Cum să se ocupe de a fi dumping

Deci, ai fost dumping. Indiferent dacă aceasta este prima dată sau a douăzeci de timp, probabil că aveți o emoție intensă și conflictuală chiar acum. Frustrarea, tristețea, furia și chiar fericirea sau ușurarea sunt toate reacțiile naturale la o despărțire. Obținerea acestor emoții dificile este o chestiune de a practica obiceiuri responsabile imediat după despărțire și luând pași pozitivi spre trecerea pe termen lung.

Pași

Metoda 1 din 2:
Manipularea unei descompuneri
  1. Imagine intitulată Fiți un bun prieten Pasul 2Bullet1
1. Obțineți închiderea (dacă nu ați primit-o deja). Dacă ați avut deja o conversație lungă și cinstită cu ex-ul dvs De ce Ai fost dumping, poți sări peste acest pas. Dacă nu, încercați să intrați în contact cu ultima dvs. ultima dată. Este greu să continuați să urmăriți o rupere dacă nu înțelegeți pe deplin motivele pentru care sa întâmplat în primul rând. Ascultați cu atenție explicația ex-ului dvs. pentru a vă deplasa. Chiar dacă credeți că este nerezonabil, este important să cunoașteți procesul de gândire ex. Oferiți-vă propriile gânduri despre relație, făcând tot ce este mai bun pentru a evita insultele nefolositoare sau remarci crude.
  • Dacă fostul dvs. nu va vorbi cu dvs. sau este prea emoțional pentru a discuta raționalizarea rațională, înapoi. Forțarea subiectului poate provoca temperaturi la flare. Dacă sunteți curajos, puteți încerca să vă întrebați pe prietenii dvs. Ex pentru o explicație.
  • Imagine intitulată câștiga o fată înapoi pasul 2
    2. Acceptați sentimentele negative care pot veni cu respingere. Pentru majoritatea oamenilor, dumping poate duce la tristețe și / sau mânie, chiar dacă era evident că relația nu merge bine. Recunoașteți aceste emoții. Lasă-te să plângi, să-ți pui o pernă sau să-i faci pe un prieten. Faceți tot ce trebuie să faceți "lasa totul afara." Trecerea peste o despărțire este puțin ca pierderea unui prieten sau membru al familiei. Aveți nevoie de timp suficient pentru a se întrista înainte de începerea vindecării.
  • Amintiți-vă: Toate emoțiile sunt temporare. S-ar putea să vă simțiți rău chiar acum, dar prin acceptarea emoțiilor dvs., luați cel mai important pas la recuperare. Timpul vă va reduce foarte mult durerea, dar numai odată ce acceptați că vă răniți în primul rând.
  • Imagine intitulată diferențiază între dragoste și prietenie Pasul 2
    3. Dacă te face să te simți mai bine, să te bagi puțin. Este practic cliche pe care oamenii sunt dumping vor "să meargă" pentru o scurtă perioadă de timp, dar acest cliche există pentru un motiv. Oferindu-vă rezonabil Tratează după o despărțire poate face mai ușor durerea emoțională și vă poate ajuta să vă simțiți apreciați. S-ar putea, de exemplu, să încercați să vă bucurați de desertul dvs. preferat după cină timp de câteva zile după spargere. Alternativ, încercați să dedicați o zi liberă la hobby-urile pe care nu le-ați avut timp în ultima vreme.
  • Rețineți că obiceiurile rele care sunt periculoase ar trebui nu fi indulgat. Nu utilizați droguri sau alcool pentru a plictisi durerea emoțională pe care o simțiți. Nu vă întoarceți la un comportament nesăbuit pentru un emoțional "înalt." Aceste lucruri nu fac nimic pentru a aborda cauza principală a durerii voastre și vă pot pune în situații foarte periculoase.
  • Imagine intitulată cu un prieten după o pauză 13
    4. Discutați cu membrii rețelei dvs. de asistență socială. Nu ești niciodată singur după o despărțire. Nu vă fie frică să vă evacuați familiei și prietenilor apropiați dacă vă simțiți trist sau frustrați. Pur și simplu vorbind despre problemele tale poate avea un efect calmant și să le facă să pară mult mai ușor de gestionat. Ați putea fi, de asemenea, surprins de cât de cunoștințe sunt persoanele cu care vorbești sunt. Dacă au trecut prin despărțiri în trecut, pot avea sfaturi valoroase.
  • În timp ce prietenii și membrii familiei pot fi un ajutor mare, niciodată, nu vă fie frică să discutați cu un profesionist dacă nu începeți să vă simțiți mai bine după o săptămână sau două. Consilierii și terapeuții vă pot ajuta să lucrați prin probleme care vă afectează capacitatea de a lucra, de a studia sau de a vă bucura de viața voastră. Acest tip de ajutor nu este doar pentru "nebun" Oamenii - mai mult de o cincime dintre americani au văzut un terapeut.
  • Imaginea intitulată să depășească pasul 1
    5. Evitați contactul cu ex-ul dvs. pentru moment. Ruperea cu cineva nu înseamnă că nu trebuie să vedeți niciodată această persoană din nou. Cu toate acestea, dacă puteți, veți dori să minimalizați timpul pe care îl cheltuiți împreună pentru o vreme pur și simplu pentru a evita scânteia grupelor vechi sau argumente. Toată lumea trece printr-o despărțire într-un ritm diferit, așa că luați cât mai mult timp departe de ex, după cum aveți nevoie până când ideea de a vorbi cu această persoană nu vă face să vă simțiți tensionați sau supărați. Aproximativ o lună este suficientă pentru mulți oameni, dar mai mult este bine.
  • Dacă sunteți obligat să interacționați cu ex (cum ar fi, de exemplu, dacă sunteți blocați să faceți un proiect împreună pentru școală), păstrați-vă conversațiile scurte și politicoase. Nu vorbiți despre relația dvs. Doar spuneți ce trebuie să se spună că treceți prin tot ce faceți. Fi plăcut, dar nu prea prietenos.
  • Imagine intitulată Break up Pasul 1
    6. Să profite de ocazia de a învăța din spargerea dvs. La fel de greu ca o despărțire poate părea, există aproape întotdeauna o căptușeală de argint. Breakup-urile sunt experiențe de învățare excelente pentru relațiile viitoare. Ei vă dau șansa de a reflecta asupra a ceea ce a mers prost și de ce. Vă permit să creșteți ca o persoană și să schimbați modul în care vă ocupați de relațiile dvs. Chiar dacă ați făcut-o nimic în neregulă, Puteți afla în continuare ce trăsături să evite în următorul dvs. partener. Încercați să vă gândiți la următoarele întrebări:
  • De ce sa încheiat relația? Au existat probleme în comunicarea noastră? Nu am fost tratat așa cum am meritat? Mi-am tratat partenerul în mod nedrept?
  • Cui a fost vina? A mea? Partenerul meu e? Atât a noastră?
  • Ce lucruri despre partenerul meu nu mi-a plăcut? Ce lucruri mi-au plăcut?
  • Ce lucruri despre mine am făcut relația mai puțin probabil să reușească?
  • Metoda 2 din 2:
    Trecând peste
    1. Imagine intitulată Decorează dormitorul dvs. Pasul 1
    1. Scapi de memento-uri ale relației tale. Gândiți-vă la ex-ul dvs. mai mult decât ați prelungit procesul de vindecare. Pentru a vă ajuta să vă dezactivați mintea de la această persoană, să eliminați mementouri din viața de zi cu zi. De exemplu, scapi de imagini ale acestei persoane - fie că sunt pe biroul dvs., telefonul sau computerul dvs. Dacă fostul dvs. ți-a dat orice memento sau cadouri, luați în considerare aruncarea lor. Dacă sunt valoroase și ați dori să le păstrați, să le așezați și să le puneți undeva din calea timp de cel puțin câteva luni.
    • Va dori, de asemenea, să vă eliminați ex din media socială. Luați în considerare blocarea fostului dvs. sau eliminându-l de la lista de prieteni. Modificați-vă imaginea de profil Dacă curentul dvs. vă arată pe voi doi împreună. De asemenea, puteți lua o pauză de la social media cu totul dacă vedeți frecvent postările de la prietenii acestei persoane.
  • Imaginea intitulată Fii recunoscător pas 1
    2. Concentrați-vă pe tine însuți. Fiind unică poate fi greu la început, dar o parte luminoasă este că acum aveți mai mult timp să vă cheltuiți pe dvs. Utilizați timpul dvs. suplimentar pentru a vă îmbunătăți orice fel în care doriți. Încercați să luați un nou hobby sau să vă revizuiți pe care nu ați avut timp înainte. De asemenea, puteți încerca să vă învățați o nouă abilitate, învățând o nouă limbă sau orice altceva pe care îl considerați constructiv.
  • Acest tip de auto-îmbunătățire are avantajul suplimentar de a vă face mai atractivă pentru potențialii parteneri atunci când tu do săriți înapoi în piscina de dating.
  • Imaginea intitulată Credeți în tine pasul 8
    3. Obțineți un exercițiu fizic. Exercitarea este unul dintre cele mai bune lucruri absolute pe care le puteți face pentru dvs. după o despărțire. O nouă rutină ambițioasă de antrenament vă poate ajuta să vă arătați cel mai bine, stimulându-vă încrederea în sine și vă face mai atractivă pentru alții. În plus, exercițiul poate avea un efect pozitiv asupra starea dvs. de spirit - este adesea unul dintre primele lucruri pe care medicii prescriu pentru depresie.
  • Vedeți noi exercițiu articol Pentru sfaturi specifice de antrenament. Cu schimbări simple în dieta și rutinele fizice, puteți face o transformare majoră în doar două luni.
  • Imaginea intitulată are o relație sănătoasă Pasul 1
    4. Fiți confortabil ca o singură persoană înainte de a intra în altă relație. În mod ironic, nu ar trebui să sari înapoi într-o altă relație serioasă până când ești încrezător că tu Nu aveți nevoie de unul pentru a fi fericit. Cu alte cuvinte, asigurați-vă că sunteți fericiți și vă asigurați pe cont propriu înainte de a începe o nouă relație. Trebuie să vă puteți iubi înainte de a putea iubi pe altcineva. Folosind o nouă relație pentru a umple gaura din inima dvs. de la un vechi nu este corect pentru tine sau noul dvs. partener. Poate fi cu ușurință o rețetă pentru viitorul sustin.
  • În timp ce unele cupluri reușesc să se întoarcă împreună după o rupere, să fie atenți la începerea unei noi relații cu ex. Acest lucru este valabil mai ales dacă acesta a fost comportamentul sau infidelitatea ex-ului dvs. care au condus la prăbușirea relației dvs. în primul rând. Ar trebui să căutați o dovadă concretă că această persoană a făcut schimbări în viața sa înainte de a vă gândi să vă întoarceți împreună.
  • sfaturi

    Nu sugerați imediat "ramaneti prieteni." Lăsați relația să se încheie înainte de a vă gândi la începerea unui nou.
  • Amintiți-vă: întotdeauna aveți puterea de a încheia o situație care vă face nefericită. Nu fi victimă. Îți conduci propria viață.
  • Practică iertarea, chiar dacă ex-ul tău nu a câștigat-o. Te vei simți mai bine pe termen lung. Învață să accepți scuzele de la ex-dvs. nu ați ajuns încă. Ținând pe o pradă este ca și cum ați încerca să înotați cât de repede puteți să vă agățați de un bolovan foarte greu.
  • Căutați oportunități de a încerca noi experiențe. Poate că ex-ul dvs. nu a avut nici o coordonare și dansul urât? Acum este momentul să luăm clasa de salsa pe care ați vizionat-o.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar