Cum sa faci un somn

Un Somersault de bază, cunoscut și ca o rolă înainte, este o abilitate de gimnastică începători. Deși Somersault este destul de simplă, poate fi folosit pentru a simula mai multe abilități provocatoare, cum ar fi Flipul din față, De asemenea, cunoscut sub numele de Somersault din față. Dacă doriți să știți cum să faceți un Somersault, mergeți la pasul 1 pentru a începe.

Pași

Metoda 1 din 2:
A face un somersault de bază
  1. Imaginea intitulată Faceți un pas Somersault 1
1. Găsiți o podea confortabilă.Ar trebui să utilizați un covor confortabil, o podea de sală de gimnastică la școala dvs. de gimnastică sau o podea cu o pernă pentru a face un Somersault. Dacă utilizați o suprafață tare, cum ar fi o podea din lemn, atunci sunteți mai probabil să vă răniți capul și gâtul.
  • 2
    Întinde bine. Ar trebui să vă întindeți înainte de a efectua o abilitate de gimnastică. Pentru Somersault, există câteva părți cheie ale corpului dvs. care ar trebui să fie întinse bine înainte de a începe, așa că nu Strângeți un mușchi sau a te răni pe tine însuți. Iată ce ar trebui să faceți:
  • Stretchul de știucă. Stați jos cu picioarele direct și ajungeți înainte spre gleznele dvs. cu brațele pentru a vă întinde adânc în spatele coapsei și vițeilor, precum și în spate.
  • Glezna Roll. Stați în jos și țineți-vă la locul deasupra gleznei și rotiți-o de câteva ori într-o singură direcție, apoi cealaltă. Repetați cu cealaltă gleznă.
  • Stretch-ul încheieturii mâinii. Du-vă pe mâini și genunchi și puneți-vă mâinile astfel încât degetele să vă îndreptate picioarele, nu departe de ele. Mișcați-vă înapoi și mai ușor cu palmele în jos, apoi întoarceți-vă mâinile, astfel încât palmele să fie în sus în timp ce degetele sunt încă îndreptate spre picioarele voastre.
  • Întinderea gâtului. Mișcați capul de la stânga la dreapta și apoi în sus și în jos ca și cum sunteți din cap. Finalizați întinderea gâtului prin rularea capului în sensul acelor de ceasornic de câteva ori, apoi în sens invers acelor de ceasornic.
  • 3
    Stați cu un corp drept. Stați direct cu mâinile care ajung în sus și cu brațele de urechi. Palmele tale ar trebui să se confrunte, ușor de fiecare parte. Picioarele tale ar trebui să fie aproape împreună și ar trebui să fie o ușoară arc în spate, cu capul îndreptat direct înaintea ta. Aceasta este o poziție clasică de început în gimnastică. Dacă vă simțiți mai confortabil începând de pe teren, totuși, puteți sări peste această poziție de pornire și mutați direct la podea.
  • 4. lasa-te pe vine. Împingeți picioarele și puneți-vă mâinile pe ambele părți ale picioarelor, orientate spre înainte și câțiva centimetri în fața fiecărui picior. Pieptul tău ar trebui să se odihnească pe coapse. În jurul spatelui și puneți-vă capul în jos, astfel încât să vă uitați la butonul dvs. de burtă. Amintiți-vă că capul tău ar trebui nu Atingeți pământul într-un Somersulult - Holding Această poziție vă va ajuta să vă mențineți capul deasupra solului. Vei ateriza de fapt pe partea superioară a spatelui, nu în nici o parte a capului tău.
  • 5. Împingeți-vă prin picioare. Înclinați în timp ce împingeți-vă prin picioarele și picioarele și faceți șoldurile să vină peste cap în timp ce mâinile rămân pe pământ. Brațele și picioarele ar trebui să fie drepte, în timp ce sunt încă puține, în timp ce vă rotiți înainte și aterizați pe spate.
  • 6. Continuați să redirecționați înainte. Amintiți-vă că capul și gâtul dvs. nu ar trebui să atingă niciodată terenul - în timp ce continuați să vă rotiți, partea superioară a spatelui va atinge mai întâi solul pe măsură ce vă rotiți pe restul spatelui înainte de a veni în sus. Pe măsură ce vă rotiți, păstrați-vă umerii drepți și chiar dacă un umăr se mișcă înainte de cealaltă, ați putea răniți și nu veți ateriza Somersault într-o poziție dreaptă. Nici o săritură nu este necesară pentru a face un Somersault - de fapt, acest lucru ar putea provoca vătămări - tot ce aveți nevoie este să se rotească înainte folosind impulsul generat de picioarele tale.
  • A termina ce ai inceput. Picioarele tale ar trebui să fie ascunse pe măsură ce termini Somersault și ar trebui să te arate pe picioare cu brațele direct în fața ta.
  • 7. Ridice în picioare. Pentru a termina Somersault, ar trebui să vă plimbați pe picioare și să vă folosiți impulsul pentru a sta drept în sus, cu brațele tot drumul în sus și corpul tău direct încă o dată.
  • Metoda 2 din 2:
    Încercarea de variații avansate
    1. Încercați un asistent Somersault. Această mișcare avansată este o combinație de a Călătorii și un somersault. Începeți cu picioarele distanțate la umăr, în afară și corpul tău drept. Faceți un depozit și o întrerupere pentru o clipă în timp ce picioarele sunt drepte în aer. Păstrați-vă picioarele împreună, îndoiți brațele și coborâți corpul spre pământ, apoi puneți-vă în bărbie și faceți un somersault. Terminați în poziție în picioare cu mâinile peste cap.
    • Deoarece această mișcare este destul de dificilă, ați putea dori să o încercați cu un spotter primele câteva ori.
    • Fiți foarte atenți la Tuck în bărbie, astfel încât capul dvs. să nu atingă terenul în nici un moment.
  • 2. Face un somersault kip-up. Această mișcare este specială din cauza aterizării, care arată similară cu a Handspring înapoi aterizare. Faceți un somersault obișnuit, dar în loc să vă ridicați, să sari cu ambele picioare într-o poziție în picioare. Va trebui să faceți un rapid Somersault pentru a vă ridica suficient. Utilizați-vă mâinile pentru a vă ajuta să vă propulsați corpul în timp ce săriți, apoi să vă așezați pe picioare și să vă îndreptați corpul cu brațele deasupra capului.
  • 3. Face o scufundare somersault. Dacă doriți cu adevărat să vă impresioneze prietenii, încercați această variație impresionantă pe Somersault de bază. În loc să porniți într-o poziție fixă, alergi și apoi să vă scufundați în rolă. Faceți o scufundare scurtă, ca și cum ați fi scufundat peste un jurnal scăzut. Pământ pe mâini, tuck în cap și lansați imediat într-un somnolat. Mișcați rapid la picioarele dvs. și terminați-vă cu corpul drept și mâinile întinse peste cap.
  • Nu încercați această mișcare până când nu ați stăpânit complet Somersault, Mesaj, Handspring și alte mișcări avansate.
  • Odată ce obțineți atârnă, puteți începe să faceți scufundări mai mari.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Întotdeauna ți-ai pus bărbia, așa că gâtul tău nu se rănește.
  • Găsiți o suprafață mai moale, cum ar fi covorul sau saltea în loc de cele mai grele, cum ar fi podele din lemn. Acest lucru poate ajunge la umerii vânătăi, care pot fi dureroase pentru câteva zile bune.
  • Purtați haine moi și flexibile.
  • Nu purtați o fustă care face somersaults.
  • Trebuie să obțineți viteză Pentru aceasta, deci practicați o trambulină.
  • Aveți o pernă în fața dvs., astfel încât spatele dvs. o atinge când vă rotiți - deci nu-i răniți.
  • Nu aterizați pe partea superioară a spatelui, deoarece ar putea duce la rănire!
  • Avertizări

    Asigurați-vă că nu mâncați sau nu beți prea mult atunci când faceți somaters.
  • Dacă faci prea mulți dintre voi voi a te imbolnavi. S-ar putea să vă îmbolnăviți dacă nu puteți să vă descurcați din nou. Acest lucru nu este recomandat pentru prima dată Somerssaulters.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar