Cum să uiți o fată care te-a rănit emoțional

Trecerea peste un ex nu este niciodată ușoară. Mai ales când această persoană te-a rănit într-un fel. Copierea cu o despărțire este personală și toată lumea trebuie să-și găsească modul de manipulare a durerii și de a avansa înainte.Există multe modalități diferite de a gestiona turbulențele emoționale ale unei rupturi. Găsiți modul în care este mai bun pentru dvs. și amintiți-vă că obținerea unei relații necesită timp.

Pași

Metoda 1 din 4:
Tăierea tuturor contactului
  1. Imaginea intitulată uită o fată care te-a rănit emoțional pas 1
1. Obțineți distanța fizică. Îndepărtați-vă literalmente de la ea. Cu cât vă vedeți mai mult în persoană, cu atât mai dificil va fi să uitați de ea și de durerea pe care ți-a provocat-o. Găsiți modalități de a vă schimba rutina, astfel încât să nu fiți forțați să o confruntați.
  • Evitați locurile pe care le cunoașteți frecvent. Acest lucru poate include restaurantele preferate și cafenelele sau magazinele lângă locul în care locuiește.
  • Evitați adunările sociale pe care le cunoașteți că va fi la. Acest lucru va provoca numai tensiune inutilă și vă va face ca obsesia în trecut. Dacă sunteți amândoi invitați la o petrecere sau la un eveniment, spuneți gazdei că sunteți ocupat. Lipsesc câteva întâlniri sociale merită gelozia și frustrarea pe care o veți simți dacă o veți vedea din nou.
  • Imaginea intitulată uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 2
    2. Scapa de dovezi. Îndepărtați oricare dintre lucrurile ei din camera dvs. Scapi de orice vă asociați profund cu ea. Acesta vă va aduce doar dureri inutile să stea pe orice suveniruri din relație.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional pas 3
    3. Întrerupeți comunicarea. Nu vă permiteți să vă contactați, inclusiv prin text sau prin e-mail. Ar putea fi tentant să se angajeze cu ea la început, dar acest lucru va deschide doar ușa la mai multă durere și conflict. Cu cât comunicați mai mult cu ex, cu atât mai greu va fi să o uitați.
  • Să ia în considerare neprietenul sau să o dezvăluie pe social media. Social Media ne permite să pictăm o imagine pozitivă a vieții noastre. Asemenea imagini ale ei vă vor face doar nostalgici despre relație. Dacă acest lucru se simte prea drastic, luați în considerare eliminarea ei din feedul de știri sau lista de contacte a telefonului.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 4
    4. Evitați să vă petreceți cu prietenii ei. Dacă împărțiți un grup de prieteni, petreceți timp cu un nou cerc social.
  • Reconectați-vă cu prietenii pe care ați avut-o înainte să o cunoști. Ei sunt prieteni cu tine în afara contextului relației tale cu ex. Ei vă vor ajuta să forțați o nouă identitate fără ea și sunt mai puțin probabil să o aducă în sus.
  • Metoda 2 din 4:
    Scoateți-o din sistemul dvs
    1. Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 5
    1. Lăsați-vă să fiți trist. Lăsați-vă să vă supărați și frustrați pentru o perioadă scurtă de timp vă poate ajuta să vă curățați sistemul și va fi mai ușor să o uitați.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 6
    2. Dă-ți o cronologie. Permiteți-vă să vă supărați pentru un timp stabilit și apoi să vă abțineți de la răsfățați mai mult. Fi disciplinat cu acest cronologie.
  • Încercați să începeți cu o săptămână. În această săptămână vă permiteți să plângeți, să vă supărați, să ascultați muzică tristă sau să faceți orice ritualuri pe care le simțiți necesare pentru vindecarea voastră. Când o săptămână se angajează să se deplaseze înainte.
  • Nu vă panicați dacă vă gândiți să vă gândiți la ea. Dacă încercați să vă interziceți să vă gândiți la ea, veți gândi doar la ea mai mult. Aceasta se numește "Efectul ursului alb." Dacă vă gândiți la ea, acceptați gândul și apoi lăsați-l să plece.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 7
    3. Vorbiți-l. Discutați cu un membru al familiei sau cu un bun prieten despre sentimentele dvs.Aerisiți despre ea, astfel încât să nu mai fixați durerea.
  • Scrieți-vă sentimentele într-un jurnal. Scrierea este o modalitate bună de a ajunge la termen cu un subiect, astfel încât să nu mai gândești la asta.
  • După ce v-ați permis să vă evacuați despre ea, nu o aduceți din nou. Evitați să vorbiți despre ea și să încercați să vă mișcați repede din subiect dacă cineva vă întreabă despre ea.
  • Metoda 3 din 4:
    Fiind social
    1. Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 8
    1. Du-te la date. Un mod încercat și adevărat de a trece peste un iubit din trecut este de a întâlni pe cineva nou. Dacă vă simțiți gata, fiți deschisi să faceți noi conexiuni.
    • Pentru primele câteva date, evitați să vă aduceți ex-ul. De-a lungul timpului veți putea vorbi despre ea, dar în timp ce este în continuare proaspătă, vă va împiedica doar să vă deplasați înainte.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 9
    2. Exercitați-vă mușchii sociali. Chiar dacă nu vă simțiți gata până acum, asigurați-vă că petreceți timp cu prietenii. Rămâneți conectat la sfera dvs. socială.
  • Este normal să vrei să fii singur după o întrerupere. Nu vă izolați prea mult sau vă va împiedica să vă deplasați înainte.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 10
    3. Găsiți noi modalități de a fi social. Va fi mai greu să uiți de ex, dacă continuați să faceți aceleași lucruri pe care le-ați făcut când ați fost împreună. Găsiți noi activități care nu sunt asociate cu ea și vă vor permite să vă înconjurați cu fețe noi.
  • Explorați noi baruri și restaurante, astfel încât să întâlniți un nou lot de oameni. Există probabil multe locuri pe care nu ați avut niciodată șansa de a explora în timp ce ați fost împreună.
  • Alăturați-vă unui nou club sau găsiți o nouă activitate care vă va permite să faceți prieteni noi. Acești noi prieteni și activități vă vor distrage atenția de la trecut. Ei vor împărtăși, de asemenea, o legătură cu dvs. care este în totalitate în afara ex-ului tău.
  • Metoda 4 din 4:
    Gândindu-se la viitor
    1. Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 11
    1. Găsiți un gol nou. Concentrați-vă energia și emoțiile către un nou scop. Când vă simțiți că vă lipsiți ex, redirecționați aceste sentimente față de un scop sau pasiune diferită.
    • Gândirea obsesivă la ex-dvs. activează aceeași regiune de poftă din creier ca droguri și alcool.Înlocuiți dependența cu ceva productiv.
  • Imaginea intitulată uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 12
    2. A merge la sală. Efectuarea stresului ameliorează stresul. Stresul excesiv vă poate face mai probabil să vă însoțiți compania.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 13
    3. Concentrați-vă pe tine însuți. Fiind unică înseamnă că aveți mai mult timp să vă gândiți la voi înșivă. Utilizați această ocazie pentru a vă redirecționa atenția înapoi la nevoile dvs. și dorește.
  • Gândiți-vă la obiectivele dvs. profesionale. Acesta este un moment minunat pentru a vă împinge creșterea personală la locul de muncă sau la școală.
  • Imaginea intitulată Uită o fată care te-a rănit emoțional Pasul 14
    4. Obțineți un nou hobby. Dacă există ceva ce ați fost întotdeauna interesat, cum ar fi gătitul sau un nou sport, acum este momentul să-l ridicați. Va fi o mare distragere a tristeței tale.
  • Imaginea intitulată uită o fată care te-a rănit emoțional pasul 15
    5. Ia o perspectivă. Vedeți durerea curentă ca stat temporar. Cu timpul, va trece.
  • sfaturi

    Amintiți-vă că amintirile dvs. din Ex nu sunt o reprezentare corectă a cine este ea. S-ar putea să vă simțiți că vă lipsesc, dar șansele vă amintiți doar înaltele relației dvs.
  • Uitarea pe cineva ia mult timp și răbdare. Poate dura luni sau ani pentru tine să te simți complet peste fostul tău. Continuă să gândești la viitor.
  • Avertizări

    Unii oameni se strecoară în cicluri de dependență, abuz de substanțe sau auto-vătămare în urma unei despărțiri. Solicitați ajutor profesional dacă vă simțiți că vă simțiți în afara controlului.
  • În mod repetat, încercând să vă contactați ex, prietenii, familia sau colegii ei, este considerată urmărire. Plinking este o crimă pedepsită în Statele Unite.. Vorbiți cu un medic sau cu un consilier dacă simțiți nevoia de a răni, umili sau de răzbunare exactă asupra ex.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar