Cum să fii mai atractiv pentru bărbați

O mulțime de oameni presupun că fiind atractive este totul despre aspectul fizic, dar studiile arată că personalitatea dvs. este și mai importantă decât modul în care vă uitați când vine vorba de cât de atractiv sunteți. Dacă doriți să fiți mai atractivi pentru bărbați, lăsați-vă cele mai bune trăsături de personalitate să strălucească este un loc bun pentru a începe. Asta nu înseamnă că aspectul tău nu are nimic de-a face cu ea. Dovezile arată că bărbații găsesc anumite calități fizice mai atractive decât altele și există lucruri pe care le puteți face pentru a evidenția cele mai bune caracteristici, astfel încât să atragă atenția mai multă.

Pași

Partea 1 din 4:
Având o personalitate bună
  1. Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 1
1
Fii încrezător. Pentru mulți oameni, fiind încrezător că este mai ușor de spus decât făcut. Fiind încrezător înseamnă să vă simțiți în siguranță în cine sunteți și care sunt abilitățile dvs. Dacă nu sunteți deja încrezător, există modalități de a Construiți-vă stima de sine.
  • De exemplu, dacă vă luptați cu discuții negative de sine (acele voci din capul tău care vă spun că sunteți un ratat, lipsit de valoare, stupid etc.), lucrați la combaterea faptului că cu afirmații pozitive, cum ar fi "eu sunt gânditor" sau "Sunt un prieten bun".
  • Când sunteți încrezător, nu vă bateți pentru a face greșeli și nu vă vorbiți la voi înșivă. Oamenii de încredere sunt capabili să sărbătorească succesul altora fără să se simtă gelos sau rău despre ei înșiși.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 2
    2
    Relaxa Andlive în acest moment. Poate fi dificil să bucură-te de viață Când mintea ta este în trecut sau în viitor. În loc să vă îngrijorați de ceea ce tocmai ați spus sau ce se poate întâmpla în continuare, bucurați-vă de momentul în care vă aflați.
  • Dacă sunteți nervos și nesigur de ce să spuneți, o modalitate excelentă de a vă conecta cu cineva este să le puneți întrebări. În special, cerând cuiva sfaturi despre ceva sau încurajându-i să vorbească despre ei înșiși, este o modalitate foarte bună de a le face ca tine.
  • Dacă sunteți relaxat și concentrat în timpul dvs. cu alții, ei vor avea mai multe șanse să se bucure de compania dvs. și să o caute din nou.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 3
    3. Fi un ascultător activ. Dacă vorbești cu un tip pe care-l place (sau pe oricine, pentru asta), o modalitate Surefire de a le face ca tine (cel puțin, ca prieten) este să le ascultați în mod activ. Ascultarea activă implică următorii pași:
  • Nu întrerupeți sau nu judecați persoana care vorbește.
  • Dogați-vă capul sau dați semne verbale scurte ("da", "mm hmm") care arată că recunoașteți ceea ce spune persoana.
  • Parafrazați ceea ce au spus astfel încât să știe că ați înțeles.
  • Puneți întrebări pentru a semnala că ați acordat atenție și sunteți interesați.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 4
    4. Fi cinstit, dar respectuos. Rezista nevoii de a spune unui tip ce vrea sa auda in loc de ceea ce crezi cu adevarat. Doar asigurați-vă că sunteți respectuos în timp ce vă exprimați opinia. Nu este nevoie să-i insulți ideile.
  • Vrei ca el să te placă pentru cine ești, nu pentru cine crezi că vrea să fii. Ar putea chiar să aprecieze că aveți propriile dvs. idei și curajul să le exprimați.
  • De exemplu, dacă un tip întreabă ce credeți despre un film pe care nu-l plăcea, spuneți ceea ce credeți că în loc să vă prefaceți că vă place doar pentru că credeți că îi plăcea. Dacă nu altceva, va duce la o conversație interesantă.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 5
    5. Împărtășește-ți pasiunile și interesele. Când oamenii vorbesc despre pasiunile lor, este ca și cum ar veni mai mult în viață. Entuziasmul lor poate fi infecțios, făcându-i interesant și distractiv să fie în jur.
  • Când vorbești cu un tip care te interesează, nu-ți fie frică să dezvălui ceva despre ceea ce este important pentru tine.
  • Nu uitați să puneți și întrebări despre interesele sale. Acest lucru îl va arăta că sunteți interesat să îl cunoașteți mai bine și îl puteți ajuta să se simtă mai aproape de tine.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 6
    6. Faceți lucruri care vă îmbogățesc viața. Voluntar pentru o cauză pe care o credeți în învățătura unui instrument muzical - luați cursuri de dans - tren pentru un maraton - sau să vă alăturați unei echipe sportive de agrement. Fiind fericită și împlinită te va face mai atractivă pentru bărbați.
  • În plus, având hobby-uri vă va oferi mai mult să vorbiți și mai multe oportunități de a le lega cu pasiunea dvs., dacă împărtășește oricare dintre interesele dvs. S-ar putea chiar să întâlnești pe cineva prin hobby-urile tale.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 7
    7. Arată că vă pasă. Faceți lucruri mici pentru a-i arăta că sunteți interesat și că vă pasă de el. Dacă sunteți la o petrecere, întrebați-l dacă are nevoie de o băutură sau de niște gustări - dacă ați vorbit recent despre o preocupare a lui, verificați-vă pentru a vedea cum face cu această preocupare.
  • Studiile au arătat că, dacă sunteți iubitoare, de susținere și stabilă, oamenii sunt mult mai probabil să vă considere ca un partener potențial, deci luați oportunități pentru a arăta că sunteți toate aceste lucruri.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 8
    8. Fi cinstit despre cine sunteți. Nenumărate comedii romantice sunt construite în jurul cuiva spunând că sunt cineva care nu sunt, și minciuna lor se suflă în fața lor. Nu fi cineva.
  • Dacă noaptea ta ideală este acasă cu Pizza și Netflix, nu spuneți zdrobiștii că sunteți un animal de petrecere. Va fi obositoare numai pentru tine, și trist când vă despărțiți în mod inevitabil pentru că tot ce vrea să facă este partidul și tot ce doriți să faceți este să vă relaxați.
  • Dacă vă place matematica și doriți să învățați, nu spuneți aventura voastră zdrobi că munca dvs. de vis este un profesor de snowboard la o stațiune.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 9
    9. Nu schimbați cine sunteți pentru oricine altcineva. Poate fi distractiv și chiar sănătos pentru a ieși în afara zonei dvs. de confort - de exemplu, încercând noi hobby-uri sau de a fi mai social - dar întotdeauna asigurați-vă că o faceți cu un sens ferm al cine sunteți și despre ceea ce doriți viaţă. Stați adevărat la credințele și obiectivele voastre.
  • Singurul motiv bun pentru schimbarea cine sunteți este dacă sunteți nemulțumiți de cine sunteți și doriți să vă schimbați astfel încât să fiți mai fericiți cu voi înșivă.
  • Dacă fiți cu un anumit tip cere să fiți pe cineva complet diferit, probabil că nu ar trebui să fiți cu el.
  • Partea 2 din 4:
    Îmbunătățirea atractivității fizice
    1. Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 10
    1. Știți că aspectul fizic este doar o mică parte din atractivitatea dvs. Cercetările arată că, în timp ce elementele fizice joacă un rol-cheie în atracția inițială a unui bărbat față de o femeie, alți factori sunt, de asemenea, importanți. Acestea includ umor, credințe și personalitate.
    • Bărbații, în general, cum ar fi femeile care par tânără și sănătoasă - cu o piele bună, cu caracteristici faciale tinere și cifre de tăiere - pentru că, pe un nivel subconștient, le evaluează ca posibile colegi.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 11
    2
    Recunoaște-ți frumusețea ta. Nu contează ce formă sunteți, ceea ce este culoarea pielii, ce dimensiune sunteți sau cât timp este părul tău: există frumusețe în tine.
  • Studiile arată că alți oameni vă văd cu 20% mai atractiv decât vă vedeți. Prea multe femei se judecă aspru în loc să-și vadă frumusețea proprie.
  • Poate că nu vă conformați cu standardele convenționale de frumusețe, dar cine sunt, oricum? Standardele de frumusețe de astăzi sunt diferite de cele din trecut și vor continua să treacă prin timp.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 12
    3. Găsiți stilul dvs. personal. Stilul tău ar trebui să fie o expresie a personalității tale, mai degrabă decât o copie a versiunii altcuiva a ceea ce este atractiv. Purtați lucruri care se potrivesc bine, se potrivesc tipului corpului dvs. și vă vor face să vă simțiți încrezători.
  • Dacă nu sunteți sigur de ceea ce este stilul dvs., căutați inspirație în icoane de modă și oamenii pe care îi priviți. Este bine să experimentați cu aspect diferit - nu înseamnă că încercați să fiți altcineva, este vorba despre explorarea modului în care vă exprimați.
  • Se joacă cu accesorii, stiluri și culori pe care nu le-ați alege în mod normal. Dacă se simt bine, le purtați - dacă vă fac să vă simțiți că jucați dress-up, continuați să experimentați.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 13
    4. Redați-vă caracteristicile preferate. Există anumite caracteristici pe care le iubiți cu adevărat despre dvs? Poate că este ochii tăi bruni, părul tău uimitor sau bărbia ta frumoasă. Orice ar fi, alți oameni sunt sigur că vor gândi și este atractivă.
  • Găsiți modalități de a face cele mai bune caracteristici ale dvs., alegând anumite haine, accesorii și machiaj care accentuează.
  • De exemplu, dacă aveți ochi întunecați cu adevărat întunecați, purtați cercei de aur de aur ar putea atrage mai multă atenție acestora. Sau, dacă vă iubiți gâtul lung, subțire, ați putea purta topuri de gât V sau obțineți o tunsoare cu lungimea umărului care atrage ochiul la gât.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 14
    5
    Poarta machiaj. Unele studii arată că bărbații găsesc femeile mai atractive atunci când poartă machiaj. Alte studii au arătat că bărbații preferă femeile care poartă mai puțin machiaj (deși sunt corecte, uneori bărbații cred că un aspect natural echivalează fără machiaj).
  • Dacă nu sunteți mare pe machiaj, dar doriți să încercați, puteți începe prin păstrarea unui aspect natural și doar oferindu-vă fața o strălucire sănătoasă. S-ar putea să-l opriți cu o anumită rimel și o luciu natural de buze.
  • În cele din urmă este cel mai important să faci ceea ce te simte bine pentru tine. Dacă nu doriți să purtați machiaj, nu o faceți.
  • Asigurați-vă că ceea ce faceți față și corpului dvs. este ceea ce doriți, de asemenea. Nu schimbați modul în care arătați doar pentru că credeți că un anumit tip se va place mai mult în acest fel.
  • Image denumită mai atractivă pentru bărbați Pasul 15
    6. Utilizați machiaj pentru a vă face să arătați mai tânăr și mai sănătos. O mare parte din ceea ce atrage oamenii la femei este legată de un instinct primar, în care mintea lor vizează anumite caracteristici ca semnalizând o capacitate mai bună de a reproduce. Femei simetrice, tinerești semnalează fertilitatea și sănătatea.
  • Studiile au arătat că bărbații preferă femeile cu fețe asemănătoare copilului - ochi mari, nasuri mici, buze pline și o bărbie mică. Puteți folosi mascara și plumper de buze pentru a vă face ochii să arate largi și buzele tale arată plin.
  • Dacă doriți să mergeți mai departe, încercați să utilizați o pulbere de contur pentru a vă face fața mai tânără și simetrică.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 16
    7. Jucați-vă buzele. Cercetările au arătat că, în medie, bărbații sunt mai atrași de buze pentru femei decât de orice altă parte a corpului. Dacă puneți niște rujuri - rujul în special - buzele dvs. vor fi și mai atractive pentru majoritatea bărbaților.
  • O credință comună este că o mimesie completă, roșie, mimează vasele de sânge în timpul excitării, lider oamenii să se gândească la obținerea intimă.
  • Image denumită mai atractivă pentru bărbați Pasul 17
    8. Fiți atenți la terenul vocii. Studiile au arătat că bărbații găsesc, în general, femeile cu voci mai mari mai atractive decât cele cu voci mai mici.
  • În cele din urmă trebuie să fii tu însuți. Oamenii vor fi cei mai atașați de o femeie încrezătoare care este confortabilă în propria ei piele (și voce), dar este un fapt interesant care merită să știi. (Studiul a arătat, de asemenea, că femeile preferă bărbații cu voci maie.)
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 19
    9. Dă corpului tău o formă de clepsidră. Cercetările arată că, în medie, bărbații sunt cel mai atras de figurile din Hourglass - o talie mică și șolduri mai mari, care sugerează sănătatea și fertilitatea. Forma clepsidră este cel mai rar tip de corp, așa că nu te bate în sus dacă nu ai în mod natural.
  • Puteți realiza o formă de clepsidră prin exerciții care vă construiesc bumul și șoldurile și strângeți talia - anumite stiluri de îmbrăcăminte - și / sau prin utilizarea unui Cincher de talie, care este, de asemenea, cunoscut sub numele de antrenament taliei.
  • Rețineți că, în unele țări, o flacără mai mare, rotunjită este considerată mai atractivă, deoarece semnifică accesul la alimente și bani.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 20
    10. Stai cu alte fete. Când stai cu un grup de fete, bărbații vor vedea, în general, membrii individuali ai grupului ca fiind mai atractivi decât sunt de fapt.
  • Poate părea contraintuitivă, așa cum ați putea simți că agățați-vă cu fetele care sunt mai frumoase decât vă veți face să pari mai urâți, dar este opusul - veți arăta mai atractiv.
  • Partea 3 din 4:
    Având grijă de tine
    1. Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 21
    1. Fii bland cu tine insuti. Acest lucru este legat de a fi încrezător. S-ar putea să vă străduiți să atrageți un bărbat, dar ceea ce vă va ajuta să faceți acest lucru cel mai mult este să deveniți atractivi în ochii voștri. Aveți grijă de voi: mâncați bine, exercițiul, dormiți destul de somn. Și nu te bate în sus dacă ai o zi liberă sau nu arăți ca un supermodel.
    • Dacă încercați să atrageți un bărbat, va citi probabil tot felul de articol care vă spun ce fel de bărbați și va fi adesea lucruri pe care nu le aveți.
    • Cercetările au demonstrat că personalitatea este mai importantă decât aspectul fizic, motiv pentru care este atât de important să fii fericit și confortabil în pielea ta.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 22
    2. Fă sport regulat. Sfaturi variază în funcție de ceea ce citiți, dar în medie, dacă încercați să rămâneți în formă, ar trebui să încercați să fiți activi cel puțin 30 de minute pe zi, în fiecare zi. Acest lucru ar putea fi ceva la fel de simplu ca să meargă la o plimbare sau să facă trei explozii de 10 minute de exerciții pe tot parcursul zilei.
  • Exercitarea face mai mult decât să vă păstrați corpul sănătos. Vă ține mintea sănătoasă!
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 23
    3. Beți suficientă apă. Împărțiți-vă greutatea corporală (în kilograme) în jumătate: Sunt câte uncie de apă ar trebui să beți o zi. Suma ar putea fi mai mult dacă locuiți într-un climat cald și / sau exercițiu în mod regulat.
  • O femeie de 150 de kilograme ar trebui să bea între 75 și 150 de uncii de apă în fiecare zi, în funcție de nivelul de activitate și de unde locuiește.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 24
    4. Dormi suficient. Studiile au arătat că persoanele care sunt lipsite de somn sunt mai puțin atractive decât atunci când au avut un somn de noapte odihnitor.
  • Este posibil să ascundeți un somn de noapte rău cu un concealer bun. Obțineți una care se potrivește îndeaproape de tipul pielii și îl folosește pentru a acoperi orice cercuri sub-ochi întunecate. Precede-o cu o cremă de ochi dacă aveți nevoie de ajutor cu puffiness.
  • Dacă nu aveți în mod regulat somn, luați în considerare că vă vedeți un medic pentru a vedea ce este problema.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 25
    5. Mâncați sănătoși. Mâncați o mulțime de fructe, legume, cereale integrale și proteine ​​slabe. Evitați consumul de alimente prelucrate și ambalate și prea multă zahăr sau sare. Acest lucru vă va ajuta să vă păstrați greutatea în jos, starea de spirit stabile, iar pielea și părul arată bine.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 26
    6. Țineți pielea sănătoasă. Spălați-vă fața de două ori pe zi cu un detergent realizat pentru tipul de piele (tipurile includ normal, combinație, uleios și sensibil). Urmați acest lucru cu un hidratant bun care conține un SPF.
  • Când ieșiți din duș, aplicați un hidratant de corp pentru a vă menține toată pielea simțită netedă și moale.
  • Image denumită mai atractivă pentru bărbați Pasul 27
    7
    Au un zâmbet mare. Buzele netede, pline și dinții albi, albi, sunt frecvent citați ca fiind atractori cheie pentru bărbați și femei. Beți suficientă apă și hidratează în mod regulat buzele pentru a le menține neted și vă periați în mod regulat dinții.
  • Dumnezei, dinții albi sunt un semn de genetică bună și pe un nivel primar atrage bărbații.
  • Dacă nu aveți dinți albi, nu vă îngrijiți! Este total normal. Dacă dinții dvs. sunt sănătoși, dar doar un pic colorat, curățați-le cu o pastă de dinți de albire sau consultați-vă medicul despre un tratament de albire.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 28
    8. Aveți grijă de părul vostru. Studiile au arătat că părul lung, plin de strălucitor este cel mai atractiv pentru bărbați, deoarece semnifică sănătatea și fertilitatea. În medie, bărbații ratează femeile cu păr lung ca fiind mai atractive decât cele cu păr scurt, chiar dacă au aceleași caracteristici faciale.
  • Mai important decât adaptarea părului (sau orice altceva pentru asta) pentru a obține un tip poartă părul într-o privire care completează forma feței și stilul dvs. personal. Mai presus de toate, trebuie să vă simțiți bine despre cum arăți.
  • Dacă doriți să experimentați părul mai lung, luați în considerare încercările de urmărire a părului, care pot fi achiziționate la saloane și magazine de aprovizionare de frumusețe. Dacă părul dvs. este foarte scurt, ați putea încerca o perucă în schimb.
  • Evitați vopsirea, îndreptarea sau prelucrarea altfel părul, așa cum este frizzy, părul deteriorat este neatractiv.
  • Partea 4 din 4:
    Flirtează cu bărbații
    1. Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 29
    1. Stați în locuri unde aveți tendința de a avea o mulțime de distracție. Acestea sunt petele în care vă simțiți cel mai lipsit de griji, relaxați și fericiți, făcându-vă să arătați și să vă simțiți mai atractivi.
    • Veți avea, de asemenea, mai multe șanse să întâlniți bărbați care vă împărtășesc interesele și să vă distrați să faceți aceleași lucruri pe care le iubiți.
    • De exemplu, dacă vă place să jucați softball, să vă alăturați unei echipe de softball Co-Ed. Ești la cel mai atractiv când ești relaxat și te distrezi, așa că fii bun la ceea ce faci, dar nu-l luați atât de serios încât te înfurie sau înseamnă!
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 30
    2. A stabili un contact vizual. Aceasta este probabil cea mai eficientă tehnică de flirt acolo. Efectuarea de confidențialitate a contactelor vizuale, arată că sunteți interesat și face ca oamenii să fie slabi în genunchi.
  • O practică obișnuită este să privești ochii și apoi să zâmbească pe scurt înainte de a privi departe. Faceți acest lucru de câteva ori pe o perioadă de 20 de minute, iar dacă este interesat, probabil vă va aborda.
  • Dacă vorbiți deja cu el, faceți contact vizual la puncte speciale în conversație, cum ar fi în timp ce îi dai un compliment. Odată, țineți-i ochii doar puțin mai mult decât normal pentru a sugera că se întâmplă ceva mai profund.
  • Nu stați prea mult timp sau ar putea deveni intensă și ciudată. Păstrați lucrurile subtile la început.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 31
    3
    Zâmbet. Cercetările au arătat că femeile fericite, în special cele zâmbitoare, sunt, în general, mai atractive pentru bărbați. Asigurați-vă că zâmbetul dvs. este sincer, angajându-vă ochii și nu doar gura voastră, care poate fi oprită ca aspect fals.
  • Râdeți dacă spune ceva ce credeți că este amuzant, dar asigurați-vă că nu este forțat.
  • O tehnică foarte puternică de flirt este de a zâmbi și de a face contact cu ochii în același timp.
  • Poți să-ți adaptezi zâmbetul la ocazie - un zâmbet timid scurt pentru a-l interesa, sau poate un zâmbet răutăcios mai mult odată ce vorbești deja, să-l lași să știi că ești interesat prea.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 32
    4. Începe o conversație. Nu trebuie să-l aștepți să facă vorbind. Dacă sunteți interesat de cineva, introduceți-vă și loviți o conversație prietenoasă, astfel încât să vă cunoașteți unul pe celălalt.
  • Asigurați-vă că păstrați lucrurile ușoare. Dacă tocmai ați văzut un film sau un concert, vorbiți despre asta. Dacă împărțiți o clasă, întrebați cum se bucură de ea.
  • Pe măsură ce conversezi, vezi dacă îți poți măsura interesul. Dacă returnează contactul cu ochii, vă pune întrebări și pare angajat, mențineți conversația și vedeți unde merge lucrurile.
  • Dacă nu pare interesat, nu-l împingeți. Doar spune-i că era frumos să-l întâlnesc, scuza politicos și să începi să vorbești cu un prieten sau cu altcineva.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 33
    5. Complimentați-l. O modalitate sigură de a arăta unui tip care este interesat și de a-l face mai interesat de tine este să-l complimentezi. Studiile au arătat că chiar și complimentele nesincerte pot fi eficiente, dar este să fiți sincer în complimentele dvs.
  • Dacă arată bine într-o cămașă specifică, spune-i. Dacă își schimbă părul, spuneți-i că ați observat și că vă place. Complimentele nu numai că l-au făcut să se simtă bine - o vor sugera că vă place el.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 34
    6. Luați conversația la nivelul următor. Dacă conversația merge foarte bine și se pare că este reciproc, puteți cere numărul său. Nu trebuie să-l aștepți pentru a face prima mișcare.
  • Programați data pentru câteva zile mai târziu, astfel încât amândoi aveți ceva timp să vă gândiți și să vă pregătiți.
  • Dacă nu sunteți destul de gata să mergeți la întâlnire, ați putea obține numărul său sau să-i dați a ta.
  • Imaginea intitulată este mai atractivă pentru bărbați Pasul 35
    7. Oglindă limbajul corpului. Nu fi evident despre asta, dar reflectați pozițiile și mișcările pe care un om o ia atunci când vorbește cu tine. Oglindirea acțiunilor sale trimite un mesaj subconștient că vă place el și îl va face mai probabil să vă placă înapoi.
  • De exemplu, dacă își conduce mâna prin păr, așteptați un minut sau două, apoi faceți același lucru, cu cealaltă mână totuși. Asigurați-vă că pare neintenționat. Nu vrei să pari ca un copier înfiorător (pe care-l faci!).
  • sfaturi

    Păstrați telefonul în tăcere și în pungă / buzunar când sunteți la o întâlnire. Dacă verificați mesaje, căutați fotografii amuzante și instagram-Ming masa dvs., data dvs. va începe să se întrebe dacă chiar îl doriți acolo.
  • Gross, dar adevărat: dacă căutați doar o scurtă întâlnire romantică bazată pe atractivitatea fizică, un studiu a arătat că bărbații sunt mai atrași de femeile care par a fi imature, prost sau beți. Opusul este adevărat pentru bărbații care caută parteneri pe termen lung, unde Smarts sporește atracția.
  • Mulți bărbați au dorit ca o femeie pe care o cunosc și au încredere în cineva care poate fi mai tradițional (și astfel inițial) atractiv.
  • Fii tu însuți dacă nu va observa că ești diferit în jurul lui și el o va întreba.Încercați să jucați cu el și efortul de a fi în jurul lui.
  • Avertizări

    Nu deveniți pe cineva pe care nu sunteți doar să obțineți un tip. Se spune că de multe ori ar fi putut pierde sensul pentru dvs., dar este adevărat: cel mai important lucru pe care îl puteți face pentru a vă face mai atractiv este să credeți că sunteți atractivi. Fiți încrezători și știți că sunteți frumos în interior și în afara.
  • Nu vă așteptați ca toți oamenii să trăiască până la stereotip - de exemplu, care doresc femeile tinerețe cu figuri mici, de hârtie și voci mari. Studiile care sugerează aceste variabile trebuie să funcționeze pe medii și, ca urmare, nu vă pot spune cu precizie ceea ce va fi fiecare om.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar