Cum să curățați rulmenții de spinner

Redarea cu un spinner FIDGET poate fi o modalitate excelentă de a sufla ceva abur sau de a trece timpul. Dar, dacă există o bucată de praf sau murdărie pe rulmentul lui Fidget Spinner, acesta poate încetini și vă împiedică să aveți cât de mult distractiv. Atâta timp cât știi cum să te despart cu Fidget Spinner și să-l curățați în mod corespunzător, totuși, veți reveni la filare în cel mai scurt timp!

Pași

Partea 1 din 2:
Luând în afară de spinner-ul tău Fidget
1. Scoateți capacul butonului prin răsucirea la stânga. Puneți 1 din mâinile dvs. în partea din spate a spinnerului și țineți capacul butonului inferior în poziție cu degetele. Apoi, utilizați cealaltă mână pentru a răsuci capacul butonului de sus și scoateți-l pentru a expune funcționarea interioară a filnerului dvs. FIDGET.
  • Dacă capacele butonului de pe spinner-ul dvs. de fidget nu sunt filetate, ar trebui să le puteți scoate prin aruncarea lor cu o șurubelniță platformă.
  • 2. Scoateți scutul rulmentului cu o șurubelniță platformă. Odată ce ați luat capacul butonului de pe spinnerul dvs. de fidget, ar trebui să vedeți o carcasă sau un scut care arată ca o mașină de spălat. Utilizați o șurubelniță cu cap plat pentru a împiedica carcasa rulmentului din filierul Fidget.
  • Uneori scutul rulmenți este filetat și va avea un slot mic în ea. Puteți elimina acest tip de scut prin legătura cu o monedă sau o spate a unei taste în slot și răsuciți spre stânga.
  • 3. Scoateți rulmentul. După ce ați scos carcasa de lagăr, ar trebui să vedeți rulmentul în sine. Rulmentul va arăta ca o mașină de spălat, dar mai groasă. Ar trebui să puteți scoate rulmentul prin pur și simplu transformând filnerul Fidget în mână.
  • Dacă rulmentul dvs. nu va ieși și se uită la înclinat, puteți folosi o șurubelniță plat pentru a scoate din filierul tău Fidget.
  • Partea 2 din 2:
    Curățarea rulmentului
    1. Înmuiați rulmentul în alcool sau apă și săpun. Se toarnă un alcool izopropilic (90% -100% alcool) într-un castron sau se amestecă împreună o soluție de săpun de apă și de mâncare într-un castron. Apoi, aruncați rulmentul în castron și lăsați-l să se înmoaie timp de 30 de secunde.
    • Dacă rulmentul dvs. este plastic și nu metal, utilizați numai alcool izopropilic 100%. Orice altceva ar putea să-ți piardă rulmentul.
    • Înmuierea rulmentului va ajuta la slăbirea acumulării pe ea, astfel încât să o puteți desface cu o periuță de dinți.
  • 2. Utilizați o periuță de dinți pentru a curăța orice acumulator de grâu rămas pe rulment. Curățați rulmentul din fiecare parte și unghiul cu o periuță veche de dinți în timp ce încă se înmoaie în soluție. Asigurați-vă că purtați mănuși de cauciuc. Apoi, răsturnați viguros în soluție de mai multe ori pentru a elimina acumularea de grime.
  • Este posibil să trebuiască să înmuiați și să curățați portarea de mai multe ori, în funcție de severitatea acumulării. Fiți răbdători și păstrați înmuiere și spălare până când acumularea a fost eliminată.
  • 3. Uscați rulmentul cu un uscător de păr și puneți-vă spinner-ul Fidget înapoi împreună. Utilizați un uscător de păr pentru a sufla uscarea lagărului, asigurându-vă că întoarceți rulmentul peste și în jur, astfel încât să îl puteți usca din orice unghi.
  • De asemenea, puteți utiliza aer comprimat, dar conține cantități mici de vapori de apă care ar putea provoca rugină.
  • 4. Puneți-vă spinner-ul de fidget înapoi împreună. Odată ce rulmentul este uscat, îl puteți pune înapoi în filierul tău Fidget. Apoi, puteți înlocui carcasa de lagăr și capacul butonului. Este posibil să fie necesar să atingeți ușor în jurul marginii capacului butonului pentru ao împinati înapoi în poziție.
  • Dacă atingerea nu funcționează, aplicați o presiune fermă cu degetele în jurul capacului până când se fixează în poziție.
  • Avertizări

    Nu lubrifiați sau uleiul. Se poate roti mai repede la început dacă faceți acest lucru, dar, în cele din urmă, grăsimea sau uleiul vor cauza mai multe particule pentru a se construi și va trebui să curățați rulmentul.
  • Nu utilizați un prosop sau o cârpă pentru a usca rulmentul. Fuzzul de la cârpă ar putea adera la rulment, să încetinească și să provoace acumularea particulelor.
  • Partajați pe rețeaua socială:
    Similar