Cum să scoateți pe un perete

Un backflip de pe un perete este o capsală a multor secvențe de acțiune arte marțiale. Trucul arată cool când se face corect și, în ciuda cât de greu ar putea arăta, mulți oameni le găsesc mai ușor de efectuat decât un fundal regulat. Cu unele practici și măsuri de siguranță adecvate, puteți învăța să vă întoarceți pe un perete.

Pași

Partea 1 din 4:
Practicarea înainte de a încerca să desciflați pe un perete
1. Practica face backflips care nu necesită un zid. Rularea la un perete poate face ca backflipul mai mult descurajator chiar dacă peretele vă ajută să vă sporească de pe pământ. S-ar putea să fiți mai confortabil înapoi de pe un perete dacă știți deja cum să backflip în altă parte. Poti incerca Cum să backflip pe o trambulină și Cum sa faci un backflip În primul rând, dacă vă simțiți ca și cum trebuie să construiți până la backflipping de pe un perete.
  • Un alt plus de backflipping în poziție sau pe o trambulină este că este mai ușor să se încorporeze un covor de siguranță, ceea ce reduce riscul de rănire.
  • 2. Luați în considerare faptul că aveți un antrenor sau un spotter ajutor cu formularul dvs. Fitness și instructorii de gimnastică sunt atât de folosiți pentru a ajuta oamenii să-și perfecționeze forma și să evite rănirea. Un antrenor de spotter vă poate ajuta să învățați cum să faceți backflip într-o varietate de moduri.
  • Inițial, un antrenor vă poate ajuta să vă practicați sărituri cu o rotație ușoară înapoi în timp ce stați în spatele dvs. pentru a vă opri de la întoarcerea de fapt. Aceasta este, de asemenea, o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă practicați sărituri în timp ce vă strângeți genunchii fără să vă răsturnați de fapt.
  • Pe măsură ce avansați în acest proces, un antrenor vă poate ajuta cu formularul de backflip, plasând o mână pe spatele inferior și altul pe spatele coapsei. Când vă întoarceți de fapt, mâna din spate ajută la acționarea ca un punct de sprijin pentru a vă roti în jur și mâna coapsei se va împinge în sus și pentru a vă ajuta să vă dați un impulsum. Antrenorul / spotterul va aplica treptat mai puțină forță și vă va permite să faceți mai mult din muncă.
  • 3. Încercați să efectuați trucul pe o mat de aterizare. Una dintre cele mai bune modalități de a practica backflippingul de pe un perete în siguranță este să aterizați pe câteva covorașe de aterizare stivuite. În loc să alerge direct la perete, abordați un unghi de 45 de grade. Așezați covorașul de aterizare imediat lângă punctul în care veți lansa pe perete. Unghiul și lansarea vă vor propulsa peste covorașii de aterizare în ateriza. Acest lucru vă permite să practicați să obțineți mișcarea flip în timp ce puteți să aterizați pe genunchi sau la cap fără riscul de rănire.
  • Odată ce puteți să aterizați pe picioare pe covorașe, care sunt stivuite mai sus decât podeaua, veți avea mai multă încredere în capacitatea dvs. de a face backflipul complet atunci când încercați fără ei.
  • Partea 2 din 4:
    Apropiindu-se de perete
    1. Verificați împrejurimile. Asigurați-vă că toate suprafețele sunt uscate și că puteți obține tracțiune pe perete. Dacă este posibil, ar trebui să luați în considerare, de asemenea, plasarea unei covoare de gimnastică pentru a vă ajuta să aterizați în timp ce practicați.
  • 2. Practicați-vă până la perete. Abordarea dvs. față de perete este foarte importantă, deoarece acesta combină impulsul prin intermediul întregului flip. Practicați de până la perete de mai multe ori și obțineți o idee despre cea mai bună plasare pentru ultimul pas înainte de a vă planta piciorul pe perete pe baza pasului personal.
  • Nu trebuie să rulați viteza maximă la perete. Gândiți-vă la perete ca o rampă de lansare. Prea mult timp înainte față de perete va face dificilă transferul acelei mișcări în sus și în flip.
  • 3. Asigurați-vă că ultimul pas este cu piciorul dvs. non-dominant. Deoarece piciorul tău dominant va oferi cea mai mare putere de a planta pe perete și de a împinge-o, vrei ultimul pas înainte de a ajunge la perete pentru a fi pe piciorul tău non-dominant.
  • Dacă în oricare dintre rundele dvs. de practică, ajungeți la perete pe piciorul greșit, opriți și începeți.
  • 4. Săriți de la piciorul dvs. non-dominant spre perete. Din moment ce trebuie să vă transferați un impuls înainte spre perete în ritm ascendent de pe perete, nu luați un pas standard înainte în pasul final. În schimb, dați un mic salt sau hop care vă permite să vă plantați piciorul dominant mai mare pe perete, ceea ce vă va oferi mai multă înălțime și clearance-ul pentru flip.
  • Partea 3 din 4:
    Plantarea pe perete
    1. Plantați degetele de la picioarele dominante pe perete. Vrei picioarele piciorului tău dominant să contacteze peretele și să creeze sursa de tracțiune pentru a împinge.
  • 2. Păstrați-vă cât mai vertical posibil. Când împingeți peretele, doriți să puteți împinge atât în ​​sus, cât și în afara. Pentru a realiza acest lucru, doriți să aveți Shin pe piciorul dvs. dominant cât mai aproape de vertical posibil.
  • Prin împingerea în sus și în afară, vă dați mai multă înălțime de pe perete și mai departe de ea pentru a vă completa backflipul.
  • Dacă shinul tău este mai aproape de orizontală, piciorul tău va fi plat pe perete, ceea ce înseamnă că te vei împinge și nu te vei ridica. Acest lucru este periculos și o modalitate bună de a-ți lovi capul.
  • Dacă partea de sus a șinei dvs. este înclinată prea departe spre perete în loc de sus, degetele de la picioare nu vor obține tracțiune pe perete, ceea ce vă poate provoca cu ușurință piciorul să alunece și să ducă la ciocnirea dvs. pur și simplu cu peretele.
  • 3. Împingeți în sus și de pe perete cu degetele de la picioare. Oferindu-vă atât impulsul în sus, cât și înapoi de pe perete este cheia pentru a începe backflipul cu succes. Doriți să lansați peretele la aproape de un unghi de 45 de grade în sus, mai degrabă decât să vă împingeți înapoi.
  • 4. Practicați sărituri de pe perete. Fără rotirea de fapt într-un backflip, practicați orice alt pas până acum. Rulați până la perete cu picioarele plantate corect, contactați peretele cu degetele de la picioare pe piciorul dvs. dominant și utilizați forța de contact pentru a vă susține și înapoi la un unghi de 45 de grade. Odată ce vă simțiți confortabil cu acest lucru, puteți încerca să adăugați în backflip.
  • Partea 4 din 4:
    Flipping de pe perete
    1. Îmbunătățiți brațele în sus. Pe măsură ce plantați piciorul pe perete, începeți să vă aduceți brațele. Vrei ca ei să fie în plină desfășurare până când apăsați pentru a oferi mai mult impuls în backflip.
    • Vrei ca coatele tale să fie strâmbe la un unghi de 90 de grade, mai degrabă decât să ai brațele drepte. Dacă brațele sunt drepte, puteți să vă loviți cu ușurință pumnii în perete în timp ce vă mișcați brațele peste cap.
  • 2. Loviți-vă piciorul non-dominant în sus și peste. Imediat după ce împingeți peretele, loviți celălalt picior în sus și peste pentru a vă ajuta să vă dați un impuls rotativ complet. Combinate cu brațele balansoare, aceasta va furniza suficientă forță pentru a vă aduce pe deplin în jur.
  • 3. Adu-ți picioarele într-o poziție ascunsă. La fel ca un patinator de figură care își pun brațele pentru a câștiga viteza de rotație într-o rotație, doriți să vă puneți corpul pentru a vă ajuta să vă întoarceți cu cea mai mică rezistență. Aceasta înseamnă că, pe măsură ce urmați cu mișcarea de lovitură, doriți să aduceți ambele picioare în sus ca și cum ați fi înclinat în aer în timpul backflipului.
  • 4. Încercați să vă păstrați ochii pe un loc pe perete. Veți fi tentați să vă mâncați capul și gâtul înapoi pentru a urma traiectoria rotirii dvs., dar acest lucru vă va face ca corpul superior să se întindă mai degrabă decât să se încadreze într-o minge. În schimb, încercați să vă păstrați ochii instruiți pe perete, pe măsură ce picioarele vin în jur și intră în minge. Privind cu nerăbdare, vă asigurați că ați terminat cu cea mai rotirea vitezei posibile.
  • Din moment ce capul tău este aproximativ în centrul Fulcrum, va fi de fapt ultimul lucru care trebuie să se rotească și va biciui în jurul celei mai rapide după ce tot restul inerției merge.
  • 5. Deschideți o dată când vedeți din nou peretele. Pe măsură ce picioarele și șoldurile sunt în sus și peste, ei vă vor bloca vederea pe perete, dar când corpul vostru vine pe deplin și vă păstrați capul orientat vertical, veți recâștiga un vizual cu peretele. Atunci când este timpul să vă deschideți corpul și să vă lențați să aterizați.
  • 6. Împingeți genunchii spre pământ. Odată ce ați venit pe deplin și puteți vedea din nou peretele din fața dvs., împingeți genunchii în jos spre pământ. Acest lucru vă va decelera, precum și să vă luați picioarele în jos.
  • Genunchii dvs. vor fi încă îndoiți când le-ați pus înapoi sub tine. Dacă vă îndreptați complet picioarele, se vor sfârși prea mult înaintea voastră. Acest lucru poate duce la aterizarea pe tocuri, ceea ce vă va face să vă împiedicați înapoi și să cădeți potențial.
  • 7. Țineți-vă picioarele în afară de teren. Dacă vă aterizați împreună cu picioarele împreună, este mult mai probabil să aterizați în afara echilibrului și să vă împiedicați. Păstrați-vă picioarele în afară pentru a vă oferi un centru mai mare de gravitate.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Practicați cât mai mult posibil înainte de a încerca fără nici un fel de unelte de siguranță.
  • Nu uitați să rămâneți ascunși într-o minge în timpul rotirii. Având o poziție deschisă vă va încetini, ceea ce este mai probabil să ducă la răniri
  • Când începeți mai întâi practicarea, încercați să puneți o covor de amortizare și să alergați la o diagonală ușoară spre perete. Acest lucru vă permite să vă întoarceți și să aterizați pe covor fără să vă încetini abordarea.
  • Avertizări

    Nu încercați dacă nu vă simțiți suficient de încrezători, deoarece rănile ar putea fi fatale.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar