Cum se creează un anunț dorit

Ajutați ca publicitatea dorită să fie utilizată pentru a solicita ajutor angajat sau angajați noi. Acest tip de publicitate se desfășoară în mod obișnuit în secțiunea Anunțuri de ziare și publicații, precum și pe site-urile de anunțuri pe Internet. Deoarece ajutați anunțurile dorite sunt adesea înconjurate de alte anunțuri concurente, este important să elaborați anunțuri într-un mod care să atragă cititorii și să încurajeze pe cei care sunt calificați să se întrebe mai departe în poziția fiind anunțată. Prin urmare, o publicitate dorită ar trebui să încorporeze anumite caracteristici. Urmați aceste orientări pentru a crea un anunț dorit.

Pași

Sample Ajutați anunțurile dorite

Ajutor de probă dorit AD

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Ajutați șablonul dorit

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Exemplu Craigslist Locuri de muncă

Suport WikiHow și Deblocați toate probele.

Metoda 1 din 1:
Crearea unui ajutor dorit
  1. Imagine intitulată Creați un ajutor dorit Pasul 1
1. Începeți cu un titlu de atracție. Utilizați verbele de limbă pozitivă și orientate spre acțiune și includeți detalii specifice despre poziția și angajatorul. De exemplu, un ajutor de ajutor dorit de citire, "Secretarul necesar pentru Biroul de Realty," ar putea fi reformulate mai eficient în acest mod: "Asistentul executiv dinamic necesar pentru organizarea, gestionarea și supravegherea procedurilor de birou pentru firma imobiliară ocupată, uptown."
  • Imagine intitulată Creați un ajutor dorit Pasul 2
    2. Furnizați elementele de bază. Înainte de a intra în aspectele mai creative ale scrierii ajutorului dorit, este important să oferiți cititorilor câteva informații de bază care le vor oferi o idee preliminară despre ceea ce este vorba despre:
  • Dați numele și locația companiei.
  • Listează titlul postului, împreună cu specificul, cum ar fi nivelul de muncă, full / part time, schimb temporar / permanent, noapte / zi, gama salarială, data de cerere și data necesar pentru a începe.
  • Un exemplu de ajutor adecvat de ajutor dorit ar fi, "ABC Corporation, situat în capitala capitală, solicită în prezent un specialist cu normă întreagă, pentru a-și asuma schimbarea de noapte pe bază de contract temporar. Salariul este competitiv de piață și proporțional cu experiența. Cererile trebuie depuse până la 1 martie, deoarece această poziție este de așteptat să înceapă pe 1 aprilie și să ruleze pentru un total de 6 luni."
  • Imagine intitulată Creați un ajutor dorit Pasul 3
    3. Rezumați ceea ce căutați într-un angajat.
  • Calificările includ orice expertiză care poate fi necesară pentru locul de muncă, cum ar fi cunoștințele de programare a calculatorului, familiaritatea cu echipamentul specializat, competența într-un anumit set de calificări și o înțelegere a terminologiei legate de locul de muncă. De exemplu, lista dvs. de ajutor doriți ca lista de calificări pentru anunțuri să fie citită, "Trebuie să știți cum să utilizați software de bază de contabilitate, capabil să utilizați o cheie de 10% cu o precizie de 100% și familiarizați cu termeni de facturare / codificare."
  • Listează orice cerințe formale de formare. Ajutați anunțurile dorite să includă detalii despre educația colegiului și / sau cursurile de certificare speciale care se aplică poziției.
  • Să fie specific cu privire la tipul de experiență pe care o căutați în potențialii angajați. În plus față de orientările privind ocuparea forței de muncă, includ, de asemenea, cerințele de experiență generalizate. De exemplu, puteți spune, "Candidații ar trebui să aibă cel puțin 2 ani de experiență practică care lucrează în industrie și ar trebui să poată dovedi o experiență concentrată în domeniile serviciului clienți, recrutare și instruire."
  • Imagine intitulată Creați un ajutor dorit Pasul 4
    4. Descrieți ceea ce oferiți angajaților. Aceasta este o șansă de a vă vinde și ar trebui să includeți o serie de componente:
  • Spune ceva despre istoria și / sau reputația companiei. De exemplu, puteți include ceva de genul, "Suntem liderul recunoscut în industrie în furnizarea de soluții personalizate și eficiente de marketing, în afaceri din 1977."
  • Expunerea asupra culturii companiei. De exemplu, este posibil să alegeți să indicați politica de conducere deschisă, atmosfera de birou casual sau importanța pe care o plasați în clădirea de echipă.
  • Oferiți detalii despre beneficiile de lucru pentru dvs., cum ar fi oportunitățile de avansare, asigurările, potrivirea, bonusurile și stimulentele de 401K.
  • Includ un standard de renunțare la un angajator standard de oportunitate de oportunitate.
  • Imagine intitulată Creați un ajutor dorit Pasul 5
    5. Închideți-vă ajutorul dorit AD cu un apel la acțiune.
  • Instruiesc perspectivele interesate cu privire la modul în care, exact, să avanseze cu procesul de aplicare. Poate doriți să fax un CV-ul, trimiteți o scrisoare de interes sau completați o aplicație online.
  • Oferiți cititorilor un nume de contact, număr de telefon și adresa de e-mail.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Personalizați-vă anunțul prin referire la cititori ca "tu," Pentru a da efectul ajutorului dvs. dorit ca anunțul să le vorbească personal.
  • Dacă simțiți că aveți nevoie de ajutor, scrierea Ajutor dorit AD pentru anunțurile tipărite, adresați-vă personalului de publicare pentru asistență, deoarece sunt familiarizați cu anunțurile standard de publicitate și adesea oferă consultanță clienților.
  • Când creați ajutor dorit, este o idee bună să oferiți cititori cu resurse prin care pot urmări mai multe informații despre compania dvs. Acest lucru permite potențialilor candidați să-și evalueze mai precis interesul și adecvarea poziției înainte de a aplica și vă pot salva de la pierderea timpului de evaluare și intervievare a solicitanților care nu sunt potriviți. Furnizarea site-ului companiei dvs., precum și link-uri către articole legate de industrie, este o modalitate bună de a solicita cititorilor în investigații suplimentare.
  • Avertizări

    Evitați utilizarea prea formală a unui ton în ajutorul dvs. dorit publicitatea. Doriți să atrageți cititorii și o modalitate excelentă de a face acest lucru este de a folosi un ton care este unic și reflectorizant al personalității, atmosferei și culturii companiei dvs.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar