Cum să faci o lovitură de măgar

O lovitură de măgar este o modalitate simplă de a practica mișcările progresive de a face un depozit. Făcut lovituri de măgar vă ajută să construiți forța în brațele voastre, obțineți controlul mișcărilor corporale, învățați cum să vă schimbați greutatea corporală pentru a găsi echilibru. Cu o practică diligentă, puteți stăpâni o lovitură de măgar și puteți învăța cum să faceți un depozit în cel mai scurt timp!

Pași

Partea 1 din 2:
Poziționarea corpului
  1. Imaginea intitulată face o lovitură de măgar Pasul 1
1. Intrați în poziția de început. Începeți cu ambele picioare pe podea și brațele ridicate deasupra capului, lângă urechi. Picioarele tale ar trebui să fie poziționate uniform chiar lângă celălalt.
  • Pentru copii și începători, puteți ajusta poziția de pornire, începând într-o poziție ghemuită, odihnindu-vă greutatea corporală pe bilele picioarelor. Brațele tale ar trebui să fie în afara picioarelor tale, plat pe podea.
  • Imaginea intitulată Faceți o lovitură de măgar Pasul 2
    2. Atingeți podeaua. Dacă începeți într-o poziție în picioare, îndoiți-vă la talie și genunchi să ajungeți în jos și să atingeți podeaua. Mâinile tale ar trebui să fie poziționate uniform, despre lățimea umărului în afară.
  • Dacă începeți într-o poziție ghemuită, mâinile sunt deja pe podea, dar ar trebui să fie în continuare poziționate în mod egal unul de celălalt, despre lățimea umărului în afară de genunchi.
  • Partea 2 din 2:
    Efectuarea loviturii de măgar
    1. Imagine intitulată Faceți o lovitură de măgar Pasul 3
    1. A se apleca in fata. Cu mâinile plate pe podea, înclinați înainte (aproape ca și cum sunteți balansați), pentru a vă schimba greutatea de la picioarele dvs. și pentru a vă echilibra greutatea corporală pe mâini. Asigurați-vă că păstrați brațele și coatele drepte pe măsură ce vă schimbați greutatea corporală în mâini. În acest moment, cea mai mare parte a greutății corporale ar trebui să se odihnească pe mâini și numai degetele de la picioare ar trebui să atingă podeaua.
    • Evitați întoarcerea sau împingerea gâtului. Ar trebui să încercați să păstrați gâtul cât mai neutru posibil.
    • Puteți practica această mișcare de câteva ori până când veți obține poziționarea și ritmul de a vă schimba greutatea mâinilor.
  • Imaginea intitulată face o lovitură de măgar Pasul 4
    2. Stârni. Când greutatea dvs. este deplasată pe brațe și mâini, utilizați ambele picioare pentru a lovi de la podea și încercați să vă aliniați șoldurile cu umerii. Păstrați genunchii îndoiți când vă loviți de la sol. Încercați să țineți poziția picioarelor în aer și apoi lăsați-vă picioarele să se întoarcă ușor la podea. Ambele picioarele tale ar trebui să aterizeze pe podea în același timp.
  • Acest lucru ar putea dura câteva încercări, dar de fiecare dată când vă loviți de picioare, încercați să ridicați din ce în ce mai aproape nucleul corpului.
  • Așa cum puteți să vă aliniați șoldurile de deasupra umerilor, încercați să vă țineți poziția corpului (acum într-o jumătate de ședință) și încercați încet să vă extindeți picioarele într-un depasit complet.
  • Imaginea intitulată face o lovitură de măgar Pasul 5
    3. Modificați lovitura de măgar. Dacă loviți terenul cu ambele picioare este prea provocator, puteți modifica lovitura de măgar pentru a începe cu un picior. Din poziția de ghemuire cu mâinile pe pământ, schimbați greutatea corporală în mâinile dvs. și loviți-vă de la sol cu ​​piciorul dvs. dominant. De exemplu, dacă scrieți cu mâna dreaptă, piciorul dvs. dominant este piciorul dvs. drept. Odată ce piciorul dvs. dominant este de pe pământ, aduceți-vă celălalt picior în sus pentru a vă întâlni piciorul dominant în aer. Încercați să țineți greutatea corporală deasupra dvs. înainte de a reveni și ateriza.
  • Piciorul dvs. dominant care se lovește mai întâi de la sol este ceea ce îți iau picioarele de pe pământ. Celălalt picior care vă satisface piciorul dominant este ceea ce vă ajută să vă ridicați corpul pentru a vă alinia șoldurile peste umeri și poziționați-vă miezul pe verticală.
  • De asemenea, puteți modifica aterizarea pentru a ateriza pe un picior, mai degrabă decât aterizarea pe ambele. Pur și simplu aduceți un picior până la podea și aduceți-vă celălalt picior în jos pentru ao întâlni.
  • Încercați să aterizați cât mai încet cum puteți. Acest lucru vă va mări stabilitatea și controlul pe măsură ce învățați cum să efectuați un depozit.
  • sfaturi

    Păstrați mușchii AB flexați și strânși pe măsură ce vă loviți în aer. Acest lucru vă va ajuta să păstrați echilibrul.
  • Practicați-vă loviturile de măgar pe o gimnastică moale. Vrei să fii sigur că ai undeva moale să aterizați dacă cădeți.
  • Asigurați-vă că antrenorul sau cineva cu care aveți încredere este de la dvs. prima dată când încercați.
  • Avertizări

    Asigurați-vă că vă păstrați gâtul drept pe măsură ce faceți lovitura de măgar. Pe măsură ce vă echilibrați pe mâini, încercați să vă păstrați ochii pe covor.
  • Dacă împingeți prea mult de la sol, ați putea cădea înapoi pe spate și vă puteți răni. Începeți întotdeauna cu o lovitură moale de pe pământ și apoi construiți treptat intensitatea loviturilor dvs.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar