Cum să faci o întoarcere flip (freestyle)

Învățarea turnului flip este esențială dacă doriți să vă luați înotul la nivelul următor. Chiar dacă înotați numai ocazional, perfecționarea întoarcerii dvs. de flip vă poate ajuta să vă așezați în ritmul turelor și să oferiți o explozie de putere și energie la fiecare întoarcere!

Pași

Partea 1 din 3:
Apropiindu-se de perete și porniți flipul
  1. Imagine intitulată Faceți un flip rândul (freestyle) Pasul 1
1. Porniți rândul dvs. când vedeți negru T pe podeaua piscinei. Există o linie neagră în partea de jos a benzii de piscină. Linia perpendiculară vă permite să știți că peretele este la doi metri distanță. Puteți folosi The Black T pentru a vă permite să știți că este timpul să începeți să executați rândul dvs.
  • Acest lucru poate fi greu de judecat deoarece totul depinde de lungimea picioarelor. În funcție de cât timp sunt picioarele, ați face în mod normal două lovituri după T, apoi faceți rândul dvs. Dacă sunteți foarte înalt sau pe partea scurtă, ajustați în consecință.
  • Imagine intitulată Faceți o întoarcere flip (freestyle) Pasul 2
    2. Urmați ultima lovitură a brațului sub apă. Pe măsură ce brațul intră în apă, vă puneți bărbia și păstrați-vă picioarele pentru a vă propulsa. Aduceți ambele brațe și poziționați-vă mâinile la părțile dvs.
  • Nu începeți să rotiți corpul în timpul acestui pas.
  • Pe măsură ce începeți la Somersault, respirați-vă greu prin nas pentru a împiedica orice apă să se ridice.
  • Imagine intitulată Faceți o întoarcere flip (freestyle) Pasul 3
    3. Împingeți genunchii și picioarele în timp ce vă unel în fața lui Somersault. Păstrați coatele aproape de corpul vostru. Asigurați-vă că genunchii sunt aproape de piept. Dacă nu vă puneți în genunchi destul de aproape, picioarele voastre vor dura prea mult pentru a ajunge la perete.
  • Cei mai strâns vă trageți corpul, cu atât mai repede va fi Somersault.
  • Imagine intitulată Faceți o întoarcere flip (freestyle) Pasul 4
    4. Desfaceți corpul superior. După finalizarea Somersault, eliberați coatele și extindeți-vă brațele în direcția în care ați venit de la. Puneți-vă mâinile împreună. Corpul tău ar trebui să formeze o linie dreaptă de la torsul tău la vârfurile degetelor.
  • În acest moment, picioarele dvs. sunt încă ascunse.
  • Asigurați-vă că nu rotiți în apă înapoi pe burtă. Ar trebui să fii în spatele tău în acest moment.
  • Partea 2 din 3:
    Completarea flip-ului și împingerea opririi
    1. Imaginea intitulată Faceți o întoarcere flip (freestyle) Pasul 5
    1. UNCUT Picioarele și apăsați picioarele pe perete. Degetele de la picioare ar trebui să fie îndreptate în sus, spre partea de sus a apei. Genunchii dvs. ar trebui să fie la unghiuri de 90 de grade. Șoldurile dvs. trebuie să fie la aproximativ 110 grade.
  • Imagine intitulată Faceți o întoarcere a flip (freestyle) Pasul 6
    2. Îndreptați-vă picioarele ca împingeți-vă de pe perete. Când picioarele tale sunt plate pe perete, folosiți-le pentru a împinge. Corpul tău ar trebui să tragă pe perete ca un torpil. Cu cât apăsați mai greu, cu cât veți izbucni mai repede pe perete.
  • Imaginea intitulată face o întoarcere flip (freestyle) Pasul 7
    3. Rotiți-vă pe stomac. Pe măsură ce împingeți peretele, începeți să rotiți astfel încât spatele să se confrunte cu tavanul. Burta voastră se va îndrepta spre podeaua piscinei. Răsuciți-vă mâinile și priviți spre direcția pe care doriți să o răsuciți. Nu mișcați capul.
  • După ce a lovit și în timpul rotirii, puteți efectua câteva lovituri puternice delfin. Acest lucru este opțional și poate fi ceva ce doriți să faceți după ce veți obține mai bine.
  • Imagine intitulată Faceți o întoarcere flip (freestyle) Pasul 8
    4. Resurface și începeți înotul în mod normal. Înotați în jurul valorii de 10 până la 15 metri (aproximativ 5 metri) subacvatice care utilizează lovitura de fluture în poziția de streamline. Porniți trageți cu brațul care a fost cel mai apropiat de partea de jos pe măsură ce ați rotit. Mâna ta ar trebui să iasă din apă când termini trageți. Acum reluați cursa voastră freestyle.
  • Partea 3 din 3:
    Practicând întoarcerea flip
    1. Imagine intitulată Faceți o întoarcere flip (freestyle) Pasul 9
    1. Aflați cum să simțiți în apă. Știind cum să somersault în apă este esențială pentru învățarea întoarcerii flip. Dacă nu ați încercat niciodată una, ar trebui să practici tehnica de bază Somersault. Vrei să fii capabil să te apropii de perete, să-ți pui bărbia și să-ți pui într-o minge și să începi să-ți răsturnați fundul cu fundul din apă ca pe spate pe spate.
  • Imagine intitulată Faceți un flip rândul (freestyle) Pasul 10
    2. Practicați fiecare etapă a tehnicii separat. Această tehnică necesită o mulțime de practici. Trebuie să practicați apropierea peretelui și să vă obișnuiți să cunoașteți când să respirați, unde lungimea corectă este pentru înălțimea dvs. și cum să vă loviți și să rotiți în apă. Practici peste și peste, se mișcă într-un ritm lent. Pe măsură ce vă obișnuiți cu ea, puteți să o faceți mai repede.
  • Este important să nu accelerați în timp ce vă apropiați de perete până când stăpâniți acest flip. În caz contrar, ați putea lovi peretele și ați rănit singur.
  • Imaginea intitulată Faceți o întoarcere flip (freestyle) Pasul 11
    3. Practicați de mai multe ori pe săptămână. Frecvența exactă este de până la tine, dar perfecționând această mișcare va dura ceva timp. Practică cât de des puteți. Nu uitați să luați zile libere ocazional pentru a vă odihni, deși!
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Avertizări

    Asigurați-vă că nimeni nu înotați chiar în spatele dvs. înainte de a vă întoarce sau vă veți prăbuși în ele când împingeți zidul
  • Când învățați mai întâi cum să faceți răsturnare, aveți grijă ca picioarele dvs. să nu flop și să aterizeze pe marginea piscinei.Mulți înotători experimentează acest lucru când a învățat mai întâi cum să facă flip transformă.Poate fi destul de dureros.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar