Cum să faci un câștigător al unei plăci de scufundări

Un Gainer este o scufundare inversă îndrăzneață care începe ca un salt cu fața în față. Pentru a completa această scufundare cu succes, va trebui să executați un salt perfect de obstacole pentru a câștiga un impuls. Odată ce lansați de pe placa de scufundări, păstrați-vă corpul strâns pentru a trage de pe scufundarea inversă într-o formă bună. Un gainer se poate face cu o formare Tuck sau Pike, în funcție de experiența dvs. de preferință și de scufundări. Pentru a fi în siguranță, faceți întotdeauna această scufundare în prezența unui antrenor sau un scafandru experimentat.

Pași

Metoda 1 din 3:
Practicând hurdleul tău
  1. Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 1
1. Luați 3 pași înainte de partea din spate a plăcii de scufundări. Păstrați postura dreaptă și mutați 3 pași obișnuiți, folosind același pas pe care îl veți face pentru mersul de zi cu zi. Mutați destul de repede pentru a construi un impuls, dar nu suficient de repede pentru a aluneca și a-ți pierde echilibrul. Spațiu pe pașii tăi astfel încât plantele tale mai puternice de picior.
  • Este posibil să aveți nevoie să experimentați pentru a găsi punctul de plecare perfect pe tablă. De obicei, ar trebui să fie la aproximativ 5 pași de la capătul plăcii.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 2
    2. Luați pasul dvs. de presă. Al patrulea pas trebuie să fie mai lung și mai exagerat decât cei 3 pași anteriori. Ar trebui să vă aducă piciorul înainte la sfârșitul tabloului de scufundări. Plasați piciorul de presă pe placă și îndoiți piciorul de presă la 90 de grade.
  • În același timp, că piciorul dvs. se află pe pasul de presă, aduceți-vă brațele înapoi în spatele dvs. Îi vei schimba deasupra capului în timp ce îndoiți piciorul.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 3
    3. Leagăn brațele în sus și peste cap. Pe măsură ce apăsați pe pasul final, aduceți brațele în sus într-o mișcare în sens invers acelor de ceasornic. Leagăn-le în sus, astfel încât umerii dvs. sunt lângă urechi. Acestea ar trebui să fie complet extinse deasupra capului.
  • Ar trebui să simțiți că placa de scufundări deprimă în punctul în care brațele se leagă de șoldurile spre capul tău.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 4
    4. Săriți și îndoiți celălalt picior la 90 de grade. Săriți în sus de pe piciorul dvs. de presă, îndreptați acel picior. Adu-ți celălalt picior la o poziție de 90 ° în aer din poziția sa deja îndoită. Asigurați-vă că săriți drept în sus fără a vă deplasa înainte sau înapoi.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 5
    5. Teren cu ambele picioare la capătul plăcii de scufundări și sări înapoi. În timp ce sunteți încă în aer, aduceți piciorul îndoit în jos. Teren la capătul tabloului de scufundări cu ambele picioare. Utilizați această aterizare pentru a reveni în sus.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 6
    6. Teren pe bilele picioarelor tale. Pe măsură ce săriți în aer, îndreptați degetele de la picioare. Evitați să vă aterizați foarte mult pe picioarele voastre. În schimb, aterizați cât mai încet posibil pe bilele picioarelor voastre.
  • 7. Împingeți brațele înapoi într-o mișcare circulară și îndoiți genunchii. Pentru a face corect un Gainer, ar trebui să faceți aceste mișcări în același timp în timp ce aterizați. Împărțiți-vă brațele înapoi ca și cum ați desenat un cerc mare. În timp ce brațele se mișcă, îndoiți genunchii la un unghi de 90 de grade, deoarece placa se scufundă spre apă.
  • Când placa este la cel mai mic punct, brațele ar fi trebuit să finalizeze jumătate dintr-un cerc complet și să indice în jos în apă. Genunchii dvs. ar trebui să fie îndoiți complet.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 9
    8. Ridicați brațele și extindeți genunchii pe măsură ce placa se întoarce în sus. Pe măsură ce placa se întoarce, continuați să vă ignorați brațele înainte într-o mișcare circulară în fața dvs. și să le extindeți cât de mare posibil. Îndreptați genunchii și lăsați-vă bordul să vă împingă în aer.
  • Când brațele termină leagănul, bicepul tău ar trebui să fie apăsat împotriva urechii tale. Mișcarea swinging este importantă deoarece vă va ajuta să vă propulsați să transmiteți bordul, ceea ce vă împiedică să mergeți direct în sus și să aterizați înapoi pe tablă.
  • Păstrați-vă bărbia în timpul acestui pas. Acest lucru vă va ajuta, de asemenea, să vă împingeți spre apă.
  • Metoda 2 din 3:
    Finalizarea unei tucuri de scufundări inverse
    1. Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 10
    1. Extindeți-vă brațele după urechile dvs. în timp ce vă deplasați în aer. Odată ce ați fost în afara tabloului, va trebui să începeți să creați un impuls pentru a începe rotirea înapoi. Împingeți brațele înapoi în spatele capului. Acest lucru vă va arunca spatele, deschizându-vă pieptul și îndreptarea spre tavan.
    • Această mișcare va începe să rotească corpul. Dacă vă concentrați cu atenție asupra a ceea ce este în fața dvs., ar trebui să observați că vă rotiți deoarece viziunea dvs. va fi schimbată.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 11
    2. Aduceți genunchii la piept pe măsură ce săriți. Pe măsură ce urcați în sus pentru a face față tavanului, aduceți genunchii spre piept. Păstrați degetele de la picioare și spatele drept drept. Dacă păstrați forma corectă, este mai probabil să executați scufundarea inversă.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 12
    3. Puneți-vă mâinile pe rahatele dvs., pe măsură ce faceți tuckul. O concepție greșită comună despre poziția Tuck este că brațele dvs. ar trebui să vă îmbrățișeze genunchii. De fapt, brațele tale ar trebui să fie trase în partea laterală a corpului tău. Puneți-vă mâinile peste partea de mijloc a rahărților tăi.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 13
    4. Extindeți-vă picioarele deasupra dvs. vertical. Permiteți impulsul rândul său să vă deplasați înapoi. Când picioarele tale sunt deasupra și arăți spre tavan, dă-ți drumul. Începeți să vă extindeți picioarele în sus pentru a îndrepta vertical.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 14
    5. Ridicați-vă brațele și strângeți-vă mâinile. După ce vă lăsați să vă plimbați, creați-vă brațele peste cap pentru a vă îmbrățișa urechile. Adu-ți mâinile împreună și le bate. Țineți brațele drepte și strânse cu capul plantat ferm între ele.
  • "Închiderea" Brațele le păstrează în echilibru și împiedică mișcarea brațelor să vă deranjeze poziția corpului.
  • Armele dvs. ar trebui să fie în concordanță cu corpul dvs. când intrați în apă.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 15
    6. Uită-te la apă și se scufunde. Țineți-vă capul liniștit, dar concentrați-vă ochii în direcția în care vă mișcați. Când vedeți clar suprafața apei, pregătiți-vă să vă scufundați. Închideți-vă ochii și păstrați-vă mușchii strânși și brațele și picioarele complet extinse pe măsură ce intrați.
  • Metoda 3 din 3:
    Finalizarea unei scufundări inverse
    1. Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 16
    1. Adu-ți picioarele în sus pentru a atinge poziția de știucă. După obstacolul dvs. și săriți de pe bord, utilizați mușchii de bază pentru a vă ridica picioarele în sus spre piept. Păstrați picioarele drepte și extinse și degetele de la picioare. Scopul de a vă atinge degetele de la picioare la vârfurile degetelor, menținându-vă brațele extinse deasupra dvs.
    • Corpul tău ar trebui să fie îndoit la talie.
    • Scopul de a vă aduce coapsele cât mai aproape de piept.
    • Păstrați-vă spatele cât mai plat posibil.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 17
    2. "Desfaceți" partea de sus a corpului. După ce ajungeți la cea mai mare parte a ascensiunii dvs., începeți să vă extindeți corpul superior departe de picioare. "Desfaceți" corpul în jos pentru a îndruma v și pentru a vă cuprinde capul spre suprafața apei. Evitați să vă îndoiți capul sau gâtul înapoi.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 18
    3. Adu-ți brațele în părțile laterale ale capului tău. Este important să vă întindeți brațele în timp ce "desfășurați" în pregătirea pentru scufundări. Pe măsură ce vă schimbați corpul superior spre apă, aduceți brațele până la părțile laterale ale urechilor. Brațele dvs. ar trebui să vă ceară în partea laterală și apoi să vă întâlniți deasupra capului.
  • Imaginea intitulată Faceți un câștigător al unei plăci de scufundări Pasul 19
    4. Îndreptați-vă și completați scufundarea. Îndreptați corpul dvs. cât mai mult posibil înainte de a încălca suprafața apei. Extindeți-vă brațele și picioarele și îndreptați degetele de la picioare.Scopul de a intra în apă într-o linie verticală dreaptă.
  • sfaturi

    Avertizări

    Încercați doar această scufundare sub supravegherea unui antrenor de scufundări sau un scafandru experimentat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar