Cum să crip walk

Dacă doriți să vă impresionezi prietenii cu vechea mișcare de dans Coasta de Vest, cunoscută sub numele de Crip Walk (sau C-Walk), ați ajuns la locul potrivit! Doar vezi pasul 1 de mai jos pentru a începe.

Pași

  1. Imagine intitulată Crip Walk Pasul 1
1. Să înțeleagă istoria și implicațiile plimbării Crip. Crip Walk este o mișcare controversată de dans care a apărut în anii 1970 din South Central Los Angeles, printre membrii grupului Crip.
  • Inițial, mișcarea piciorului utilizată în Crip Walking a fost menită să precizeze scrisorile "C-r-i-p" și a fost folosit pentru a afișa afilierea de bandă la petreceri și alte adunări.
  • Mai târziu, dansul a fost folosit ca semnătură de către membrii Gangului CRIP după ce au comis o crimă, deoarece mișcarea piciorului va lăsa urme distincte de amestecare pe teren.
  • Ca urmare a acestor asociații, Walking Walking a fost interzis dintr-un număr mare de școli în anumite l.A. Cartierele, în timp ce MTV a refuzat să joace orice videoclipuri de rap sau hip-hop (cum ar fi cele de la Snoop Dogg, Xzibit și Kurupt) care conțin plimbarea Crip.
  • Mai recent, plimbarea CRIP a fost însușită de cultura americană și, în general, nu mai este destinată să afișeze afilierea de bandă.
  • Cu toate acestea, este important să fim conștienți de istoria și implicațiile plimbării Crip, ca și cum ar fi putut să provoace o infracțiune în anumite situații.
  • Imagine intitulată Crip Walk Pasul 2
    2. Aflați amesteca. Shuffle este cea mai de bază parte a C-Walk. Pentru a amesteca, stați cu piciorul drept plantat ferm pe teren și piciorul stâng sa extins în fața dvs., echilibrat pe mingea piciorului stâng.
  • Acum, inversați această poziție stând ferm pe piciorul stâng, în timp ce piciorul drept este extins în fața dvs., echilibrat pe mingea piciorului drept. Săriți când vă comutați picioarele, astfel încât comutatorul să fie finalizat într-o mișcare de lichide.
  • Acum păstrați sărituri și să vă schimbați picioarele - aceasta este mișcarea de bază a amestecului. Puteți face mai interesant prin mișcarea laterală sau în jurul unui cerc pe măsură ce săriți, sau păstrați același picior înainte într-un salt dublu.
  • Variație: O variație comună a pasului Shuffle este lovitura de amestecare. Pentru a face lovitura de shuffle, echilibrați piciorul din față pe toc, mai degrabă decât degetul de la picioare și dați-i o mișcare în lateral.
  • Alternând între etapa de bază de bază și lovitura de shuffle va adăuga mai multă aromă la Crip-Walk.
  • Imagine intitulată Crip Walk Pasul 3
    3. Aflați V. V este probabil cea mai cunoscută și mai recunoscută parte a parcursării Crip. Pentru a începe, stați cu tocurile împreună și degetele de la picioare au arătat spre exterior, formând o formă V.
  • Acum, comutați astfel încât degetele de la picioare să fie împreună și tocurile dvs. sunt îndreptate spre exterior, formând o inversată v. Alternează între aceste două forme V, pentru a obține o senzație de mișcare.
  • Pentru a face mișcarea corectă V, începeți cu tocurile împreună și cu degetele de la picioare în afară. Acum pivotați călcâiul drept spre exterior, astfel încât ambele picioare să fie paralele una cu cealaltă și îndreptându-se spre stânga.
  • Puneți-vă picioarele stângi spre interior (spre dreapta) pentru a vă alătura degetelor de la picioare, astfel încât picioarele dvs. să formeze o formă inversă V. Pivotați degetele drepte spre exterior, astfel încât ambele picioare să fie paralele din nou, de data aceasta îndreptate spre dreapta. Acum aduceți călcâiul stâng să se alăture celui cel potrivit, deci vă întoarceți la poziția de plecare. Practicați această mișcare care se întoarce înainte și înapoi și începând cu fiecare picior până când îl aveți în jos.
  • Variații: O variație comună a V este pasul înapoi. În loc să aducă ambele tocuri împreună pentru a forma o formă V, puneți un picior în spatele celuilalt, astfel încât călcâiul piciorului din față este înclinat împotriva arcului (sau uneori degetul piciorului) al piciorului din spate.
  • Pentru a face o mișcare cunoscută ca pasul V, trebuie să faceți în principiu v cu un picior și amestecați cu celălalt picior. Cu alte cuvinte, piciorul drept formează o formă de jumătate V (pivotarea mai întâi pe călcâiul tău, apoi pe picioarele tale), în timp ce piciorul stâng merge înainte și înapoi într-o mișcare de amestecă, pe măsură ce vă mutați în lateral spre dreapta. Picioarele de trecere (piciorul stâng face V, amestecarea piciorului drept) când modificați direcțiile.
  • Imagine intitulată Crip Walk Pasul 4
    4. Aflați heeltoe. Călcâiul la toe este probabil cea mai grea parte a plimbărilor Crip și va necesita o practică.
  • Introduceți unul: Rândul său, ca corpul tău să se confrunte în diagonală spre dreapta, apoi pune piciorul stâng înainte, echilibrând pe toc. Pivot pe călcâiul stâng și mingea piciorului drept până când corpul tău se confruntă în diagonală spre stânga.
  • Acum, săriți și treceți picioarele, astfel încât piciorul drept este în față, echilibrat pe călcâi, iar piciorul stâng este în urmă. Continuați să practicați această mișcare până când veți obține rapid și neted.
  • Puteți adăuga o anumită variație la mișcare făcând o dublă heeltoe - faceți heeltoe ca normal, dar în loc de a comuta picioarele încercați să se rotească în aceeași direcție de două ori, păstrând același picior în față în față.
  • Tipul doi: Al doilea tip de heeltoe este destul de mult la fel ca primul, cu excepția unei diferențe majore. În loc să echilibrați pe mingea piciorului din spate, încercați să vă echilibrați pe picioarele dvs. Apoi, în loc să vă rotiți pe picioare, trageți-o peste pământ pe măsură ce schimbați indicațiile.
  • Tipul trei: Cel de-al treilea tip de heeltoe implică aceeași mișcare ca și primul, cu excepția faptului că continuați să repetați heeltoe cu același picior în față în timp ce se deplasează într-o singură direcție. Deci, începând cu corpul cu care se confruntă în diagonală spre dreapta și călcâiul stâng în față, pivotați astfel încât corpul vostru să se confrunte în diagonală spre stânga spre stânga. Acum, în loc să comutați picioarele, săriți înapoi la poziția de pornire (îndreptați spre dreapta, călcâiul din față în față) și repetați mișcarea din nou.
  • Imagine intitulată Crip Walk Pasul 5
    5. Puneți-o împreună. O plimbare bună a CRIP va implica o combinație a mișcărilor descrise mai sus, cu cât mai multe variante și un stil personal aruncat cât mai mult posibil.
  • Doar încercați să obțineți mișcările la fel de netede și fluide cât mai mult - Plimbarea Crip ar trebui să arate fără efort și nu este strânsă și exactă.
  • Practicați pe măsură ce ascultați melodiile preferate de hip-hop sau rap și încercați să dansați în timp cu bătăile.
  • Ce faci cu brațele tale este de până la tine - unii oameni le-au lăsat la lotul lor, în timp ce alții își pun mâinile pe șolduri.
  • Amintiți-vă că toată lumea este unică, așa că faceți doar ceea ce se simte bine pentru dvs.
  • Video

    Prin utilizarea acestui serviciu, unele informații pot fi împărtășite cu YouTube.

    sfaturi

    Plimbarea de la clovn este aceeași cu căderea Crip, dar este mai rapidă, are mai multe mișcări suplimentare și elimină ortografiile semnelor de bandă.
  • Dacă aveți nevoie de mai mult de ajutor pentru tutoriale online.
  • Avertizări

    Nu face ca Crip să meargă în unele părți ale l.A sau compton sau puteți fi rănit sau chiar ucis.
    Partajați pe rețeaua socială:
    Similar