Cum să castigi variațiile picioarelor spinner

Spinul de picior este considerat a fi unul dintre cele mai periculoase tipuri de bowling pentru a face, în special atunci când bowler-ul a stăpânit livrările și poate face planuri de a înșela batsmenii!

Mingea de stoc pentru majoritatea spinnersului piciorului este pauza piciorului care, atunci când este bowled de un bowler de braț drept la un aluat dreapta se va roti de la picior la off! Deși pauza piciorului poate fi variată cu o rotire laterală sau un pic mai mult supra-roti pentru a confunda batsmenii mai sunt încă mai mult pentru a se lupta cu!

Googly este conceput pentru a păcăli bătălii făcându-l să creadă că este o pauză de picior și se va întoarce din afara off-stump și se va lovi în afara!

Spinnerul de sus sau pe terenurile de spinner mai devreme mai devreme decât se așteaptă și se lasă mai mult lovind batsmenii în mănuși sau casca!

Sliderul sau backspinenerul este opusul vârfului de spinner și al skids și al diapozitivelor

Flipperul are o aderență diferită și de pescuit care primește LBW!

Zooterul este o versiune mai ușoară a flipperului, deși mai puțin eficientă

Pași

  1. Imagine intitulată Bowl Spinnerul piciorului
1. La Bowl un Googly, prindeți mingea la fel ca și dumneavoastră pentru o pauză de picior, dar țineți-o astfel încât palma ta se confruntă de tine. În timp ce vă castra, aduceți cotul aproape de cap și cocoșați încheietura mâinii, astfel încât spatele mâinii să se confrunte cu batsmanul. Rotiți mingea prin rotirea degetelor. Dacă este făcută corect, mingea ar trebui să se întoarcă de la distanță la picior pentru mâinile drepte. Dacă batsmanul iese din creasta lui și îi lipsește pe Googly, el poate fi stumped.
  • Imagine intitulată Bowl Spinnerul piciorului
    2. La castron un topspinner, prinde mingea ca și cum ai fi o pauză de picior. Bowl-l așa cum ai fi un googly, dar nu-ți faci încheietura mâinii în timpul acțiunii. Acest lucru ar trebui să transmită rotiri înainte, ceea ce va face ca mingea să scadă mai târziu și să sări mai mult.
  • Imagine intitulată Bowl Spinnerul piciorului
    3. La Bowl un cursor, prinde mingea ca și cum ai fi o pauză de picior, dar ține-o astfel încât palma ta. Castron în mod normal. Acest lucru ar trebui să transmită spinul înapoi și ar trebui să se simtă ca o pauză de picior oribil eșuată. Dacă este în mod corespunzător, cu toate acestea, mingea va scădea mai devreme și va păstra mai jos la sol.
  • Imagine intitulată Bowl Spinnerul piciorului
    4. La castron un flipper, trebuie să țineți mingea ca în mod normal, dar trebuie să aveți și degetul mare pe lateral. În loc să vă rotiți degetele și încheietura mâinii pentru a le da rotire, îl strângeți între degetul arătător, degetul mijlociu și degetul mare, un fel de a încerca să o stoarceți. Flipperul va ieși mai repede decât o pauză de picior, nu se va roti și va continua aproape de pământ.
  • sfaturi

    Castron glisorul după livrări mai detaliate. Batsmanul va arăta să se joace pe piciorul din spate, deoarece se dips mai devreme, cu toate acestea, mingea nu va sări prea mult și îl puteți prinde LBW.
  • Bowl Topspinner după câteva livrări mai scurte. Prin împingerea acestuia, batsmanul va încerca să se joace pe piciorul din față, ci pentru că se va ridica la înălțime, astfel încât să-l poată să-l dau în jos slipuri sau portarul de pânteturi o șansă. De asemenea, poate sări peste bâtă și-l vaca.
  • Bowl Flipper pe mijloc și picior. Bowling-ul scurt după câteva livrări mai complete înseamnă că batsmanul va încerca să se joace pe piciorul din spate. Pentru că nu se rotește mult sau nu se poate prinde LBW. Bowling-l pe mijloc și piciorul face ca batsmanul să creadă că este o pauză normală a piciorului și ar putea încerca să o taie. Acest lucru îl lasă deschis pentru a fi în afara LBW.
  • Un spinner de mână stânga (Chinaman) Bowler poate castra toate aceste livrări. Utilizați doar cealaltă mână.
  • Bowl Googly pe off sau Stumpul de Mijlociu. Utilizați-l după câteva pauze de picior pentru a confunda batsmanul. Luptându-se bine atunci când batsmanul atacă înseamnă că poate trece peste bat și castron batsmanul.
  • Bowl Flipper în lungimea lui Yorker, astfel încât batsmanul va încerca să lovească o limită mingea va roti puțin și de a da batsmanului . El poate fi bowled sau poate da Achance la portarul wicket.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar