, apreciere, de entuziasm sau bucurie reciprocă asupra unui gen de muzică, cum ar fi credința (ca o credință), refuzul de sine și conducerea carismatică.
  • Avertizări

    Unii oameni nu sunt oamenii care ar fi o influență bună asupra dvs. Poti "fi rece" fără a fi parte a celui mai popular grup.
  • Întotdeauna țineți-vă pentru oameni și nu bully alții, pentru că a fi răcoros înseamnă a fi plăcut de toată lumea, inclusiv cei care nu sunt la fel de clasificați din punct de vedere social ca tine însuți.
  • Nu vă temeți răcoarea la a face pe alții să pară necorespunzătoare. Veți face mai mulți dușmani decât prietenii în acest fel. Oamenii nu se vor închina pe cineva care le știe sau le bate tot timpul. Ei vor fi speriat, dar ei nu te vor respecta.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar