Cum să faci trucuri de scutere începător

Doriți să arătați ca oamenii care fac backflips și 360 de pe scuterele lor la parcul de skate? Nu trebuie să fii profesionist pentru a scoate niște trucuri cool pe scuter. Odată ce ați primit poziția corectă în jos, puteți începe să practicați niște trucuri de scooter începător, cum ar fi Bunny Hop și The Tawwhip. Înainte de a ști, veți fi cu un trucuri mai impresionante pe care le puteți arăta pe jumătate de țeavă.

Pași

Metoda 1 din 5:
Obținerea poziției în jos
  1. Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 1
1. Plasați piciorul dominant pe partea din spate a punții scuterului. Vrei ca piciorul tău să fie la un unghi de 45 de grade cu marginea puntei. Marginea exterioară a piciorului trebuie să fie chiar în sus pe marginea frânei.
  • Dacă sunteți așezat în mod regulat (piciorul drept este dominant), picioarele și picioarele dvs. trebuie rotite spre partea dreaptă a scuterului.
  • Dacă sunteți piciorușoși (piciorul stâng este dominant), picioarele și picioarele dvs. trebuie să fie rotite spre partea stângă a scuterului.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 2
    2. Puneți celălalt picior pe puntea scuterului de lângă piciorul dvs. dominant. Degetul mare de la piciorul tău dominant ar trebui să fie aliniat cu canelura din interiorul celuilalt picior. Marginile interioare ale ambelor picioare ar trebui să atingă.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 3
    3. Plasați-vă mâinile pe mânerul barei de mâner. Înfășurați degetele în jurul gripilor, astfel încât aveți o firmă deținută pe barele de mâner.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 4
    4. Începeți cu piciorul din spate. Utilizați-vă piciorul din spate pentru a vă propulsa înainte de fiecare dată când doriți ca scuterul să se miște. Puneți piciorul înapoi pe punte în aceeași poziție în care a fost înainte.
  • Metoda 2 din 5:
    Făcând un Hop Bunny
    1. Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 5
    1. Împingeți-vă cu piciorul din spate, așa că vă deplasați pe scuter. Nu împingeți prea tare - va fi mai ușor să exersați truc dacă mergeți puțin mai lent.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 6
    2. Îndoiți genunchii și apoi împingeți-vă cu picioarele. Ar trebui să se simtă ca și cum ai sări. Vrei să te propulsezi din poziția CLOAT pe scuter. Țineți-vă picioarele plantate pe punte.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 7
    3. Trageți în sus cu brațele în timp ce vă împingeți cu picioarele. Doriți să trageți în sus pe barele de mâner, astfel încât roata din față a scuterului să se ridice de aproximativ un picior (.3 metri de la sol.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 8
    4. Lăsați roata din spate să se ridice de pe pământ pe măsură ce împingeți și trageți în sus. În acest moment, ambele roți ar trebui să fie de aproximativ un picior (.3 metri) în aer. Asigurați-vă că ambele picioare sunt încă plantate pe punte.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 9
    5. Lăsați scuterul să scadă înapoi la pământ. Ambele roți ar trebui să atingă terenul în același timp. Continuați să călătoriți înainte cu ambele picioare pe punte.
  • Metoda 3 din 5:
    Învățarea la Barspin
    1. Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 10
    1. Luați mâna stângă a barelor de mâner în timp ce călătoriți scuterul. Păstrați mâna liberă de aproximativ 6 inci (15 cm) departe de barele de mâner, astfel încât să le puteți lua cu ușurință din nou când se întorc în jur.
    • În timp ce stați încă când începeți mai întâi. Veți avea un timp mai ușor de a obține mișcările în jos.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 11
    2. Ridicați rotița din față de pe sol și rotiți barele de mâner în sensul acelor de ceasornic. Rotiți barele de mâner la 180 de grade, păstrându-vă mâna dreaptă pe ele, pe măsură ce le rotiți.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 12
    3. Ajungeți la mâna stângă sub mâna dreaptă și luați barele de mâner. Asigurați-vă că ajungeți sub mâna dreaptă și nu peste el.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 13
    4. Eliberați mâna dreaptă și rotiți ghidonul în sensul acelor de ceasornic 180 de grade. Utilizați mâna stângă pentru a roti barele de mâner de data aceasta, ținându-le pe ele în timp ce le rotiți.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter trucuri Pasul 14
    5. Apuca barele de mâner cu mâna dreaptă. Ambele mâini ar trebui să se întoarcă acum pe ghidon în pozițiile lor originale.
  • Metoda 4 din 5:
    A face o toarmedă
    1. Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 15
    1. Închis în sensul acelor de ceasornic, dacă stați regulat pe scuter. În picioare înseamnă că călătoriți cu piciorul drept în partea din spate a scuterului.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 16
    2. Faceți o coadă în sensul de ceasornic dacă stați Goofy pe scuter. În picioare Goofy înseamnă că vă plimbați cu piciorul stâng în partea din spate a scuterului.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 17
    3. Practica Bunny Hopping. Va trebui să faceți un Hop Bunny pentru a coada, așa că practica Bunny Hop până când sunteți încrezători să o faceți. Cu cât sunteți mai sus în stare să urlați, cu atât mai ușor veți avea biciuire de coadă.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 18
    4. Să te oprești și să faci un Hop Bunny. Amintiți-vă să împingeți cu picioarele și să trageți cu brațele, astfel încât ambele roți să meargă în aer.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 19
    5. Utilizați piciorul din față pentru a împinge de pe punte, astfel încât să se rotească în jur de 360 ​​de grade. Ambele picioare vor fi în aer în acest moment. Țineți ambele mâini pe barele de mâner și așteptați ca puntea să se întoarcă în jur.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 20
    6. Opriți puntea cu piciorul din spate, deoarece se întoarce în jur. Vrei ca piciorul din spate să aterizeze pe partea din spate a scuterului, astfel încât puntea să se oprească.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 21
    7. Puneți piciorul din față înapoi pe punte. În aproape același timp ca piciorul din spate, vrei ca piciorul din față să aterizeze pe puntea scuterului. În acest moment, scuterul ar trebui să renunțe la sol. Ambele picioarele tale ar trebui să fie plantate pe punte.
  • Metoda 5 din 5:
    A face un singur om
    1. Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 22
    1. Începeți-vă cu piciorul din spate și faceți un Hop Bunny. Încercați să obțineți cât mai mare în aer ca puteți să aveți mai mult timp pentru a face truc.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 23
    2. Lăsați barele de mâner cu una din brațele dvs. odată ce sunteți în aer. Lăsați-vă cu mâna dvs. non-dominantă când începeți mai întâi. Veți avea o echilibrare mai ușoară dacă mâna dvs. dominantă este încă pe barele de mâner.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 24
    3. Țineți brațul în lateral, așa că este paralel cu solul. Încercați să vă păstrați brațul întins în tot timpul în care sunteți în aer. Dacă vă simțiți că începeți să pierdeți echilibrul, apucați înapoi la barele de mâner.
  • Imagine intitulată Do Începător Kick Scooter Tricks Pasul 25
    4. Apucați înapoi pe barele de mâner odată ce ați uscat. Ambele mâini ar trebui să fie pe barele de mâner în acest moment. Să vă retrageți din nou și încercați să faceți din nou trucul.
  • sfaturi

    Practicați cât mai mult posibil. Cu cât practici mai mult trucuri scutere, cu atât mai repede veți obține mai bine la ei.
  • Fii răbdător. Nu vă frământați dacă aveți un timp greu de la un truc - continuați să încercați și veți ajunge în cele din urmă acolo.
  • Întotdeauna practică trucuri majore în iarbă mai întâi pentru a evita rănirea! Odată ce l-ai stăpânit, atunci o poți face oriunde. Nu vrei să fii rănit.
  • Avertizări

    Purtați întotdeauna o casca când încercați să faceți trucuri pe un scuter.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar