Cum să faci o plimbare înapoi

Plimbarea din spate este o mișcare foarte impresionantă de gimnastică care ia o mulțime de talente și control. Ar trebui să fii sigur că stăpânește backbend si Backbend kick-ul peste Înainte de a încerca acest exercițiu pentru a fi sigur că aveți toate abilitățile de care aveți nevoie pentru el. Asigurați-vă că aveți un spotter când încercați mai întâi acest exercițiu, apoi lucrați până la al face pe cont propriu.

Pași

Partea 1 din 3:
Intrați în fundalul tău cu un singur picioare
  1. Imaginea intitulată face o pasaj înapoi pas cu pas 1
1. Ridicați brațele și extindeți piciorul dominant. Ridicați brațele drepte deasupra capului. Extindeți complet piciorul dominant direct în fața dvs., păstrând celălalt picior drept sub tine.. Stai înalți și angajați mușchii de bază.
  • Dacă începi cu un spotter, ar trebui să pună o mână pe spate și o mână sub coapsa piciorului tău lovind.
  • Imagine intitulată Faceți o pasaj din spate Pasul 2
    2. Începeți să vă îndoiți înapoi. Îndreptați palmele în sus și împingeți șoldurile înainte. Împingeți brațele și capul înapoi, asigurându-vă că le mutați împreună. Îndepărtați-vă încet și cu atenție, menținându-vă piciorul dominant în poziție.
  • Păstrați-vă mușchii abdominali strânși, astfel încât să puteți păstra controlul asupra miezului dvs. în timp ce vă îndoiți înapoi.
  • Asigurați-vă că ați echilibru greutatea dvs. ferm pe un picior care este pe teren.
  • Nu vă îndoiți în genunchi sau coate încă.
  • Imagine intitulată Faceți o pasaj din spate pas cu pas 3
    3. Pământ pe mâini. Îndoiți-vă mâinile astfel încât vârful degetelor să îndrepte spre pământ. Contactați cu covorașul sub tine și plantați-vă mâinile pe pământ. Permiteți greutatea dvs. să se schimbe pe mâini.
  • Partea 2 din 3:
    Completarea Walkover
    1. Imaginea intitulată face o pasaj din spate pas cu pas 4
    1. Împingeți umerii peste mâini. Odată ce vă aflați într-un pod, împingeți corpul în sus spre umerii dvs.Mișcați corpul până când umerii dvs. sunt peste mâini. Acest lucru vă va ajuta să vă schimbați greutatea asupra mâinilor și să faceți mai ușor să faceți plimbări.
  • Imagine intitulată Faceți o pasaj de plimbare înapoi
    2. Împingeți-vă într-o poziție divizată. Împingeți de la podea cu piciorul care este plantat pe pământ. Țineți ambele picioare drepte și aduceți-vă într-o poziție divizată. Schimbați greutatea pe mâini.
  • Într-o poziție divizată, picioarele dvs. trebuie ținute într-o linie orizontală perfectă deasupra restului corpului.
  • Imagine intitulată Faceți o pasaj din spate Pasul 6
    3. Țineți-vă poziția ferm. Execuția corectă a unei plimbări din spate înseamnă menținerea unei forme bune pe tot parcursul exercițiului. Odată ce picioarele sunt de pe pământ, îndreptați degetele de la picioare. Păstrați picioarele drepte.
  • Imaginea intitulată face o pasaj înapoi Pasul 7
    4. Urmați-vă. Păstrați picioarele drepte, împingeți prin plimbare. Teren pe piciorul dvs. de plumb primul, schimbându-vă cu atenție greutatea pe el. Plantați-vă celălalt picior imediat după o mișcare fluidă.
  • Îndoiți genunchiul care aterizează mai întâi, rezultând o poziție de ecran când vă terminați înapoi.
  • Pentru a păstra formularul potrivit, terminați cu brațele drepte deasupra dvs. și degetele au arătat în sus.
  • Partea 3 din 3:
    Rezolvarea problemelor
    1. Imagine intitulată Faceți o pasaj înapoi Pasul 8
    1. Căutați sfaturi despre motivul pentru care ați avea probleme. Dacă întâmpinați dificultăți de completare a unui walkover înapoi, obțineți sfaturi de la antrenorul sau profesorul. O gimnastă experimentată va recunoaște dificultatea în modul în care efectuați mișcarea, indiferent dacă este o lipsă de flexibilitate sau o simplă ezitare. Dacă întâmpinați orice durere atunci când încercați un walkover din spate, consultați un medic pentru a elimina posibilitatea unei vătămări care vă poate încetini.
  • Imagine intitulată Faceți o pasaj din spate Pasul 9
    2. Se întinde pentru a vă îmbunătăți flexibilitatea umărului și a spatelui. Finalizarea unei plimbări cu succes în spate nu va fi posibilă fără o flexibilitate adecvată în spate și umeri.Se întinde pe umăr și înapoi în mod regulat pentru a vă îmbunătăți flexibilitatea. Pentru a evita rănirea cauzată de suprasolicitare, antrenorul sau un coleg de coechiplu experimentat vă supraveghează întinderea.
  • A face înapoi walkovers fără o flexibilitate adecvată poate provoca răni în timp.
  • Imaginea intitulată face o pasaj înapoi Pasul 10
    3. Combaterea blocării psihologice cu practica și gândirea pozitivă. Blocarea psihologică este o problemă comună în gimnastică în care o gimnastă se înghesuie și nu este în măsură să efectueze o abilitate. Nu există o explicație sau o soluție specifică, dar depășirea gândirii negative este importantă. Evitați să răsturnați problema, oferindu-vă o perioadă fixă ​​de timp pentru a încerca mișcarea, apoi trecerea la alte abilități și exerciții.
  • Încercați să faceți o plimbare înapoi la începutul antrenamentului dvs. pentru a evita stresul de a gândi la el în timpul altor exerciții.
  • Să recunoască faptul că blocarea psihologică nu este o defecțiune personală și evită auto-vina.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    Avertizări

    Asigurați-vă întotdeauna că aveți întotdeauna un spotter atunci când învățați mai întâi să faceți o plimbare înapoi sau orice altă abilitate de gimnastică. Dacă o încercați pe cont propriu și sunteți instabili, puteți deveni grav răniți.
  • Alegeți un spotter care este experimentat în gimnastică (E.G. antrenorul sau profesorul.)
  • Dacă nu aveți un spotter, încercați să faceți o plimbare înapoi cu un covor de baril. Îndoiți și deplasați-vă peste covor, folosindu-l ca un suport pentru spatele dvs. Dacă nu aveți unul disponibil, puteți face plimbarea împotriva unui perete.
  • Asigurați-vă că spotterul dvs. poate susține greutatea dacă devine necesar.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar