Cum să deveniți inimii

Oamenii sunt adesea lăsați în jos de cei din jurul lor. Nu este neobișnuit ca o persoană să fie atât de copleșit de trădare, dezamăgire sau alte emoții negative pe care le-ar simți mai degrabă nici o emoție deloc. În timp ce este cu adevărat emoție, nu este posibil ca majoritatea oamenilor sănătoși, puteți beneficia uneori prin apărurea a fi inimă în anumite situații. Dacă vă desprindeți emoțional, evitați să fiți prea prietenoși și să vă puneți mai întâi, oamenii sunt mai puțin probabil să profite de dvs. sau să vă rănească pentru câștigul lor.

Pași

Metoda 1 din 3:
Acționând inimă pentru a evita durerea emoțională
  1. Imaginea intitulată deveni pasul inimii 1
1. Lăsați-vă emoțiile din trecut. Termenul "datorie emoțională" este adesea folosit pentru a descrie emoțiile pe care nu le-am vindecat niciodată pe deplin și permit să jucăm în mod repetat în viața de zi cu zi. Ar trebui să fii cinstit cu tine despre orice emoții din trecut care încă mai persistă, spargând conștient modelele pe care le-ați dezvoltat ca răspuns la acele emoții și ieșiți în afara zonei dvs. de confort. Acest lucru vă va permite să fiți conștienți de modul în care emoțiile din trecut vă influențează și să vă deplasați pe lângă ei.
  • S-ar putea să credeți că zona dvs. de confort vă protejează de sentimentele rele, dar că rămâneți acolo, îi lăsați pe acești emoții neplăcute să vă țină înapoi. Când ieșiți în afara ei, puteți prelua controlul asupra lor.
  • Imaginea intitulată devine pas cu inima 2
    2. Evitați stabilirea așteptărilor specifice. Când o anumită experiență sau o persoană nu se află în așteptarea pe care o puneți pe ele, doare. Îndepărtați cât mai multe așteptări din viața dvs. și când faceți o așteptare, păstrați-o cât mai largă și nedefinită. Acest lucru vă împiedică să vă supuneți durerii emoționale pentru tot ceea ce nu merge exact cum doriți.
  • De asemenea, vă puteți schimba așteptările pentru a fi mai realiste. De exemplu, așteptați că astăzi va fi cald este mult mai puțin probabil să dezamăgească decât să se aștepte ca astăzi va fi exact 73 de grade Fahrenheit, Breezy și însorit.
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 3
    3. Păstrați-vă ocupat. Păstrarea ocupată se arată că îmbunătățește mulțumirea. Alegeți în mod deliberat activitățile care vă conduc spre obiectivele dvs. sau vă aduceți cumva. Oferindu-vă stimulente, va ajuta la justificarea de a rămâne ocupată.
  • De asemenea, vă permite să vă vărsați energia în muncă, de a lucra, curățând casa dvs. etc., mai degrabă decât să caute legături emoționale.
  • Imaginea intitulată deveni pasul inimii 4
    4. Păstrați relațiile cu privire la termenii dvs. Evitați să lăsați oamenii să vă apropie prea mult sau să vă controleze cu promisiuni, motive sau scuze. Definiți tipurile de relații pe care doriți să le fiți și aveți doar acele relații. Fiți în controlul cât de investit sunteți în orice relație dată.
  • Imaginea intitulată devenind pasul 5
    5. Căutați terapie profesională. Dacă sunteți copleșită de traumele trecute și nu puteți să lăsați emoția să meargă, este posibil să aveți nevoie de ajutorul unui psiholog profesionist. Probleme precum depresia cronică sau anxietatea nu ar trebui ignorate. Terapistul dvs. vă poate ajuta să decideți ce abordări clinice și / sau medicamente ar putea fi potrivite pentru a vă ajuta să mutați datoria dvs. emoțională.
  • Metoda 2 din 3:
    Acționând inimă să nu mai fie folosită și să avanseze
    1. Imaginea intitulată devenind pasul inimii 6
    1. Știți ce doriți. Este probabil ca deja știți ce nu doriți în viața voastră. Ceea ce trebuie să faceți în continuare este identificarea preferințelor dvs. și apoi identificați exact ceea ce doriți în viață. Cu cât doriți mai clar, fără rezervă, cu atât mai eficient puteți lucra spre ei.
    • Dacă știți ce doriți, este mai greu pentru alții să vă convingă să faceți oferta lor. Acest lucru este crucial atât pentru a vă genera propriul succes, cât și pentru a vă opri cu timpul și energia folosită de altcineva.
    • Uneori vinovăția și stresul vă pot face să lucrați împotriva a ceea ce doriți. Știind ceea ce doriți vă va face mai puternici atunci când vă confruntați cu aceste situații dificile.
  • Imaginea intitulată devine pas cu inima 7
    2. Să-ți comunici dorințele. Odată ce știți exact ce doriți, este probabil că va trebui să delegeți câteva lucruri altor persoane. Comunicați exact ceea ce doriți și vă așteptați la cei din jurul vostru. Nu compromite dorințele voastre.
  • S-ar putea să trebuiască să schimbați o parte din timpul și talentul dvs. pentru a obține o altă persoană să facă ceea ce aveți nevoie, dar să setați limitele și să nu lăsați cealaltă persoană să vă folosească dorințele împotriva dvs.
  • Imaginea intitulată deveni pasul inimii 8
    3. Spuneți "nu" la orice lucru care nu vă aduce beneficii. Când sunteți de acord să faceți lucruri care nu vor beneficia de obiectivele dvs., pierdeți timpul. Nu vă dați timpul departe. Să se implice numai în activități care vă vor continua obiectivele personale și să refuze politicile în orice alte solicitări sau invitații.
  • Fi direct. Spuneți "Nu, nu pot (sau nu voi)."Dacă preferați să adăugați o explicație, cum ar fi" Nu am timp să comită ", care este în regulă, dar nu este necesar.
  • Acest lucru poate fi dificil când sunt vinovați. Lucruri precum organizațiile de caritate pe care nu le acceptați, prieteni care doresc ajutorul dvs. și chiar familia care necesită prea mult din timpul dvs. pot fi obstacole serioase pentru succesul dvs. Spune nu."
  • Imaginea intitulată devine pas cu pas 9
    4. Ia în considerare cooperarea cu alții. Indiferent dacă vorbești pentru tine sau pentru compania, organizația, comunitatea etc., Este adesea greu de acceptat faptul că puteți beneficia prin lucrul cu alte ființe umane, dar este adevărat. Colaborarea cu alții poate fi o modalitate mai sănătoasă și mai eficientă de a vă atinge obiectivele. Asigurați-vă că relația rămâne reciproc avantajoasă și că nici o parte nu este utilizată.
  • Relațiile merg două moduri. Când lucrați cu alți oameni, asigurați-vă că dați cât de mult luați. Acest lucru vă va ajuta să construiți relații profesionale și sociale mai puternice.
  • Imaginea intitulată deveni pasul 10
    5. Contemplați motivele altor persoane. Veți fi adesea solicitați ajutor într-un fel. Ar trebui să înțelegeți de ce vi se cere și ce cealaltă persoană speră să câștige de la întrebare. Înțelegeți de ce cineva dorește ceva de la dvs. și apoi puteți decide dacă vă aduce beneficii în așa fel încât să fiți dispuși să o faceți.
  • Metoda 3 din 3:
    Acționând inimă pentru a evita oamenii
    1. Imaginea intitulată devine pas cu inima 11
    1. Evitați discuțiile mici. Tehnologia a făcut să evite mai ușor discuții decât oricând. Pretindeți că faceți un apel sau faceți un punct pentru a avea întotdeauna căști pentru a împiedica angajarea și cunoștințele să se angajeze. De asemenea, puteți tăia conversația în orice moment, cu o anumită variație a "Sunt prea ocupată să vorbesc."
    • De exemplu, dacă colegul tău vă întâlnește la mașina de gustare, tocmai le tăiați cu o linie rapidă, cum ar fi "Nu pot vorbi. Am un termen limită."
  • Imaginea intitulată deveni pasul inimii 12
    2. Declinați invitații la adunările sociale. Nu este nevoie să fiți ofensivă atunci când declinați. Totuși, ar trebui să vă faceți firma de decizie și finală. Dacă faceți o scuză subțire cu privire la motivul pentru care nu puteți participa, gazda / hostess-ul este probabil să vă găzduiască și să insistă că vii.
  • O modalitate excelentă de a evita aproape orice eveniment este de a spune ceva pentru efectul "Îmi pare rău. Am deja alte planuri."
  • Nu trebuie să vă explicați dacă refuzi o invitație. Puteți spune pur și simplu, "Îmi pare rău, dar nu pot reuși."
  • Imaginea intitulată devine pas cu inima 13
    3. Refuză să facă favoruri. Favorizează uneori ca treburile pe care trebuie să le faceți. În schimb, spuneți o opțiune "nu" și spuneți-o cu încredere. Din nou, nu trebuie să fii nepoliticos pentru a-ți atinge punctul.
  • Dacă prietenul tău vă cere să stați acasă, pur și simplu spuneți "Îmi pare rău. Asta nu funcționează pentru mine."Puteți oferi o explicație dacă doriți, dar nu este nevoie de scuze.
  • Imaginea intitulată devine pas cu inima 14
    4. Luați în considerare construirea unui nou sistem de asistență. Dacă vă simțiți ca prietenii și familia dvs., este o problemă, ar putea fi mai sănătoasă pentru a construi un nou sistem de asistență decât pentru a vă tăia de la oameni. Încercați să întâlniți oameni noi cu interese similare cu propria dvs. Căutați oameni care stau în aceleași locuri, lucrează în același domeniu, sau, în general, cum ar fi aceleași lucruri pe care le faceți.
  • sfaturi

    Ia oportunități pentru tine fără ezitare.
  • Nu vă simțiți vinovați.
  • Avertizări

    Fiți pregătiți pentru alții să vă trateze rece.
  • Unii oameni nu-i place că ai devenit inimă față de ei.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar