Cum să faci un cerc de plutire în gimnastică

Striga de cercuri sunt una dintre cerințele de a fi un nivel 4 în gimnastică. Cercurile pline, de asemenea, arată descurajator, dacă nu ați terminat niciodată unul înainte. Iată cum puteți face un cerc de pas!

Pași

  1. Imaginea intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 1
1. Încălzire. Înainte de a face acest lucru orice în gimnastică (sau altfel, pentru asta), ar trebui să faceți pe deplin întinde corpul tau. Nu vă întindeți corpul complet poate duce la rănire.
  • Imaginea intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 2
    2. Montați bara. Pulovere Lucrați cel mai bine, dar a Kip poate, de asemenea, este suficientă.
  • Imaginea intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 3
    3. Faceți împărtășele. Odată ce montați, luați piciorul dominant (cu mâna dreaptă, cu mâna dreaptă stânga, piciorul stâng) și leagăn-l peste bar. Acum ar trebui să arăți ca și cum faci împărțirea pe bar.
  • Imaginea intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 4
    4. Poziționați-vă corect mâinile. Tu faci nu Vrei ca mâinile să se confrunte cu "redirecţiona," (degetele îndreptate spre covorașe și vă puteți vedea articulațiile) le doriți "înapoi." (Degetele îndreptate în direcția cu care vă confruntați și vă puteți vedea degetul mare.)
  • Imaginea intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 5
    5. Știți ce să faceți dacă nu puteți face tot drumul în jur. Dacă dintr-un anumit motiv, nu puteți reuși în jurul întregului bar, ar trebui să vă legați piciorul frontal (piciorul dominant) pe bar, astfel încât șuierul și piciorul dvs. să fie pe cealaltă parte a barului, în timp ce genunchiul și coapsa sunt pe spumă cea mai apropiată de corpul tău. Acest lucru vă împiedică de la instinct la "sa mergem" Când nu o poți face în jurul barului.
  • Imaginea intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 6
    6. Ridicați picioarele. Ridicând ambele picioare în sus face două lucruri: ți-a propulsat să mergi mai repede (și mai departe), în timp ce vă păziți picioarele de la frecare cu barul, ceea ce face ars foarte inconfortabil
  • Imagine intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 7
    7. Lipiți piciorul frontal afară și înclinați înainte. Nu împingeți încă o dată - aceasta este poziția pe care trebuie să o presupuneți înainte de a începe oficial cercul.
  • Imagine intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 8
    8. Împingeți în jos. Amintiți-vă, dacă nu faceți totul în jur, cârlig piciorul!
  • Imagine intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 9
    9. În ultimul trimestru al cercului, utilizați mușchii brațului. Dacă nu ați făcut asta de mai multe ori și știți exact cât de mult să împingeți în jos, probabil că nu veți avea suficient un impuls pentru a călători pe tot drumul. De aceea este extrem de important să se bazeze pe mușchii dvs. de braț în ultimul trimestru pentru a vă scoate barul.
  • Imaginea intitulată Faceți un cerc de pas în gimnastică Pasul 10
    10. Felicitări! Știi cum să faci un cerc de pas!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Un cerc de pași poate fi de asemenea menționat ca a "Mill Circle," sau posibil chiar a "Moara de vant." Dacă cineva îți spune că faci oricare dintre aceste lucruri, ei cel mai probabil vorbește despre un cerc de pas.
  • Când vă aflați în poziția de la pasul 9, treceți-vă mâinile. Mulți oameni cred că ar trebui să vă strângeți mâinile. Care te va face doar să cadă peste bar!
  • În timp ce faceți cercul de pas, mutați-vă mâinile cu corpul vostru. Nu vă plantați ferm mâinile într-un singur loc sau vă veți stabili pentru rănirea mâinii / încheieturii mâinii.
  • Unii oameni găsesc că pot merge mai repede cu piciorul lor non-dominant. Nu vă fie frică să comutați între ele pentru a găsi exact ce funcționează pentru dvs.
  • Avertizări

    Gimnastica este A foarte Sport periculos, și chiar dacă luați toate măsurile de siguranță posibile, nu sunteți 100% imun la rănire.
  • Mereu Verificați pentru trepsed-by înainte de a încerca acest truc. Nu ați vrea să loviți o persoană aleatorie în cap!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar