Cum să faci pokey hokey

Hokey-Pokey, sau hoke-cokey, cum este, de asemenea, cunoscut în Marea Britanie, este un dans de grup vechi, dar încă popular în multe țări vorbitoare de limbă engleză. Este adesea folosit ca un exercițiu de legare între sugari, copii mici sau rulote tinere, dar poate fi savurat de adulți și de copii de orice vârstă. Tot ce trebuie să faceți este să învățați melodia și să vă însoți mișcările de dans și veți fi pe calea dvs. de a face Pokey Hokey în cel mai scurt timp!

Pași

Partea 1 din 2:
Făcând dansul
  1. Imaginea intitulată face hokey Pook Pasul 1
1. Stați într-un cerc cu ceilalți dansatori. Acest dans este făcut în mod tradițional cu toată lumea stând într-un cerc, cu suficient spațiu între fiecare persoană, astfel încât oamenii să se poată deplasa fără să se bată unul în celălalt. Ar trebui să aveți despre lungimea unui braț între voi și oamenii de pe ambele părți ale dvs.
  • Cu toate acestea, dacă executați dansul pentru o audiență, atunci dansatorii vor fi cu fața în față, în mai multe rânduri eșalonate, dacă este necesar, astfel încât toată lumea să vă poată vedea mișcările.
  • Imaginea intitulată face poarta hokey Poy 2
    2. Puneți piciorul drept în. Ca primele versuri, "Puneți piciorul drept în". Pur și simplu plasați acel picior drept în fața dvs. și lăsați-l să atârne la câțiva centimetri de la podea sau doar să-l îndepărtezi în fața ta și să-ți îndrepte piciorul pe podea. Vă puteți păstra mâinile pe șolduri sau pe părțile dvs. Majoritatea oamenilor le place să cânte cântecul împreună cu mișcările, astfel încât să vă puteți alătura cântuirii! Acest lucru vă poate aduce energia în sus și vă poate aminti ce se mișcă în continuare.
  • Imaginea intitulată face hoy PoKey Pasul 3
    3. Puneți piciorul drept afară. După cum urmează următorul versuri, "Puneți piciorul drept afară." Doar luați acel picior și mutați-l înapoi la poziția de plecare, lângă celălalt picior.
  • Imaginea intitulată face hokey Pook Pasul 4
    4. Puneți piciorul drept și vă agitați totul. Ca următoarele cuvinte, "Puneți piciorul drept și vă agitați totul." Acum, puneți-o din nou pe piciorul drept și scuturați-l înainte și înapoi, în sus și în jos sau totuși doriți să o agitați. Doar asigurați-vă că vă păstrați echilibrul!
  • Imaginea intitulată face hoy PoKey Pasul 5
    5. Faceți-vă pe hokey și vă întoarceți în jur. După cum urmează următorul versuri, "Faci hokey Pokey și te întorci în jur..." Acum, puteți să plasați fiecare braț afară și în sus la părțile dvs. la un unghi de nouăzeci de grade, îndreptați degetele ambelor mâini și vă înfășurați în sus și în jos pe măsură ce vă întoarceți în jur. Acest lucru durează doar câteva secunde, așa că asigurați-vă că ați ținut cu colegii dvs. dansatori!
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 6
    6. Clap la versuri, "Despre asta este vorba!" După ce ați terminat să vă întoarceți, faceți doar o dată sau de două ori la aceste versuri. Pentru o variație, puteți să vă bateți mâinile în jos în genunchi.
  • Felicitări! Ați făcut un ciclu complet al lui Hokey Pokey - acum veți repeta aceleași mișcări cu diferite părți ale corpului, până când cântecul sa terminat.
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 7
    7. Puneți piciorul stâng în. Urmați versurile, "Puneți piciorul stâng în." Acum, puneți-vă piciorul stâng, la câteva metri în fața dvs. Puteți să o îndreptați sau să o lăsați să se deplaseze la câțiva metri deasupra solului - repetați tot ce ați făcut cu piciorul stâng.
  • Imagine intitulată face hokey PoKey Pasul 8
    8. Puneți piciorul stâng afară. Urmați versurile, "Puneți piciorul stâng afară." Acum, mișcați piciorul stâng înapoi în poziția inițială.
  • Imaginea intitulată face pasul hokey PoKey Pasul 9
    9. Puneți piciorul stâng și scuturați-vă totul. Urmați versurile, "Puneți piciorul stâng și vă agitați totul." Acum, puneți-vă piciorul stâng înapoi în fața voastră și scuturați-l cât de mult doriți!
  • Imaginea intitulată face hoy PoKey Pasul 10
    10. Faceți-vă pe hokey și vă întoarceți în jur. Urmați cuvintele, "Faci hokey Pokey și te întorci în jur." Pur și simplu faceți din nou dansul lui Hokey Pokey și întoarceți-vă într-un cerc, astfel încât să vă îndreptați din nou odată ce cuvintele s-au terminat.
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 11
    11. Clap la versuri, "Despre asta este vorba!" După ce ați terminat să vă întoarceți, faceți doar o dată sau de două ori la aceste versuri. Pentru o variație, puteți să vă bateți mâinile în jos în genunchi.
  • Imaginea intitulată face hokey Pook Pasul 12
    12. Puneți mâna dreaptă. Ca primele cuvinte la melodie merge, "Ți-ai pus mâna dreaptă..." Doar dați jos un pic și plasați mâna dreaptă spre centrul cercului sau în fața dvs. Puteți să vă lăsați pe celălalt braț din partea dvs. sau să-l păstrați pe șold, în funcție de ceea ce ați decide dvs. și de grup. Este atat de simplu.
  • Imaginea intitulată face hokey Pook Pasul 13
    13. Pune mâna dreaptă. Când cântecul merge, "Ți-ai pus mâna dreaptă..." Acum, luați mâna dreaptă și puneți-o înapoi la partea dvs. sau în afara dvs. Doar exagerează un gestul un pic. Din nou, păstrați-vă mâna stângă fie pe partea dvs., fie pe șold, în funcție de locul unde a fost înainte.
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 14
    14. Puneți mâna dreaptă. Când cântecul merge, "Ți-ai pus mâna dreaptă..." Doar faceți exact ceea ce ați făcut înainte cu mâna dreaptă.
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 15
    15. Agitați totul. Apoi, cântecul spune, "Și vă agitați totul." Acest lucru înseamnă doar că vă agitați acea mână în sus și în jos, de la o parte la alta sau totuși doriți să o agitați. Puteți obține un pic nebun și într-adevăr scuturați-o în sus și în jos, în funcție de nivelul dvs. de energie!
  • Imaginea intitulată face poarta hokey Pasul 16
    16. Faceți-vă pe hokey și vă întoarceți în jur. Urmați cuvintele, "Faci hokey Pokey și te întorci în jur" și faceți-l pe hokey și întoarceți-l din nou.
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 17
    17. Clap la versuri, "Despre asta este vorba!" După ce ați terminat să vă întoarceți, faceți doar o dată sau de două ori la aceste versuri. Pentru o variație, puteți să vă bateți mâinile în jos în genunchi.
  • Imagine intitulată face hokey PoKey Pasul 18
    18. Puneți mâna stângă înăuntru. Urmați cuvintele, "Puneți mâna stângă înăuntru." Plasați mâna stângă în fața dvs.
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 19
    19. Puneți mâna stângă. Urmați cuvintele, "Puneți mâna stângă." Doar mutați mâna stângă înapoi "în" și fie să-l întoarceți în poziția inițială, fie să o lăsați să se deplaseze deasupra părții stângi.
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 20
    20. Puneți mâna stângă și agitați-o. Urmați cuvintele, "Puneți mâna stângă și vă agitați totul." Pur și simplu așezați acea mână înapoi și agitați-o însă cu care doriți.
  • Imaginea intitulată face hoy PoKey Pasul 21
    21. Faceți-vă pe hokey și vă întoarceți în jur. Urmați cuvintele, "Faci hokey Pokey și te întorci în jur" și faceți-l pe hokey și întoarceți-l din nou.
  • Imagine intitulată face hokey Pook Pasul 22
    22. Clap la versuri, "Despre asta este vorba!" După ce ați terminat să vă întoarceți, faceți doar o dată sau de două ori la aceste versuri. Pentru o variație, puteți să vă bateți mâinile în jos în genunchi.
  • Imagine intitulată face hokey PoKey Pasul 23
    23. Puneți întregul dvs. sine în. Urmați cuvintele, "Puneți întregul tău sine," și fie să sară în jurul unui picior în centrul cercului sau să vă sprijiniți corpul înainte. Aceasta este finală "parte a corpului" că vă veți mișca în timpul lui Hokey Pokey, indiferent de variațiile care pot veni înainte!
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 24
    24. Pune-ți totul. Urmați cuvintele, "Ți-ai pus totul." Acum, doar săriți înapoi la poziția dvs. originală sau vă puteți sprijini în poziția de plecare, în funcție de ceea ce ați făcut "Puneți întregul dvs. sine în."
  • Imagine intitulată face hokey PoKey Pasul 25
    25. Puneți-vă întregul în sine și agitați totul. Urmați cuvintele, "Puneți-vă întregul în sine și vă agitați totul." Doar mișcați corpul în jurul dvs. de la o parte la alta, mișcându-vă mâinile în sus și în jos la părțile voastre. Puteți scădea și ridica corpul, Shimmy, îndreptați-vă degetele sau faceți tot ce ați dori să faceți pentru a face "agitați totul" o dată ultima oară!
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 26
    26. Faceți-vă pe hokey și vă întoarceți în jur. Urmați cuvintele, "Faci hokey Pokey și te întorci în jur" și faceți-l pe hokey și întoarceți-l din nou.
  • Există câteva variații ale sfârșitului acestui dans care repetă cuvintele "Despre asta este vorba" un timp suplimentar pentru o mare finale.
  • Imaginea intitulată face pasul hokey PoKey 27
    27. Clap la versuri, "Despre asta este vorba!" După ce ați terminat să vă întoarceți, faceți doar o dată sau de două ori la aceste versuri. Pentru o variație, puteți să vă bateți mâinile în jos în genunchi. Felicitări - Toți ai făcut totul! Repetați de câte ori doriți, până când distracția se îndepărtează!
  • Partea 2 din 2:
    Mastering Hokey Pokey
    1. Imaginea intitulată face pasul hokey PoKed 28
    1. Aflați cântecul. Dacă chiar vrei să fii expert la Hokey Pokey, atunci ar trebui să știi cântecul înainte de a începe dansul. Acest lucru vă va ajuta să vă orientați cu ceea ce să faceți în continuare cu corpul dvs. și vă va ajuta, de asemenea, să vă distrați mai mult atunci când faceți dansul! Deși cuvintele se schimbă ușor în funcție de locul în care și cu cine le cântați, iată ce ar trebui să știți:
    • Puneți piciorul drept în
      Puneți piciorul drept afară
      Puneți piciorul drept în
      Și vă agitați totul
      Tu faci hokey PoKey
      Și te întorci în jur
      Despre asta este vorba!
      Puneți piciorul stâng în
      Puneți piciorul stâng afară
      Puneți piciorul stâng în
      Și vă agitați totul
      Tu faci hokey PoKey
      Și te întorci în jur
      Despre asta este vorba!
      Ți-ai pus mâna dreaptă
      Ți-ai pus mâna dreaptă
      Ți-ai pus mâna dreaptă
      Și vă agitați totul
      Tu faci hokey PoKey
      Și te întorci în jur
      Despre asta este vorba!
      Puneți mâna stângă înăuntru
      Puneți mâna stângă
      Puneți mâna stângă înăuntru
      Și vă agitați totul
      Tu faci hokey PoKey
      Și te întorci în jur
      Despre asta este vorba!
      Puneți întregul tău sine
      Ți-ai pus totul
      Puneți întregul tău sine
      Și vă agitați totul
      Tu faci hokey PoKey
      Și te întorci în jur
      Despre asta este vorba!
  • Imaginea intitulată face hokey PoKey Pasul 29
    2. Adăugați variații. Deși versiunea aici folosește doar brațele, picioarele și întregul corp, puteți adăuga cât mai multe variații la acest dans, așa cum doriți, atâta timp cât vă terminați cu tot corpul. Odată ce ați terminat brațele și picioarele, puteți adăuga și alte părți ale corpului, cum ar fi punerea nasului, umerilor, genunchilor, coatelor sau chiar fundului în amestec!
  • De asemenea, ar trebui să rețineți că, în unele versiuni ale melodiei, brațele intră înainte de picioare. Totul depinde de tine!
  • În unele versiuni ale melodiei, versurile pentru liniile care spun, "Ți-ai pus partea [corpul]," De fapt, mergeți, "Ți-ai luat partea [corpul]," in schimb.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Există mai multe capace ale piesei, multe cu mișcări diferite exprimate în ea. Deși folosiți, în general, toate părțile corpului enumerate mai sus, este posibil ca unii să nu fie necesari în funcție de versiunea pe care o practicați. Fiți atenți că este posibil să vă adaptați mișcările dacă cântecul pe care îl încheiați dansul este diferit de cel pe care l-ați practicat.
  • Nu uitați să purtați haine adecvate atunci când efectuați un astfel de dans. Și patinează dacă sunteți la patinoarul rolei.
  • Avertizări

    Când efectuați mișcările referitoare la picioare, păstrați-vă echilibrul. Este nevoie de mai mult echilibru decât credeți că vă scuturați piciorul în timp ce vă aflați pe celălalt. De asemenea, aveți grijă să nu loviți. Veți răni numai alți dansatori.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar