Cum de a face un handstand de gimnastică

Mesajul este o abilitate fundamentală în sportul de gimnastică. Nu numai că este o tehnică importantă în sine, dar este, de asemenea, o piatră de temelie spre deblocarea altor manevre mai avansate, cum ar fi Walkover și Handsprings. Există multe modalități diferite de a intra într-un depozit, dar gimnastele aproape întotdeauna intră în poziția cu un kick-up. Luați un scurt pas înainte și leagăn piciorul din spate în spatele dvs. pentru a vă schimba greutatea de la picioarele voastre la mâini. Odată, aduceți ambele picioare strânse împreună și utilizați mișcări mici ale degetelor și călcâiul mâinilor pentru a vă menține echilibrul.

Pași

Metoda 1 din 3:
Lovind într-un depozit
  1. Imagine intitulată Faceți un pas de gimnastică Pasul 1.Jpeg
1. Începeți într-o poziție. Încetați-vă poziția ca și cum ați fi la mijlocul pasului, numai cu ambele picioare atingând podeaua. Rămâneți gata pe bilele picioarelor pentru a vă pregăti să vă loviți și să vă schimbați greutatea în mâini.
  • Setați-vă picioarele o distanță confortabilă. Având-le prea îngust sau prea larg pot face ca lovitura dvs. să se simtă dificilă și nenaturală.
  • Nu contează ce picior este în față și care este în spate. Cu toate acestea, multe gimnaști preferă să-și păstreze piciorul mai puternic în față pentru a oferi mai multă putere și stabilitate în drum spre drum.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de mână de gimnastică Pasul 2.Jpeg
    2. Ridicați brațele drepte în sus peste cap. Îndreptați degetele spre tavan, astfel încât bicepsul dvs. să fie chiar lângă urechi. Îndreptați-vă brațele cât mai mult posibil, fără a vă bloca coatele și ridicați ușor pentru a angaja mușchii din umeri și pieptul superior.
  • Dacă brațele tale sunt îndoite prea mult când intri într-o poziție inversată, o va face mult mai greu să te ții.
  • Imagine intitulată Faceți un pas de mână de gimnastică Pasul 3.Jpeg
    3. Ajungeți la podea cu ambele mâini în timp ce vă ridicați piciorul din spate. Păstrați-vă brațele și spatele drept și ferm, îndoiți la talie și plasați palmele pe podea. În același timp, schimbați greutatea înainte pe piciorul frontal și ridicați piciorul din spate. Asigurați-vă că corpul dvs. formează o linie dreaptă de la umerii dvs. la degetele piciorului din spate.
  • Răspândiți degetele larg pentru a crea o bază mai stabilă.
  • Aceasta este doar prima etapă a kick-up-ului, pe care o veți efectua într-o singură mișcare de lichid atunci când sunteți gata să încercați de fapt un depozit.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas de gimnastică Pasul 4.Jpeg
    4. Knk-up cu forța pe mâini și aduceți ambele picioare împreună deasupra dvs. Leagăn piciorul din spate în sus în spatele tău, cum încercați să loviți tavanul, lăsându-vă piciorul frontal să urmeze în mod natural în spatele. După ce piciorul frontal părăsește podeaua, adu-l pentru a vă întâlni cu piciorul lovind și țineți ambele picioare strânse împreună pentru a finaliza funcia.
  • Faceți tot ce este mai bun pentru a vă menține picioarele care ating tot timpul când vă aflați în funcția de depozitare. În acest fel, puteți evita separarea sau vânzarea de vânt, care poate să vă arunce echilibrul.
  • Este posibil să dureze ceva timp pentru a vă regla kick-up-ul și să învățați să evaluați cât de multă forță trebuie să vă inversați fără a cădea înainte sau înapoi. Fiți răbdători - aceasta este una dintre cele mai dificile părți ale condensatorului de gimnastică.
  • Bacsis: Odată ce sunteți cu capul în jos, imaginați-vă că picioarele dvs. sunt o singură unitate, cum ar fi super-lipite împreună. În cazul în care cineva merge, celălalt ar trebui să urmeze.

  • Imagine intitulată Faceți un pas de mână de gimnastică Pasul 5.Jpeg
    5. Păstrați-vă corpul cât mai drept și rigid posibil. Odată ce ați găsit punctul de echilibru, strângeți-vă și țineți-vă constant. Ideea este să păstrezi totul "stivuit", astfel încât încheieturile, coatele, umerii, miezul, șoldurile, genunchii și gleznele să se plimbe pe un singur punct. Gimnastele de nivel olimpic arata ca statui atunci cand merg in functiuni.
  • Asigurați-vă că îndreptați orice puncte îndoite sau slabe. Dacă o singură parte a corpului tău iese din aliniere, îți vei pierde ședința sau trebuie să te lupți să-ți recâștigi controlul.
  • Când învățați mai întâi cum să țineți un depozit, puteți fi tentați să vă uitați la mâini, ceea ce este în regulă. Într-o ședință adecvată, totuși, capul tău ar trebui să fie în linie cu restul corpului tău, cu privirea ta fixată undeva în fața ta.
  • Nu uitați să vă îndreptați degetele de la picioare dacă sunteți o gimnastă competitivă. Judecătorii vor deduce puncte pentru picioarele floppy!
  • Metoda 2 din 3:
    Perfecționarea tehnicii
    1. Imagine intitulată Faceți un pas de gimnastică Pasul 6.Jpeg
    1. Faceți micro-ajustări cu mâinile la Mențineți echilibrul dvs. Dacă vă simțiți că vă întoarceți, apăsați degetele în podea pentru a vă schimba ușor greutatea înapoi. Dacă începeți să cadeți înapoi, împingeți-vă cu tocurile mâinilor în corpul vostru în direcția opusă. Continuați să utilizați aceste mișcări mici pentru a vă întoarce "Spotul dulce" și pentru a rămâne în poziție verticală.
    • Este puțin mai ușor să vă contracție cu degetele decât cu tocurile mâinilor. Dacă o împingere standard de palmier nu funcționează, îndoiți ușor coatele pentru a pune corpul într-o poziție mai înainte de înainte și salvați-vă.
    • Atâta timp cât țineți picioarele împreună, nu ar trebui să vă faceți griji prea mult despre căderea în ambele părți.

    Bacsis: Dacă vă aflați că vă prăbuși brusc, vă puneți bărbia și rotiți-vă pe fundul sau Pirouete într-o jumătate de carton pentru a evita aterizarea pe spate.

  • Imagine intitulată Faceți un pas de mână de gimnastică Pasul 7.Jpeg
    2. Adu-ți picioarele unul câte unul la un moment dat când ești gata să ieși din piept. Coborârea este exact ca merge în sus, numai în sens invers. Extindeți un picior și coborâți cu atenție în fața corpului în timp ce vă schimbați greutatea în palme. Atingeți în jos cu mingea piciorului, apoi coborâți celălalt picior. Odată ce ați avut ambele picioare ferm pe podea, ridicați-vă mâinile, ridicați-vă drept și salvați judecătorii. Perfect 10!
  • Într-o pinch, puteți aduce și ambele picioare în același timp și vă puteți scufunda greutatea în bilele ambelor picioare pentru a absorbi impactul.
  • Dacă doriți să încercați să intrați și să ieșiți din depozite, să vă loviți și țineți mâna pe scurt înainte de a ieși în el și repetând procesul.
  • Imagine intitulată Faceți un pas de gimnastică Pasul 8.Jpeg
    3. Concentrați-vă pe menținerea funcțiilor pentru perioade mai lungi și mai lungi. Faceți un efort de a rămâne inversat timp de cel puțin 3-5 secunde în primele dvs. încercări. Pe măsură ce primiți mai puternici și deveniți mai confortabil menținându-vă echilibrul, încercați să vă măriți în mod constant timpul. Nu este neobișnuit ca o gimnastă de elită să poată ține un depozit pentru un minut complet!
  • Notați cel mai bun timp și vedeți dacă îl puteți bate data viitoare când vă practicați.
  • Nu vă descurajați dacă aveți una sau două locuri de muncă foarte bune, urmate de una proastă. Acest lucru este complet normal. Încercările dvs. vor începe să devină mai consistente pe măsură ce continuați să formați-vă tehnica.
  • Metoda 3 din 3:
    Practicarea de ședere în siguranță
    1. Imagine intitulată Faceți un pas de mână de gimnastică Pasul 9.Jpeg
    1. Alegeți un loc sigur pentru a vă practica lucrările. Pentru primele dvs. încercări, este o idee bună să începeți pe o suprafață moale și iertătoare, cum ar fi un covor sau un patch plat de iarbă. O secțiune cu mochetă a podelei în casa dvs. ar putea funcționa, atâta timp cât aveți o mulțime de spațiu și nu există nimic în apropiere încât să vă răniți.
    • Dacă este posibil, găsiți o zonă care vă oferă o cantitate de spațiu egală cu toată lungimea corpului cu brațele întinse peste cap, plus un plus de 1-2 picioare (0 0.30-0.61 m).
    • Asigurați-vă că nu există obiecte în vecinătatea dvs. imediată pe care ați putea-o lovit când vă loviți sau dacă se întâmplă să cădeți.
  • Imagine intitulată Faceți un post de gimnastică Pasul 10.Jpeg
    2. Înainte de fiecare sesiune pentru a reduce riscul de rănire. După o scurtă încălzire, slăbiți mușchii din încheieturi și umeri prin spălarea brațelor, rulându-vă umerii înainte și înapoi și flexându-vă încheieturile în ambele direcții timp de 20-30 de secunde la un moment dat. De asemenea, poate ajuta la realizarea unor astfel de întinderi simple pentru picioarele, coapsele, miezul și pieptul superior, cum ar fi împărțirea, lunges, fundaluri și toe-atinge.
  • Yoga de bază prezintă ca poza copilului, scândura, câinele descendent, poza cu barca și divizarea în picioare pot fi, de asemenea, utile pentru a vă pregăti mușchii pentru un antrenament.
  • Nu numai că vă va întinde mai puțin probabil să vă rănească, va, de asemenea, să vă maximizați gama de mișcare, făcând mai ușor să introduceți și să țineți un depozit.
  • Imagine intitulată Faceți un pas de gimnastică Pasul 11.jpeg
    3
    Practică împotriva unui zid Până când puterea și încrederea dvs. se îmbunătățesc. Găsiți un zid bun robust în fața unei secțiuni moi, deschise a podelei și coborâți pe mâini și genunchi cu spatele la perete. Începeți încet "mersul" picioarele în perete în timp ce vă îndoiți mâinile spre bază până când sunteți vertical. Țineți ședința asistată de perete atâta timp cât puteți, apoi inversa mișcarea și coborâți înapoi la podea cu atenție.
  • Încercați să mergeți în sus și în jos pe perete de 3-5 ori înainte de a vă odihni. Cu cât mai multe "repetări" pe care le faceți, cu atât veți crește rezistența și stabilitatea.
  • Odată ce obțineți atârnă de mers pe jos pe perete, începeți să vă loviți în mâna dvs. cu spatele la perete pentru a simula tehnica unui depozit liber.
  • Bacsis: Puneți un covor pliat, mat de yoga sau un tampon similar pentru a perna etaje dure și pentru a le face mai sigure să se antreneze.

  • Imagine intitulată Faceți un pas de gimnastică Pasul 12.jpeg
    4. Adresați-vă unui prieten pentru un loc când sunteți gata să vă îndepărtați de perete. Dacă este prima dată când intrați într-un ședință neasistată, cineva să stea chiar în fața voastră să vă țineți picioarele după ce ați inversat. În acest fel, veți fi liberi să vă concentrați pe formularul dvs. și să vă obișnuiți cu sentimentul de a vă susține greutatea folosind doar mâinile fără a arunca balanța în amestec doar.
  • Având un spotter în standby, vă puteți ușura și nervii dacă sunteți îngrijorat de supra-lovire.
  • Dacă sub-lovirea este problema, spotterul dvs. poate plasa o mână pe mijlocul dvs. pentru a vă oferi un lift suplimentar pe măsură ce vă loviți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Obțineți obiceiul de a vă practica lucrările timp de cel puțin 5 minute pe zi, în fiecare zi. Dacă stați cu el, veți vedea o lume de îmbunătățire în cel mai scurt timp.
  • Funcția de bază este o condiție esențială pentru abilități mai avansate, cum ar fi Halkover Front și Handspringul din față, precum și de presă și alte variante de nivel înalt.
  • Dacă sunteți incomod cu lovirea, utilizați un spotter vă ajută să obțineți picioarele deasupra dvs.
  • Avertizări

    Învățarea diferitelor tehnici de gimnastică poate fi o modalitate distractivă de a vă provoca și de a adăuga la competențele dvs., dar nu este fără risc. Nu încercați să efectuați un ședință liberă, dacă nu aveți nevoie de forța și coordonarea fizică pentru ao face în siguranță și cu o formă bună.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar