Cum să fii prieteni după o descompunere proastă

Breakup-urile pot fi foarte dificile și uneori fiind prieteni după nu este cea mai bună idee. Poate că, totuși, vrei să fii prieteni după o despărțire proastă.Poate că voi doi ați fost prieteni înainte de a începe să întâlniți. Poate că te-ai cunoscut unii pe alții foarte mult, sau poate pur și simplu nu vrei ca acea persoană din viața ta pentru totdeauna.Indiferent de, puteți rămâne prieteni, chiar și după ce ați avut o despărțire teribilă, atâta timp cât sunteți amândoi dispuși să vă cereți scuze și să mergeți înainte fără animozitate.

Pași

Partea 1 din 3:
Lăsați timpul să se vindece
  1. Imaginea intitulată Câștigă o alegere de clasă Pasul 5
1. Dă-ți unii pe alții ceva timp. Să ne confruntăm cu asta, timpul să se vindece rănile. Nu vă puteți aștepta să fiți prietenii imediat după ce ați învățat o aventură sau un alt act de trădare. Șansele sunt, amândoi aveți multe sentimente nefericite care plutesc în jurul valorii de care trebuie să vă ocupați. Rushing lucrurile le-ar putea face să vă reziste, tăierea șanselor voastre de a rămâne prieteni în viitor.
  • Dă-i timp singur. Nu le numiți în fiecare zi sau le scrieți în fiecare oră. S-ar putea să credeți că aveți nevoie să lăsați cealaltă persoană să știe cât de rău sunteți și veți dori să vă contactați ex. Cu toate acestea, dvs. va fi probabil prea supărat pentru a fi în contact cu dvs. chiar acum.
  • Cercetările arată că durerea unei descompunerii de obicei se estompează pe parcursul a 6 luni până la 2 ani.
  • Imaginea intitulată Fii puternic pasul 6
    2. Construiți alte relații. În timp ce luați timp în afară, este important să petreceți timp să lucrați la alte relații (non-romantice). Apelați prieteni vechi că ați neglijat puțin în timpul relației dvs. Petreceți timp cu familia. Construirea altor relații va lua o parte din presiunea de a fi prieteni cu ex, așa cum aveți alți oameni să se sprijine.
  • Acest timp petrecut lucrul la alte prietenii vă ajută să vă vedeți ca pe o singură persoană, mai degrabă decât un cuplu. Când încercați să vă împrietați de ex, veți avea un timp mai ușor într-o prietenie ca oameni independenți.
  • Imaginea denumită Eccentric Pasul 5
    3. Explorați interesele dvs. Trebuie să vă faceți timp să vă construiți din nou ca un individ și că înseamnă, de asemenea, explorarea intereselor care pot fi latente în timp ce ați aflat într-o relație. Alegeți hobby-urile vechi înapoi prin lucrul pe ele puțin în fiecare săptămână sau care se alătură unui club din comunitatea dvs.
  • De asemenea, puteți explora noi interese, cele pe care le-ați găsit întotdeauna fascinante, dar nu au avut niciodată timp să explorați.
  • Luați în considerare obținerea de cărți din bibliotecă pentru a afla mai multe sau pentru a lua cursuri pe hobby-ul dvs. la un colegiu comunitar local, prin parcurile dvs. și Departamentul REC sau de la un muzeu local.
  • Explorarea hobby-urilor vă poate ajuta să vă stabiliți ca individ, ceea ce este important în construirea unei prietenii în afară de cuplu pe care ați fost împreună.
  • Imagine intitulată Deal cu ispita Pasul 6
    4. Ai grijă de tine. Trecerea printr-o despărțire va lăsa probabil că doriți să ieșiți pe canapea cu o înghețată și câteva filme. În timp ce este bine pentru o zi sau două, trebuie să vă împingeți să vă ridicați după aceea. Trebuie să vă ridicați și să vă mișcați, rămânând cu rutina obișnuită. Acest lucru vă va ajuta să vă deplasați și să vă recâștigi independența.
  • Asigurați-vă că obțineți exercițiul dvs. regulat în. Dacă înotul este chestia ta, du-te înot. Dacă vă place yoga, faceți-o o practică regulată.
  • De asemenea, nu uitați să mâncați sănătoși. Mâncarea sănătoasă vă va face ca corpul să se simtă mai bine, care la rândul său vă va face să vă simțiți mai bine.
  • Nu vă puteți controla întotdeauna emoțiile după o întrerupere, dar puteți controla rutina.
  • Imagine intitulată Deal cu dependența porno Pasul 18
    5. Schimbați-vă gândirea. Adesea, când aveți o despărțire, mai ales dacă sunteți cu cea care vă sparte, credeți că nu puteți trăi fără cealaltă persoană. În acest caz, poate doriți să obțineți o prietenie. În timp ce aveți o prietenie cu persoana este bine, dezvoltându-vă propriul sentiment de sine este important și care începe cu schimbarea modului în care vă gândiți la relație.
  • De exemplu, dacă credeți, "Nu pot trăi fără partenerul meu," schimbați acest gând "Eu pot trăi absolut fără partenerul meu. Nu știu nevoie ea să rămână în viață. Am nevoie de mâncare și de adăpost și de aer și relații, dar această relație nu este singura concentrare a vieții mele."
  • Imagine intitulată face ca corpul dvs. de maturare (bărbați) Pasul 3
    6. Petrece ceva timp rezolvând sentimentele tale. Dacă doriți să aveți o prietenie cu partenerul dvs., nu vă puteți întoarce la ei cu toată răul și mânia ați terminat relația cu. Asta înseamnă că trebuie să faci o muncă emoțională tare înainte de a vorbi din nou cu partenerul tău și să renunți la o parte din rănirea și furia.
  • Permiteți-vă să vă întristați în fiecare zi de care aveți nevoie, dar să vă permiteți doar atât de mult timp în fiecare zi, cum ar fi o jumătate de oră. Care vă oferă spațiul pentru a lucra prin sentimentele voastre, în timp ce nu vă lăsați să locuiți prea mult.
  • Dă-ți niște puncte de vânzare pentru a-ți exprima sentimentele. Îmbutelând cum vă simțiți vă va face să vă simțiți mai rău pe termen lung și vă împiedicați să vă deplasați. Poate că trebuie să vorbești despre asta cu un prieten sau să scrie într-un jurnal. O altă opțiune scrie o scrisoare către dvs., pe care nu o trimiteți, unde vorbiți despre modul în care relația te-a făcut să vă simțiți în cele din urmă. Trebuie să găsiți o modalitate de a lucra prin emoțiile dvs.
  • Partea 2 din 3:
    Rezolvând rănirea
    1. Imaginea intitulată Aflați dacă o fată te iubește sau este doar un prieten bun pas 11
    1. Contactați persoana. Primul pas în deplasarea spre o prietenie se contactează din nou persoana. Este posibil ca existentul dvs. să nu fie acel receptiv la început, deci este posibil să fie necesar să fiți persistenți în contactarea persoanei, deplasându-vă prin diverse canale. Lăsați-i să știe că vrei să vorbești cu ei în persoană. Spune-le ce este vorba de conversație, astfel încât să poată fi pregătite.
    • Ai putea spune sau scrie, "Doriți să luați prânz sau o cafea cândva? Mi-ar plăcea cu adevărat să clarific aerul între noi și să discutăm despre posibilitatea de a fi prieteni."
    • Având conversația în persoană este importantă deoarece vă oferă atât abilitatea de a citi emoțiile celuilalt.
    • Încercați să sunați mai întâi și să vă configurați un timp când puteți vorbi. Este posibil să fie necesar să scrieți persoana un text sau un e-mail pentru a-și atrage atenția, mai ales dacă vă screening apelurile.
  • Imaginea intitulată a fi o încurajare pentru cineva care este bolnav sau rău pas 13
    2. Ne cerem scuze reciproc. E nevoie de implicarea amândurora. Nici o relație nu se încheie sau durează doar o singură persoană. Amândoi trebuie să vă asumați responsabilitatea pentru acțiunile dvs. și să le cereți scuze pentru ei. Scuze pot fi dificile, mai ales imediat după ce vă despărțiți, motiv pentru care așteptarea este atât de importantă. Vă oferă distanța de care aveți nevoie pentru a vă cere scuze în mod liber și cu adevărat.
  • Admite ceea ce ai făcut în relația care a ajutat la descompunere. Uitați-vă la propriile gânduri și acțiuni și recunoașteți că ați făcut ceva greșit.
  • Cere scuze pentru greșeala. Spunând că "îmi pare rău" nu este suficient. Cel mai bine este să identificați ceea ce vă pare rău și să explicați motivele pentru care ați făcut-o așa cum ați făcut. De exemplu, ai putea spune, "Îmi pare rău pentru problemele pe care le-am cauzat în relația noastră. Știu că am fost distant uneori și îmi asum complet responsabilitatea pentru asta. Poate că dacă aș fi fost mai atent, am fi putut lucra lucrurile."
  • Nu fi supărat dacă persoana nu-i cere scuze. Nu puteți forța o scuză și vă cereți scuze pentru ceea ce ați făcut greșit, ceea ce ar trebui să fie dat în mod liber. Nu ar trebui să fie un comerț pentru a obține o scuză înapoi. Cu toate acestea, dacă cealaltă persoană nu-și cere scuze, este posibil să nu fiți gata să fiți prieteni.
  • Imagine intitulată Deal cu rasismul pas 13
    3. Au o discuție. Trebuie să obțineți ceea ce doriți în aer liber. Vorbește despre cum vă vedeți relația în avans. Aveți nevoie de granițe clare pentru o relație deoarece nu doriți să vă întoarceți în obiceiurile vechi. Desigur, asta înseamnă că trebuie să aveți o înțelegere clară a ceea ce doriți din relație.
  • De exemplu, poate doriți să rămâneți prieteni pentru că ați fost prieteni pentru o vreme atât de lungă. În acest caz, poate doriți să vă întoarceți la prietenia pe care ați avut-o, dacă este posibil. Ai putea spune, "Știu că ne-am rănit unul pe celălalt și mă simt rău pentru partea pe care am jucat-o. Cu toate acestea, am fost prieteni atât de mult încât nu vreau să vă pierd complet. Știu că ne poate lua o vreme, dar aș vrea să încerc să mă întorc la prietenia pe care am avut-o înainte de a începe întâlnirea."
  • Pe de altă parte, poate că vrei doar să rămâi în legătură cu persoana fără să le vezi săptămânal. De exemplu, ai putea spune, "Încă mă simt foarte rănit de ceea ce sa întâmplat și știu că și tu. Știu că nu putem fi cei mai buni prieteni pentru o perioadă de timp, dar credeți că putem păstra legătura? De exemplu, credeți că am putea rămâne prieteni pe social media?"
  • Imagine intitulată arată empatia Pasul 5
    4. Dă-ți o șansă de a vorbi. Ți-ai spus obiectivul. Acum este timpul să vă lăsați să vorbească ex. Ei pot sau nu vor dori același lucru ca tine, și este posibil să trebuiască să compromiteți sau să renunțați la prietenie pentru moment. Lucrul important este că amândoi aveți șansa de a vă prezenta cum vedeți relația.
  • De exemplu, ai putea spune, "Ei bine, mi-am spus puțin. La ce te gandesti? Crezi că am putea fi prieteni? Sau credeți că trebuie să închidem complet acea ușă?"
  • Imagine intitulată Deal cu Racism Pasul 4
    5. Nu vă întoarceți la vechiul argumente. Odată ce ați dat seama cum să fiți prieteni, este important să renunțați la vechiul argumente. Nu mai sunteți aici să vă schimbați reciproc. Trebuie să lăsați aceste argumente să meargă pentru că nu veți rezolva nimic prin faptul că le-ați din nou.
  • De exemplu, dacă observați că ex-ul dvs. este de a cheltui bani cu imprudență, odată ce un punct de avertizare între voi doi, mușcați-vă limba. Nu este locul tău să spui ceva.
  • De asemenea, puteți dori să faceți această limită clară. De exemplu, ai putea spune, "Mă bucur că am fost de acord să fim prieteni. Cu toate acestea, putem fi de acord să nu revizibil argumentele vechi? Promit să nu vă acționez despre cheltuirea banilor dacă promiteți să nu vă predați despre obiceiurile mele de mâncare."
  • Partea 3 din 3:
    Decizia dacă ar trebui să fii prieteni
    1. Imagine intitulată Salvați o relație Pasul 12
    1. Uită-te la prietenia ta precedentă. Un indicator important care face mai ușor să fii prieteni după o relație dacă ai fi sau nu prieteni înainte ca relația să înceapă. Cu alte cuvinte, dacă ați avut practicați deja prieteni, ceea ce face mai ușor să faceți acest lucru după o relație, deoarece deja știți cum să acționați unul pe celălalt în această calitate.
  • Imagine intitulată Salvați o relație Pasul 13
    2. Examinați relația dvs. O altă modalitate de a determina dacă puteți fi în continuare prieteni este să vă gândiți cum a mers relația dvs. în timp ce vă întâlniți. Adică dacă relația dvs. a fost foarte volatilă și amândoi ați fost nemulțumiți de cele mai multe ori, sunteți mai puțin probabil să mențineți o prietenie post-breakup. Cu toate acestea, dacă ați fi fost atât de fericiți, dar ați găsit că ați dorit doar lucruri diferite, atunci sunteți mai probabil să supraviețuiți ca prietenie.
  • Imaginea intitulată Răspundeți la o persoană nepoliticoasă Pasul 6
    3. Sari peste prietenie dacă desființarea a fost unilaterală. Dacă numai unul dintre voi a vrut să vă despărțiți, înseamnă că celălalt vrea să fie aproape. Dacă este cazul, atunci poate doriți să evitați prietenia sau cel puțin așteptați un timp înainte de a încerca să fiți prieteni. În caz contrar, va provoca doar o mare rănire a persoanei care vrea să fie mai mult decât prietenii.
  • Pe de altă parte, dacă amândoi ați fost de acord că a fost timpul să se descompună, acest lucru poate facilita să rămână prieteni.
  • Imagine intitulată Deal cu ispita Pasul 5
    4. Asigurați-vă că nu aveți motive ulterioare. Uneori, încă mai vrei să fii prieten cu un ex, pentru că ai alte motive decât prietenia, de obicei având de a face cu revenirea împreună. De exemplu, poate întotdeauna doriți să păstrați persoana "gata" ca o copie de rezervă dacă nu găsiți pe nimeni altcineva să fie într-o relație cu. Aceste tipuri de motive ulterioare fac pentru prietenii proaste și veți ajunge doar să vă rănești mai mult pentru că amândoi veți avea probleme în mișcare.
  • Un alt exemplu este dacă credeți că cealaltă persoană se va schimba în cele din urmă la o persoană mai compatibilă. Dacă el sau ea nu sa schimbat când erai într-o relație, nu ești probabil să-l schimbi după fapt.
  • Imagine intitulată Deal cu ispita Pasul 7
    5. Nu conta pe Fiind prieteni. La sfârșitul zilei, voi nu sunteți gata să fiți prieteni. Unii oameni nu sunt niciodată gata să ierte. Dacă nu vă vor vând în viața lor, ce este atât de grozav în privința lor încât aveți nevoie de ele în a voastră? Le-ai dat o șansă să fii prieten cu tine, dacă sunt dispuși să dea asta, șansele sunt, nu merită eforturile tale sau prietenia ta în primul rând.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar