Cum să faci dansul scheletului înfricoșător înfricoșător

Nu puteți pierde Crazul de dans Skeleton înfricoșător, care mătură internetul! Dacă sunteți gata să vă puneți propria rotire pe dansul scheletului, începeți să învățați mișcările de bază. Cu o practică mică, veți putea să vă puneți propria răsucire pe această tendință distractivă.

Pași

Partea 1 din 5:
Efectuarea primului segment de lovitură
  1. Imaginea intitulată face dansul Skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 1
1. Săriți pe piciorul stâng și loviți piciorul drept în lateral. Îndoiți-vă genunchiul drept ușor pentru a echilibra pe piciorul stâng. Apoi, hop până la partea stângă, ținându-ți corpul drept. Extindeți-vă piciorul drept pentru a lovi cu piciorul.
  • Această mișcare nu trebuie să fie precisă. Puneți-vă propriul fler pe el!
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător Pasul 2
    2. Întoarceți-vă brațul stâng și lăsați-l în fața pe care îl loviți. Pretindeți că faceți o curl bicep și îndoiți cotul stâng. Într-o mișcare netedă, puneți-vă brațul stâng în partea laterală. Înclinați-vă ușor pe partea ușor pe măsură ce vă loviți pentru a vă ajuta să vă mențineți echilibrul.
  • Încercați să păstrați lichidul de mișcare mai degrabă decât rigid.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător pas 3
    3. Hop pe piciorul drept pentru a comuta părțile. De la lovitura ta, hop în jos pe piciorul drept pentru a comuta picioarele. Ridicați piciorul stâng chiar lângă sol cu ​​genunchiul ușor îndoit. Echilibrați greutatea pe piciorul drept.
  • Veți merge direct de la lovirea hop. Nu aduceți mai întâi piciorul.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 4
    4. Săriți la partea dreaptă a piciorului drept și ieșiți cu piciorul stâng. Ia un mic hop în partea și ateriza pe piciorul drept. Păstrați-vă corpul drept, așa că rămâneți echilibrat. Apoi, extindeți piciorul stâng pentru a ieși din lateral.
  • Este bine să adăugați propriul dvs. fler în mișcare, așa că nu vă faceți griji că sunteți foarte precis.
  • Imagine intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 5
    5. Îmbunătățește-ți brațul drept și l-ai lovit în partea loială. Faceți o curbură ușoară Bicep prin îndoirea la cot. După ce vă îndoiți brațul drept, împingeți-l în partea dintr-o mișcare netedă. Înclinați ușor în partea stângă pe măsură ce vă puneți pentru a vă ajuta să rămâneți echilibrați.
  • Nu uitați să vă păstrați lichidul de mișcare.
  • Partea 2 din 5:
    Trecerea la plimbarea cu Wobbly
    1. Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 6
    1. Săriți pe ambele picioare pentru a trece la plimbarea cu plimbări. În timp ce stați pe piciorul drept, hop să treceți înapoi pe ambele picioare. Teren cu degetele de la picioare cu care se confruntă înainte și genunchii sunt ușor îndoiți.
    • Acesta este un pas de tranziție, deci nu trebuie să fie mare. Doar concentrați-vă pe revenirea la ambele picioare.
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător Pasul 7
    2. Puneți-vă brațele în fața voastră în timp ce săriți. În saltul tău, îndreptați-vă brațele în fața corpului. Păstrați brațele paralele unul cu celălalt. Acest lucru vă va stabili pentru următoarea mișcare.
  • Nu blocați coatele.
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător Pasul 8
    3. Ridicați-vă picioarele în sus și ieșiți apoi să le coborâți înapoi la podea. Ridicați-vă pe tocuri, apoi glisați degetele de la picioare în lateral. Într-o mișcare fluidă, aduceți-vă picioarele înapoi în centru în timp ce încă echilibrați pe tocuri. Apoi, coborâți degetele de la picioare înapoi la podea.
  • Vă ajută să vă înclinați ușor în timp ce faceți acest lucru pentru a vă ajuta să vă echilibrați pe tocuri.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 9
    4. Cercul cu brațele în timp ce vă ridicați degetele de la picioare. Adu-ți brațele peste cap într-un cerc mare. Pe măsură ce îi aduceți jos, traversați brațele peste piept. Păstrați brațele în mișcare într-o mișcare fluidă.
  • O să vă extindeți brațele în partea dvs. în următoarea mișcare. Acest lucru se întâmplă foarte repede în dans, așa că nu vă opriți.
  • Imaginea intitulată Faceți dansul Skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 10
    5. Săriți și aterizați cu piciorul drept în fața stângii dvs. De îndată ce brațele încrucișate în fața pieptului, hop în aer pentru a-ți schimba picioarele în următoarea poziție. Teren cu piciorul drept în fața stângii tale. Aliniați călcâiul stâng cu degetul drept și îndreptați degetele de la picioare în lateral.
  • Nu aveți nevoie să vă aliniați perfect picioarele. Doar asigurați-vă că piciorul stâng este în față și ușor încrucișat de dreapta.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 11
    6. Extindeți-vă brațele în părțile laterale pe măsură ce vă aterizați. Când ați lovit podeaua cu piciorul drept în față, puneți-vă brațele în părțile dvs. perpendiculare pe trunchiul dvs. Păstrați brațele drepte, dar nu vă blocați coatele.
  • Partea 3 din 5:
    Făcând plimbarea cu Wobbly
    1. Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător
    1. Glisați tocurile și în timp ce vă îndreptați înainte cu piciorul stâng. Porniți plimbarea cu totală prin glisarea tocurilor spre exterior, astfel încât degetele de la picioare să îndrepte spre față. Așa cum faceți acest lucru, aduceți piciorul stâng înainte să treacă în fața piciorului drept. Apoi, glisați tocurile înapoi, astfel încât degetele de la picioare să sublinieze din nou.
    • Acest lucru vă va face genunchii să se deschidă și să închidă. Puteți alege să exagerezi această mișcare dacă vă place.
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător
    2. Îndoiți coatele și creați brațele în timp ce faceți pasul. Cu brațele întinse în lateral, îndoiți coatele pentru a vă aduce pumnii spre piept. Brațele tale vor arăta ca aripi de pui. Flagi cu brațele în jos și în sus ca tine pas.
  • Această mișcare de braț este similară cu dansul de pui.
  • Imaginea intitulată face dansul sketon înfricoșător înfricoșător Pasul 14
    3. Glisați tocurile și în timp ce vă îndreptați cu piciorul drept. Schimbați-vă picioarele din nou, astfel încât călcâiele să îndrepte înapoi și picioarele de la picioare. Apoi, pas înainte cu piciorul drept. Glisați tocurile înapoi spre corpul dvs. pentru a vă îndrepta degetele de la picioare.
  • Nu uitați că vă puteți îndoi în genunchi și în timpul acestei mișcări. Depinde de tine cât de departe te duci.
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător
    4. Îndepărtați brațele pliate pe măsură ce vă îndreptați. Pe măsură ce glisați călcâiele și înfășurați-vă, aruncați-vă brațele în sus și în jos odată ce faceți dansul de pui. Finalizați mișcarea cu coatele dvs. arătate spre laturi.
  • Fiecare pas al plimbării Wobbly trebuie să fie însoțită de o clapetă de 1 braț.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător
    5. Glisați tocurile, atunci când vă întoarceți cu piciorul drept. De data aceasta, glisați tocurile și faceți un pas înapoi cu piciorul drept. Apoi, glisați tocurile înapoi și îndreptați degetele de la picioare.
  • Conduce cu piciorul drept pe măsură ce mergeți înapoi.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător
    6. Îndepărtați-vă brațele pe măsură ce vă întoarceți. Faceți o altă clapă de braț pe măsură ce ieșiți înapoi. Amintiți-vă să vă păstrați brațele în sincronizare cu picioarele.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător infricosator
    7. Glisați tocurile în timp ce vă întoarceți cu piciorul stâng. Finalizați secțiunea Wobbly Walking, trecând înapoi cu piciorul stâng. Încă o dată, glisați tocurile, astfel încât degetele de la picioare înainte. Luați-vă pasul înapoi cu piciorul stâng, apoi glisați tocurile înapoi, așa că degetele de la picioare se îndreaptă spre laturi.
  • Imaginea intitulată Faceți dansul scheletului înfricoșător înfricoșător Pasul 19
    8. Îndepărtați-vă brațele din nou în timp ce vă întoarceți. Faceți 1 clapetă de braț final în timp ce vă terminați plimbarea. La sfârșitul mișcării, țineți coatele indicate pe laturi în pregătirea pentru trecerea la următoarea mișcare.
  • Partea 4 din 5:
    Făcând a doua rundă de kick-uri de salt
    1. Imaginea intitulată Faceți dansul scheletului înfricoșător înfricoșător
    1. Săriți pe piciorul stâng și ieșiți piciorul drept. Hop la stânga, aterizând pe piciorul stâng cu greutatea dvs. echilibrată. Ridicați piciorul drept de pe podea și îndoiți ușor la genunchi. Ieșiți piciorul drept în lateral.
    • Aceasta este aceeași mișcare pe care ați făcut-o deasupra, dar veți face o mișcare de braț diferită.
  • Imaginea intitulată face dansul de schelet înfricoșător înfricoșător Pasul 21
    2. Extindeți ambele brațe în partea stângă și înclinați spre dreapta. Pe măsură ce săriți, puneți ambele brațe în jos și în partea stângă. Pe măsură ce vă extindeți brațele, vă sprijiniți ușor spre dreapta pentru a vă ajuta să vă mențineți echilibrul.
  • Asigurați-vă că loviți și loviți în același timp. Piciorul stâng și brațele stângi vor fi toate extinse spre partea stângă.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător
    3. Săriți pe piciorul drept și ieșiți cu piciorul stâng. De la lovitura ta, hop în jos pe piciorul drept pentru a comuta picioarele. Ridicați piciorul stâng chiar lângă sol cu ​​genunchiul ușor îndoit, apoi ieșiți spre stânga. Păstrați corpul direct pentru a rămâne echilibrat pe piciorul drept.
  • Aceasta este aceeași lucrare de la începutul dansului, dar folosiți mișcări diferite ale brațului.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător
    4. Extindeți ambele brațe în partea dreaptă și înclinați spre stânga. Pe măsură ce faceți lovitura dvs. de salt, leagăn brațele în fața corpului și le puneți în partea dreaptă. Înclinați ușor spre stânga pentru a vă ajuta să rămâneți echilibrați.
  • Lovi cu piciorul și pumnul în același timp.
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător
    5. Sari pentru a aduce ambele picioare la centru. De la lovitura dvs., faceți o hamei să aduceți ambele picioare înapoi la centru. Teren cu degetele de la picioare cu care se confruntă înainte și picioarele dvs. despre lățimea șoldului.
  • Această poziție vă ajută să treceți la următoarea mișcare.
  • Imaginea intitulată face dansul sketon înfricoșător înfricoșător
    6. Cercul cu brațele în jur de două ori, apoi extindeți-le spre stânga. Pe măsură ce săriți, aduceți-vă brațele de la dreapta într-un cerc. Țineți brațele paralele unul cu celălalt, pe măsură ce le rotiți peste cap și în fața corpului de două ori. Sfârșitul cu brațele întinse spre stânga.
  • Poziția dvs. finală va arăta când vă perforați brațele în stânga.
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător
    7. Hop pe piciorul drept pe măsură ce vă extindeți brațele spre stânga. Când ieși din cerc, săriți pe piciorul drept. Scoateți piciorul stâng în același timp în care vă extindeți brațele în partea stângă. Înclinați ușor spre dreapta pentru a vă ajuta să vă mențineți echilibrul.
  • Timp saltul dvs., astfel încât să se întâmple în timp ce completați a doua revoluție a cercului dvs. ARM. Vrei ca brațele să termine în partea stângă în timp ce ieșiți piciorul stâng.
  • Partea 5 din 5:
    Finalizarea dansului
    1. Imaginea intitulată face dansul sketon înfricoșător înfricoșător
    1. Săriți înapoi în centru pentru a vă întoarce în plimbarea cu Wobly. Luați un mic hop pentru a aduce ambele picioare înapoi în centru. Teren cu degetele de la picioare și picioarele împreună.
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător
    2. Faceți plimbarea în față și înapoi. Glisați tocurile și din nou pentru a merge mai departe cu piciorul stâng. Apoi, pas înainte cu piciorul drept. Apoi, umblați înapoi, începând cu piciorul drept, apoi stânga.
  • Puteți să vă îndoiți la genunchi pentru a le lărgi mai mult pe măsură ce mergeți înainte și înapoi. Depinde de tine!
  • Imaginea intitulată face dansul skeleton înfricoșător înfricoșător Pasul 29
    3. Cârligul alternativ Puneți cu brațele pe măsură ce faceți plimbarea cu Wobly. Când ieșiți pe piciorul stâng, aduceți-vă brațul stâng într-o lovitură de cârlig. Finalizați cu pumnul sub bărbie. Puneți-vă brațul înapoi în partea dvs., apoi faceți o lovitură de cârlig cu brațul drept în timp ce pasi cu piciorul drept.
  • Fiecare dintre cele 4 pași de mers pe jos de la sfârșitul dansului este însoțită de un pumn de cârlig.
  • Imaginea intitulată face dansul scheletului înfricoșător înfricoșător
    4. Salut pentru a termina dansul. De îndată ce vă terminați cea de-a doua plimbare, stați cu picioarele împreună și aduceți-vă mâna pe frunte într-o salută. Acest lucru termină dansul!
  • S-ar putea să doriți să vă sprijiniți pe tocuri pe măsură ce salutăți-i să-i dați niște fler.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Plimbarea cu Wobly este numită și Charleston.
  • Dansul tău la cântecul scheletelor înfricoșătoare!
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar