Cum să faci un depozit

Perfecționarea lucrătorului este o condiție prealabilă pentru a învăța alte trucuri de gimnastică uimitoare. Făcând un depozit nu este doar distractiv, este o mare formă de exercițiu - plus pare foarte impresionant. Dacă o luați într-o zi la un moment dat și lucrați la îmbunătățirea echilibrului, precum și puterea dvs. de bază și a corpului superior, veți fi pe drumul spre un ședere constantă și grațioasă în cel mai scurt timp. Dar întotdeauna amintiți-vă să fiți răbdători, practica face perfect!

Pași

Metoda 1 din 3:
Freestanding
  1. Imaginea intitulată face un pas pas cu pas 1
1. Găsiți un loc bun pentru a face un depozit. Veți avea nevoie de un loc cu un teren ușor căptușit, deoarece veți lovi podeaua de câteva ori înainte de a putea sta corect pe mâini. Parcul sau curtea ta este o alegere excelentă, deoarece iarba vă va oferi o aterizare frumoasă și veți avea o mulțime de spațiu deschis pentru a lucra cu. Acest lucru vă va ajuta să vă asigurați că nu vădeți în cineva sau ceva, și că nu vă răniți.
  • Căutați o zonă plană, mai degrabă decât o zonă deluroasă. Va fi mult mai ușor să executați ședința unde este plat.
  • Alte locuri minunate pentru a face un ședință sunt pe nisipul de la plajă, pe covoare de gimnastică la sala de gimnastică sau într-o cameră cu mochetă în casa ta.
  • 2. Împingeți membrele și articulațiile. Este important să vă încălziți puțin înainte de a vă lansa pe depozit. Vrei ca mușchii tăi să se simtă frumos și slăbit, și trupul tău să se simtă limpede. Aceasta va reduce șansa că veți fi răniți. Faceți următoarele întinderi pentru a intra în viteză:
  • Rotiți încheieturile, gleznele și gâtul până când sunt drăguțe și pierdute.
  • Puneți picioarele împreună și îndoiți-vă pentru a vă atinge degetele de la picioare. Încercați să vă păstrați picioarele drepte. Țineți 30 de secunde, ridicați-vă și repetați întinderea cu picioarele în jurul unui picior.
  • Luați o jogging rapid în jurul blocului pentru a vă ajuta să vă slăbiți mușchii. Nu este nevoie să fugi foarte departe - du-te până nu te simți încălzit și pregătit pentru o provocare fizică.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas pas cu pas 3
    3. Apuca un spotter. Prima dată când faceți o deplasare, vă ajută să aveți pe cineva din apropiere să vă ajute să vă țineți în poziție până când veți obține bine echilibrarea corectă. Adresați-vă unui prieten sau unui membru al familiei să stea în fața dvs. la început pentru a vă prinde picioarele și vă țineți drept.
  • Odată ce puteți face ședința fără ajutor, adresați-vă spotterului să nu vă prindeți picioarele decât dacă sunteți pe punctul de a răsturna.
  • Având un spotter nu este absolut necesar. Puteți să vă perfecționați pe ședere pe cont propriu sau să încercați să o faceți pe un perete (consultați metoda următoare).
  • Imaginea intitulată Faceți un pas cu pasul 4
    4. Se ridică direct cu picioarele confortabile. Aceasta este poziția dvs. de plecare. Picioarele, genunchii, trunchiul și capul trebuie să fie aliniate și complet verticale. Țineți brațele confortabile de partea voastră.
  • Unii oameni le place să înceapă cu brațele drepte deasupra capului lor. Puteți încerca ambele căi și puteți alege poziția de plecare care se simte cea mai confortabilă pentru dvs.
  • 5. Loviți-vă cu piciorul dominant. Apoi, când loviți, nu cădeți într-o minunată, ambele picioare ar trebui să fie drepte, nu ar trebui să fie foarte adânci, dar ar trebui să vă dea suficientă putere de a vă lovi. Asigurați-vă că ați lovit și lăsați direct înainte, și nu într-o parte sau altul. Trecerea la partea laterală vă va face ca corpul să se răsucească când intrați în ședere, făcându-l mult mai greu de echilibrat.
  • 6. Vârful corpului înainte. Nu cădeți într-o palmă, vă veți răni înapoi, pe măsură ce vă apropiați de pământ, lăsați-vă picioarele să înceapă să se îndrepte când mâinile se întâlnesc cu solul.Țineți brațele drept și mișcați-vă capul spre pământ. Mișcați cu un pic de forță într-o mișcare naturală și înainte peste piciorul dvs. Acest lucru va permite un sistem echilibrat asupra piciorului dvs. lubdat, unde gravitatea ajută de fapt în ședință, mai degrabă decât să o limiteze.
  • Cea mai obișnuită greșeală este să vă aruncați mâinile direct la pământ și să încercați să vă aruncați picioarele în sus. Acest lucru are ca rezultat o mișcare de biciuire și te provoacă să cadă înainte.
  • 7. Păstrați brațele drepte, deoarece mâinile se apropie de sol. Gândiți-vă la sinele vostru ca T, piciorul de bază fiind partea verticală și brațele și piciorul dominant fiind partea orizontală. Păstrați-vă în această poziție t până când piciorul de bază părăsește terenul. Umerii dvs. ar trebui să fie strânși spre gât, ca și cum ați fi ridicați din umeri. Nu lăsați umerii să se înmulțească în sus sau la coatele dvs., ceea ce vă pune la un risc mai mare de rănire.
  • Imaginea intitulată face un pas cu pasul 8
    8. Îndreptați picioarele și trunchiul spre cer. Actul de a trece înainte, înclinându-se, lovind pământul cu mâinile și ridicarea picioarelor dvs. ar trebui să fie o mișcare netedă, fluidă care se termină într-un depozit.
  • Ține-ți capul ascuns, așa cum ar fi dacă ai fi în picioare, și spatele și picioarele drepte. Nu-ți arunca capul înapoi. Acest lucru va duce doar la capăt la spate și la rănire. Acest lucru nu va arăta atât de impresionant, fie.
  • Țineți picioarele strâns împreună. Păstrarea picioarelor drepte și apăsate ferm împreună vă ajută în mod obișnuit să vă dorim să cădeți în lateral.
  • Sfat de experți
    Rosalind Lutsky

    Rosalind Lutsky

    Fostul gimnastică CoachSalind Lutsky a lucrat ca antrenor de gimnastică la gimnastică SB de la Universitatea Stanford, coaching copii de la vârsta de 5-12 ani în timpul ei ca student Stanford. Ea a fost o gimnastă competitivă în creștere și a concurat pentru echipa sa locală de gimnastică din Minnesota.
    Rosalind Lutsky
    Rosalind Lutsky
    Fostul antrenor de gimnastică

    Ce se întâmplă dacă începeți să cădeți? Rosalind Lutsky, fostul antrenor de gimnastică, ne spune: "Dacă se încadrează înainte, Împingeți-vă capul în - atingând bărbia la piept - astfel încât să puteți scoate din depozit. Dacă vă cădeți înapoi sau în lateral, încercați să vă atingeți picioarele în jos și să vă îndoiți genunchii."

  • 9. Echilibrați greutatea pe mâini. Păstrați greutatea între palme și primele dvs. articulații. Reglați-vă mâinile pentru a vă echilibra greutatea, mutați-l spre degete - este mai probabil să pierdeți echilibrul dacă vă rotiți înapoi spre încheieturi.
  • 10. Când sunteți gata să coborâți, împărțiți picioarele și aruncați piciorul dominant la pământ. Începeți să vă ridicați și pe măsură ce vă puneți pe celălalt picior pe teren.
  • Păstrați pieptul în timp ce vă ridicați și căutați în sus.
  • Păstrați brațele lângă urechi.
  • Imaginea intitulată face un pas cu pasul 11
    11. Terminați ședința cu un finisaj.
  • Puneți-vă căpitanul cu brațele dvs. de urechi .
  • Lăsați-vă brațele să cadă mai departe de cap și să vă întoarceți palmele spre exterior.
  • 12. Kick până la un depozit. Asigurați-vă că greutatea dvs. este peste umeri, astfel încât să puteți cădea înapoi. Pentru a începe cu, îndoiți brațele și puneți-vă într-o rolă. Pe măsură ce vă îmbunătățiți la această abilitate, puteți încerca să o faceți cu brațele drepte, acesta este modul corect de a face acest lucru. Învățați-vă corpul să absoarbă șocul în loc să vă întăriți mușchii asupra impactului. Nu luați prea multă greutate pe un braț sau o gleznă. Asigurați-vă că vă puneți capul în piept înainte de a vă scoate, așa cum ați putea cădea pe cap puțin mai greu decât doriți.
  • Un alt mod de a cădea fără a vă face rău este să renunți la a "crab înapoi", "arc", sau a "pod", Dacă sunteți suficient de flexibil.
  • Metoda 2 din 3:
    Folosind o propoziție
    1. Găsiți un perete sau un copac robust. În unele cazuri, este mai ușor să începeți să învățați un depozit împotriva unui perete sau al unui alt fel de propulsie. Dacă sunteți un pic de îngrijire de a fi cu capul în jos, sau vă este frică, veți lua o tambur, aceasta este o modalitate bună de a învăța un pasaj în propriul tău ritm.
    • Un alt plus la această metodă este că nu aveți nevoie de un spotter. Puteți învăța să faceți un depozit de către dvs.
    • Veți pune picioarele pe suport, astfel încât să găsiți unul pe care nu-l deranjează să fiți murdar sau să faceți mâna în șosete.
  • Imaginea intitulată Faceți un pas cu pasul 14
    2. Intrați într-o poziție de scânteie cu fața departe de perete. Cu alte cuvinte, faceți ca și cum veți face o împingere chiar lângă perete pornind de pe stomac și ridicându-vă cu mâinile. Ar trebui să fiți destul de aproape de perete pe care picioarele tale îl ating.
  • Corpul dvs. ar trebui să fie paralel cu peretele și picioarele dvs. ar trebui să formeze un unghi de 90 de grade cu corpul superior.
  • 3. Umblați picioarele în sus. Începeți să vă mișcați picioarele în peretele cu degetele de la picioare. In acelasi timp, "mers pe jos" spre perete cu mâinile. Pe măsură ce vă apropiați de perete, corpul dvs. ar trebui să devină mai vertical. Opriți când mâinile sunt de aproximativ 12 inci (30.5 cm) de la perete. Faceți acum un ședință asistată de perete!
  • Păstrați-vă corpul într-o linie dreaptă și umerii tăi au intrat, ca și cum ați fi ridicați din umeri.
  • Capul tău ar trebui să fie centrat direct între umerii dvs. - nu-l sprijini prea departe înapoi.
  • 4. Împingeți peretele într-un depozit. Utilizați unul dintre picioarele dvs. pentru a elibera ușor corpul de pe perete, astfel încât greutatea dvs. să fie complet echilibrată peste mâini. Corpul tău ar trebui să fie acum într-o linie dreaptă, verticală, terminând cu degetele ascuțite.
  • Mișcați-vă mâinile dacă aveți nevoie să vă corectați echilibrul. Amintiți-vă să vă păstrați greutatea între palme și prima articulație pe mâini și corectați prin mutarea greutății spre degete.
  • Îndoiți picioarele și îndepărtați-vă de perete când ați terminat.
  • 5. Acum începeți cu fața pe perete. Acum că sunteți obișnuiți să fiți cu susul în jos și ați simțit cum să faceți un depozit, este timpul să schimbați modul în care începeți. În loc să te plimbi ușor pe perete, vei fi cu fața pe perete să înceapă. Când învățați cum să faceți un depozit de către perete, veți putea să o faceți oriunde, oricând.
  • Starea îndreptată spre perete cu picioarele cu lățimea umărului în afară.
  • Pasul înainte, înclinați-vă și plantați-vă mâinile în jur de 12 inci (30.5 cm) de la perete.
  • Țineți brațele drepte, ridicați picioarele peste cap într-o mișcare fluidă.
  • Nu te lovi cu greu, pentru că ar putea să vă rănească pe tocuri asupra impactului.
  • Păstrați-vă umerii înclinați și capul drept. Păstrați picioarele drepte și îndreptați degetele de la picioare.Uită-te și la mâini.
  • Asigurați-vă că greutatea dvs. este centrată între palmele și primele arginți de pe mâini. Ajustați dacă este necesar pentru a vă menține echilibrul.
  • Când sunteți gata să vă opriți, rotiți-vă de pe depozit.
  • Metoda 3 din 3:
    Provocând-vă
    1
    Face o împărțire a unui depandant. Aceasta este o modalitate elegantă de a vă termina lucrul. În loc să aterizeze cu o lansare normală, veți trece în spărturile de pe pământ.
  • 2
    Mergeți pe mâini. Odată ce ați stăpânit ședința și vă simțiți încrezători că puteți echilibra bine, încercați să mergeți în jur! Faceți acest lucru destul de des și mușchii brațului dvs. vor deveni foarte puternici.
  • 3
    Lucrați până la un depozit împinge. După ce acei mușchi s-au umplut puțin, încercați să vă împingeți în picioare de la sol.
  • 4
    Face un limbitor frontal. Dacă sunteți o gimnastă aspirantă, frontul Limber este ultimul pas logic după ce ați atins atârnărea în picioare pe mâini.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Utilizați întreaga mână pentru a vă menține echilibrul. Dacă picioarele dvs. se încadrează peste cap, împingeți din greu în degete. Dacă vă retrageți, împingeți-vă greu în palme.
  • Au un spotter la început. Când sunteți suficient de stabilă, spotterul poate lăsa să meargă și veți face un depozit pe cont propriu.
  • Cea mai mare parte a acestei abilități este de vizualizare și de încredere. Dacă vă este frică și credeți că veți cădea, atunci este mai probabil ca voi. Este foarte util să vă imaginați că cineva vă ține picioarele în sus pentru a vă echilibra sau a vă imagina că faceți acest lucru subacvatic.
  • Dacă simțiți că veți cădea, îndoiți gâtul, astfel încât să nu vă răniți. Tuck și Roll.
  • Puneți degetele de la picioare. Acest lucru vă va ajuta cu forma de poziție a corpului gol. Mai călcătorul sunteți, cu atât este mai ușor pe spate și pe mușchi.
  • Nu rock înainte și înapoi pe mâini. Te va face doar să cadă.
  • Dacă simțiți că veți cădea, nu încercați să vă forțați să rămâneți în sus. Mergeți în jos (mai întâi picioarele) pentru a preveni rănirea.
  • Un depozit nu este ca în picioare pe picioarele tale. Este posibil să trebuiască să vă mutați în mod constant mâinile înainte și înapoi pentru a păstra echilibrul. Cu toate acestea, dacă nu aveți nevoie să vă mutați mâinile, nu. Ajustările excesive vă vor face să cădeți.
  • Au o minunată decentă - dacă este prea scurtă sau prea lungă, nu o veți face.
  • Asigurați-vă că coatele sunt blocate astfel încât să stați în sus.
  • Încercați să nu vă îndoiți brațele, o astfel de greșeală vă va lăsa brațele să renunțe la fel, lăsându-vă să cădeți.
  • Asigurați-vă că vă uitați în fața dvs. și vă veți bloca genunchii.
  • Cu cât mâinile tale sunt mai apropiate la piciorul tău într-o palmă, cu atât mai bine șansa ta de a lovi.
  • Când sunteți pe punctul de a vă pune mâinile în jos după Lunge, asigurați-vă că nu vă așezați mâinile prea departe sau picioarele nu vor merge direct. Puneți-vă mâinile aproape de locul în care ați stat!
  • Dacă se încadrează spre pod împingeți mai greu pe palme și dacă se încadrează spre poziția în picioare, împingeți mai greu pe degete.
  • Nu sari într-un depozit sau vă veți răni spatele.
  • Făcând yoga vă poate pregăti, de asemenea, să faceți un depozit, făcându-vă puternic și flexibil.
  • Păstrați picioarele foarte aproape împreună.
  • După ce ați obținut un ședință decentă, încercați să țineți o pungă de fasole sau o jucărie de bebelușă între picioare sau genunchi și apăsați până la un șezut în loc de loc.
  • Asigurați-vă că mâinile dvs. nu sunt transpirate pentru că vă pot face să vă alunecați și ați putea răni o parte din corpul vostru.
  • Dacă balanța dvs. nu este bună, încercați să faceți o ședință îndoită cu picioare îndoite. Acest lucru ar trebui chiar să fie echilibrat.
  • Fie să fie desculț, purtați șosete sau să fiți în pantofi și șosete potrivite și confortabile. Niciodata nu faceti un suport in tocuri, cizme grele, papuci liberi, etc.
  • Du-te pe un zid sau de suprafață înainte de a nu-l face împotriva nimic.
  • Când vă luați pe mâini, asigurați-vă că nu lăsați sau răsturnați.
  • Țineți întotdeauna corpul drept.
  • Amintiți-vă să vă puneți bărbia în! Aruncându-vă spatele atunci când faceți un depozit, vă poate face spatele. Veți avea un echilibru mai bun dacă vă păstrați capul între brațe. Se poate simți ciudat, dar vă veți obișnui cu asta.
  • Consolidați-vă miezul Muschii, precum și corpul superior pentru a vă ajuta să vă suportați greutatea și să vă mențineți soldul în timp ce într-un depozit.
  • Avertizări

    Opriți când brațele sunt obosite.
  • Asigurați-vă că zona pe care încercați să o faceți este uscată și fără obiecte.
  • Dacă veți folosi un zid, asigurați-vă că nu va primi o gaură masivă dacă se întâmplă să se suprapune și să vă împingeți călcâiul în ea.
  • Lucrurile de care veți avea nevoie

    • Iarbă, covor sau yoga.
    • S-ar putea să aveți nevoie de tampoane de genunchi.
    • Crash covor pentru gimnastică sau ceva moale pentru a ateriza pe.
    • Un spotter pentru momentul în care învățați.
    • Unii pot avea nevoie de pantofi de bucurie sau pantofi de tenis, dar unii nu pot. Vă va cântări sau vă va ajuta, depinde de persoană.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar