Cum să faci o mână înapoi la domiciliu

Handspring-ul din spate este o gimnastică sau o abilitate de predare care vă permite să conectați abilitățile sau tranziția în abilități mai complicate. Cu toate acestea, este nevoie de un pic de practică pentru a stăpâni mâna înapoi și ar trebui să aveți o îndoială solidă, un depozit și pe spate mai întâi, astfel încât să nu vă răniți. Dacă încercați la domiciliu, ar trebui să vă asigurați că aveți un spotter și să utilizați o suprafață mai moale, cum ar fi o saltea mare sau chiar un covor, dacă puteți.

Pași

Partea 1 din 2:
Pregătiți-vă să faceți o mână înapoi
1. Obțineți un spotter. Dacă nu ați încercat niciodată o mână înapoi, atunci cel mai bun pariu este să practici la sala de sport cu autocarul dvs. de gimnastică sau un alt profesionist. Cu toate acestea, dacă vă simțiți suficient de încrezători pentru a face mâinile din spate la domiciliu, atunci ar trebui să vă asigurați că obțineți un spotter pentru a vă ajuta când începeți. Veți găsi că majoritatea oamenilor vă recomandă să utilizați o trambulină. Având un spotter vă va împiedica să vă răniți, depășind limitele și vă răniți capul, gâtul sau spatele.
  • În mod ideal, spotterul dvs. ar trebui să fie, de asemenea, o gimnastă sau majoretă, așa că el sau ea este familiarizată cu ce să facă. Spotter-ul dvs. ar trebui să așeze o mână pe spatele inferior în timp ce plasați cealaltă sub coapse în timp ce vă întoarceți înapoi.
  • Stați după spotter cu picioarele, picioarele și genunchii aproape împreună și brațele voastre în fața dvs.
  • În primul rând, faceți o "încredere în căderea" înapoi în brațele spotterului dvs. doar pentru a vă asigura că el sau ea se poate ocupa de greutatea dvs.
  • În mod ideal, ar trebui să existe un covor moale în spatele tău, ca să nu te rănești dacă te duci.
  • La început, spotterul dvs. va face unele dintre lucrările pentru dvs., ajutându-vă să vă întoarceți corpul prin împingerea spatelui și coapsei în timp ce vă întoarceți înapoi. Cu toate acestea, odată ce vă simțiți confortabil pe cont propriu, spotterul ar trebui să fie doar acolo pentru a vă face să vă simțiți în siguranță, să nu vă ajutați de fapt.
  • 2. Întinde bine. S-ar putea să fiți dornici să începeți pe femeile din spate, dar orice gimnastă sau majoretă cu experiență vă va spune că întinderea este vitală pentru succesul și siguranța dvs., chiar dacă faceți doar un Somersault. Este important să vă încălziți puțin și să vă deveniți sângele înainte de a intra într-o mansardă completă. Deși întinderea întregului corp este importantă, vă puteți concentra pe întinderea picioarelor, a brațelor și a gâtului, precum și a încheieturilor. Iată câteva întinderi pe care le puteți încerca înainte de a face o mână spate:
  • Împingeți-vă spatele făcând o îndoire din spate. Apoi, faceți o contra-stretch prin curlarea într-o minge pe podea și îmbrățișându-vă genunchii pentru a vă întoarce spatele. Pentru o întindere suplimentară în spate, vă ridicați și atingeți degetele de la picioare.
  • Rotiți-vă capul în sensul acelor de ceasornic de cinci ori și apoi în concordanță în sens invers acelor de ceasornic de cinci ori, pentru a vă întinde un gât un pic. De asemenea, puteți să vă rotiți umerii înainte și înapoi.
  • Plasați o mână în fața dvs., ca și cum ați spune "opriți"!"Și apoi trageți ușor degetele acelei mâini cu cealaltă mână. Repetați cu cealaltă mână pentru a obține o întindere adâncă în încheieturile voastre. Apoi, rotiți încheieturile în sensul acelor de ceasornic de cinci ori și în sens invers acelor de ceasornic de cinci ori pentru a termina întinderea lor.
  • Stați jos și rotiți gleznele în sensul acelor de ceasornic și în sens invers acelor de ceasornic. Puteți chiar să scrieți alfabetul cu fiecare dintre picioarele dvs. pentru a obține o întindere completă.
  • Imaginea intitulată Faceți o mână înapoi la domiciliu Pasul 3
    3. Utilizați o suprafață căptușită. Cel mai bun lucru pe care îl puteți face este să aduceți acasă o mat gros de sală de gimnastică, care vă va oferi o amortizare fără să vă lăsați să vă scufundați prea departe, ca o saltea. Dacă nu aveți asta, luați în considerare utilizarea unei perne de canapea lungă sau a unei saltele, în timp ce aveți grijă să nu vă scufundați prea mult - dacă nu aveți suficient un impuls, puteți ajunge să vă întoarceți în poziția de ședere și apoi scufundându-se pe podea, în loc să se ridice.
  • De asemenea, puteți lua în considerare utilizarea unei trambuline, dacă aveți una, pentru a vă oferi încrederea de a utiliza o suprafață mai dificilă. Doar amintiți-vă că nu veți avea nevoie de aproape atât de mult impuls pentru a cădea înapoi pe o trambulină.
  • Dacă încercați mâinile din spate în curtea dvs., alegeți o suprafață mai moale, ca o suprafață ierboasă, care este puțin plinabilă, în loc de beton sau o altă suprafață mai dificilă care nu va da.
  • Partea 2 din 2:
    A face o mână spate
    1. Stați cu brațele în fața dvs. Păstrați-vă picioarele în jurul distanței șoldului și arătați drept înaintea voastră, în fața vârfurilor degetelor. Mâinile tale ar trebui să fie în paralel cu solul când sunt în fața ta. Țineți-vă spatele drept, cu o ușoară îndoire în genunchi, pregătiți-vă să vă coborâți.
    • De asemenea, puteți începe în poziția de pornire adevărată, cu brațele ridicate peste cap, lângă urechi, înainte de a le mișca în jos pentru a fi paralel cu solul înainte de a le învârti din nou.
  • 2. Intrați într-o poziție de ședere în timp ce începeți să vă mișcați brațele peste cap. Acum, puteți să îndoiți în continuare genunchii, ca și cum ați fi scăzut într-un scaun. Așezați genunchii direct peste picioare pentru a vă ajuta să generați un impuls. Așa cum faceți acest lucru, ar trebui să vă mișcați brațele peste cap pentru a ajuta la generarea impulsului în timp ce vă întoarceți înapoi.
  • Poate fi util să exersați primele două poziții, astfel încât să obțineți logistica în jos înainte de a încerca să sari în dreapta la mâinile din spate.
  • Este important să începeți cu o fundație puternică, așa că generați suficient un impuls și mențineți formularul adecvat pe tot parcursul mâinii din spate.
  • 3. Continuați să vă răsuciți brațele peste cap în timp ce vă împingeți prin degetele de la picioare. Acum, lăsați-vă brațele să le ia până când ajung peste cap în timp ce vă împing prin degetele de la picioare pentru a vă oferi acel impuls extra asistent. Ar trebui să vă sprijiniți în brațele înapoi în măsura în care vor merge - nu este nevoie să vă faceți griji cu privire la aterizarea cu brațele chiar lângă locul în care stăteau picioarele, pentru că va trebui să vă întoarceți puțin.
  • Pe măsură ce vă mișcați brațele, ar trebui să vă asigurați că le puteți păstra prin urechi.
  • Asigurați-vă că vă strângeți mușchii umărului și brațului și ridicați-vă capul între brațe.
  • 4. Continuați să cădeți înapoi. Așa cum faceți acest lucru, asigurați-vă că nu vă ardeți spatele prea mult - ar trebui să existe cel puțin 2 picioare (0.6 m) între locul în care începeți și locul în care vă aterizați mâinile. Dacă vă aterizați acele mâini prea aproape de picioare, atunci veți risca să vă răniți. Aruncarea înapoi prea mult este cunoscută sub numele de subcotare și ar putea să vă provoace spatele când vă aterizați.
  • Picioarele dvs. ar trebui să continue să vă conducă înapoi și în sus în același timp.
  • Extindeți prin gleznele dvs. în timp ce vă îndreptați degetele de la picioare.
  • Continuați să vă păstrați capul între brațe, pe măsură ce vă apropiați de podea.
  • 5. Plantați-vă mâinile pe podea. Pe măsură ce terminați căderea înapoi cu un spate arcuit, ar trebui să vă păstrați brațele drepte și chiar cu capul, astfel încât brațele să atingă podeaua, în loc de capul vostru. Momentul în picioare, împreună cu cel al corpului tău inferior, ar trebui să te transporte. Țineți degetele îndreptate spre îndepărtarea și în sus de pe fața voastră, cu palmele care stau pe pământ, pe ambele părți ale capului.
  • Când vă plantați mâinile pe podea, nu vă puneți toată presiunea în încheieturile voastre. În schimb, utilizați tampoanele degetelor și palmele pentru suport. În caz contrar, riscați rănind încheieturile.
  • În acest moment, picioarele dvs. pot fi în continuare în fața dvs., dar corpul dvs. va fi în curând aproape drept, într-o poziție de mână.
  • 6. Împingeți picioarele peste mâini. Acum, vă veți găsi în ceea ce este în esență poziția de depozitare pentru o secundă. Ar trebui să vă mișcați picioarele peste cap, astfel încât acestea să fie drepte în aer, într-o poziție de mână, în timp ce continuă să se învârtă în jos. Deși nu veți "țineți" poziția, deoarece mânerul din spate este o mișcare continuă, corpul dvs. va fi în această poziție pe scurt pe măsură ce vă deplasați spre finalizarea mâinilor din spate.
  • Păstrați-vă picioarele împreună sau cât mai aproape de ele, și păstrați-vă umerii puternici pentru a vă susține greutatea corporală.
  • Nu trebuie să blocați genunchii, ci să lucrați pentru a vă menține picioarele cât mai curând posibil.
  • 7. Plantați-vă picioarele pe podea. Picioarele tale ar trebui să leagă brațele și torsul și tot drumul până la podea. Asigurați-vă că le fixați ferm la podea, în timp ce corpul superior rămâne drept, deoarece începe să se schimbe în sus. Picioarele voastre ar trebui să fie în jurul lățimii umărului, cu degetele de la picioare îndreptate direct în fața dvs., chiar în aceeași poziție în care ați început. Veți ateriza cu genunchii ușor îndoiți și vă veți îndrepta când terminați mișcarea.
  • Pe măsură ce picioarele voastre se îndoaie spre podea, corpul superior trebuie să se pregătească să pop în sus. Veți literalmente "primăvara" în timp ce picioarele voastre au lovit podeaua. Brațele și corpul superior ar trebui să se miște în sus, deoarece picioarele voastre au lovit podeaua.
  • 8. Pop-up. Pe măsură ce vă aterizați, puneți-vă corpul și vă mișcați brațele direct în fața voastră și apoi peste cap, pentru a lovi cu brațele cu brațele în sus peste cap și picioarele dvs. atingând cu spatele drept drept. Deși primul tău de mână înapoi nu poate fi exact ceea ce sperați, cu practică, veți putea să-l executați, cât și pe tine.
  • 9. Continua sa te antrenezi. Este nevoie de o mulțime de practici pentru a obține mâna înapoi în jos. Odată ce vă simțiți suficient de confortabil făcând mâna înapoi fără un spotter, puteți practica acasă pe cont propriu, cu o suprafață confortabilă. Poți să lucrezi la momentul în jos, astfel încât să puteți ajunge la brațe peste cap și să cadă înapoi fără un impuls suficient pentru a "primăvara" înainte să execute mișcarea. Scopul de a face o duzină de mână spate pe zi și veți putea stăpâni tehnica.
  • O problemă comună cu mânerul spate se încadrează înapoi într-o parte. Asigurați-vă că picioarele și brațele sunt paralele, astfel încât să nu cadeți la stânga sau la dreapta și să ajungeți cu o mână de spate neuniformă.
  • Amintiți-vă să vă ardeți spatele, dar nu prea mult. O altă problemă comună cu mânerul spate este că vă veți ard înapoi atât de mult încât veți ajunge la finalizarea aproape în care ați început, creând o mișcare care arată aproape ca un flip spate și răniți rănirea.
  • De asemenea, puteți avea probleme cu generarea unui impuls suficient pentru a face o mână înapoi pe cont propriu. Dacă este cazul, poate doriți să faceți o practică rotund-off backhandspring Deci, aveți suficient un impuls la primăvară în sus.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Ține-ți capul drept atâta timp cât poți. Dacă nu ar putea să vă provoace accidental.
  • Asigurați-vă că spotterul știe ce fac ei, astfel încât să nu vă răniți sau să faceți rău în spate.
  • Încercați să practicați pe iarbă sau pe podelele căptușite (cum ar fi la un studio de gimnastică) pentru a perna o cădere potențială.
  • Încercați să mergeți în sus și înapoi, astfel încât să nu vă prăbușiți pe mâini.
  • Ar trebui să încercați mai întâi să o faceți pe o trambulină sau pe o podea de primăvară înainte de ao învăța pe pământ.
  • Păstrați brațele drepte în timp ce vă aterizați pe ele.
  • Ar trebui să încercați să învățați cum să faceți o lovitură de punte, dar nu trebuie să știți cum să o faceți.
  • Au un spotter care te poate ține de pe picioare fără o problemă până când poți obține dreptul de postură.
  • Asigurați-vă că puteți sări înapoi pe mâini fără să vă sperie și să le trageți departe.
  • Ține-ți corpul strâns.
  • Asigurați-vă că nu vă mișcați capul înapoi sau vă veți răni gâtul și spatele.
  • Întotdeauna întindeți înainte și după creșterea flexibilității și a rănirii vile.
  • Stați hidratat în timp ce faceți o gimnastică.
  • Ar trebui să știți înapoi și înapoi kick-ul înainte de a încerca acest lucru.
  • Practicați hopurile de depozitare pentru a obține sentimentul de blocare.
  • Practicați spatele Limber. Aceasta va ajuta la impermea pe spate.
  • Dacă vă întoarceți bine înapoi! Reziliență!
  • Avertizări

    Vă puteți răni serios, făcând acest lucru dacă nu doriți să faceți acest lucru sau dacă sunteți speriat.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar