Cum să eviți pe cineva pe care îl iubești

Evitând pe cineva pe care-l iubești, indiferent dacă le eviți în persoană, online sau chiar în gândurile tale, se poate face schimbând mentalitatea dvs. și să rămână concentrat. Rămânind departe de locurile pe care le frecventează și ascund postările lor pe social media, veți fi mult mai reușită în evitarea acestora. Dacă fugi în ele, este mai bine să le dați spațiu, să vă priviți privirea și să rămâneți liniștiți și politicoși.

Pași

Metoda 1 din 3:
Minimizarea contactului potențial
  1. Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 1
1. Încercați să stați departe de locuri pe care le pot vizita. Probabil că aveți o idee bună despre ceea ce îi place persoana pe care o iubiți să o facă și unde se duc adesea. Utilizați aceste informații pentru a evita punctele în care aveți mai multe șanse de a intra în ele, cum ar fi magazinele de bacanie în apropierea casei lor, sala de gimnastică sau restaurantele lor preferate.
  • De exemplu, dacă știți că vizitează adesea restaurante chineze sau studiază la biblioteca locală, încercați să vă ordonați mâncarea chineză sau să studiați în loc de cafea.
  • Dacă există locuri pe care trebuie să le mergeți acolo unde ar fi, încercați să mergeți uneori acolo unde persoana este mai puțin probabil să fie acolo.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 2
    2. Ascundeți persoana pe social media, astfel încât să nu vedeți postările lor. Chiar dacă încercați să evitați persoana în viața reală, poate fi greu să scăpați cu adevărat de la ei cu mass-media socială care vă arată ceea ce fac tot timpul. Ascundeți profilul lor, astfel încât să nu puteți vedea sau să le dezvăluie pentru a vă șterge alimentarea posturilor.
  • Facebook vă permite să vă informați Ascundeți postarea unei persoane când apar în newsfeed-ul dvs. și puteți, de asemenea, de asemenea, de asemenea, blochează oamenii.
  • Încercați să neintroduceți persoana pe Instagram sau Twitter, astfel încât postările lor să nu vă prezinte să citiți.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 3
    3. Să fie în avans și să spuneți persoanei de care aveți nevoie de spațiu. Uneori spunând persoana direct că trebuie să tăiați legăturile cu ele este cea mai bună modalitate de a merge și reduce o mulțime de stres și anxietate legate de evitarea cuiva. Spuneți persoanei politicoase că aveți nevoie de spațiu și ar prefera ca ei să nu vă contacteze în viitorul previzibil.
  • De exemplu, spuneți persoanei, "Aș aprecia cu adevărat dacă am putea să ne dăm reciproc un spațiu și să nu interacționăm pentru o vreme în timp ce lucrez prin unele lucruri."
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 4
    4. Blocați-le astfel încât să nu vă poată contacta, dacă este necesar. În cazuri extreme, ar putea fi mai ușor blocați persoana de pe telefonul dvs și mass-media sociale, astfel încât să nu vă poată vorbi deloc și nu puteți vorbi cu ei. Telefonul dvs. vă permite să blocați numere de telefon, astfel încât să nu vă poată apela sau să vă scrieți, la fel ca majoritatea site-urilor media sociale.
  • Acest lucru funcționează bine dacă nu aveți voința de a nu încerca să vorbiți cu ei.
  • De obicei, puteți debloca persoana mai târziu, dacă doriți.
  • Metoda 2 din 3:
    Ignorându-le în persoană
    1. Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 5
    1. Rămâi cât de departe de ei, după cum puteți dacă le vedeți în persoană. Dacă vedeți persoana pe care încercați să o evitați, este mai bine să puneți cât mai multă distanță între voi cât mai mult posibil. Dacă sunteți în interiorul unei camere, ca un restaurant sau un birou, încercați să mergeți la capătul opus al camerei.
    • Dacă sunteți afară, aveți mult mai mult spațiu pentru a vă manevra departe de ei.
    • Dacă vedeți persoana la școală, mergeți la un capăt diferit al holului sau stați la un birou de pe partea opusă a camerei.
    • Dacă vedeți persoana în timp ce lucrați, mergeți la o cameră diferită, dacă este posibil, sau căutați în jos dacă stați la birou, astfel încât să nu vă poată vedea.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 6
    2. Schimbați privirea, astfel încât să nu vă uitați la ele. În timp ce este bine să vă uitați la persoana de fiecare dată și apoi să vedeți unde sunt, nu vă priviți sau nu faceți contact vizual cu ei. Prin asigurarea faptului că nu vă vedeți niciodată direcția, sunteți mai puțin probabil să aveți de a interacționa cu ei.
  • Concentrați-vă asupra a ceea ce faceți și încercați să evitați să vă gândiți la ele, astfel încât să nu aveți nici măcar să vă faceți griji că priviți accidental la ele.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 7
    3
    Începe o conversație cu cineva din jurul tău. Acest lucru nu numai că vă ajută să vă distrageți de persoana pe care încercați să o evitați, dar vă face, de asemenea, să apară ocupat. Dacă există cineva în apropierea dvs., încercați să începeți o conversație simplă, politicoasă cu ei pentru câteva minute.
  • Dacă vorbești cu o altă persoană, persoana pe care încercați să o evitați este mai puțin probabil să vă întrerupeți.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 8
    4. Lăsați calm dacă observați persoana care se plimba la dvs. Dacă vedeți persoana pe care încercați să o evitați să veniți la dvs. și într-adevăr nu doriți să interacționați cu ei, să umblați peste cameră în direcția opusă sau să lăsați în întregime. Fă-o calm și fără a face o mare afacere din ea.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 9
    5. Dați un răspuns concis și neutru dacă vorbesc cu dvs. Dacă ați încercat cel mai bine să le evitați, dar tocmai ați avut succes, fiți politicoși. Nu este nevoie să începeți o conversație lungă și detaliată cu ei, dar puteți opri conversația rapidă și politicoasă, răspunzând la răspunsuri cu 1 cuvânt sau din cap politicos din cap.
  • Dacă doriți să continuați să discutați cu persoana, dar știți că este o idee proastă, este deosebit de important să vă reamintiți să oferiți răspunsuri neutre și scurte.
  • De exemplu, dacă persoana vă întreabă cum faceți, spuneți doar, "Mă descurc bine, mulțumesc."
  • Metoda 3 din 3:
    Schimbarea mentalității dvs
    1. Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 10
    1. Practica în mișcare și în prezent. Ori de câte ori vă prindeți reflectă în trecut sau gândiți-vă la persoana pe care încercați să o evitați, să vă reintroduceți și să vă gândiți la actualul și viitorul dvs. Acest lucru vă va ajuta să vă motivați să continuați și să setați noi obiective pentru dvs.
    • Stabiliți obiective cum ar fi obținerea în formă, învățarea unei noi abilități sau avansarea în cariera dvs.
    • Gândiți-vă la lucrurile care merg în prezent în viața voastră, cum ar fi locul de muncă, viața socială, academicia sau sănătatea personală.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 11
    2. Concentrați-vă pe caracteristicile negative ale persoanei când vă gândiți la ele. Când iubiți pe cineva, este ușor să vă gândiți doar la atributele lor pozitive sau la calitățile pe care le iubiți despre ele. Reamintind că au defecte, vă va ajuta să vă schimbați perspectivele și să vă ușureze să vă îndepărtați de ei.
  • De exemplu, persoana poate fi foarte bună, dar poate că ei se afișează întotdeauna târziu, au probleme de a păstra promisiunile sau sunt un pic leneș.
  • Reflectând asupra a ceea ce nu ați plăcut despre relația vă poate ajuta, de asemenea, să evitați acele lucruri în viitor.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 12
    3. Puneți-vă mai întâi. Puneți deoparte orice gânduri pe care le aveți despre persoana pe care o iubiți și încercați să evitați și, în schimb, începeți să vă concentrați asupra dvs. Evaluați-vă propriile nevoi și petreceți ceva timp reflectând despre modul în care vă puteți face mai fericiți, mai sănătoși și mai mult conținut.
  • Anulați timpul în fiecare zi doar pentru dvs., indiferent dacă este vorba de citirea în fiecare dimineață, făcând yoga, sau reflectând într-un jurnal.
  • Încercați o nouă activitate ca boxul, gătitul sau înotul.
  • Imagine intitulată Evitați pe cineva pe care îl iubiți Pasul 13
    4. Rămâi ocupat prin distragere. Încercați să vă completați timpul cu activități și obiective, indiferent cât de mari sau mici. Mai ocupat, cu atât mai puțin timp va trebui să vă gândiți la persoana pe care o iubiți, făcându-l chiar mai ușor să le evitați.
  • De exemplu, începeți o rutină zilnică de a merge la sala de gimnastică, citit, mergi la muncă, grădinărit, și apoi gătit o rețetă nouă.
  • Încercați să alegeți distragerile care vă scoate din casă și în mișcare, cum ar fi călătoriile cu biciclete, faceți cumpărături cu prietenii sau voluntariatul.
  • sfaturi

    Dacă aveți probleme cu evitarea persoanei pe care o iubiți și credeți că aveți nevoie să discutați cu cineva, să ajungeți la prieteni, la familie sau la un profesionist.
  • Dacă treceți printr-o despărțire, încercați să evitați să vă vedeți Ex timp de cel puțin 3 luni, astfel încât să aveți timp să vă deplasați și să vă vindecați. Dacă ați fost împreună pentru o lungă perioadă de timp, este posibil să aveți nevoie de mai mult de 6 luni până la un an înainte de a vă simți bine să le vedeți din nou.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar