Cum să faci o carton cu o singură mână

Dacă sunteți deja confortabil să faceți o cartușă cu două mâini, cu doar un pic de practică, puteți învăța să faceți o carton cu o singură mână.A face o cartiere cu o singură mână poate fi puțin dificilă la început, dar odată ce o ai în jos, este o bucată de tort.Este, de asemenea, o pregătire excelentă pentru a învăța cum să faci cartușe aeriene sau fără mâini.Acest articol vă va învăța două variații ale cartierei cu o singură mână, prima folosind dvs "FAR-ARM," sau mâna opusă ca picior de plumb, și al doilea folosind dvs "lângă braț," sau aceeași mână ca piciorul tău de plumb.

Pași

Metoda 1 din 2:
Făcând un cartuș cu o singură mână cu o singură mână
1. Master Cartușul obișnuit.Asigurați-vă că puteți face un cartuș obișnuit, cu două mâini, într-adevăr, înainte de a vă deplasa la carcasa cu o singură mână.Practicați să faceți cartușe din piciorul drept și stâng, dacă nu amândoi.Acest lucru vă va ajuta să vă îmbunătățiți formularul și să construiți brațul și forța umărului necesar pentru carcasa cu o singură mână.
  • 2. Găsiți o suprafață bună pentru a practica.Probabil că veți cădea de câteva ori pe drum spre a stăpâni carcasa cu o singură mână, deci este o idee bună să practici pe o suprafață moale.Utilizați o gamă de gimnastică dacă aveți unul sau găsiți un patch frumos de iarbă moale într-un parc sau curtea din spate.Asigurați-vă că aveți o mulțime de spațiu, și nu vă veți încălzi în nici un fel de mobilier etc.!
  • 3. Faceți niște cartofi de încălzire.Făcând cartușe regulate, vă va aminti corpului cum ar trebui să se simtă un cartuș.O cartiere cu o singură mână va funcționa exact în același mod, veți elimina o mână.
  • 4. Practicați munca.Acum luați o clipă și practicați piciorul și plasarea de mână pe care o veți folosi pentru a face un cartuș cu o singură mână în mișcare lentă.Acest lucru va fi la fel ca un cartuș cu două mâini, dar puneți-vă brațul apropiat (același braț ca picior de plumb) în spatele spatelui și practicați luarea primului pas normal pe care l-ați luat și apoi plasându-vă brațul în jos terenul 12-18 inci (30.5-45.7 cm) de la piciorul tău de plumb și de a ieși prin.Concentrați-vă pe păstrarea picioarelor și a mâinii într-o linie dreaptă.Faceți acest lucru de câteva ori pentru a vă ajuta să vizualizați ceea ce va fi.
  • Punerea unei linii de bandă pe podea pentru a fi utilizate ca îndrumare vă poate ajuta cu adevărat să vă mențineți cartușele centrate.
  • Cât de departe vă plasați mâna depinde de înălțimea dvs. și cât de repede vă mișcați.Ar putea lua unele experimente pentru a găsi doar distanța potrivită.
  • 5. Intrați în poziție.Alegeți-vă piciorul de plumb ușor de pe pământ și ridicați-vă mâinile în aer ca și cum sunteți pe punctul de a face o cartiere obișnuită.Acum puneți-vă brațul apropiat pe lateral sau în spatele dvs. pentru a vă reaminti că nu îl utilizați (dacă piciorul drept este înainte, puneți-vă mâna dreaptă în spatele dvs.).
  • Dacă vă este frică de cădere, încercați să vă îndoiți puțin brațul, în loc să îl puneți în spatele spatelui. În felul în care vă reamintiți încă să nu puneți mâna jos, ci vă puteți prinde dacă începeți să cădeți.
  • 6. Îndoiți înainte și plantați mâna.Dacă porniți pe piciorul drept, plasați mâna stângă pe pământ.Pentru a vă menține carcasa dreaptă, asigurați-vă că mâna dvs. este plantată perpendicular pe direcția dvs. de călătorie și că degetele se confruntă, îndreptându-se spre piciorul de pornire, nu afară.(Dacă porniți pe piciorul drept, plantați mâna stângă și asigurați-vă că degetele sunt îndreptate spre stânga, nu drept.)
  • 7. Împingeți-vă cu piciorul din spate și loviți picioarele în sus și peste.Cu cât aveți mai mult impulsul pe care îl aveți, cu atât va fi mai ușor cartiere.Încercați să împingeți și să aterizați într-o linie dreaptă.
  • 8. Adăugați un impuls.A face o cartwheel cu o singură mână este mult mai ușoară atunci când aveți o viteză construită, așa că încercați de câteva ori încet pentru a obține mișcarea în jos, apoi adăugați într-o rulare sau aruncătoare, așa cum ați fi cu o carcasă normală.
  • 9. Practică, practică, practică.Păstrați practicarea până când cartușul dvs. se simte și arată bine și ușor.Încercați să conduceți cu piciorul stâng și dreptul dvs. până când ambele se simt naturale.
  • În cazul în care cartwheelul de la distanță pare prea intimidant, încercați să faceți mai întâi cartușele cu o singură mână cu o singură mână. Unii oameni găsesc mult mai ușor să încep cu.
  • Dacă sunteți prea nervos despre căderea pentru a da toate dvs., cereți-i pe cineva să vă spună până când construiți mai multă încredere.
  • Dacă cartușele voastre au tendința de a ieși dintr-o parte sau cealaltă, este posibil să nu aveți mâna poziționată corect sau poate că nu vă lăsați picioarele în sus într-o linie dreaptă.Cereți pe cineva să vă privească și să vă dați sfaturi despre formularul dvs.
  • Metoda 2 din 2:
    A face un cartuș cu o singură mână cu o singură mână
    1. Master Cartușul obișnuit și cartușul cu o singură mână cu o singură mână.Pentru majoritatea oamenilor, acest cartuș, care folosește aceeași mână ca piciorul tău de plumb, este mai puțin stabil și destul de mai dificil decât Cartușul cu o singură mână cu o singură mână.Asigurați-vă că aveți cartonașul obișnuit în jos, și apoi încercați mai întâi cartușul cu o singură mână cu o singură mână înainte de a vă deplasa la acesta.
    • Unii oameni găsesc această versiune a cartierei cu o singură mână mult mai ușoară, chiar depinde.Deci, dacă cartwheelul de la distanță nu funcționează pentru dvs., mergeți mai departe și încercați acest lucru.
  • 2. Găsiți un loc sigur pentru a practica.Veți avea nevoie de multă cameră pentru a practica acest cartuș și, de preferință, o suprafață moale pentru a lucra, ca o sală de gimnastică sau un patch moale de iarbă.
  • 3. Faceți niște cartofi de încălzire.Practicați câteva cărucioare regulate pentru a vă reaminti cum ar trebui să se simtă.Apoi faceți câteva cărucioare cu o singură mână cu o singură mână, dacă le aveți deja în jos.
  • 4. Practicați munca.Acest lucru va fi la fel ca un cartuș cu două mâini, dar veți pune doar mâna de plumb în jos, aproximativ 12-18 inci (30-46 cm) de pe piciorul tău de plumb și apoi treci prin.Concentrați-vă pe păstrarea picioarelor și a mâinii într-o linie dreaptă.Faceți acest lucru încet de câteva ori pentru a vă ajuta să vizualizați ceea ce va fi.
  • Cât de departe vă plasați mâna depinde de înălțimea dvs. și cât de repede vă mișcați.Plasarea mâinilor dvs. pentru acest cartuș ar trebui să fie puțin mai aproape decât a fost pentru versiunea îndepărtată.
  • Așezați o linie de bandă pe podea sau utilizați o linie pe o mată de gimnastică ca ghid pentru a vă menține cartușele centrate.
  • 5. Intrați în poziție pentru a vă face carcasa.Alegeți-vă piciorul de plumb ușor de pe pământ și ridicați-vă mâinile în aer, ca și cum sunteți pe punctul de a face un cartuș obișnuit.Acum îndoiți genunchii și pregătiți-vă să vă plantați mâna înainte pe pământ.Dacă conduceți cu piciorul drept, veți planta mâna dreaptă.
  • 6. Îndoiți înainte și plantați mâna.Pentru a vă menține carcasa dreaptă, asigurați-vă că mâna dvs. este plantată perpendicular pe direcția dvs. de călătorie și că degetele se confruntă, îndreptându-se spre piciorul dvs. opus.Deci, dacă începeți pe piciorul drept, plantați mâna dreaptă, astfel încât degetele să se îndrepte spre stânga.
  • 7. Împingeți-vă cu piciorul din spate și loviți picioarele în sus și peste.Cu cât aveți mai mult impulsul pe care îl aveți, cu atât va fi mai ușor cartiere.Rezista tentației de a pune mâna pe mâna a doua și încercați să împingeți și să aterizați într-o linie dreaptă.
  • 8. Adăugați un impuls.A face o cartwheel cu o singură mână este mult mai ușoară atunci când aveți o viteză construită, așa că încercați de câteva ori încet pentru a obține mișcarea în jos, apoi adăugați într-o rulare sau aruncătoare, așa cum ați fi cu o carcasă normală.
  • 9. Practică, practică, practică.Păstrați practicarea până când cartușul dvs. se simte și arată bine și ușor.Încercați să conduceți cu piciorul stâng și dreptul dvs.Veți fi în mișcare pe antene în cel mai scurt timp!
  • Dacă sunteți foarte nervos în legătură cu căderea, cereți-i pe cineva să vă spună până când construiți mai multă încredere.
  • Dacă cartușele voastre au tendința de a ieși dintr-o parte sau cealaltă, este posibil să nu aveți mâna poziționată corect sau poate că nu vă lăsați picioarele în sus într-o linie dreaptă.Cereți pe cineva să vă privească și să vă dați sfaturi despre formularul dvs.
  • 10. Sparge-o mai departe.Dacă nu vă puteți agita ispitei pentru a vă planta mâna a doua, puteți încerca mai întâi să faceți o carcasă regulată în două etape.Faceți un cartuș normal, dar în loc să puneți ambele mâini în același timp, să vă plantați mâna de plumb, să vă opriți o secundă, apoi să plantați mâna a doua, astfel încât modelul forței de muncă este de mână-mână-picior.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Amintiți-vă că aceasta este o abilitate care ia o mulțime de practici. Fiți răbdători cu dvs!
  • Luați o pauză când începeți să vă obosiți și să vă opriți ziua în care încheieturile dvs. devin dureroase.
  • Este o idee bună să vă încălziți și să vă întindeți înainte de a încerca un cartuș cu o singură mână.
  • Concentrați-vă pe păstrarea strânsă a mușchilor abdominali atunci când faceți cartușe.
  • Încercați să păstrați tempo-ul la fel ca și cum ați fi cu o carcasă obișnuită.
  • Faceți câteva exerciții de braț bun înainte de a încerca acest lucru, astfel încât aveți mai mult impuls.
  • Practicați pe o trambulină dacă vă luptați să efectuați carcasa pe pământ.
  • Asigurați-vă că ați stăpânit și vă simțiți confortabil să faceți o carcasă normală. În cazul în care un începător în a face o manevră cu o singură mână, trebuie să vă păstrați întotdeauna cealaltă mână aproape de terenul pe care îl pierdeți. Și asigurați-vă că aveți o mulțime de spațiu pentru el.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar