Cum să uiți băiatul pe care l-ai iubit

Uitarea iubirii poate fi greu de făcut, dar uneori este necesar. Poate fi o provocare psihologică pentru a depăși o despărțire, dar luarea unor pași pot ajuta. Faceți un efort de a vă deconecta de la ex, să vă angajați în auto-îngrijire și să căutați sprijin de la alții.

Pași

Metoda 1 din 3:
Deconectare
  1. Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 1
1. Condusă de contact. De multe ori, oamenii se ocupă de exes-lor peste ceea ce este sănătos. Dacă cineva este absent din viața ta, este mai bine să lucrezi la lăsarea de relație. Primul pas este înclinarea contactului.
  • Oamenii dezvoltă atașamente emoționale puternice în dragoste. Ei tind să-și vadă partenerul lor romantic ca prima persoană din viața lor pe care o contactează atunci când au nevoie de sprijin emoțional. Atunci când o relație se încheie, poate fi greu să vă îndepărtați de fostul dvs. în timp ce vă gândiți la sprijin. Pentru a trece peste relația, trebuie să faceți un efort de a face acest lucru.
  • Nu apelați, text sau trimiteți prin e-mail ex. Dacă este necesar, îl blocați temporar pe social media pentru a evita tentația de a-l contacta prin ceva asemănător Facebook sau Twitter. Minimizați timpul petrecut cu ex-ul dvs. și nu vă angajați împreună, care să crească sentimentele de atașament. Dacă vizionarea filmelor împreună a fost o activitate romantică pentru dvs., de exemplu, nu vizionați un film cu ex.
  • Scapi de orice mementos pe care îl asociați cu ex. Acest lucru poate ajuta la eliminarea tentației de a apela și a vorbi cu el când sunteți stresat sau supărat.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 2
    2. Amintiți-vă de ce lucrurile s-au încheiat. Luați în considerare de ce încercați să uitați această persoană. A fost relația care nu funcționează? A fost persoana care nu era drăguță cu tine? Există multe motive pentru care o relație s-ar putea încheia și să fie conștientă de ce dvs. nu a funcționat poate ajuta la procesul de vindecare. Petreceți timpul gândindu-vă de ce lucrurile s-au încheiat și să vă asigure că ruperea a fost cea mai bună.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 3
    3. Vizualizați spargerea ca o experiență de învățare. Cercetările arată că nu este de fapt un lucru rău să vă gândiți la o relație în timp ce încercați să treceți peste ea atâta timp cât credeți în termeni abstracți. Amintiți-vă emotiile pe care le-ați simțit în timpul relației, mai degrabă decât prezența fizică a ex. Concentrați-vă asupra a ceea ce vă bucurați de a fi cu această persoană pe un nivel emoțional și cât de norocos ați experimentat sentimente de dragoste și atașament. Amintiți-vă relația ca un concept abstract, mai degrabă decât o experiență fizică.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 4
    4. Fiți conștienți că este nevoie de timp. Contrar a ceea ce puteți citi în revistele de femei, nu există o formulă magică care să vă poată spune când vă puteți aștepta să depășiți un ex. O varietate de factori influențează cât timp vă va duce pentru a obține o relație. Pe măsură ce încercați să obțineți o relație, să fiți răbdători și să acceptați că va dura ceva timp.
  • Durata și intensitatea relației sunt doi dintre cei mai mari factori în determinarea cât va dura pentru a vă vindeca. Relațiile pe termen lung de intensitate ridicată pot dura atâta timp cât anul pentru a trece. Cu toate acestea, relațiile mai scurte, care au fost foarte intense pot fi, de asemenea, dificil de uitat.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 5
    5. Se ocupă de văzutul dvs. ocazional. S-ar putea să vă vedeți băiatul la școală, să lucrați sau în jurul orașului. Poate fi greu să uiți pe cineva când ai fost forțat ocazional să interacționezi. Încercați să limitați interacțiunile, cu excepția cazului în care este absolut necesar. Fiți amabili când vă vedeți ex și dacă aveți nevoie să lucrați cu el pe proiecte, să fiți respectuoși, dar să rămâneți profesioniști. Veți întâmpina probabil câteva sentimente de tristețe în primele câteva ori pe care trebuie să le interacționați cu fostul dvs. după relația sa încheiat. Acceptați acestea sunt normale și vor trece cu timpul.
  • Metoda 2 din 3:
    Îngrijirea pentru tine
    1. Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 6
    1. A fi ocupat. Deși este important să recunoaștem și să experimentați tristețea în urma unei despărțiri, locuința pe gânduri negative prea mult timp devine contraproductivă. Încercați să rămâneți ocupați cu o varietate de hobby-uri și activități pentru a vă opri de la perspectivă în tristețe.
    • Găsiți ceva ce vă place. Puteți merge la un muzeu, consultați un film, faceți un puzzle, jucați un joc video. Orice care vă ține mintea concentrat asupra momentului prezent vă poate ajuta să evitați să vă gândiți la ex.
    • Creați timp și spațiu pentru hobby-urile dvs. În timp ce pare ciudat să rămâi la un program pentru activitatea de agrement, uneori aceasta este singura modalitate de a vă scoate din casă după o despărțire. Promite-te că vei petrece cel puțin 3 nopți pe săptămână, ieșind sau jura că vei petrece doar o noapte de weekend în singură.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 7
    2. Socializa. Petreceți mai mult timp cu un prieten, frați, colegii de clasă și alte persoane pe care sunteți aproape. Fiind singuri vă poate duce la ruminatul asupra gândurilor negative, astfel încât socializarea puternică este vitală atunci când vine vorba de avansarea înainte. Faceți planuri cu persoanele pe care le cunoașteți și depuneți eforturi pentru a cunoaște oameni noi. Frecventați un club sau o întâlnire. Du-te la un bar singur și vorbește cu un străin. Participați la citirile de poezie sau spectacolele de artă și vedeți dacă vă întâlniți pe oricine.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 8
    3. Încercați să rămâneți cu rutinele zilnice de auto-îngrijire. Mulți oameni se încadrează în capcana de a nu se îngriji de ei înșiși. La fel de greu cum ar fi, continuați să practicați auto-îngrijirea chiar și atunci când vă simțiți jos.
  • Ține pasul cu mâncarea și somnul. Du-te la sala de sport dacă lucrați în mod regulat. Încercați să nu lăsați activitățile de zi cu zi care vă ajută să vă simțiți cea mai bună cădere la drum.
  • Impinge-te. Făcând sarcini de bază de zi cu zi ar putea avea efort suplimentar în timpul unei despărțiri, dar alimentația slabă, igiena și obiceiurile de fitness vor fi doar o dispoziție proastă.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 9
    4. Tăiat înapoi la locul de muncă. Deși este important să țineți cont de auto-îngrijire, să vă tăiați niște slăbiciune în ceea ce privește munca. Unii oameni se simt să se arunce în muncă este o mare distragere, dar acest lucru poate crea un model negativ. Poate fi greu să vă întoarceți la o sarcină normală de lucru odată ce vă simțiți mai bine. Încercați să puneți mai puțin efort decât în ​​mod normal la locul de muncă și, dacă este posibil, să luați o zi de sănătate mintală pentru a petrece timp să aveți grijă de dvs.
  • Metoda 3 din 3:
    Căutați suport
    1. Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 10
    1. Conectează-te cu prietenii și membrii familiei. După cum sa afirmat, atașamentul pe care îl considerați că un ex este ceea ce face ca desființele să fie atât de dificile. Te sfârșești să te simți singur și izolat când această persoană este brusc din viața ta. Lucrați la formarea relațiilor mai strânse cu prietenii și membrii familiei pentru a completa decalajul pe care-l stânga.
    • Bazându-vă pe oameni poate necesita de fapt o pregătire din partea dvs. S-ar putea să trebuiască să vă forțați să vă numiți mama sau cel mai bun prieten după o zi proastă în loc de ex. Cu toate acestea, odată ce învățați să vă bazați pe acești oameni peste Ex, va fi mai ușor să uitați.
    • Amintiți-vă că ex-ul dvs. nu este singura persoană din viața voastră care vă iubește și cine vă simțiți aproape. Fiind singură nu trebuie să însemne să fii singur. Având această realizare vă poate ajuta să vă vindecați și să mergeți mai departe cu viața voastră.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 11
    2. Data ocazional. Nu treceți într-o relație nouă după o despărțire proastă. Acest lucru vă poate face să doriți mai mult. Cu toate acestea, întâlnirile casual în urma unei despărțiri proaste vă poate ajuta să vă deplasați înainte. Vă reamintește că sunteți atractivi, de dorit și veți găsi pe cineva din nou.
  • Du-te pe date casual, distractiv. Să te stabilească un prieten. Participați la un mixer single. Încercați să creați un profil de dating online.
  • Amintiți-vă că nu căutați neapărat dragostea vieții voastre, ci mai degrabă să încercați să vă distrați și să vă întâlniți în timp ce sunteți singuri. Acest lucru vă poate ajuta să schimbați focalizarea romantică de la ex și în afara lumii meciurilor potențiale.
  • Imaginea intitulată uită băiatul pe care l-ai iubit Pasul 12
    3. A se vedea un terapeut, dacă este necesar. Dacă aveți probleme preexistente cu depresia și anxietatea, este posibil să aveți nevoie de asistența unui terapeut pentru a trece peste ex. Puteți cere o trimitere pentru un terapeut de la medicul dvs. principal. De asemenea, puteți obține o listă de terapeuți de la furnizorii de asigurări. Dacă sunteți student, este posibil să aveți dreptul la consiliere gratuită de la colegiu sau universitate.
  • sfaturi

    Bucurați-vă de ceva ce nu vă veți răsfăța în mod normal, ca o zi la plajă sau la un articol costisitor de îmbrăcăminte.
  • Distribuiți-vă sentimentele cu cele mai apropiate. Majoritatea oamenilor au trecut printr-o despărțire și ar putea avea sfaturi care ar putea ajuta.
  • Dacă ați fi prieteni pentru o vreme înainte de a vă întâlni, apoi rămâneți prieteni, dar amintiți-vă să-i dați un spațiu înainte de a sări în prietenie. Nu-l tăiați complet, deoarece acest lucru îl face să-l doriți mai mult. Când amândoi vorbim ca prieteni din nou, încercați să nu flirtați și setați limite între ele.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar