Cum să faci o lume în fotbal

Deși un truc în jurul lumii poate să arate dificil și confuz, nu este de fapt. Trebuie doar să urmați câțiva pași simpli pentru a afla acest truc minunat de fotbal. Poate să ia puțin practică înainte de a-l stăpâni, dar dacă continuați să încercați, puteți învăța cum să faceți în întreaga lume.

Pași

Partea 1 din 3:
Jongling și lovind mingea
  1. Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 1
1. Găsiți o suprafață fermă și uscată. Ar trebui să încercați acest truc pe un turf de fotbal, în iarbă sau într-o sală de gimnastică. Evitați să practici în afara în timpul condițiilor umede, ceea ce ar putea provoca alunecare. Alegeți o suprafață fermă și nivel pentru a practica.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 2
    2. Echilibrează o minge de fotbal pe piciorul dvs. dominant. Practicați echilibrarea mingelor deasupra piciorului, fără a lăsa să se rostogolească. Odată ce ați reușit, încercați să țineți mingea cât mai mult posibil.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 3
    3. Jonglează mingea pe picior cu puțin până la nici o rotație. Lucrați la reducerea cantității de rotire cât mai mult posibil. Mingea ar trebui să sări drept în sus și în jos pe picior.
  • Imaginea intitulată face o lume în Fotbal Pasul 4
    4. Păstrați mingea foarte scăzută. Nu jonglează mingea prea tare sau prea mare, ambele care pot face acest truc mai dificil. Jonglează mingea foarte ușor, astfel încât să rămână sub genunchi, care vă va oferi mai mult control asupra lui.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 5
    5. Sări puțin pe piciorul tău plantat. Piciorul care rămâne pe teren ar trebui să sări ușor când faci o lume. Acest lucru vă oferă înălțimea și impulsul suplimentar de care aveți nevoie pentru a obține piciorul tot drumul în jurul valorii de minge înainte de a atinge pământul.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 6
    6. A lovit mingea cu partea exterioară a piciorului tău dominant. Lovind mingea cu exteriorul, mai degrabă decât în ​​interior, piciorul tău vă oferă mai mult timp să vă bucurați de piciorul în jurul valorii de minge în timp ce este în aer.
  • Partea 2 din 3:
    Finalizarea rotației
    1. Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 7
    1. Porniți rotirea în jurul mingea cu piciorul. Odată ce ați jonglerat mingea în aer, folosiți acel moment pentru a vă ridica piciorul și a lua-o în jurul valorii de partea de sus a mingea în interior sau în jurul valorii de partea de sus a mingea spre exterior. Alegeți oricare dintre ele este mai ușor pentru dvs.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 8
    2. Completați o rotire completă înainte ca mingea să atingă terenul. Piciorul dvs. ar trebui să meargă peste și în jurul valorii de minge, înapoi în poziția de pornire, înainte ca mingea să scadă înapoi la pământ. Mișcarea circulară trebuie să fie rapidă și controlată.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 9
    3. Prindeți mingea cu piciorul. Piciorul dvs. ar trebui să facă un cerc complet în momentul în care este nevoie de mingea de fotbal să meargă în sus și în jos o dată. Încercați să suportați mingea cu piciorul în timp ce se întoarce spre pământ.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 10
    4. Continuați să jongling mingea. Odată ce mingea se întoarce pe jos, continuați să o jupuiți. Săriți-l și în jos de câteva ori, apoi încercați la altul din întreaga lume.
  • Partea 3 din 3:
    Practicând mișcările specifice
    1. Imaginea intitulată face o lume în Fotbal Pasul 11
    1. Practică Jonglează o minge de fotbal. Înainte de a putea face o lume în jurul lumii, trebuie să fii încrezător jonglează mingea. Practicați o minge de fotbal în sus și în jos pe piciorul dvs. de câte ori puteți.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 12
    2. Încercați mișcarea fără o minge. Pretindeți că aveți o minge care se întâmplă pe picior. Practicați făcând o mișcare circulară cu piciorul în mișcare în jurul valorii de "minge" în aer. Vrei să faci o mișcare netedă în care îți jonglezi mingea și apoi să-ți rotești piciorul în jurul ei.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 13
    3. Încercați o lume în jurul lumii fără să jongleze mingea. Începeți cu mingea mândră pe partea de sus a piciorului dvs. dominant. Aruncați-l în aer cu piciorul și practicați-vă piciorul până la calea în sus și în jurul valorii de minge, apoi prindeți-o. Odată ce ați ajuns în jos, puteți continua să faceți o lume în jurul lumii în timp ce jonglează mingea.
  • Imaginea intitulată Faceți o lume în Fotbal Pasul 14
    4. Continua sa te antrenezi. Nu vă simțiți rău dacă nu primiți trucul imediat. Vă poate lua zile sau săptămâni pentru ao face jos. Rămâneți liniștit și concentrat și continuați să practicați până când reușiți.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar