Cum sa faci un cartus

Cartușul este o abilitate de bază de gimnastică care vă va întări corpul superior și vă va ajuta să lucrați până la mișcări mai avansate. Pentru a afla cum să cartwheel, va trebui să găsiți un mediu sigur în care vă puteți practica plasarea mâinilor și picioarelor într-un mod care vă va propulsa înainte și cu susul în jos. Asigurați-vă că vă puteți întinde înainte de a începe să vă pierdeți rănile!

Pași

Metoda 1 din 2:
Practicând un cartuș
  1. Imagine intitulată Faceți o pasaj de cartuș 1
1. Imaginați o linie imaginară care se extinde direct în fața dvs. Utilizați această linie ca un ghid în timp ce efectuați carcasa. Puteți folosi chiar și banda pictorului pentru a crea o linie reală pe un covor sau un covor. Această linie ar trebui să fie de cel puțin câteva picioare. Încercați să rămâneți pe linie, ca și cum linia este un fascicul de echilibru. Dar nu vă concentrați doar pe linia. Concentrați-vă și pe formular.
  • Asigurați-vă că zona din jurul liniei dvs. este liberă și clară. Evitați practicarea cartușelor în apropierea pereților sau bucăți de mobilier pe care ați putea intra. Accidentele apar atunci când vă loviți în ceva greu.
  • Imagine intitulată face o pas cu pas 2
    2. Lunge înainte cu piciorul de plumb și ridicați-vă brațele. Ușor îndoiți piciorul frontal la genunchi și păstrați-vă piciorul din spate drept. Țineți ambele picioare îndreptate înainte paralele cu linia imaginară. Țineți brațele drepte în sus de urechi.
  • O greșeală obișnuită este să începeți un cartuș în timp ce se confruntă în lateral. Asigurați-vă că vă confruntați cu transmiterea în timp ce vă pregătiți și începeți pentru carcasa dvs. Acesta este calea corectă.
  • Fie piciorul poate fi piciorul tău de plumb. Uneori, totuși, este mai confortabil să folosiți un picior în loc de celălalt - puteți încerca să vă dați seama care făcând o serie de ședințe, unii începând cu piciorul drept în față, alții cu stânga. Indiferent de piciorul de lider se simte mai natural este cel pe care ar trebui să-l utilizați pentru carcasa dvs.Puteți determina conducerea dvs. vizionând care picior în împrăștieri se simte mai confortabil.
  • Imagine intitulată Faceți un pas cu pas 3
    3. Coborâți brațele spre pământ în timp ce ridicați piciorul din spate. Păstrați-vă brațele direct de urechi, pe măsură ce le coborâți pentru a-ți aduce capul și torsul în jos. Doar coborâți brațele la jumătatea terenului. Aduceți-vă piciorul din spate în timp ce păstrați-l drept, astfel încât corpul dvs. formează o formă "T".
  • Acest pas necesită echilibru. Este posibil să aveți nevoie să vă lăsați piciorul de mai multe ori înainte de a găsi o poziție echilibrată pe care o puteți ține.
  • Nu vă faceți griji dacă aveți probleme cu echilibrarea. Odată ce obțineți atârnarea cartușului, nu va trebui să țineți această poziție foarte lungă, deoarece totul va deveni o mișcare continuă și naturală.
  • Imaginea intitulată Faceți o pasaj de cartuș 4
    4. Plasați-vă mâinile pe covor în timp ce întoarceți corpul lateral. Puneți brațul pe aceeași parte a corpului ca pe piciorul dvs. de plumb primul. Apoi puneți celălalt braț în jos, astfel încât acestea să se răspândească în jurul lățimii umărului, similar cu modul în care vor fi poziționate pentru un depozit. Plasați ambele mâini de-a lungul liniei imaginare. Gândi "Picioare de mână" Pentru a vă ajuta să procesați carcasa.
  • De exemplu, dacă vă luați cu piciorul drept, puneți-vă mai întâi mâna dreaptă, apoi mâna stângă.
  • Păstrați degetele fiecărei mâini îndreptate departe de cap.
  • Imagine intitulată Faceți un cartuș Pasul 5
    5. Împingeți-vă pe piciorul din față, apoi aduceți picioarele într-o formă V. Îndreptați piciorul frontal în timp ce împingeți astfel încât picioarele să ajungă în aer, îndreptându-se drept în sus. Echilibrați greutatea pe brațe cu mâinile în lățimea umărului în afară de fiecare parte a capului. Păstrați-vă capul și trunchiul cu capul în jos și poziționați direct peste brațe.
  • Utilizați umerii și miezul pentru suport.
  • Nu veți ține această poziție mult timp. Cartwheels ar trebui să fie efectuate într-o singură mișcare de fluid.
  • Asigurați-vă că vă păstrați picioarele direct tot timpul. Dacă sunteți un începător, atunci este posibil să doriți să faceți mai mult.
  • Imagine intitulată Faceți un pas cu pasul 6
    6. Coborâți piciorul de plumb în timp ce ridicați prima mână pe care ați pus jos mat. Pentru a finaliza cartușul, puneți piciorul de lider în primul rând de-a lungul liniei dvs. imaginare. Prima mână pe care ați plasat-o pe covor va ridica în mod natural, pe măsură ce piciorul coboară. Adu-ți brațul până la ureche pentru a termina cartierele.
  • Greutatea dvs. ar trebui să înceapă să se deplaseze pe picioare.
  • Țineți capul și trunchiul aproximativ paralel cu covorașul.
  • Imagine intitulată Faceți o cutie de cartofi 7
    7. Aduceți celălalt picior în jos în timp ce vă ridicați cealaltă mână de pe covor. Celălalt picior va urma primul când vine în jos. Asigurați-vă că vă așezați piciorul din spate în spatele piciorului dvs. de-a lungul aceleiași linii imaginare, astfel încât ambele picioare punctul înapoi în direcția de care ați venit. Mâna a doua va ridica în mod natural de pe mat, urmând prima mână.
  • În acest moment, atât capul, cât și trunchiul ar trebui să aibă dreptate în sus, centrate pe picioare.
  • O greșeală obișnuită în timp ce cartwheelingul vă lăsă mâinile pe pământ prea mult timp. Asigurați-vă că brațele dvs. stau drept și de urechile dvs., pe măsură ce pieptul și capul se află la capătul cămășii.
  • Imaginea intitulată Faceți o pasaj de cartuș 8
    8. Teren într-o lunge îndreptată în direcția opusă. Poziționați-vă astfel încât piciorul dvs. original din spate este în față și ușor îndoit, în timp ce piciorul inițial original este în spatele dvs. și drept, la fel ca o minunată. Țineți ambele picioare îndreptate în direcția de care ați venit. Asigurați-vă că brațele sunt drepte și îndreptate în sus, lângă urechile voastre.
  • Poziționați trunchiul în aceeași direcție Picioarele vă arată.
  • Imagine intitulată Faceți o pasaj de cartuș 9
    9. Păstrați practicarea până când mișcările se simt confortabile. Continuați să vă practicați carcasa, alternând înainte și înapoi între picioarele de conducere, până când veți apărea de ea. Poate dura ceva timp, așa că nu renunță! Formularul nu va avea importanță la început, atâta timp cât vă sprijiniți în aer cu căpitanul dvs. Obțineți atârnă de ea, este un cartuș! Amintiți-vă doar să obțineți forma odată ce puteți face acest lucru într-o mișcare fluidă.
  • O direcție poate fi mai ușoară decât cealaltă pentru dvs. - majoritatea oamenilor au un picior dominant. Dar practica atât pentru a obține cartuș confortabil pe ambele părți. Alegeți o parte pe care doriți să o faceți mai întâi.
  • Dacă începeți să vă ameliorați în orice moment, faceți o pauză și așteptați ca sentimentul să treacă înainte de reluarea cartușelor.
  • Rămâneți încrezător în timp ce faceți cartușe, deoarece poate fi cu adevărat ușor să vă psihiatri.
  • Metoda 2 din 2:
    Crearea unui spațiu de practică și limpede
    1. Imaginea intitulată face o pas cu pasul 10
    1. Puneți îmbrăcăminte confortabilă și flexibilă. Pentru a practica cartușele, purtați îmbrăcăminte care permite o gamă completă de mișcare pentru brațe și picioare. Îmbrăcăminte de compresie, îmbrăcămintea de yoga și tricotajele gimnastice sunt toate alegerile minunate. Hainele sportive sunt prea mari. Evitați țesăturile non-strety ca denim. Evitați și fuste și rochii, care va răsturna în timpul Cutwheel.
    • Antrenament sau haine de gimnastică, inclusiv jambiere și rezervoare montate, sunt o opțiune excelentă.
    • Dacă practicați pe un covor, nu purtați șosete, care pot fi alunecoase și vă pot cădea.
  • Imagine intitulată Faceți un pas cu pasul 11
    2. Găsiți un mediu deschis cu o acoperire moale. Găsiți un spațiu liber de mobilier sau alte obiecte. Cel mai bine este să practicați pe o suprafață moale, cum ar fi covorul, gazonul sau o gimnastică. Dacă nu sunteți începători, puteți practica pe un etaj sau ceva mai greu.
  • Dacă practicați în afara, asigurați-vă că zona pe care ați ales-o este plat și nivel. Va fi greu de caroserie peste terenul bumpy. De asemenea, asigurați-vă că ați verificat rocile sau pietrișul care ar putea să se ascundă în iarbă - acestea vă vor răni mâinile în timpul unui cartuș.
  • Imagine intitulată Faceți un pas cu pasul 12
    3. Întinde-ți încheieturile și hamstrings. Întinzându-vă corpul înainte de a începe vă va împiedica să vă răniți în timp ce practicați cartușe. Îndoiți încheieturile înapoi și înapoi ușor pentru a slăbi mușchii. Întingeți-vă hamstringurile, așezându-vă cu picioarele răspândite într-o largă v. Îndoiți trunchiul înainte, spre pământ, ajungeți cu mâinile spre piciorul stâng. Treceți la piciorul drept după 15 sau 20 de secunde.
  • Petreceți cel puțin 3 minute întinderea înainte de a începe să vă practicați carcasa. Dacă vă simțiți deosebit de rigizi, extindeți sesiunea de întindere până la 10-15 minute, astfel încât să puteți lăsa pe deplin.
  • Purtați o braț dacă simțiți slăbiciune în încheieturile voastre.
  • Imagine intitulată Faceți o pasaj de cartuș 14
    4. Consolidați bicepsul și tricepsul cu formarea în greutate. În timpul unui cartuș, trebuie să vă suportați întreaga greutate corporală folosind mușchii brațului. Dacă nu sunt suficient de puternici, puteți avea probleme cu finalizarea mișcării. Cei mai importanți mușchi care sunt întăriți sunt triceps și biceps, ambele situate în brațele superioare.
  • Faceți buclele bicep folosind greutăți gratuite pentru a vă construi mușchii bicep. Începeți cu greutăți mai mici și deplasați-vă în timp ce obțineți mai puternică.
  • Învață să faci o lovitură de dumbbell, care va ajuta la construirea și întărirea mușchilor tăi tricep. Asigurați-vă că faceți exercițiul cu ambele brațe.
  • Imagine intitulată Faceți un pas de cartuș 13
    5. Practica A Călătorii pentru a vă simți confortabil cu a fi cu susul în jos. Dacă nu ați făcut niciodată un ședință înainte, este mai bine să încercați această mișcare înainte de a continua la cartiere. Sau încercați pe perete. Acest lucru vă va ajuta să vă familiarizați cu sentimentul de a vă sprijini corpul cu mâinile și brațele.
  • Fă-te confortabil cu ieșirea în siguranță cu un depozit de un braț și aterizare cu picioarele în lateral. Această mișcare vă va ajuta să ieșiți în siguranță într-un cartuș, chiar dacă ați pierdut echilibrul. Nu trebuie să știți cum să faceți un depozit pentru un cartuș, dar știind cum să faceți unul este mai bun decât să nu știți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar