Cum de a alege gustări sănătoase

Mâncarea gustări potrivite este o parte importantă a unui stil de viață sănătos. Snacking-ul oferă combustibil și stimulează nivelurile de energie, precum și oferă mici delicii pe tot parcursul zilei! Prin cumpărături inteligente, luând decizii minunate și fiind conștienți de ingrediente, puteți integra cu ușurință gustări sănătoase în viața voastră.

Pași

Partea 1 din 3:
Făcând alegeri nutritive
  1. Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 1
1. Alegeți gustări pe bază de legume. Legumele sunt gustări cu conținut scăzut de calorii, cu conținut scăzut de grăsimi și în mod natural. Ele sunt bogate în fibre și potasiu și vă pot ajuta să vă reduceți riscurile pentru diverse condiții. Încercați mini morcovi, mazăre Snap, bastoane marinate Jicama, proaspete mazăre hummus sau cartofi prăjiți de parmezan.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 2
    2. Alegeți gustări pe bază de fructe. Fruit oferă o opțiune nutritivă de a vă reduce dintele dulci. Ele sunt auto-ambalate, ușor de luat pe-the-duc, și minunat pentru oamenii ocupați. Încercați mere, banane, stafide, piele de fructe (fără zahăr adăugat) sau roșii de struguri.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 3
    3. Alegeți gustări care sunt bogate în proteine. Proteina este o parte esențială a unei diete sănătoase. Funcționează pentru a construi țesuturi, mușchi și oase și încetinește digestia, care vă ține mai multă atenție. Alimentele bogate în proteine ​​includ pește și pui, fasole și leguminoase, nuci, kale și boabe întregi. Încercați iaurt grec cu conținut scăzut de grăsimi sau fără grăsimi cu granola și fructe, ouă fierte, pachetele de unt de arahide Justin, bastoane de brânză, edamame sau bare de proteine ​​cu cereale integrale.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 4
    4. Alegeți gustări care sunt ridicate în fibră. Printre numeroasele beneficii pentru sănătate, gustările pe bază de fibre sunt foarte completate cu cantități mici. Alimentele bogate în fibre includ ovăz, fructe citrice, fasole, orz, făină de grâu integral, cartofi și tărâțe. Încercați piulițele de chickpea condimentate, semințele de dovleac (încă în cochilie), o bară de putere de mită sau o pâine mini-nuci cu deșeuri cu semințe de flax.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 5
    5. Nu excludeți gustările dulci. Sănătos nu înseamnă dulce-free. Dacă vă place desertul, asigurați-vă că încorporați ceva dulce. Câteva idei sănătoase includ barele de fructe muesli, Browns sau Brownie cu trei ingrediente, mușcături de iaurt de mere și baruri de ovăz de căpșuni.
  • Partea 2 din 3:
    Limitând calorii
    1. Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 6
    1. Luați în considerare dimensiunea porțiunii. Prea mult de un lucru bun poate fi dăunător și supraalimentarea oricărui tip de mâncare este nesănătoasă. Alegeți gustări în porțiuni mai mici care împachetează un pumn. Gustări bogate în fibre și proteine ​​sunt mai complete și au mai puține calorii.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 7
    2. Evitați gustările procesate și ambalate. Acestea sunt pline de calorii goale și au o cantitate mare de zahăr și făină rafinată, grăsime și sodiu. Ele pot duce, de asemenea, la câștig de grăsime, diabetul de tip 2, oboseala și dependența de alimente.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 8
    3. Evitați să beți calorii. Soda, sucul și smooturile sunt pline de zahăr. Limitați sau excludeți complet sifon. Efectuați sau cumpărați sucul natural care nu are un zahăr adăugat. Încercați să faceți propriile smântână prin amestecarea ingredientelor sănătoase, cum ar fi afine și spanac, căpșuni, banane și unt de ovăz sau unt de arahide și lapte de migdale.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 9
    4. Se amestecă dulciuri sănătoase cu gustări sănătoase. Bucurați-vă de dulciurile dvs. alături de umplerea și alimentele sănătoase vă reduce consumul total de zahăr. Traseul se amestecă cu chipsuri de m & m sau ciocolată, iaurt sau piulițe acoperite cu ciocolată sau un amestec de boabe cu o stropire de zahăr brun sau miere naturală sunt opțiuni excelente.
  • Partea 3 din 3:
    Cumparaturi pentru gustări
    1. Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 10
    1. Creați o listă de cumpărături. Notați o listă care elimină gustările nesănătoase și încorporează gustări sănătoase pe care doriți să le încercați. Faceți tot posibilul să rămâneți la listă, păstrând, de asemenea, o minte deschisă pentru a încerca lucruri noi.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 11
    2. Fiți pregătiți să cheltuiți mai mulți bani. Adevărul nefericit este că elementele organice, fără zahăr și cu conținut scăzut de grăsimi sunt, în general, mai scumpe. Dacă vă bazați pe fructe și legume proaspete, puteți găsi că faceți cumpărături mai frecvent și trebuie să completați produsele alimentare în cantități mai mari.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 12
    3. Păstrați-vă la marginea exterioară a magazinului alimentar. Acesta este în cazul în care sunt stocate fructe proaspete, legume, produse lactate și boabe proaspete. Azelele interioare transportă alimente prelucrate și ambalate, cum ar fi chips-uri de cartofi, cookie-uri și gustări înghețate.
  • Magazinele de alimente din domeniul sănătății oferă opțiuni sănătoase în întregul magazin. Simțiți-vă liber să rătăciți nelegiuiți!
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 13
    4. Citiți și comparați etichetele. Dacă doriți o gustare ambalată, asigurați-vă că ați citit ingredientele de pe etichetă. O etichetă care susține că are ingrediente naturale nu înseamnă întotdeauna că este o alegere sănătoasă. Un exemplu comun este sucul natural de fructe, care este de fapt ridicat în zahăr.
  • Imagine intitulată Alegeți gustări sănătoase Pasul 14
    5. Evitați achizițiile indulgente. Organic poate fi mai sănătos, dar poate fi în continuare o gustare inutilă și indulgent. Alegerea unui pachet de cookie-uri doar pentru că sunt organice, nu va face nimic pentru a vă îmbunătăți obiceiurile de gustare. Stick cu alegeri sănătoase și pentru a evita achiziționarea de articole pe care le puteți face cu ușurință fără.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă să vă răsplătiți cu o indulgență ocazională. Cu toții trebuie să ne tratăm la ceva special periodic.
  • Lăsați alimentele junk în magazinul alimentar, deoarece este mai ușor să reziste ispitei o dată într-un magazin decât toată săptămâna la domiciliu.
  • Uleiul este grăsime lichidă, dar este un fel de grăsime pe care corpul dvs. are nevoie. Uleiuri organice din măsline, semințe de struguri, nucă de cocos, semințe de susan, migdale, nuci și avocados sunt toate sursele bune de nutrienți.
  • Prinde-te! Ori de câte ori te duci să faci ceva, gândește-te "Aș putea să mănânc ceva mai sănătos?
  • Includeți varietatea în dieta dvs. Schimbați-vă condimentele atât de des și să faceți cumpărături pentru fructe și legume neobișnuite. Uită-te prin cărți de bucate și reviste și încercați rețete noi.
  • Asigurați-vă că mâncați înainte de a pleca pentru magazinul alimentar! Dacă mergeți la cumpărături în timp ce este foame, sunteți mult mai predispuși la cumpărarea de alimente nedorite.
  • Avertizări

    Evitați uleiurile de porumb, semințe de bumbac și canola, deoarece acestea sunt adesea modificate genetic. În plus, uleiul de arahide are un nivel foarte ridicat de reziduuri de pesticide.
  • Să fie atenți la efectele false ale cofeinei. Odată ce ceașcă de dimineață a lui Joe se oprește, s-ar putea să vă simțiți mai mult.
  • Stai departe de orice are sirop de porumb de fructoză mare. Acesta este un zahăr artificial care conține mai multe pericole pentru sănătate. Agave ar trebui să fie, de asemenea, evitată dacă nu doriți fructoză, ca agave, anunțată ca a "sănătos și natural" îndulcitor, are, de asemenea, o cantitate mare de fructoză.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar