Cum să faci înainte de gimnastică pentru începători

Gimnastica este o mulțime de distracție. Acest lucru este ghidul pentru abilitățile de răsturnare timpurie și abilitățile pot fi învățate rapid.

Pași

  1. Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastica de începători Pasul 1
1. Faceți o rolă înainte. Primul pricepere față de o gimnastă învață este o rolă înainte.Pentru a face o rolă înainte, trebuie să-ți pui mâinile pe podea chiar în fața degetelor de la picioare și să-ți faci capul în păstrarea bărbiei pe piept și să-ți rogi înainte.Ar trebui să vă puneți mâinile în jos la început și să nu vă ridicați și să încercați să vă păstrați genunchiul și picioarele împreună.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastică pentru începători Pasul 2
    2. Pentru a afla mai întâi o rolă înainte, doriți să o faceți pe o înclinare pentru a face mai ușoară. Puteți încerca pe un deal sau pe un covor închis.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastică pentru începători Pasul 3
    3. Evitați greșelile comune. Cele mai frecvente greșeli vă pun mâinile prea departe de picioarele dvs. pentru a începe, fără a vă pune capul să vă păstrați rotundul din spate, folosind mâinile pentru a se ridica și a trece picioarele sau genunchiul de deschidere pentru a se ridica în sus.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastică pentru începători Pasul 4
    4. Încercați să puneți o pungă de fasole între genunchi sau picioare pentru a le ține împreună. De asemenea, încercați sub bărbie pentru ao păstra pe piept.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastica începător Pasul 5
    5. Odată ce puteți face o rolă înainte, puteți încerca multe alte variante.De exemplu, încercați o rolă continuă înainte, rulouri înainte de pornire și terminare în diferite poziții și așa mai departe.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastică pentru începători Pasul 6
    6. Odată ce aveți o rolă excelentă în față și o excelentă pentru ședință, veți învăța o rolă de mână înainte.Pentru a face acest lucru, loviți-vă la un ședință, apoi vârful peste tot, puneți-vă bărbia pe piept și rotunjându-vă spatele, astfel încât să vă plimbați.
  • Când veți afla mai întâi această abilitate, ar trebui să obțineți un antrenor care să vă ajute sau să o faceți pe o înclinație sau pe o mat moale.
  • Imagine intitulată Do Forwling Tumbling pentru gimnastică pentru începători Pasul 7
    7. Încercați să faceți o rolă înainte, apoi se ridică până la un depozit pentru a ieși.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastica de începători Pasul 8
    8. Aflați un limbitor din față.Atunci când te duci la un depozit, ateriza într-un pod și apoi se ridică.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastică pentru începători Pasul 9
    9. Pentru a face un limbaj frontal, aveți nevoie de un pod bun cu brațele drepte și umeri peste mâini.Faceți o mulțime de poduri în fiecare zi pentru a crește flexibilitatea umărului.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastică pentru începători Pasul 10
    10. Practicați-vă membrii când vă îndoiți înapoi la un pod și vă ridicați.Mai întâi încercați acest lucru în sus și în jos pe un perete cu mâinile, peste un cilindru, cu amplasarea antrenorului sau cu o suprafață ridicată.
  • Imaginea intitulată devine un pas de gimnastică auto-învățat
    11. Când sunteți suficient de flexibil pentru a face un limbitor frontal, loviți-vă la un șutor bun. Aruncați-vă spatele și lăsați-vă picioarele să cadă într-un pod relativ aproape de mâini.Apoi rotiți șoldurile înainte peste picioarele dvs. pentru a vă ridica.Rulați-vă de la șolduri, capul și brațele ar trebui să vină ultima dată.
  • Imagine intitulată Do Sprewling Tumbling pentru gimnastica începător Pasul 11
    12. Odată ce ai un bun din față, faceți o plimbare din față.Acest lucru este ca un limbier din față, dar veți merge peste un picior la un moment dat.Asigurați-vă că ați aterizat pe un picior drept pe măsură ce faceți această abilitate.
  • sfaturi

    Practicați-vă căpitanul și podurile la domiciliu în fiecare zi pentru a vă îmbunătăți toate abilitățile de răsturnare înainte.
  • Încercați să luați o clasă de gimnastică de două ori pe săptămână. Acest lucru vă poate ajuta să învățați anumite abilități.
  • Avertizări

    Abilitățile de gimnastică ar trebui să fie încercate numai la sala de sport cu antrenorul dvs. vizionându-vă peste voi, pe covorașele moi.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar