Cum să dansezi la o nuntă

Dansul la o nuntă este o practică comună. Dacă doriți să ieșiți pe acel etaj de dans, dar nu sunteți cel mai bun dansator, nu vă faceți griji. Există câteva mișcări simple pe care le puteți face pentru a se amesteca cu mulțimea, indiferent dacă dansezi cu un partener sau de unul singur. Când vă simțiți confortabil cu aceste mișcări, puteți încerca ceva mai avansat. De asemenea, dacă vă aflați la o nuntă evreiască, poate doriți să încercați Hora, deoarece este un dans de grup - este destul de simplu odată ce obțineți atârnă de ea!

Pași

Metoda 1 din 4:
Folosind mișcări de bază cu un partenerSuport WikiHow și Du-te gratuit
  1. Imagine intitulată dans la o etapă de nuntă 1
1. Țineți partenerul dvs. aproape pentru o poziție simplă de dans. Dacă melodia este lentă și nu doriți să obțineți prea multă fantezie, o poziție ușoară este să vă îmbrățiți reciproc dacă nu vă deranjează să vă apropiați. O persoană ar putea avea mâinile în jurul gâtului celuilalt, în timp ce celălalt are mâinile în spatele primei persoane.
  • Imagine intitulată Dansul la o etapă de nuntă 2
    2. Sway la bate dacă nu știți mișcări fanteziste. Această tehnică funcționează cel mai bine într-o poziție de îmbrățișare. Puteți doar să treceți în partea laterală și să vă mutați corpul încet înainte și înapoi la bate. Lucrul important este să fii aproape de partenerul tău.
  • Imagine intitulată Dansul la o etapă de nuntă 3
    3. Lucrează la dansul tradițional deține pentru un pic de eleganță. În mod tradițional, aveți un lider și un urmaș într-o stare de dans. Dacă sunteți lider, faceți follower-ul și plasați-vă brațul drept pe spatele celorlalți pe partea stângă, chiar în spatele umărului lor. Dacă sunteți următorul, plasați brațul stâng pe brațul drept al liderului și luați brațul superior. Apoi, amândoi vă extindeți celălalt braț în partea laterală și strângeți mâinile.
  • De obicei, aveți aproximativ 1 picior (0.30 m) În afară de această poziție, deși vă puteți apropia.
  • Imagine intitulată dans la o etapă de nuntă 4
    4. Ghidați partenerul dvs. dacă sunteți lider. Motivul pentru care aveți un lider când dansați este astfel încât să nu călătoriți unul peste celălalt. Pentru a vă ghida partenerul ca lider, aplicați o presiune ușoară cu ambele mâini, mutați partenerul dvs. direcția pe care doriți să o faceți.
  • De exemplu, dacă doriți să începeți să vă întoarceți spre dreapta, trageți puțin cu mâna dreaptă pe umăr în timp ce împingeți puțin cu mâna stângă, care se clasifică în a lor.
  • Dacă sunteți urmașul, asigurați-vă că acordați atenție la indiciile partenerului dvs. și mutați-vă cu ei.
  • Imagine intitulată Dansul la o etapă de nuntă 5
    5. Adăugați o răsucire dacă doriți un fler mic. Dacă vă plictisiți doar de a fi influențați, unul dintre voi poate să vă rotiți celălalt. Pentru a face acest lucru, ieșiți înapoi puțin și ridicați brațul celeilalte persoane deasupra capului lor. Apoi se pot întoarce sub ea în timp ce încă țineți.
  • Nu te înnebuni cu răsucirile tale. Nu vrei să faci un alt cuplu afară!
  • Metoda 2 din 4:
    Încercarea de pași de dans simplu cu un partenerSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată dans la o etapă de nuntă 6
    1. Dans împreună cu un pas simplu pas-touch. Pentru a face acest lucru, pur și simplu ieșiți cu piciorul drept pe bate. Aduceți-vă piciorul stâng și atingeți-l lângă piciorul drept pe partea optimă (bătăile de lumină dintre bătăile mai puternice). Apoi du-te în direcția opusă. Ieșiți cu piciorul stâng și atingeți cu piciorul drept lângă stânga.
    • Puteți face această mișcare de bază de către dvs. într-un cântec rapid sau cu un partener pe un cântec rapid sau lent.
    • Când dansează cu un partener, intrați în dansul tradițional. Amândoi puteți atinge în același timp, dar veți ieși cu piciorul opus. Deci, dacă sunteți lider, veți ieși mai întâi cu piciorul drept, în timp ce partenerul tău urmărește cu stânga lor.
  • Imagine intitulată Dansul la o etapă de nuntă 7
    2. Deplasați-vă în jurul podelei în timp ce faceți pasul-atingerea. Nu trebuie să stați într-un singur loc cu această mișcare. Cheia pentru a vă deplasa în jurul podelei este de a schimba pozițiile când ieșiți. Deci, dacă doriți să vă întoarceți la dreapta, faceți pasul spre dreapta și spre spate puțin. Când pasi cu piciorul stâng, pas înainte și la dreapta un pic în loc să ieși din stânga. Cu fiecare pas, vă îndreptați spre dreapta, ceea ce vă va întoarce în cele din urmă spre această direcție.
  • Ghidați întotdeauna partenerul dvs. atunci când vă mișcați dacă sunteți lider. Ca urmaș, acordați întotdeauna atenție îndrumării partenerului dvs!
  • Imagine intitulată dans la o pasă de nuntă 8
    3. Încercați un pas de bază foxtrot. Pentru acest pas, dacă sunteți liderul, începeți cu piciorul stâng - urmașul începe cu dreptul. În calitate de lider, mergeți mai departe cu piciorul stâng și apoi mergeți mai departe cu piciorul drept pe bătăi - dacă sunteți următorul, faceți înapoi cu piciorul drept și apoi înapoi cu piciorul stâng. Apoi, dacă sunteți lider, veți merge la stânga cu piciorul stâng și "închide" pasul prin aducerea în piciorul drept - urmașul va face contrariul, ieșirea cu piciorul drept și aducerea piciorului stâng pentru a închide.
  • Aceste mișcări sunt luate în considerare "lent-lent-rapid-rapid," ceea ce înseamnă că mișcarea înainte / înapoi se face mai încet și pasul / închiderea se face mai repede.
  • Țineți-vă spatele drept, dar îndoiți puțin genunchii cu această mișcare.
  • Dacă sunteți lider, asigurați-vă că vă îndrumați ușor partenerul în jurul camerei cu presiune de mână pe umăr și prin mâinile clateze.
  • Metoda 3 din 4:
    Dansul singur sau la un cântec rapid la o nuntăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imagine intitulată dans la o etapă de nuntă 9
    1. Săriți și influențați dacă nu vă simțiți ca și la pașii de dans. Această mișcare este foarte simplă. Răspândiți-vă picioarele în afară de lățimea umărului. Îndoiți genunchii și faceți-vă ușor corpul când auziți "Boom" o parte din bate. Săriți înapoi când auziți "bate" sau cea de-a doua parte a bătăilor (cunoscută sub numele de optimizare). Așa că, practic, tocmai vă bătu corpul în sus și în jos, ridicându-vă genunchii.
    • Pentru a face această mișcare să arate mai puțin rigidă, mișcați și corpul superior. Răsuciți corpul superior înainte și înapoi pe bataie sau în mișcare înainte și înapoi. Adu-ți brațele în sus și intră când te întorci la bate. Alternativ, îndoiți-vă brațele la coate și leagăn-le în stânga și la dreapta când vă întoarceți corpul.
  • Imagine intitulată Dansul la o etapă de nuntă 10
    2. Încercați un pas de bază-touch la bate. Ieșiți cu piciorul drept în lateral de pe bate. Adu-ți piciorul stâng pentru a atinge lângă piciorul drept pe bate, scufundând ușor corpul în jos ca tine. Apoi, ieșiți cu piciorul stâng în lateral și aduceți piciorul drept pentru a atinge, scufundându-vă ușor corpul. Continua să meargă pe bate.
  • Nu vă fie frică să vă folosiți și brațele. Încercați să le îndoiți la coate și leagăn-le împreună cu mișcarea pas-touch la bate.
  • Imagine intitulată Dansul la un pas de nuntă 11
    3. Lucrați la realizarea unei casete cu pasul dvs. Ieșiți cu piciorul drept spre partea laterală și atingeți cu piciorul stâng ca în mod normal, cu pasul pas. Cu toate acestea, atunci când ieșiți cu piciorul stâng, du-te la stânga, dar du-te înapoi un pas în același timp, așa că faci o mișcare diagonală. Adu-ți piciorul drept înapoi pentru a vă întâlni stânga și atingeți, apoi ieșiți cu piciorul drept în partea dreaptă. După atingerea cu piciorul stâng, mutați-o înainte și spre stânga în același timp, făcând o mișcare diagonală. Adu-ți piciorul drept pentru ao întâlni.
  • Când ieșiți cu dreapta, faceți partea de sus a casetei. Atunci când vă mutați cu stânga, mergeți în diagonală în cutie. Pasul potrivit de la spate face ca fundul cutiei, apoi mutați în diagonală peste el din nou.
  • Începeți din nou odată ce vă întoarceți la prima poziție!
  • Aceasta adaugă o mișcare distractivă fără a fi prea nebună.
  • Imagine intitulată Dansul la o etapă de nuntă 12
    4. Deplasați-vă înainte sau înapoi cu pasul-atinge. Treceți-vă cu piciorul drept și aduceți piciorul stâng înapoi pentru ao întâlni, atingând așa cum faceți. Pivotați-vă ușor picioarele spre stânga, punându-vă greutatea pe tocuri și vă mișcați degetele de la picioare în jur. Pasiți înapoi cu piciorul stâng și aduceți piciorul drept înapoi pentru a atinge. Continuați să vă întoarceți în acest fel pentru câțiva pași. Pentru a vă deplasa înainte, faceți contrariul, trecând înainte în loc de înapoi.
  • Acest lucru este similar cu mișcarea casetei. Cu toate acestea, în loc să reveniți la poziția de pornire, continuați să vă mișcați înapoi sau înainte.
  • Încercați să vă învârtiți șoldurile în lateral în timp ce ieșiți înapoi sau înainte.
  • Metoda 4 din 4:
    Dansând hora la o nuntă evreiascăSuport WikiHow și Du-te gratuit
    1. Imaginea intitulată dans la o etapă de nuntă 13
    1. Apuca mâinile cu ceilalți dansatori din cerc. Mâna dreaptă ar trebui să fie palmă în timp ce mâna stângă ar trebui să fie palmă în jos. Găsiți un loc în cerc și luați mâinile oamenilor de lângă dvs!
    • În unele tradiții evreiești, femeile și bărbații vor fi în diferite cercuri, să fiți atenți și să vă alăturați celui corect!
  • Imagine intitulată dans la un pas de nuntă 14
    2. Ieșiți cu piciorul stâng, apoi faceți mișcarea treptată. Mutați piciorul stâng în partea laterală și puneți-vă greutatea pe ea. Apoi, aduceți piciorul drept în spatele piciorului stâng. Deplasați-vă piciorul stâng afară spre stânga din nou.
  • Această parte a mișcării este destul de rapidă, mergând pe bate și apoi optimizarea. Loviturile care urmează sunt pe bate.
  • Imagine intitulată Dansul la un pas de nuntă 15
    3. Ieșiți cu piciorul drept. Pe măsură ce vă schimbați greutatea la piciorul stâng, faceți un pic hop și loviți piciorul drept. Doar loviți-l în aer, astfel încât să se stingă în fața piciorului stâng câteva căi.
  • Nu trebuie să săriți în aer pentru "hop." Este doar o mică sări pe piciorul stâng.
  • Imagine intitulată dans la o etapă de nuntă 16
    4. Treceți-vă cu dreapta și loviți-vă cu stânga. Pe măsură ce vă aduceți piciorul drept în jos, hop puțin pe el. După cum faceți, loviți piciorul stâng în fața piciorului drept, la fel ca și când ați făcut când ați dat drumul altfel.
  • Imagine intitulată dans la o pasă de nuntă 17
    5. Repetați mișcarea, mergeți la stânga. Odată ce ați luat acest pas în jos, este doar o chestiune de ao repeta prin intermediul întregului cântec! După cum faceți, cercul dansatorilor se va deplasa încet în stânga, deoarece continuați să ieșiți cu piciorul stâng ca parte a mișcării.
  • Păstrați mișcarea la nivelul cu care vă simțiți confortabil. Dacă nu vrei să spui sau să lovești foarte mult, asta e bine! De asemenea, nu vă faceți griji că ați făcut o greșeală. Cu siguranta nu esti doar una.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar