Cum să faci charleston

Charleston este un dans mediu, care provine din 20 de ani. A fost renumită pentru că a fost primul dans social pe care îl puteți face fără un partener. Există mai multe versiuni ale lui Charleston, cele mai populare fiind Cele 20 și 30s Charleston. Charleston este o mișcare foarte adaptabilă care poate fi încorporată într-o mare varietate de dansuri, dar mișcarea de bază este aceeași.

Pași

Metoda 1 din 3:
Stăpânirea mișcării de bază
  1. Imaginea intitulată Do Charleston Pasul 1
1. Luați o rocă înapoi cu piciorul stâng. Atingând partea din față a piciorului pe podea, dar nu aduceți călcâiul în jos. Nu vă schimbați pe deplin greutatea la acest picior.
  • Când faceți Charleston, înclinați ușor și îndoiți genunchii puțin. Păstrați greutatea pe bilele picioarelor voastre.
  • O etapă rock, numită și o pas cu pas, se referă la un pas de balansare în care greutatea este transferată foarte scurt la un alt picior înainte de a fi returnat la primul.
  • Singura dată când ați putea începe cu piciorul drept este dacă urmați un partener. Când doi oameni dansau împreună Charleston, liderul începe să treacă înapoi pe piciorul stâng, în timp ce urmașul începe să treacă înapoi pe dreapta, oglinind liderul.
  • Imaginea intitulată Do Charleston Pasul 2
    2. Pas înapoi cu piciorul stâng. Ar trebui să fie acum un pas înaintea piciorului tău drept. De data aceasta, schimbați greutatea la piciorul stâng.
  • Imaginea intitulată face Charleston pasul 3
    3. Luați un alt pas de rock înainte cu piciorul drept. Pune călcâiul piciorului pe pământ, fără a vă aduce întregul picior în jos. Greutatea dvs. ar trebui să ajungă la piciorul stâng încă.
  • Imaginea intitulată Do The Charleston Pasul 4
    4. Pasiți înapoi cu piciorul drept. Acum ar trebui să fie un pas în spatele piciorului stâng. Schimbați greutatea înapoi pe piciorul drept.
  • Imaginea intitulată Do Charleston Pasul 5
    5. Împingeți brațele pe măsură ce faceți. Pe măsură ce vă mișcați, brațele ar trebui să lege. Acest lucru se poate întâmpla automat, mai ales dacă ați văzut că oamenii fac Charleston înainte și știu cum ar trebui să arate. Când piciorul stâng este în fața ta, brațul tău drept ar trebui să lege înainte. Când piciorul drept este în fața ta, brațul stâng ar trebui să leagă înainte.
  • Imaginea intitulată face Charleston Pasul 6
    6. Repetați această mișcare. Probabil că nu va arăta foarte impresionant pe cont propriu, dar mișcarea din spate a spatelui, înainte, înainte, înapoi este blocul de construcție pentru fiecare variație a Charleston. Practicați până când se simte natural. Atunci vei fi gata să începi să amesteci lucrurile.
  • Metoda 2 din 3:
    Făcând Anii 20s Charleston
    1. Imaginea intitulată Do Charleston Pasul 7
    1. Obțineți confortabil cu mișcarea de bază. Toate variațiile de la Charleston încep cu posibilitatea de a face pasul de bază. Practica până când devine a doua natură.
  • Imaginea intitulată face Charleston Pasul 8
    2. Răsuciți picioarele în și în afara. Păstrați-vă cântărirea pe bilele picioarelor voastre. La fiecare pas, călcâiul piciorului dvs. are greutatea dvs. ar trebui să răsucească și apoi din nou.
  • Imaginea intitulată Dă Pasul 9 Charleston 9
    3. Ridicați coatele pe măsură ce vă mișcați brațele. Aceasta este în principiu o versiune exagerată a brațului brațului. Ca întotdeauna, brațul tău stâng ar trebui să se îndrepte înainte când piciorul drept este înaintea corpului tău, iar brațul tău drept ar trebui să se îndrepte înainte când piciorul stâng este în fața corpului tău.
  • Brațele dvs. ar trebui să fie îndoite la un unghi de 90 de grade.
  • Cotul brațului care se învârte înapoi ar trebui să ajungă la înălțimea umărului, iar antebrațul brațului care se învârte înainte ar trebui să fie paralel cu solul.
  • Imaginea intitulată face Charleston pasul 10
    4. Pivotați genunchii în și în afara. O mișcare comună folosită cu Charleston implică deschiderea și închiderea genunchilor în același timp cu trecerea și neîngrășarea brațelor. Aceasta poate fi cea mai cunoscută mișcare Charleston.
  • Începeți cu genunchii îndoiți și atingeți unul pe celălalt, cu brațele încrucișate peste ele, astfel încât mâna dreaptă să fie pe genunchiul stâng, iar mâna stângă este în dreapta dvs. acum.
  • Răspândiți genunchii în afară, în timp ce vă descurcăm simultan brațele, astfel încât să ajungeți la mâna stângă pe genunchiul stâng și mâna dreaptă pe genunchiul drept. # * Repetați această mișcare de câteva ori.
  • Metoda 3 din 3:
    Făcând 30 de ani Charleston
    1. Imaginea intitulată Do Charleston Pasul 11
    1. Obțineți confortabil cu mișcarea de bază. Toate variațiile de la Charleston încep cu posibilitatea de a face pasul de bază. Practica până când devine a doua natură.
  • Imaginea intitulată Do The Charleston Pasul 12
    2. Înlocuiți un pas normal cu o lovitură de lovitură. Acest lucru va adăuga un pic pep în mișcare. În loc să ieșiți pur și simplu înainte, aduceți genunchiul în sus și loviți-vă piciorul.
  • Genunchiul dvs. ar trebui să vină mai întâi, propulsând piciorul înainte de un moment mai târziu.
  • Dacă nu v-ați transferat greutatea în acel picior oricum pentru acest pas, pur și simplu leagănați-l din nou fără a lăsa să atingă terenul. În caz contrar, plantați-o înapoi la pământ după lovire.
  • Imaginea intitulată face Charleston pasul 13
    3. Adăugați o cârlig când vă mutați piciorul înapoi. În loc de a intra pur și simplu înapoi după o lovitură, încorporează o legătură în mișcare. Aduceți genunchiul înapoi, astfel încât piciorul dvs. superior să fie paralel cu solul, înainte de a vă lovi din nou piciorul înapoi.
  • Imaginea intitulată Do The Charleston Pasul 14
    4. Atingeți terenul cu mâna. Aceasta adaugă puțin mai multă dificultate și flare. Pe măsură ce piciorul tău se întoarce înapoi și mingea piciorului atinge pământul, înclinați înainte și atingeți pământul cu vârfurile degetelor mâinii opuse.
  • sfaturi

    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar